xD
*Älskar låten :*


Så sjukt duktig!!
 Haha!! ;)

Har skrattfnatt nu!! xD

Vi har haft kul ikväll :)

 
Slänger in en bild på de tre musketörerna i ansiktsmask xD


Kan bara skratta ihjäl mig åt den här!! ;)

Kolla in?

http://lantmannen.se/smakleken/kyckling-la-emma

..igen- det dampa. Se om det funkar nu?

MTV Movie Awards | Twilight: New Moon

Måste bara lägga in..

MTV.com avslöjar att det är den som kommer att visas på söndag på MTV Movie Awards. Robert, Kristen och Taylor kommer att finnas på plats för att presentera trailern.


Redan 1 timme och 45 minuter efter att galan börjat i USA kommer trailern att finnas i hög kvalitet på internet (på MTV.com).

MTV Movie Awards | Twilight: New Moon
Längtar!! <33

James Morrison- You Make It Real For Me, with lyrics


Update & mycket bilder!

28/5-09

Idag har det varit en vanlig skoldag,ganska rolig med trög. Vi har haft alla roliga ämnerna idag: Svenska, bild, slöjd, HK och engelska. En del är roligt men inte allt *?* I alla fall,, på bilden fick vi veta vad vi hade för betyg i sjuan eller skulle ha haft och sen fick vi veta vad vi hade nu i åttan ungefär. I sjuan hade jag tydligen MVG i bild, jag vart chockad men glad. Sen fortsätter hon och säger: - Du hade MVG i sjuan men nu i åttan har du blivit sämre, du har inte samma självförtroende. Tänk inte, gör bara.. Vad ska man säga då? Jag har försökt men allt går inte alltid som man vill. Ja, jag vet inte. Det är bara att kämpa mer :) 

I helgen ska jag, Louise, Viktoria, Johanna och kanske nån mer ha FF, mamma ska till Boden och vi ska ha det skojsigt som vanligt ;) Visst tjejer *?* :) Glöm inte att ta med pengar!!.. om ni ser dethär asså? ;)

Nu ska jag ner och städa mitt rum snart... det ser *piiiip* ut.  Om det ska rymmas en massa madrasser och såt är det bara att städa xD

Har suttit och funderar och funderat, ja, skit samma. Här kommer bilder på mitt rum när det är som stökigast (nästan lika stökigt nu men inte riktigt, alla kläderna är bota nu) Här kommer också en bild på min nya fina moppehjälm. *Me love*


En liten gång fram till sängen xD


Vid garderoben


Vid skrivbordet

    
Min nya fina moppehjälm :}Satt och kluddra på bänken, det var kul?

Tack Lina för din "hjälp" med mitt rum igår *?*

Hadetbra!!<3 :*

25/5-09

Måste bara säga två saker.. en rolig och en tråkig. Först och främst har jag tagit bort gipset se har min serie tagit slut nu    )= The Secret Life of The American Teenager. Miss it.

Snart blir jag moster (=

Ha det bra
Kram
 Bild: google.se

Vad ska man säga...?Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

Ikväll klockan 21:00 så kan du hedra minnet av försvunna barn genom att tända ett ljus i ditt fönster som kan lysa ut mot gatan. Låt ljuset brinna en timme.

Hittat detta på:
  http://ellamarie.blogg.se/index.html

24/5-09


 (``v``)
Twilight
      v

Robert Pattison - I'll be your lover, too with lyrics

Hittade den på en annan blogg. Annorlunda.

Leona Lewis - Run


Två låtar =)
 

^^


=)


Kolla in.. snälla *?*

Sorgligt!!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593

Fields of gold..


Jacob Black!!<33

Gjorde ett test och blev Jacob Black =) Jippie ;) (?)


Which member of the pack are you?

Hej..

.. jag har inte skrivit på år och dar känns det som.. jag orkar inte. Jag kommer att skriva om det har hänt nåt, inte annars. Idag ska jag i alla fall på Konfirmation. Mina kusiner!!<33 Jag konfirmerade mig förra helgen (= Fick finfina presenter... hmm.. jag måste vara med Maria nån dag ^^


Måste bara lägga in en liten grej som jag hittade på en blogg xD

95% av alla tonåringar skulle få panik om Tokio Hotel stog på toppen av ett 10 våningshus, beredda att hoppa. Kopiera detta om du tillhör dom 5% som skulle ta med sig popcorn, sina kompisar, samlas nedanför byggnaden och skrika: JUMP!,JUMP!,JUMP


Hahah ^.^*
Nu ska jag göra mej klar =)
Hare bra.

FAN OCKSÅ!!!

Måste bara beklaga mig lite, har just blivit gipsad. Har brutit lillfingret :( Ville bara säga att det suger..

Godnatt


RSS 2.0