Bilder imorrn....

Tjoho, nu har vi just ätit och sen ska vi se på film osv,

Jag skriver mer imorrn och lägger in lite bilder....

Hare gött!<3 :*

Trött...

Idag har jag varit hemma från skolan och vilat. Senare kommer kusinerna och då blir det att ta det lugnt och ladda inför imorgon. Ser fram emot det och hoppas att jag blir piggare, för om jag är såhär imorgon så kommer det att bli en väldigt lugn helg.

Men i alla fall, nu ska jag ta och plocka ur diskmaskinen sen ska jag vila sen drar helgen igång.

Jag uppdaterar efter helgen!
 
Hare gött!<3 :*


Sjuk...

Nu är jag trött på att vara sjuk, jag har varit hemma sen i tisdags då jag fick en liten släng av magsjuka tror jag. Jag har varit trött och mått dåligt men jag har inte spytt som tur är.

Men imorgon blir det nog att vara hemma och vila sen åka ner på stan och hämta Louise och Viktoria sen åka hem och göra mat och se på film.

Nu ska jag ta och städa mitt rum så mycket jag orkar innan jag ska lägga mig och sova!


Hare gött!<3 :*

Kul....

Nu sitter jag här och nördar vid datorn! Jag är lite halvdöd efter helgen, jag borde ha sovit lite mer xD Men igår var jag i alla fall jättepigg, förvånad över det, men inte ett dugg trött. Har haft en underbart rolig helg och inget jag ångrar=)

I helgen blir det skoj=) Det är FF och jag, Louise, Viktoria och Emmelie ska vara hemma och ha det rooligt!<3 :* Det blir nog en skojsig helg med er tjejor<3 Men i alla fall, jag hoppas att ni också ser fram emot det! Jag längtar så att jag snart spricker :*

Hare gött!<3 :*
Monster!<3 :*

Nu har jag kommit hem från Emmelie, vi hade jättekul inatt. Vi gick och la oss typ klockan 5 imorse. Jag drack monster så jag var helhyper xD Vi steg upp klockan 9 och tog hand om tvillingarna,.. Och en sak som är konstig är att jag inte är trött, jag borde vara det men det är jag inte =D Men i alla fall: Monster is the shit!<3 :* Nu ska jag göra engelskaläxa :/

Hare gött!<3 :*

Take it easy, take a monster!<3 :*


              


Hej...

Det var ett tag sedan jag skrev, jag har inte orkat, haft lust eller varit hemma. Men i alla fall, jag har haft mycket läxor, prov, osv. och i det här läget så sätter jag det före än att uppdatera bloggen.

Ikväll så ska jag i alla fall till Emmelie=D Vi ska basta, se på film osv. Sen blir det väl att snacka hela natten om allt och inget xD

Ha det bra!<3 :*
Många kramar...


RSS 2.0