Emma Nyström.


Foto: Simon Nyström
Kamera & inställningar: Emma Nyström
Joker: Johanna Eriksson

Update: Johanna ville vara prinsessa så vi låter henne vara det istället!

July 29, 2010

Är hos Johanna nu. Är förkyld igen och helt slut efter dagen. Uppdaterar med ett roligare inlägg sen om jag får tag på internet!

TILL EMMELIE!

När du ser det här Emmelie så kolla mobilen och svara på mitt sms! Om du redan har läst det så ignorera detta!

ETT RENT H-VETE!

Kusinerna är här och vi ska se film nu. Dagen har varit hemsk så det kan vara skönt med lite lugn och ro. Jag försov mig, moppen pajade och efter det har allt gått utför.. Skriver med imorgon! Kram.


July 26, 2010

Nu är det såhär, det är lite internetstrul.. Mitt internet är ganska segt och min dator också, det krånglar och allt går väldigt sakta. Men nu gör vi ett försök att skriva ett någorlunda bra inlägg!

Johanna var ju hos mig i helgen och vi har sett på film, ätit godis, varit på marknaden, badat på utebadet i Boden och suttit i bilkö i nästan två timmar. Vi har gjort det mesta som går göra alltså. En av filmerna vi såg var Precious..

Dagen har i allmänhet spenderats på jobbet där det även där var ganska trögstartat och segt. Det var ett härligt gäng att jobba med idag så det gick ändå fort. När jag slutade åkte jag hem och sov till nyss. Funderar om jag ska åka iväg och handla eller om jag ska duscha och lägga mig i soffan med en riktigt bra bok och göra en tidigkväll.. Tror det är Eclipse och den varma soffan som drar mest.

Till Johanna L: Jag kan ju kanske köra moppen upp till er och åka med er om ni skulle köra? Sen byter vi grejer i samma veva?

Skellefteå.

God morgon! Just uppstigna. Ska busa klart med Charlie sen äta frukost och sticka till bussen. Vi åker till Skell idag och jag flyttar in i mitt rum. Tar med mig datorn till stan den här gången så det kommer uppdateringar i veckan. Hoppas någon av de förlorade läsarna kommer tillbaka. Kram.

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I.

Nattinatti.


July 24, 2010

God morgon! Dagen kommer att bestå av att fara på marknad och kanske fara och bada. Det får tiden utvisa. Skriver mer när jag kommer hem. Kram.

SVAR PÅ FRÅGA!

Fråga: Vart ska du flytta och varför?

Svar: Jag ska inte flytta någonstans, iaf inte från stan. Det är min mamma som har flyttat till Boden och jag är skriven där men jag kommer alltså att bo kvar i Skellefteå. Jag kommer hyra ett rum hos en kvinna inne i stan. Det blir som en egen enrummare men jag vet att det finns någon där om det händer något. Jag är väldigt mörkrädd så det är en trygghet. Så är det. Om det är något mer du eller någon annan undrar över är det bara att fråga!

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I.

Nu kommer inlägget jag lovade men det kommer vara lika tråkigt idag som det har varit tidigare i veckan och de två kommande veckorna. Jag har jobbat i veckan och varit helt slutkörd på kvällarna, sovit hos Lina & Fredde och sen hos Johanna. Jag har sett Eclipse en andra gång och ätit toast eller kycklingsallad varje dag den här veckan. Jag har varit vaken halva nätterna med Johanna, pratat & skrattat, stigit upp kl. 7.00 varje morgon och ätit frukost i trans. Min vecka har varit rolig, jobbig, enformig, trevlig. Den har varit lärorik. Men nu är det helg och jag är i Boden och har främmande fram till söndag av Johannagumman ♥ Det kommer alltså vara ganska lugnt här i helgen men jag kommer blogga iaf en gång per dag så det är bara att kika in här imorgon och på söndag. OCH bara så ni vet, ni gör min dag om ni lämnar en kommentar eller två!

Glöm förresten inte att kolla in Johanna Erikssons blivande fästman, Boo Boo Stewart. Deras förstfödde son ska heta Ho Ho Stewart också ifall ni undrar!

Gammal bild ♥



Uppdatering.

Jag lever. Har jobbat idag, bakat och ramlat med moppen. Åker till Boden imorgon och då kommer jag uppdatera också. Så kika in imorgon efter kl 20.00 så har jag skrivit. Kram.

Uppdatering.

Liten uppdatering nu! Sitter i Johannas säng nu och hon är väldigt road av allt på tv. Jag ska krascha på madrassen och försöka sova och Johanna ska, jag vet inte vad, kanske också sova?

Ska förresten med andra Johanna, Johanna L och se brännboll den 4:e. Hmm, vem ska då spela mån tro? ;)

Lilltrollet ♥

Emma&Viktor.

Foto & redigering: Emma Nyström

July 19, 2010

Dagen har varit rolig men jobbig, är helt knäckt nu. Började kl. 9.00 imorse med en genomgång, regler och allt vi behövde veta. Sedan fick vi packa upp varor. Jag fick sedan i uppdrag att baka bärpaj, den första blev något misslyckad.. Resten av dagen bestod av att stå i kassan, torka bänkar, torka disk, göra väldigt många toastar och springa fram&tillbaka överallt.

Fick hämtning av mamma vid fem, vi åt middag och åkte sedan och tittade på rummet inne i stan, där det är bestämt nu att jag ska bo! Fick sedan skjuts upp till Lina där jag har varit barnvakt till Viktor. Han har förresten lärt sig gå så han stapplar omkring överallt så det är bara hålla ögonen på honom.

Lilltrollet ♥

Foto & redigering: Emma Nyström


GOOD MORNING SUNSHINES! ♥

Good morning sunshines! Steg just upp, det är helt dött i huset, alla sover. Ska ta och äta frukost och om jag har tid över kanske jag hinner läsa ett kapitel ur Eclipse. Får hoppas att Lina vaknar snart också så att jag kanske får låna ett strykjärn till min tröja som är skrynkligare än.. jag vet inte vad? Sedan blir det att ta cykeln till Tuvan!

Dagen: jobba, mamma kommer med moppen ikväll, vi ska kolla på inackorderingsrummet och jag ska vara barnvakt till Viktor ♥

Kommer alltså ha fullt upp idag! Kikar in här ikväll och håller ställningarna! Kram.

Baka! ♥

Nu är jag hos Lina. Är i full gång att baka chokladmuffins nu och ska börja med drömmar snart. Kanske kikar in senare! Kram.

Bussresa.

Packar för fullt. Åker till stan idag vid tvåtiden och kommer sitta på en buss 3.5 timmar.. Hoppas på en bra plats så att jag kan sova. Får äntligen träffa Viktor ikväll också, har saknat mosters lilla buse! Skriver mer ikväll. Kram.

ETT GOTT SKRATT! ♥

Ett gott skratt förlänger livet! ♥






Bröllopsfotografen.

Nu ska jag ta filmen Bröllopsfotografen och göra kväll. Ska ju till Skellefteå imorgon. På måndag kl 9.00 börjar jag jobba ♥

God natt Good night 晚安 Bonne nuit Gute nacht Buenas noches やすみ


Foto: Emma Nyström

FÖR KÄRLEKENS SKULL ♥

Jag vann andra eller tredje pris i en tävling! Det var med över åttio motiveringar ;) Man skulle beskriva vilken som var "Bästa kärlekslåten" och varför. Min motivering löd:

Min favorit är "För kärlekens skull" med Ted Gärdestad. Minnen, stunder. Den låten betyder mycket för mig dels för att det var min pappas favorit, han dog i en plötslig hjärtinfarkt! Den betyder kärlek med stort K för mig! ♥

Ted Gärdestad - För kärlekens skull


[Bloggen som höll i tävlingen]
[Samarbete med Love Hurts]

Jörn ♥

Har varit i Jörn hela dagen. Åkte dit före nio imorse och sov i bilen hela vägen dit. Var och hälsade mormor & morfar ♥ Har absolut ingenting att skriva, inga bilder att lägga ut.. Återkommer kanske ikväll, annars imorgon!

Musik.


I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

I keep dreaming you'll be with me
I believe that somewhere down the line you'll be mine
In the twilight
I feel your beating heart
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn
At the break of dawn

Stan ♥

Kom hem från stan för en stund sedan, var nere där idag också eftersom jag inte hittade vad jag sökte igår. Jens, Kristin och Ariel är här också. Kom hem med en kjol och bh från stan.. Hittade fortfarande ingen bikini men böckerna är tillbakalämnade iaf!

Har inga bilder på den här datorn.

Foto: Emma Nyström

Jeudi le 15 julliett, 2010.

Vaknade nyss. Var ute med trollet på gräsmattan och han lyckades självklart bita hål i mina ganska så nya byxor -.-'  Nej, nu ska vi inte vara såna, han är busig.

Vi får främmande snart, de ska kolla på Charlie och på min moppe och försöka fixa moppen. Sen drar jag med mig Simon ner på staN! Kram.

Godnatt ♥

Har just busat och kelat med Charlie ♥ Ska sätta mig och se säsong tre av The Secret Life of The American Teenager nu. Kram.

Ingenting.

Nehe, det blev varken bikini eller att lämna tillbaka böcker. Köpte däremot en byxdress i svart men är lite osäker om jag ska behålla den.. Ska iaf ner på stan imorgon igen för att kolla vidare. Kram.

Stan.

Håller på att göra mig i ordning inför att gå på stan en stund. Bikini ska inhandlas och böcker ska lämnas tillbaka. Ska bara busa med Charlie lite! Kram.

Sommarjobb ♥

Märkte att jag hade missade samtal och sms imorse. Pratade med Lina först sen ringde Klara. Jag har fått sommarjobb på Tuvagården ♥ Det är snälla Klara som har fixat det. TACK!

Godnatt ♥


Foto: Emma Nyström

Charlie ♥

Ni kan ju vänta er mycket bilder på Charlie de närmaste dagarna. Har nästan ingen att fota och Charlie är så pass söt så det finns ingen risk att man tröttnar på bilder på honom! ♥



Foton: Emma Nyström

Sommarbild ♥


Foto: Emma Nyström

Viktoria.

Det var bara Viktoria som gissade och hon hade faktiskt rätt ;) Därför får hon en STOOOOR länkning! TRYCK! ♥

Charlie ♥

Vårat lilla troll, 13 juli -10


Foton: Emma Nyström

Kiruna.

Nu åker vi ♥

Länkning.

Någon som har listat ut vad som händer imorgon? De som gissar rätt får en länkning, om de har en blogg förstås! Återkommer någon gång imorgon.

SVAR PÅ KOMMENTAR! ♥


Tack för kommentaren! ♥ Bilder kan jag fixa men hockeybilder är det ont om nu. Har en massa gamla på lager men det blir bättre om det när säsongen drar igång, mycket hockeybilder.

Bara för att tills vidare. Gjorde det här innan säsongen drog igång förra året. I slutet av säsongen var det min och mina kusiners favoriter.


Blogglust.

Nu är jag i bastun igen, aka övervåningen. Jag och Simon har varit över hos Viktoria som jag förövrigt inte har träffat sen jag var tre om man räknar bort en gång. Fick också träffa Linus, Dan och Carina.

Har inte så mycket att skriva, ingen aning om vad jag ska skriva, får inga kommentarer, blogglusten är på botten. Skriv en kommentar och berätta vad ni vill läsa om på bloggen? Kram.

Varmt! ♥

Blev väckt av mamma imorse. Var på lagom bra humör efter att knappt ha sovit inatt, har förflyttat mig mellan soffan och sängen hela natten för att det har varit så himla varmt. Men vi ska inte klaga på vädret! Hon sa iaf att om vi stökade undan på övervåningen så skulle vi få fara och bada, det är alltså det jag har gjort idag. Städat, badat, solat, kollat in snygga badvakter, jag lovar, det fanns inte en ful badvakt där? Sedan var jag och Simon in på biblioteket och lånade böcker. Lär ju behöva lite att läsa till imorgon då vi ska åka till Kiruna!

Nu ska jag ta en dusch, äta middag, sedan pratade Simon om att vi ska gå och hälsa på Viktoria.. Ja, vi får se hur det blir. Skriver mer sen. Kram.

Saknar mina brudar! ♥

Foto: Emma Nyström

Vampires suck.

Självklart måste man väl se den, en parodi på The Twilight Saga. Det är premiär den 18:e augusti men då är jag kanske på hockey? Hmm, undrar vem som vill se den med mig och när? Det är bara att höra av sig!


BACK ON TRACK.

Nu är jag tillbaka, redo för att uppdatera. Det har varit trevligt i stugan och mycket trevligt folk. O.C säsong 4 är snart färdigtittad på, igen. Simon har t.o.m lärt sig namnen på alla karaktärerna ;)

Sitter och ser på Stolthet och Fördom nu och sedan blir det nog att kolla runt på datan eftersom jag inte har haft tillgång till internet på nästan hela helgen.

Ett stort tack till Emmelie också som har hållit igång bloggen i helgen! ♥ Med det avslutar jag. Kram. 

Foto: Emma Nyström

Du saknas Emma! :[

Hej Emmelie här. Att gästblogga tycker jag är väldigt svårt, jag vet inte vad jag ska skriva om alls. Känns mest som om jag sabbar för Emma.

Har inget intressant att skriva, så jag slänger in lite bilder Emma har tagit men som jag inte tror hon har lagt upp än.^^




Foto: Emma Nyström
Redigering: Emmelie Krypsjö

Så, och nu - men bara om du vill - kan du gå in på min blogg. Då kan du bland annat läsa att jag vann denna söta sak idag.



Ha en trevlig fortsatt söndag!♥


Tillbaka.

Nu är jag tillbaka här igen. Har inget att göra här i stugan. Skriv en kommentar med bloggadressen så går jag in och kollar. Kram.

Regn.

Tjosan! Här i stugan regnar det som bara den. Vi är omringade av åskan och jag är lite småskakis. Vi har det mysigt här och jag har lyckats se Dear John, två gånger. Channing Tatum <3 Ja, ni får ha det så bra och kommentera flitigt till Emmelie. Kram.

Hejsan!

Emmelie här! Som ni vet ska jag gästblogga här nu när Emma är borta och inte har tillgång till internet.? Vet inte varför hon valde mig för att blogga - skriver oftast en massa weird stuff - men det är säkert för att jag är så awesome! ;)

Anyway, tänker skryta om att jag har en av världens bästa kompisar, EMMA! Jag kan prata med henne om vad som helst och hon är en av dem få personer jag kan vara mig själv med! Jag är stolt över henne också, men det behöver jag inte gå in på här!

Vi är så konstiga; är vakna hela nätter och klagar sedan på att vi är trötta, går på promenad klockan 3 (natten) på vintern, hittar på låtsaskompisar, fotar allt vi ser och..ja vad ska man säga? x')

Emma, fotograf: Emmelie


Emmelie, fotograf: Emma


Nu måste jag fortsätta städa men kika gärna in på min blogg, Emmelie Krypsjö. Herrå!♥

Gästbloggning.

Nu har jag fått tag på Emmelie, hon ska hålla igång bloggen i helgen.. Hmm, det ska bli kul att se på söndagkväll eller måndag vad hon har skrivit. Var snälla nu och kommentera det hon skriver och gör mig stolt! ;)

Ha en trevlig helg! Kram.

Stugan.

Åker iväg till stugan snart.. Ska försöka få någon att uppdatera här på bloggen under helgen. Kram.


MY BACK IS KILLING ME!

Min rygg tar död på mig! Sitter och väntar på att Kristin ska höra av sig, ifall hon och Tommy skulle se Twilight, skulle kanske se Twilight & New Moon med dem. De har förresten inte har sett någon av filmerna (?!) Över till något helt annat, är det någon som har sett filmen Farsan? Såg den igår och trodde jag skulle skratta ihjäl mig i vissa lägen.. Bra film!

Vi åker iväg till stugan ikväll. Mamma och Stefan ska börja förbereda för bröllopsfesten som kommer hållas där på lördag. Känns som att jag kommer få det ganska tråkigt eftersom kusinerna inte kunde komma..

Nu ska jag kämpa mig upp för trappen och se slutet på Dear John. Kram.

Böcker.

Sitter och kollar på internet om intressanta böcker. Ska dra med mamma på biblioteket sen när hon kommer hem från Luleå. Har hittat sex böcker som jag SKA låna OM dom finns inne..

Nu ska jag kolla brevlådan och se om jag har fått paketen jag väntar på. Lägger ut bilder på det sen så kika in senare. Kram.


Besvikelse.

Det här kallar jag besvikelse. Jag hade sett ALLA avsnitten. Jag lyckades se alla fyrtioåtta avsnitten förra sommaren.. Hmm, blir nog att sätta sig och se någon film istället. Kram.

Wildfire.

Har krupit ihop under täcket och sitter framför datorn och ser Wildfire.. Från första avsnittet igen. Har fyrtiosju avsnitt osedda. Har tidigare bara sett elva av dem så det ska bli spännande.

Det regnar ute så det är mysigt med lite film. Mamma, Simon och Stefan är i Luleå för att hämta en bil och storhandla inför bröllopsfesten, sedan köpa lite saker att ha med sig till Kiruna på tisdag ♥


Fototävling.

Jag är med i en fototävling hos Isabella (Tinkerbella) om att vinna ett stjärnfilter till kameran. Hoppas på tur nu. Kram.

TEMA: Din bästa sommarbild

Foto: Emma Nyström

Musikvideo.


Inspiration.

Har inget att skriva om, ingen inspiration. Vad vill ni läsa om, mer bilder?

Foto: Emma Nyström

Lista.

Har tagit listan från Johanna. Kan lova att jag har mer pinsamma kryss än henne, typ att jag har gått vilse i min hemstad fastän jag har bott här hela livet ;)

UTSEENDET


[x] Jag är kortare än 170cm.
[x Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag vill ha en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett syskon.
[ ] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben. (båda lillfingrarna?)
[ ] Jag tränar regelbundet med något.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE

[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (fast åkt)
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Finland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.


EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har rört de motsatta könet på ett intimt ställe.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har kört motorcykel.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[ ] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard


FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en person av samma kön.


ÄRLIGHET

[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[/] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag äger många onödiga prylar.
[ ] Jag äger en bil.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.
[x] Jag äger en kamera.

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen. (bara hemma)
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är ett träningsfreak.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[/] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.

[/] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


[x] Mina svar är ärliga.


Godnatt.

Nu blir det sänget. Mitt huvud håller på att sprängas och jag mår illa, har nog druckit för lite vatten idag.. Åker till Boden imorgon så jag uppdaterar väl mer då. Kram.

Gammal bild.

Foto: Emma Nyström

Solarium.

Det blev så att jag stannade i stan ändå. Åker till Boden på tisdag.. Har varit och solat ikväll och nu blir det att ta en dricka och sätta sig framför en bra bok. Kram.

Hittade en bild från när Viktor var lillbebis.  

Foto: Emma Nyström


Dilemma.

Är hemma hos Ulle & Roger nu. Funderar om jag ska stanna här till tisdag och sedan vara i Boden till lördag när bröllopsfesten är och sedan stanna där resten av månaden. Eller så åker jag till Boden ikväll och kommer tillbaka till stan på onsdag för att gå på stadsfesten onsdag och torsdag, tillbaka dit på fredag. Dilemma.

Möhippa.

Det har varit svårt att hålla det hemligt men idag hade vi tillslut möhippan för min äldsta syster, Lina. Bilder kommer någon gång i framtiden. Nu ska jag sova. Kram. 

Hmm.

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Emmelie ligger här och sover bredvid, Marcus Fagervall spelas på hög volym, ingenting är bäddat x') Tar nog ett täcke och lägger mig på golvet snart. Puss.

Flower.

Godnatt.

Foto: Emma Nyström

Foto.

Kevin.


Vattenfall.


Foton: Emma Nyström

Överraskning.

Fick veta en sak igår.. Om två veckor kommer det ske någonting ganska stort. Skriver mer om det när jag vet mer! 

RSS 2.0