Peppad..!! =)

Måste bara säga att imorrn kommer Twilight på DVD och om sex dagar så kommer trailern till New Moon (prel.) Pepp!! =)

27/4-09

Hej, nu har jag inte skrivit på flera veckor eller månader känns det som. Så jag passar på att blogga nu. Det har väl inte hänt så mkt i mitt liv just nu. Jag har köpt moppe, Yamaha DT. Jag ska snart bli moster, bara 5-6 veckor kvar. Sen dröjer det ca 8veckor till och då kommer det en till liten bebis. Längtar...!! Idag är jag hemma och är sjuk. Hade feber och mådde sjukt dåligt i morse. Vet inte om det beror på förkylningen eller att jag bara har sovit typ 4 timmar inatt. Vaknat av och till.  Visst ja, jag ska konfimera mig om  12dagar. Hoppas att jag får det jag önskar mig.. eN ny moppehjälm :) Jag känner att det här vart ett dötrist inlägg, pallar inte att skriva mer.

Haregött!!<33 :*

         
Den ser typ ut såhär, lite annorlunda....Bild: google.se

23/4-09Fösta bilden på flocken.. från New moon!! :) Den kommer ut den 10 november!!<33

Det är 5 dagar till DVD:n Twilight kommer ut och det är 11 dagar innan trailern till New Moon kommer ut!! Pepp!! ;)

Twilight till Sverige =)?

Twilightsweden.se gör en namninsamling för att få Twilight skådespelarna till Sverige vid premiären av New Moon.
Såhär skriver de själva:

¨Ibland känns det som om de nordiska länderna blir "bortglömda" när det gäller filmpremiärer med de riktiga skådespelarna. Detta är väldigt synd då vi fans måste färdas genom hela Europa/ världen för att kunna vara med om något sådant!

Intresset för Twilight här i Sverige och även i de andra nordiska länderna är enormt! Sedan första filmen kom ut på bio den 21 novemeber 2008 har intresset ökat ännu mer. Vi tycker därför att det är dags att även vi svenska fans ska få uppleva en oförglömlig premiär då vi får träffa våra största idoler (i detta fall skådespelarna från New Moon).¨

Så jag tycker att ni som vill få hit skådespelarna och gillar Twilight ska skriva under namninsamlingen.
Här gör man det. (Rulla ner till slutet av sidan där man fyller i)Länkar..

Måste bara lägga in länkar till några bra låtar!! Det är bilder/filmklipp på *Twilightstjärnorna*.. men dom är riktigt bra!!

Somewere out there
http://www.youtube.com/watch?v=9G1t_ZjRmgg

Lovebug
http://www.youtube.com/watch?v=pZwp3tcH_4w
 
When you gone
http://www.youtube.com/watch?v=0fTFwghORWo

Sov sött

Jag har suttit och läst om den lille kämpe som avled i tisdags, svårt sjuk i cancer. Victor var bara 1,5 år när han lämnade jorden och åkte upp till himlen. Han kunde inta vinna över cancern. Den kom tillbaka. Mina tankar finns nu hos familjen och de som stod honom nära. Sov så sött där uppe bland molnen Victor!!

SuperGratis...

Bli medlem på http://www.supergratis.se/ och få saker gratis =)

Om ni har tänkt att bli medlem kan ni ju kopiera den här länken ;) http://www.SuperGratis.se/?r=58891

2-4-09

Idag har det varit en vanlig dag.. skola. Och idag  har jag i alla fall läst ut första Twilightboken och börjat läsa på andra.. Hur kan man vara så dum att man gör det sorgligaste i hela boken redan på 1:a och 2:a kapitelet? Ja, man undrar ju >.< Jag har i alla fall suttit i soffan och tårarna har bara runnit. Jag känner mig deprimerad över boken nu :/ Men det går väl över efter att man har läst typ.. HELA BOKEN!!

Nu ska jag fortsätta att läsa, göra läxa och sy lite..

Haregött!<3 :*

RSS 2.0