Det känns som att man har..

Viktoria: Det känns som att man har typ en kondom på armarna..

Emma: Snurrar? Det är ju för tusan jordbävning..

Emma: Pontus Petterström!
Viktoria: Vem är det? Är det bara jag som inte minns honom?
Emma: Ja..
Viktoria: Vad gjorde han?
Emma: MÅL?!

Det är illa: Viktoria kan inte ta sig upp i skidliften, i ett spel där det sköts automatiskt!

Man börjar ju undra: Visst fan har vi powerplay? Det här är ju sämre än vårat boxplay..

Sitter på den döda bussen! Fanns ingen pla...

dsc00046 (MMS)

Sitter på den döda bussen! Fanns ingen plats i partybussen.. Satan så tråkigt detta är. Oj, hör ramsor från sätet bakom, nu kanske det händer något? Hahaha, hörs senare. Kram!


Hockeyfoton


Skellefteå AIK - Luleå, hemmamatch, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Varning för utbrott!HAHAH, förlåt, men kan inte annat än skratta när jag läser dessa kommentarer. Hur har dessa söta människor hittat in på min blogg egentligen? Det kan man ju fråga sig, men det är alltid kul men nya läsare! [happyface]

Vet inte riktigt vad ni vill få ut av att kommentera på min blogg men jag gör väl ett försök att ge er ett svar på era frågor! Hoppas ni blir nöjda trots att jag dampar loss..

Ett: Nej, det är Jonas Fahlman ni ser på klippet. Mannen med familj som har blivit utsatt för mordhot och misshandel under de senaste dagarna. Vad ni anser vara mytoman är väl en sak och vad stora delar av Sverige anser vara en mytoman är väl en annan.. Vi uppfattar allihopa saker olika, som det verkar nu har ni och jag olika syn på denna sak!

Två: Vad får er att idiotförklara North Power när det är Luleåfans som har skämt sig i detta läge? Ni kanske vet något som jag inte vet, vad vi har gjort under detta slutspel för att det ska låta så från eran sida? Sen det angående trumman och medgångspublik, det har inte varit fullsatt trots att det har gått bra.. Trumman lever fortfarande, alltså är han inte ute efter att döda!

Tre: Schlager? Ja, det är riktigt bra drag i Me and my drum! Tycker det är bättre med en schlagerlåt än alla dessa LULEÅ, Luuuleåå, L-u-l-e-å i olika former.. Gillar eran juckande Nalle Puh förresten!

Sen det du Malin skrev om att han hånflinade mot Luleåklacken, ska det tendera i det som han utsätts för nu? Ska han bli utsatt för all skit som han är med om nu? Det han har skrivit om "Osten", är det en hatkampanj? Hotar Luleåfans: norran, expressen, aftonbladet och resten av de tidningar som tagit upp detta också? Driver de också en s.k hatkampanj mot Luleå?

Det jag skriver är inte riktat till alla inom supportergruppen Luleåfans, bara delar av den, de som inte skött sig som man ska! Luleås ledning har inte gjort vad de ska göra heller, det gör inte saken bättre. De har försökt sopa allting under mattan.

Sen vet varken ni eller jag vad "Osten" sa men det är inte det som är grejen. Det är hur folket runtomkring reagerar och börjar kasta anklagelser hit och dit. Jag tycker uppriktigt synd om Jonas, låt mig få göra det?

Okej, fick inte ut någonting av att skriva detta inlägg. Men skitsamma, ni kanske förstår vad jag vill få ut ändå? Vill inte skapa bråk och förstår inte varför det blev som det blev kring allt detta! Förlåt om jag gick fram lite för hårt.. Som sagt, vill inte bråka!

♦ Det är inte okej att springa runt och idiotförklara utan grunder
♦ Alla har sin syn på varje sak
♦ Förstår inte varför denna semifinal inte handlar om hockey som den egentligen ska göra utan bara handlar om en massa skitsnack hit och dit

Viktoria hälsar till mig: Ta det lugnt, de kanske mordhotar dig också! Hon hälsar även till Luleå: Vet ni inte att björnen på eran logga är en isbjörn, inte en brunbjörn..


Alla visar olika mycket glädje..Okej, det visade sig ju vara ett ganska avgörande mål, fast det var absolut inte klart när det gjordes. Vad som gjorde mig chockad men glad var när Tim tackade publiken, slog med klubban i isen och åkte mot plexit efter att Erik gjort mål, det strålade glädje om hela honom. Hahah, kanske låter fånigt men jag tyckte det var gulligt! Förtjänar det ett helt eget inlägg? Nja, kanske inte, MEN det fick bli ett helt eget inlägg.

Kommer upp ett inlägg med hockeybilder senare, kolla in det då också. Ha det bra, kram! ♥ 


31 mars

Levande död, det är väl det tillståndet som förklarar mig för tillfället! Har hand om öppningen på dagis idag vilket innebär att jag börjar klockan 07:00 och tar bussen redan vid halv..

Jobbar hela dagen sedan blir det att gå vidare, fort som tusan, hem till Elliot för att sedan åka vidare upp mot ladan. Viktoria, Mia, Emma och Elliot i Luleå, det taggar vi!

Kommer upp massor av inlägg senare idag, varav ett som jag kan varna för redan nu. Ni som lätt brusar upp er, läs det inte. Sedan ett med bilder. Hoppas på att få mötas av massor av kommentarer ikväll när jag kollar in, att det inte är allt för många negativa, några positiva..

Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


30 mars

Är det någon som har varit inne här idag trots att jag knappt har bloggat? Ja, man tackar väl för det, ni som har tittat in ändå, hahah..

Skola hela dagen idag, ända fram till halv två.. Kom hem och somnade och sov till nyss, vaknade i panik och trodde jag hade försovit mig till imorgon. Oj, det där lät krångligt..

Funderar på om jag ska gå och lägga mig på en gång nu eller om jag ska stoppa in alla hockeybilder på datorn och redigera, tror det blir det senast nämnda..

Ha det så bra, hörs antingen senare ikväll eller imorgon, kram! ♥


Jonas FahlmanDet är nästan så att man vill gråta när man ser detta, tycker fruktansvärt synd om Jonas! Det är inte okej.. Så som rösten darrar när han pratar om mordhoten och smutskastningen som han och hans familj fått mottaga, det är inte den Jonas man är van att se i vanliga fall. Skäms något så jävulskt mycket, ursäkta mitt språk men det är sanningen, över hur Luleå har skött detta, hur Luleå Hockey och Luleåfans har handskats med detta ärende. Det är förskräckligt!

Okej, ska sluta skriva om detta men jag kunde inte låta bli när jag såg detta klipp.. Ingen människa ska behöva bli utsatt för detta! Tänker på Jonas och hans familj - hans fru och deras sjuke son. Usch och fy! Nu ska jag ger mig innan jag får något liknande utbrott som Viktoria fick angående detta.

Ja, ni får ha det så bra, vi hörs senare, kram! ♥


Hockeybrudarna, minus Saga


Sveriges pinsammaste klackPå frågan om hur jag mår svarar jag ärligt ”dåligt” efter att jag har drabbats av tre olika typer av kriminella handlingar där det finns någon slags samband:

* Efter lördagens match i Skellefteå Kraft Arena utsattes jag av mynt- och flaskkastning av Luleås klack – sedan jag gått precis den väg som jag och alla andra journalister som ska bege sig mellan pressläktare och omklädningsrum alltid går och, mig veterligen, alltid har kunnat gå utan att bli attackerade. Jag upplever det som djupt olyckligt, och som något som sannolikt spätt på den rådande hotbilden mot mig och min familj, att det har dragits igång en ”vad hade han där att göra”-debatt i stället för att rikta frågeställningen i den enda rimliga riktningen – det vill säga mot det fysiska våldet från Luleås supportrar mot en tjänsteutövande journalist.

* I söndags, inför avresan till matchen i Coop Arena, fick jag ta emot ett mordhot på Luleåfans hemsida. Därefter har mordhoten mot mig fortsatt vid ytterligare ett flertal tillfällen – i telefon, i mejl och på internet.

* En, sedan en tid tillbaka pågående, grov förtalskampanj mot mig drivs för fullt i diverse nätforum – i ett riktat syfte att skada mig som privatperson och min familj så mycket som möjligt.

- Urklipp från Jonas Fahlmans blogg


Onsdag

Trött som tusan, ont i halsen och feber. Men det blir skolan för det, har inte tid att vara hemma från skolan. Får se hur det går under dagen.

Nä, ska ta och göra mig i ordning nu och orka ta mig upp ur sängen, känner att det går väldigt trögt det här. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


HockeyfotonSkellefteå AIK - Luleå, bortamatch, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

29 mars

Fick sluta skolan lite tidigare idag så nu är jag hemma.. Ska packa alla sakerna som ska med till hockeyn, ta en powernap och vänta på att Viktoria ska komma och lämna väskan, sedan bär det av upp mot Anna och vidare mot ladan. Ska hämta en hjälm uppe hos Carina till juniorhockeyn imorgon och sedan gå runt och fota folket..

Femte semifinalsmatchen mot Luleå ikväll, ingenting tyder på att de ska bli mindre jämnt och spännande denna gång. Hoppas på islossning för förstakedjan ikväll, det kan behövas!

På tal om ingenting, blev extra glad när jag upptäckte att ännu en av mina bilder låg uppe på Skellefteå AIK:s hemsida, lika roligt varje gång man upptäcker det, hahah.. 

Ja, ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Bussresan


Isträning


Roar mig med youtube

Det kanske inte var så smart att ta en så lång powernap som jag gjorde.. Sitter klarvaken nu och det finns inte en möjlighet till att det går att sova nu! Bra jobbat Emma..

Sitter och roar mig med att titta på klipp på youtube, tror jag har lyckats kolla in alla klipp som har namnet Skellefteå AIK eller North Power som rubrik, alla klipp som har med spelarna att göra, plus många fler klipp om hockey. Det är väldigt många youtubeklipp kan jag berätta..

Ni får ha det så bra så hörs vi mer när jag har sovit några timmar, kram! ♥
Shema för veckan

Måndag: Skola, sova
Tisdag: Skola, hemmamatch mot Luleå
Onsdag: Skola, juniorhockey
Torsdag: Praktik, supporterresa, bortamatch mot Luleå
Fredag: Skola, landskamp; Sverige - Lettland
Lördag: Sjunde avgörande? Hemmamatch mot Luleå
Söndag: Hockeyfri dag

PowernapBlev en låång powernap! Somnade just efter att jag hade skrivit det förra inlägget och sov till nu. Eller var vaken några minuter och pratade med Viktoria i telefon, sen däckade jag igen!

Funderar på att göra mig i ordning för att inta sängen igen, lägga mig och sova för natten nu. Kanske vore en idé? Ni får ha det så bra, hörs kanske senare, kram! ♥


Måndag

Seg dag på skolan idag.. Är fortfarande väldigt trött efter helgens roligheter, men som Viktoria sa, jag ångrar ingenting alls! Roligaste helgen på länge.. Haft lite feber också men det funkar inte att vara sjuk i veckan, fullt upp varje dag!

Har pratat med Elliot idag och nu är även han anmäld till supporterresan på torsdag, taggar järnet inför det! Viktoria, Emma, Elliot och kanske Mia, ensamma i Luleå, lär bli galet..

Nu ska jag ta en powernap sedan redigera bilder. Hörs senare, kram! ♥

Vi körde tvillingdyk..

Emma: Jag läste bara halva ordet, sen gav jag upp..

Om Topi Jaakola: Minst femton minuters utvisning..

Tim Erixon till domaren: Är du snabb på att blåsa av eller?

Hon sa: Skriv nitton på min rygg sen pekade hon på kinden..

Alicia: Domaren fick assist på det där målet..
Emma: Assist? Domaren gjorde målet. Domaren nickade in pucken i mål. Domaren offrade sig sista hjärncell för det där jävla målet!
Viktora: Nä, han har en hjärncell kvar och den är väldigt ensam.

Emma: Jaha, Styrman.. Han ligger som jämt ner när vi gör mål..

Viktoria: Kom just upp efter dyket i smörpaketet!
Emma: Vi körde tvillingdyk..

Viktoria: Två minuter och 98 sekunder kvar!

Om hockeyspelare, nämner inga speciella: Synd att ni har så jävla små tattarmänniskor att de faller bara Ivan kollar på dem.


Alicia & Viktoria


North Power


Världens bästa klack, North Power, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Man ska fira alla vinster, men speciellt dessa! När man vinner över norrbottningarna på deras hemmaplan, i Konsumhallen..Här kommer lite bilder från kvällen, de flesta är tagna i Luleå medans vissa är tagna i Harrbäcken. Om det är någon som jag ska ta bort, säg bara till. Har försökt att inte ta de bilderna som är inzoomade på en person utan mer i allmänhet.


28 mars

Ler även idag! Känns bra såhär dagen efter, fastän jag är grymt trött, helt less i huvudet efter allt ljud. Har laddat upp med massor av bilder här på bloggen också som kommer upp under dagen.

Ska snart börja göra mig i ordning och ta mig till skolan, borde egentligen göra det nu.. Långdag idag! Bara sega ämnen så som matte, naturkunskap. Okej, sen idrott, det är väl inte allt för segt och drygt.

Ja, ni får ha det jättenbra idag också hörs vi senare, kram! ♥


Sudden death, igen

Kan inte sluta le, ännu en match som gick till sudden. Matchen i Luleå slutade med vinst! Kan berätta att det var många tårar men även många skratt under resan. Många skrik. När Luleå kvitterade med 12 sekunder kvar av matchen, då brast det. Fan också! När Erik Forssell snärtade in pucken bakom Nilsson 04:56 in i sudden var glädjen.. det är obeskrivligt!

Vilken glädje utanför också, kommer upp lite bilder imorgon bitti från firandet! Känns som att hela tattarland måste ha hört oss. Nu ska jag fixa till bilderna sedan sova, kram! ♥North Power röjer omkring i mitt huvud och sjunger för fullt:


Oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj!

Så göra vi när vi krossar Luleå (igen), krossar Luleå (igen), krossar Luleå (igen)
Så göra vi när vi krossar Luleå, sent en söndasafton!

Jesper Jäger är en h*ra!
H*ra, h*ra, h*ra, h*ra..

Guldet ska heeem till Västerbotten, till Skellefteå.. AIK
Så kom igeeen, vi ska nå toppen, men vårt Skellefteå.. AIK
Tjalalaaaa, tjalalalala, tjalalalalaaaa... AIK


Svart och gult - livet- gillar att allt går i svart och gult inne i Konsumhallen uppe i Luleå..

Fredrik NorrenaKan inte låta bli att fota målvakterna i motståndarlaget, dels för att skicka bilderna till Niklas men också för att det kan vara kul med lite variation. Om man granskar dem så finns det vissa ritualer de har också, typ Norrena. Okej, kan hans beteende in i minsta detalj.

När de kastar ut vattenflaskan till honom så häller han ut stora delar av fyllningen över högra axeln ner på isen. När han ska dricka så spottar han först, tar en klunk vatten och spottar ut den, upprepar 3-5 gånger, tar en klunk och låter den vara kvar i munnen, tar på masken igen. Ungefär med tre drickpausers mellanrum så sprutar han vatten fulla ansiktet, som på bilderna ovan.

HAHAHA, så går det om man studerar målvakterna.. Lägger ut dessa bilder nu bara för att jag vet att vi slipper se honom något mer den här säsongen eftersom han har sommarloov!


Mobilblogg

dsc00043 (MMS)

Sitter på bussen och taggar för fullt! Matchen från gårdagen spelas upp på tv:n och det dunkar musik bakifrån bussen. Alicia sitter och dricker Kalle Sprätt medans folket runt omkring dricker.. annat! Ha det bra, vi hörs senare. Kram!


Hockeyfoton


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

27 mars

Taggad till hundra procent! Nja, inte än, för tidigt på morgonen.. Viktoria står och plattar håret och vad gör jag? Sitter i sängen och lyssnar på sorglig musik och gör i ordning ett inlägg med bilder som kommer upp om en liten stund. Ska försöka få ihop något mer inlägg..

Borde kanske börja göra mig klar snart eftersom vi ska hinna in till stan för att hämta ut pengar och köpa mat till senare idag, innan Alicia kommer och hämtar upp oss vid kvart i ett.

Ja, ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥

Sudden death

Guldet ska heeem till Västerbotten, till Skellefteå.. AIK
Så kom igeeen, vi ska nå toppen, men vårt Skellefteå.. AIK
Tjalalaaaa, tjalalalala, tjalalalalaaaa... AIK

Vinst mot Luleå i suddenmatchen, tre av tre matcher har gått till sudden death och äntligen, idag drog rätt lag det längsta strået! Härlig inramning runt matchen när de först och främst delade ut gula t-shirtar, det var lapp på luckan och lördagsmatch, kan det bli bättre? Fick mig ett gott skratt på läktaren också.. Oj, oj, oj, säger jag bara!

Tyvärr så ska Luleås supportrar lyckas skämma ut sig! Skäms för uttalandet som ordförandet i supportergruppen kom med också: "Självklart fördomer vi att folk kastat saker på honom. Det tycker vi självklart är helt fel. Men jag tycker att det var lite konstigt att han valde att gå nedanför vår klack efter matchen. Där går ju ingen annan".

Det ska inte vara så, man ska kunna vandra runt vart som helst utan att få spritflaskor och mynt i huvudet! Säger det igen, jag SKÄMS! Ska det vara så sjukt svårt att sköta sig?

Hur som helst, imorgon blir det Luleå igen! Men denna gång har jag mina brudar med mig, tyvärr kunde Saga inte med.. Då går vi för vinst igen! Lär inte bli som men det går ju alltid att hoppas..

Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, kommer upp lite bilder då också. Kram! ♥


Tre bilder


26 mars

Det brinner i knutarna nu.. Nä, inte precis men det börjar bli lite stressigt att vi ska vara däruppe om en halvtimme och Viktoria ligger och sover, jag har inte gjort mig klar alls! Varför sitter jag då här? Det kan man ju fråga sig.. Kanske borde gå och göra mig i ordning nu?

Ja, ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Hur många lingon finns det i världen?Kom hem från stan för en liten stund sedan. Ojdå, närmare bestämt två timmar sedan, Saga lämnade just lägenheten för att åka hem till Kåge igen. Hur många lingon finns det i världen, det blev i alla fall den filmen vi såg på bio tidigare ikväll. Trevligt sällskap på Wayne's och mycket prat för att sedan möta upp Alicia, Felix och Cecilia och vandra runt på stan större delar av eftermiddagen. Middag på Subway, sedan bio. Dagen i detalj!

Nu har Viktoria tydligen dragit igång bastun så det blir att basta en stund nu sedan sova, höll på att somna på bion.. Om jag inte gjorde det, en liten powernap? Finns möjlighet till att det kan stämma, har ett svagt minne av det, hahah..

Ska i varje fall upp tidigt imorgon för att se grabbarna värma klockan 09:15 på is, kanske sista gången man får Skellefteå AIK gå på is för i år, om vi har otur! Vi får se.. Viktoria var inte så pigg på att stiga upp men hon får offra sig. Kanske är dags att börja dra sig mot bastun?

Ni får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram! ♥


Adam Pettersson


Fotobåset, Skellefteå AIK - Rögle, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

HockeyfantasterDet här gillar vi, när folk tar intiativet och vill vara med på bild, ber om att få vara med på bild, hahah! Bilderna är från gårdagen.. Just ask me if you want to be on a picture!


Födelsedagsfirande..

Okej, fullt rulle idag. Viktoria äntrade just lägenheten, för att lämna väska sedan blir det att vandra in till stan. Fika på Wayne's för att fira Saga sedan är det ännu oklart vad som händer där under några timmar.. Blir i alla fall att gå ut och äta och avsluta med bio!

Nu ska jag umgås med Viktoria en liten stund innan vi beger oss, annars kanske redigera lite hockeybilder från Luleå? Vi får se hur det blir.

Men vi hörs senare idag, ha det bra, kram! ♥


25 mars

Besvikelsen har inte lagt sig än men jag kan skratta ändå. Skratta åt allt som hände i bussen, skratta åt de jobbiga sakerna. Fick lära  mig mycket under denna bussresa också..Som jag skrev på facebook: Snacka om att vara helt nerkyld efter att ha suttit på bussen från Luleå, med öppen dörr efter att någon dumskalle lyckats sparka sönder den jävla dörren!

Hinner egentligen inte skriva nu men jag gör det ändå. Måste hinna klä på mig innan jag ska gå till skolan, om några minuter. Många trevligheter idag efter skolan, berättar mer sen, slutar 10:30 idag, sköönt!

Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Hoppas på denna glädje på lördag igen.. Tycker de förtjänar det!


J18Skellefteå AIK - Lidingö Vikings HC, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

Nu när jag ändå sitter på bussen till Luleå och inte kan uppdatera som vanligt tänkte jag att jag kunde dela med mig av lite bilder som jag tog på juniorhockeyn, när AIK mötte Lidingö i söndagskväll. Blev lite jobbigt där ett tag eftersom jag upptäckte till min förtvivlan att jag glömt teleobjektivet hemma, bredvid dörren! Trodde jag skulle sumpa min sista chans att få bra bilder på hockeyn också för den här säsongen men tack och lov vann de ju! Fick i slutändan fota med de andra teleobjektivet istället, de sämre av dem, fast även det funkade ju, tillslut..

Får väl i samband med detta önska er en trevlig kväll också sen så hörs vi mer imorgon! Om jag inte mobilbloggar efter matchen i bussen på väg hem, om jag inte somnar.. Hoppas det är med bra hockeynyheter jag kan komma med då. Ha det bra, kram! ♥


Underbara låt.....som rubriken lyder, underbara låt! Så fin, men ack så sorglig. Hittade den när jag såg videon om Alexei Cherepanov som Lovisa publicerade tillsammans med inlägget om honom som borde beröra vem som helst. Jag fastnade totalt.. Lyssna, ta in!


Soulsister...från vaggan till graven! Stödjer dig, vilken väg du än väljer, i alla lägen. Vi har våra duster, vi har våra bråk, men aldrig att det håller i sig! Tur i oturen att det var tragedin som förde ihop oss på det sättet som den gjorde och gav oss bandet som finns idag. Kusin och vän.. Min andra halva!


24 marsGod morgon! Eller räknas detta som morgon eller är det fortfarande natt? Ja, det undrar jag. Praktik idag då men vi får se hur det går, har ju knappt någon röst. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Blir att spendera nästan hela dagen där för att sedan ta mig snabbt hem till Ida & Olov för att få skjuts upp till arenan! Lär inte bli mycket tid däremellan.. Ska hinna förbi Anna en vända innan bussen går också så att jag kan byta om, har inte tänkt gå omkring i AIK-tröjan och matchtröjan idag, det ska jag göra klart för er, hahah!

Ska försöka få ner lite ProViva nu så att jag orkar med fram till att jag får lunch, kanske till och med orka gå upp och koka en kopp te. Kan behövas för min ömmande lilla hals!

Kommer upp några inlägg under dagen så glöm inte titta in och lämna gärna en kommenter också, det kan absolut behövas ikväll om jag kommer och AIK förlorat, fast det kan vara trevligt ändå.. Ni får ha en så bra dag som möjligt så hörs vi senare, kram! ♥ 


Älskade pappaJust idag är det fyra år sedan pappa avled. Det var en fredagen den 23 mars, år 2007. Mamma, pappa och Simon åkte iväg till Kopparhallen i Ursviken för att se pappa spela hockey-bockey med jobbet. Det var sista gången pappa gick ut genom dörren på Sparkstigen. Ångrar än idag att jag gjorde som jag gjorde den dagen. Fast, jag kunde väl inte förutspå vad som skulle hända?

Störtade in genom dörren, fly förbannad på morbror som tvärvägrat att släppa iväg sina döttrar till Skellefteå den kvällen. Tur var väl det? Yttrade mig inte och dök mot mitt rum, ville inte prata med någon. Resten av familjen satte sig i bilen och åkte iväg.

Gjorde mig lugnt och stilla i ordning för en lugn hemmakväll och satte mig och såg på premiären av Cheetah Girls 2! Samtalet kom några minuter efter halv åtta på kvällen, det var Olov som ringde och sa att jag skulle klä på mig fort som fan eftersom pappa åkt in med ambulans till sjukhuset, de skulle komma och hämta mig vilken sekund som helst. Trodde då som tolvåring på någon så simpelt som armbrott eller något på min otränade pappa. Men så var ju inte fallet. Lina och Ida förklarade utanför akuten vad de befarade, hjärtinfarkt.

Ställde mig vid fönstrena in mot ambulansgaraget och såg min pappa rullas ut på bår ur ambulansen och in på akuten. Då slog hans hjärta fortfarande. Jag var då den sista som såg honom vid liv fick jag veta i efterhand. De förökte att få liv i honom, de försökte i över fyrtio minuter att få igång hans hjärta, men det gick inte. Det var över! Min pappa, Rolf Nyström, avled den dagen, blott femtiotvå år gammal.

Som jag skrev, jag var den sista som såg honom vid liv. Fast sista gången jag verkligen såg honom vid liv och pratade med honom var, tror det var två dagar innan allt hände. Hur kan det gå så pass lång tid utan att man träffas när man bor i samma hus? Den sista som verkligen såg honom i livet och såg hans riktiga jag, det var Simon, på gott och ont. Det var även han som såg när pappa föll ihop inne i omklädningsrummet inne på Kopparhallen..

Nä, ska väl ta och avsluta nu. Idag kan jag faktiskt glädjas åt det bra, så som att en av mina bästa vänner fyller år idag, att jag har sådan bra kontakt med min ena kusin att vi börjat tänka varandras tankar och jag ser henne som min soulsister, hon finns alltid där. Även de små sakerna så som att jag inte är allt för sjuk, har bara väldigt ont i halsen, inget värre med det. Det är de små sakerna som förgyller närvaron och sätter färg på vardagen.

Några sista ord för att avsluta: ta vara på dagen och dem du håller kär, för imorgon är dagen förbi och dem du älskar kan vara borta. Ha det bra, kram! ♥


HockeyfotonNikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Grattis gumman!


Var faktiskt snäll i mitt val av bild! Du skulle bara veta Saga..

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Sagas födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Ja, som sagt, idag fyller min älskade vän Saga Westin hela femton år och blir genom det byxmyndig, moppemyndig och hon får till och med gå på bio med femtonårsgräns, hahah!

Hoppas du får en bra födelsedag idag! Sen får vi göra det bästa möjliga av fredagen för att fira dig och göra även den dagen så bra som möjligt. Kram! ♥


Ont i halsen..

Aj, aj, aj.. Kan inte svälja! Halsen gör ont, trots att jag inte skrek nästan något igår.. Hur ska jag klara dagen med denna ömmande hals? Kan inte ens svälja min egen saliv!

Det är tungt att göra någonting eftersom kroppen känns som bly. Hade ju ont i halsen igår också men inte trodde jag att det kunde förändras så mycket över en natt. Viktoria sitter i andra sidan rummet och skrattar åt allt hon läser, förutom liknelserna mellan Fahlman och Kadaffi, där blev hon riktigt förbannad. Visst borde väl folk veta vart gränsen går? Hmm, man undrar ju..

Nä, nu ska jag försöka få i mig lite ProViva och sedan klä på mig. Hörs senare idag, kram! ♥


Är trött och besviken...

...har ingenting att tillägga, godnatt!


Målgester


Dålig planering?

Hur lyckas man med det egentligen? Om jag vaknar vid klockan sex och är någorlunda pigg och lyckas hålla mig vaken hela morgonen.. Hur kan de då komma sig att jag nästan kommer försent till skolan? Trillade in i klassrummet mindre än fem minuter innan vi skulle börja. Brist på planering? Lite för mycket fritid eller vad jag trodde va fritid? Hahah, inte en aning, men kom i tid ändå, om än med nöd och näppe! Andan i halsen..

Utvecklingssamtalet gick över förväntan och omdömena vad absolut inget att klaga på. Känns bra! Fick veta att jag borde satsa på åtminstånde tre MVG vilket är ovanligt för att vara jag..

Ska snart packa alla grejer och gå in till stan för att ta en fika med Viktoria och sedan gå upp mot Anna och vidare mot hockeyn. Skellefteå AIK mot Luleå i semifinal, är det en dröm?

Har samtidigt gjort i ordning ett inlägg med lite hockeybilder på olika spelare från när de har gjort mål eller vunnit, typ målgester. De bilderna kommer upp någongång i eftermiddag. Får väl samtidigt ta önska er en fortsatt bra dag så hörs vi senare, kram! ♥


Irriterad stämning..Jämtin är ett svin.. men vill ni veta en sak? Han har sommarlooov nu! Hahah..

Hur kan det komma sig?Hur kan jag fortfarande vara trött? Somnade fullt påklädd just efter åtta igårkväll, framför datorn.. Vaknade exakt 03:43 och trodde det var morgon, jobbigt! Men, nu är jag vaken igen och som sagt, är fortfarande väldigt trött. Hur kan det komma sig? Alltid lika trött, suck..

Aja, en lektion idag sedan utvecklingssamtal. Slutar när jag har pratat klart med Amanda och då blir det att möta upp Viktoria på stan för fikadejt! Hahah, nä, men måste ju göra av med lite tid innan vi drar oss upp till hockeyn, får väl se vad som händer..

Ska väl ta tag i mitt liv nu och göra mig klar för skolan. Se lite Vakna med the Voice under tiden. Kommer upp lite bilder senare idag också. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Luleå på torsdag då..Nu är man anmäld till de två första supporterresorna till Luleå också, både torsdag och söndag blir det att åka iväg! Men, eftersom ingen kunde följa på torsdag så blir det att åka iväg själv.. Om det är någon som känner sig lockad att göra mig sällskap då, lämna en kommentar här på bloggen eller skriv på facebook, ring mig? Kontakta mig på något sätt!

Man gör tydligen vad som helst för att heja fram sitt lag och samtidigt få lite bra bilder. Det kan ju vara en av de sista möjligheterna att fota för denna säsong så man måste ju ta alla möjligheter man får.. Fast, det skulle ju vara kul att slippa åka ensam!

Nu taggar vi inför norrlandsderbyt som drar igång redan imorgon! Match alla dagar i veckan, nästan.. Ni får ha det så bra så hörs vi antingen senare ikväll eller imorgon, kram! ♥


Afropowerdance

Hmm.. Sitter och äter middag nu och funderar på vad jag ska hitta på att göra ikväll. Hade tänkt göra det sista på svenskauppgiften som ska in imorgon men kan inte öppna upp dokumentet på min dator så det är ganska kört, suck! Väntar på svar från mina kära vänner också, vilka som ska med till Luleå.. Jag själv kommer åka dit för att se alla bortamatcherna, sen får vi se vilka som följer med mig! I värsta fall får jag åka ensam till Norrbotten..

Ska då ta tag i att redigera bilderna från gårdagen sen kanske hinna med att se något avsnitt av Skins. Knapra lite värktabletter också mot förkylningen och träningsvärken som lär dyka upp efter idrotten där vi hade Afropowerdance..

NU: se senaste avsnittet av Stylisterna och äta klart!


Viktor Marklund


Som en mygga i en..

Emma: Godnatt!
Viktoria: Hörde du att jag stängde igen datorn, var det därför?
Emma: Nä, jag läste det på facebook..

Viktoria: "Som en mygga i en bisvärm.."

Skelleftå skjuter i stolpen: "jävla stolpskott.."

Viktoria: Han har inga hjärnceller alls.
Emma: Jo, han har två och de bråkar väldigt hårt!

Emma: "Jag tycker det är roligast när de fäller sig själva.."

Om Ville Koistinen: "Han var fan inte lätt att fånga på bild! Den fyrkantiga lilla saken.."

Emma: Kan du ta av dig hjälmen lilla pojk?
Viktoria: Nej, han vet att du brukar stalka målvakter..

Viktoria: Det är polisonger!
Emma: Det är skuggor..
Viktoria: Nej, det är smink förstår du väl?

Emma: "Mange är en halvmeter kortare än.. Nej, jag menar 10 cm kortare.. Hur fick jag ihop det där?"

Tur att man alltid är seriös: "Stalking, det tar fram det bästa ur folk.."

Viktoria: "De är nog inte kvar.. Om det inte ska äta frukost, lunch och middag. Nej, jag menade förrätt, efterrätt.. FÖRRÄTT, MELLANRÄTT OCH EFTERRÄTT! Varmrätt.."

Per Ledin: "Jag sa: Lycka till lappjävel.."

Emma: "Good work, idiot!"

Funderar på att bli kommentator efter kvällens matcher: "HAN HAR PUCKEN! & han fintar bort sig själv.."

Angående kille på läktaren: "Vad är det där för jävla kioskmongo?"

Människa: "Kryp som vanligt folk!"

Johan Forsberg om Fahlmans ifrågasättande om målet: "Det lät som att det var en blind höna, nästan.."

Vad använder du för objektiv?

Fråga: Cool bild, vad har du för objektiv när du fotat bilderna? :)

Svar: Får väl börja med att tacka? Använder två objektiv flitigt och det är Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G och Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro! Men som igår när den virriga Emma var och hälsade på i huvudet så blev det även att ta fram och fota med det sega och otympliga Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro. Men det funkade också bra!

Tack för frågan och som vanligt är det bara att fråga på om ni undrar över något. Kram! ♥


SEMIFINAL MOT LULEÅ!

GUD SÅ SKÖNT! Efter full tid så stod det 3-2 vilket betyder.. Vinst mot Linköping i sjunde och avgörande matchen! Vi är i semifinal och eftersom Luleå vann mot Mark Owuya och hans Djurgården så blir det att möta dem framöver i semin, norrlandsderby.

Har egentligen inget vettigt att skriva. Är bara grymt glad och allmänt uppe i det blå för tillfället. Visst ja, var och såg J18:s match också som AIK vann med 7-2 mot Lidingö. Vad betyder det? Jo, även de är vidare och ett steg längre på vägen!

Nu ska jag gå och sova så att man orkar upp till skolan imorgon.. Bilder kommer ut imorgon också, orkar inte fixa till dem nu. Sov gott, kram! ♥


Hockeyfoton


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

20 mars

Befinner mig nu på arenan, matchen drar igång 16:13 enligt tidigare rykten. Sista matchen för säsongen, om vi har otur. Nej, nu ska vi inte vara negativa. Match på tisdag igen om grabbarna gör vad de ska göra. De måste vinna! Som ni kanske förstår så är detta ett tidsintällt inlägg, ett av två. Det kommer ett med lite hockeybilder sen också.

Tänkte inte ta upp något mer av er tid. Nu sluter vi upp för nationalsången, sjunger för stadens stolthet. Sen, då drar det igång på riktigt!


Tre-tre

Hej! Nu är jag tillbaka i stan. Är lite smått åksjuk nu eftersom jag satt och läste och såg film på datorn under hela resan, bra jobbat Emma! Hade några som trodde de var hockeyexperter bredvid mig också, mer behöver vi inte gå in på det.. Men, jag kan ju upplysa er om att det var roligt att lyssna på deras snack om våra juniorbackar!

Har ont i magen inför kvällens drabbning, inför kanske sista fotograferingen. Kommer bli lite sen upp till arenan också så det skulle ju vara lysande om vi förlorar våra platser under sista matchen och får stå längst bak, hahah!

Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv och mina nerver och börja packa allting. Minneskort måste rensas, kameraväskan måste packas klart, kläder måste bytas och matchtröjorna måste ner i väskan som just nu är full av saker. Snabba på nu, tempo, tempo.

Kommer upp något inlägg senare under dagen, kanske med lite bilder, om ni har tur, ska försöka få ihop något. Annars hörs vi ikväll efter hockeyn. Ha det bra, kram! ♥


Sov gott, dröm sött..

Kanske är dags att börja dra sig mot sängen? Visst ja, måste flytta över all tvätt till torktumlaren innan jag lägger mig också.. Vill sova nu! Ska ju upp och åka med bussen vid 10:00 imorgon bitti tillbaka till Skellefteå. Hockey, det är orsaken till varför det blir en så tidig buss, imorgon avgörs det! Eller rättare sagt senare idag? Hmm..

Har aldrig varit så nervös över att gå på en match tror jag. Känns som att det är en match som man helst borde hoppa över om man har svaga nerver. Men, självklart måste man finnas där för att stötta. Befinna sig på Västra stå i både medgång och motgång. Genom hela livet..

Nä, nu ska jag sluta svamla i nattmössan och söka mig ner mot källaren för att fixa med sista tvätten, sedan ska jag sova. Sov gott, hörs om några timmar, kram! ♥


Gilla-knapp

Vad händer? Var kommer alla läsarna ifrån? Länkad någonstans? Vart så isåfall? Den som listar ut det mysteritet får en länkning? Snälla!

Hur som helst, har just satt in en gilla-knapp här på bloggen! Klicka på den om ni  gillar inlägget, precis som på facebook.. Så enkelt är det, hahah!


19 mars

Hej! Känns inte som att jag har bloggat något idag, på riktigt, bara en massa bilder. Inte så mycket att blogga om. Har inte hänt så mycket idag förutom en promenad och ett bad. Inte orkat anstränga mig för att hitta på något roligare. Funderar på att gå iväg och handla efter middagen. Det blir en ganska lugn kväll.

Ja, det här blev ju ett jätteintressant blogginlägg som noll personer kommer orka läsa.. but I don't blame you! Hörs väl lite senare, kanske. Ha det bra, simma lugnt, sup med måtta. Kram! ♥


Hockeyfoton


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Slutspelets målkung 2010
Hittade klippet på Lovisas blogg och kan inte låta bli att dela med mig av det. Passar ju bra nu i slutspelstider eftersom det är från förra årets slutspel det kommer ifrån. Nog för att anledningen till att Lovisa lade upp det var för att hon ville sno Foppa till Färjestad, men ändå, hahah! Nä, jag skojar bara men han är ju för söt, våran Johan Forsberg.


世界上最可爱的小男孩


Matchreferat - lång inlägg

Kan varna er som inte är hockeyintresserade redan innan ni börjar läsa, detta är bara MASSOR av reflektioner från matchen mellan Skellefteå AIK och Linköping.

Period 1
05:09 0-1 Christian Söderström (Adam Larsson, Niclas Burström)
18:37 1-1 Patrik Zackrisson (Mikael Håkanson, Magnus Johansson)

Händelser

Alla i laget är tillgängliga och det är den ganska så nyligen ihopsatta kedjan med Jimmie Ericsson, Erik Forssell och Joakim Lindström som startar inne på isen och defensiven ligger då på David Rundblad och Fredrik Lindgren.

Fart och fläkt från första sekunden, avblåsning och icing redan efter fem sekunder. Spänning redan från första början när det är tekning i Skellefteås zon. Det smäller på i sargerna, gång på gång. Väldigt irriterat ute på planen redan från början. Det bildas snabbt målchanser.  Pierre-Edouard Bellemare åker på en tackling mindre än två minuter in i perioden av Laumann Ylven och utgår med hjärnskakning. Bärs ut av ambulanspersonal på bår, linköpingspelaren får fem minuter plus matchstraff.

Känns inte som att Skellefteå lyckas få något tryck under powerplay förrän pucken helt plötsligt och oväntat trillar in bakom Norrena efter skott från Christian Söderström, Skellefteå tar ledningen.

Efter målchans från Linköpings håll så ser det ut som att Jocke satsar på att göra självmål och det blir kaos framför Andreas Hadelöv, pucken rensas tillslut ut zon. Tillslut faller kvitteringen när Jimmie Ericsson tar en grymt onödig utvisning och sjuttioelva spelare står framför målet.

Det står alltså lika efter första perioden, 1-1, kan inte bli mer jämt. Leif Boork virrar på om namnen uppe i studion också.. Vet han ens vad spelarna heter? Martin Lindström, Niclas Burstrand och Martin Majesky i Skellefteå?

Period 2
07:24 1-(2) Melker Karlsson (Yared Hagos) - bortdömt

Händelser

Ska försöka att dra ner på skrivandet lite nu under andra och tredje perioden. Missade de första fyrtiotre sekunderna eftersom de inte byttes kanal från Djurgårdsmatchen i tid. Men det verkar inte ha hänt så mycket. Stort läge för Linköping men på något magiskt sätt stöts pucken bort. Linköping är de som går på hårdast och håller greppen än så länge nu i andra perioden.

Ser ut som att Skellefteå sitter kvar i omklädningsrummet fortfarande. Helt plötsligt anfaller Skellefteå och får in en puck till bakom Norrena efter styrning av Melker Karlsson. Men tyvärr så döms målet bort, tveksam hög klubba, typ hundatusende målet för säsongen som döms bort, löns inte ens att bry sig längre.  

Fortsatt tryck och Skellefteå får tillslut med sig en utsvisning efter hög klubba i ansiktet på Joakim Lindström. Som de så fint uttryckte sig här bredvid, han fick smäll på käften.  Men, han kan inte hålla sig från utvisingsbåset han heller och ger Zackrisson en höger i ansiktet! Båda lagen klarar av spelet med en man mindre på banan och det blir fem mot fem igen.

Andreas Hadelöv gör några riktigt kvalificerade räddningar och Norrena har för tillfället fått hela sju skott på sig, två av dem inne varav ett bortdömt. Linköping har däremot siktat tjugosju skott mot Andreas Hadelöv, varav ett av skotten gått in.

Perioden slutar 0-0 i slutändan och det är fortfarande lika jämt. Det ska alltså komma att avgöras i tredje perioden. Eller kanske femte.. Sjätte.. Sjunde perioden?

Period 3
06:29 2-1 Patrik Zackrisson (Mikael Håkanson, Magnus Johansson)
10:51 2-2 Mikko Lehtonen (Joakim Lindström, Jimmie Ericsson)
14:32 3-2 Jan Hlavac (Jaroslav Hlinka)
19:14 4-2 Jari Tolsa (Andreas Molinder, Andreas Pihl) - öppen kasse

Händelser

Klonk! Ribbträff av Linköping. Hjärtat i halsgropen. Många chanser för Linköping och domaren blåser tillslut av när Linköpingspelare ligger på Christian Söderström. Känns som att nerverna sitter utanpå för vissa spelare, passningarna känns osäkra.

Skellefteå får bästa läget som slutar i att spelare ligger på pucken. Öppet mål men spelare från motståndarlaget stör vilket resulterar i felträff eller rättare sagt, ingen träff på pucken alls.

Linköping går till anfall när Erik Forssell åker på utvisning och det blir en exakt kopia av första målet. Linköping tar ledningen och ännu en stolpträff av Skellefteå och pucken dansar på mållinjen, klonk! Spelet fortsatt jämnt. Martin Lundberg blir lindad om handleden ute i båset. Vad hände egentligen? Eller är det en förslitning?

Powerplay för Skellefteå och Mikko Lehtonen prickar äntligen målet, första målet i slutspelet efter att finländaren sett seg ut i många av de senaste matcherna. Är den forne Mikko tillbaka måntro? Pihl kommer ut från utvnisningsbåset och är inte nådig mot domaren i sina ord. Skellefteå fortsätter sina anfall med lite mer skärpa nu när gnistan är tillbaka.

Joacim Eriksson blir intervjuad i båset av reportern och han stöttar målvaktspartnern angående målen och erkänner samtidigt att han är väldigt nervös över matchens utgång.

Hlinka lyckas få tag på pucken i sarghörnet och passar fram till Hlavac som är fri med målvakten och trycker in den bakom Andreas Hadelöv. Känns som att det kan vara kört, Skellefteå blir nog inte klar för semifinal ikväll, vilket känns tråkigt, men på söndag ska det kämpas in i det sista. Tid återstår ännu, men det är ont om det! Blir nog match på söndag ändå..

Finns ingen skärpa i Skellefteås anfall längre, känns mer som att de väntar på slutsignalen. Tolsa skickar in pucken i tom kasse efter att Andreas Hadelöv lämnat och Skellefteå klantat sig i Linköpings zon. Matchen är över.

Fick ett sms av Viktoria under perioden också som fick mig att dra på smilbanden eftersom de bredvid antydde samma sak: "Det såg ut som Lindhagen skulle hångla upp David.."

Sammanfattning

Känns inte alls som att Skelleftå var med i matchen. Vissa stunder fanns det spets men det var inte alls det vi är vana att se. Linköping vinner rättvist fast det hade kunnat vara ett helt annat läge om målet inte blivit bortdömt. Men ja, det går inte att gråta över spilld mjölk. Skellefteå var helt enkelt alldeles för dåliga i egen zon ikväll. Kämpa sig tillbaka och ta hem sjunde och avgörande kvartsfinalen på söndag, det är det som gäller! Annars är säsongen över..

Om det nu är någon som orkat läsa hela eller i alla fall en del av referatet, lämna en kommentar! Spelar ingen roll vad det står, vill bara veta om det var någon som tog sig tid att läsa allt detta tjoller.. Tack på förhand, kram! ♥


18 mars

Hockey på tv nu och ikväll kan det avgöras. Har inget bättre för mig så jag sitter och antecknar och skriver nu under matchens gång om händelserna, lär komma upp här på bloggen efter matchen, varnar redan nu, det är mycket att läsa. Kanske avtar skrivandet lite under andra och tredje perioden. Skänker alla mina tankar till Pierre just för tillfället också, stackaren!

Annars har väl inte hänt så mycket efter det att jag satte mig på bussen. Hunnit äta middag och andas ut lite. Ingenting intressant.

Vi hörs väl lite senare eftersom jag vet att det kommer bli en lång kväll efter min lilla powernap på bussen. Kommer som sagt upp lite referat också. Ha det bra, kram! ♥


Allting hänger på det som kallas för.. detaljer!


Adam Larsson


Ännu en dag på praktiken..

Hej! Just hemkommen från praktiken efter en lugn dag. Långpromenad, läst massor av böcker, lite tråkiga nyheter och kramgoa barn, det är dagen i detalj. Nä, men är bara hemma för att packa nu, hann inte med det imorse, sen blir det att gå till bussen. Boden.

Skriver väl när jag kommer fram om det finns något att skriva om då. Ni får ha det så bra tills dess så hörs vi senare, kram! ♥


Viktor Marklund, del II


Yared HagosGod morgon! Trött, tröttare, tröttast.. Praktik om en liten stund men innan dess ska jag hinna packa allt som ska med till Boden! Varken hinner eller orkar skriva nu, men gör det ändå. Ni får ha den bra dag så hörs vi under dagen när det kommer upp en massa bilder, kram! ♥


Viktor MarklundBlir inte någon fler bild ikväll, orkar inte lägga ut alla nu.. Fler bilder kommer imorgon, samtidigt som det kommer hockeybilder också. Avslutar med favoritbilden på Viktor från dagen och säger godnatt nu. Sov gott, kram! ♥


Kan du säga kaka?Sitter och redigerar bilderna från dagen för tillfället. Tänkte bara kika in här och berätta att jag lever, innan jag fortsätter med bilderna.. Det kommer upp lite bilder här på bloggen när jag är färdig. Hörs snart, kram! ♥


17 mars

Hej! Nu är skoldagen över, sköönt.. Blev en livad sistalektion med många skrik. Ska packa ihop kameran med tillhör och sedan bege mig mot Morö Backe för att träffa syster och fota lilla Viktor, som inte är så liten längre. Innan de måste jag fixa till lite bilder och skicka till Anna..

Hmm, hockeybilder lär väl dyka upp senare idag också, kanske. Men annars borde jag kunna lova att det kommer upp lite bilder på Viktor! Några bilder kommer det upp i eftermiddag eller ikväll hur som helst, får se vad det blir för motiv på bilderna däremot, hahah.

Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Andreas Hadelöv för laget till vinst..Äntligen en vanlig vinst, utan en massa tjafs med övertid och sån skit, 3-1 till AIK efter full tid. Första målet satt ju fint av Erik Forssell, äntligen någon som lyckas få upp pucken när det är öppet mål. Andra målet kan man väl inte säga så mycket om, förutom dundertabbe av Norrena och en glad Yared Hagos! Sista målet, ja, lille Anders Söderberg stod för det målet..

Kan ju inte låta bli att nämna en sista sak, eller rättare sagt fråga en sak: Varför blev inte Tim Erixon målvakt istället för back? Passar som handen i handsken och simmar på isen oftare än Andreas Hadelöv, står i målet stora delar av matcherna också..

Nä, nu ska jag ta och krypa ihop, kanske se ett avsnitt Skins, sedan sova.. Ha det så bra så hörs vi mer imorgon, eller senare idag kanske man ska säga? Hur som helst, godnatt, kram! ♥


Två-tvåVi har vandrat genom öknen, slagits mot lövensvinen och kvalets spöken. Vi gav aldrig upp, vi stöttade våran trupp och nu ska vi till slutspel och vinna guld!  

Vi på västra stå har aldrig tvivlat. Vi kommer att bli Sveriges bästa lag. Vi går igenom eld och genom vatten. Tillslut så kommer det att bli vår dag! Tja-la-la-la-la..

Det fanns en tid när Skellefteå slogs mot Björklöven, en tid som vi knappt kommer ihåg. Vi går mot guld nu när löven spelar i division ett. AIK, AIK!

Tim, Tim, Tim, Tim, Tim, X:et andra generationen. Tim, Tim, Tim, Tim, Tim, X:et andra generationen.

Blooocker, blooocker
Blooocker, blooocker
När alla sviker, å ingen vågar
kliver han alltid fram å mot målet tågar
Han kastar sig alltid fram
Å offrar sig överallt
Ingen är som Jimmie Ericsson

Från Lycksele han styrde mot Skellefteå
Sveriges bästa back spelar i AIK!
han rundar kassen, sätter fart och pucken är i målet snart
DAVID RUNDBLAD,  Skellefteås nr 7

Genom hela livet
ända fram till döden
finns vi alltid här, hela västra stå
- FÖR VÅRT AIK!

Vi älskar er Skellefteå, det kan ni lita på, föralltid ska mitt hjärta slå för Skellefteå AIK.
Vi älskar er Skellefteå, det kan ni lita på, föralltid ska mitt hjärta slå för Skellefteå AIK!


Zipperall Shop

Fråga: var har du beställt den, asså från vilken hemsida ? :) tacksam för svar !

Svar: Den är beställd från en hemsida som jag hittade igår [länk] och det kändes som ett ganska lagomt pris att betala, i alla fall om man beställer innan den 18 mars.. Men sen får vi se om det känns lika bra när den kommer!

MysdressGjorde äntligen slag i saken och beställde hem en One Piece, eller rättare sagt en kopia eftersom jag inte riktigt kände att det var värt över ettusenfemhundra kronor. Med ett litet tryck fram vid fickan också men tills vidare håller jag det för mig själv, vad som ska stå.. Så jag lär mysa omkring i den här inom den närmaste framtiden, längtar!


Årets skräll inom hockeysverige..HAHAHAH, kan inte sluta skratta åt fjollan Per Ledin som än en gång gråter ut i pressen, HV71 som åker ut i kvartsfinalen mot nykomlingarna från Solna, alla chockade utrop på facebook.. Ja, allt är ganska bra nu, ganska roligt, vilken skräll.. Kunde inte hålla mig från bloggen i detta läge, även om det inte handlar om vårat AIK så måste jag nämna det, något historiskt har just inträffat, nu är det dags för dem att slå ut Färjestad också, kämpa!


Mitch HewerLänge sedan det kom ut en Veckans snygging här på bloggen, har inte haft någon att dela med mig av, förutom de vanliga.. Har ju inget annat att blogga om för tillfället så jag kan väl dela med mig av en nu. Mitch Hewer. Spelar en av huvudrollerna i Skins säsong 1 & 2, Maxxie Oliver! Krävs väl ingen närmare förklaring när det gäller utseendet? Sen att han kan dansa, sjunga och verkar vara allmänt gullig, det gör det inte precis sämre.. Delar förstaplatsen som Veckans snygging med Calle Järnkrok, men honom har jag redan bloggat om i veckan, så Mitch får ett helt eget inlägg! Gillar vad jag ser..

Kan samtidigt rekommendera er att se de första säsongerna av Skins.. Eller i alla fall ni yngre, vet inte om moderna morsan, som hon själv uttryckte det, skulle gilla serien!


Fullt hus, hela dagarna..

Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag men Viktoria slutade också tidigt så det blev att gå på stan efter skolan, en fika inne på Wayne's och en vända förbi Kitchen.. Kom just hem därifrån! Ska äta kyckligsallad till middag nu sedan försöka röja upp lite..

Har ingenting att skriva just nu, så jag återkommer väl när jag har något att berätta. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Glädje är att kunna välja bland de bästa sorterna..Förlåt, orkade inte skriva igår när jag kom hem från Johanna. Blev att se några avsnitt Skins och sedan sova. Grymt skön vinst mot Linköping, noll-ett, kanske den viktigaste i detta slutspel. Fredrik Warg, mannen som lyckas med allt. Både hockeyspelare och reporter, Skellefteås roligaste. Det var han som satte det enda och avgörande målet. På onsdag är det dags igen och då gäller det att Västra stå sluter upp bakom laget och visar hur det ska gå till på riktigt!

Skola nu då, försov mig! Kort, kort, kort dag idag.. En lektion, vilket innebär svenska och sedan lunch, sen sluuut för dagen! Vet inte när arbetet ska vara inne men om jag hinner så ska jag försöka läsa igenom Jag överlevde med Mietek Grocher så att jag kan få ut detaljerna om hur det verkligen var att leva på koncentrationsläger..

Ni får ha det så bra, hörs senare, kram! ♥


Hockeyfoton


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Ikväll avgörs det.. nästan!

Hej! Fick sluta lite tidigare idag.. Ska snart gå upp till Vitberget igen för att hälsa på Anna och sedan se hockey hos Johanna, känns som att det är ikväll det avgörs! Under tiden jag är borta kommer det lite hockeybilder sen bloggar jag när jag kommer hem igen också, får vi se om det är glada eller ledsna miner då..

Ha det bra så hörs vi senare, kram! ♥

Johan Forsberg


14 mars

Oj, oj, oj.. Hur kan man lyckas lägga om sovtiderna så sjukt mycket när det är lov? Är jag ens vaken nu? Känns inte så.. Tröttheten sköljer över mig!

Skola idag då, måste gå iväg väldigt tidigt för att komma i tid. Vet inte hur lång tid det tar, så det blir att gå iväg snart. Fylld dag med en massa sega ämnen såsom matte och naturkunskap.. Sen idrott på det. Det betyder att det är långdag idag, slutar vid tre.

Ha det bra så hörs vi senare, kram! ♥


Stulen cykel..

Ja, nog ska det vara gud förbannat att folk inte kan veta vad som är ditt och mitt! Blev av med min cykel när jag och Viktoria var och handlade nyss. Känns så fruktansvärt surt! Känns ju bra att inte kunna lämna lägenheten på kvällarna under de närmsta veckorna heller eftersom jag inte vågar gå ute själv, jag vet, fegis, men ändå..

Är inte på det bästa humöret för tillfället och lär inte blogga något mer ikväll heller så jag önskar väl er en trevlig kväll och hoppas att ni är gladare än jag, kram! ♥Jag fick dig att le på bild, en enda gång..Att det aldrig ska gå att döma rätt..

Orkar egentligen inte blogga men måste väl visa att jag lever trots denna fartfyllda dag. Fullt upp fram tills nyss när vi återvände från Anna & Einar efter att jag tagit en powernap och lite Melodifestivalen.. Självklart skulle ju Eric och hans enformiga låt gå vidare trots att det lätt går att räkna upp de som bättre än honom! Men, men..

Värmningen imorse med Saga + hennes familj och Viktoria. Roligaste var nog när Saga tog fram kortet med Stefan Klockare och han fick signa. Det tyckte nog David Ekström var roligt också, det lät då så.. Sen går det ju inte att förglömma Pierre, visst Saga? Blev i alla fall att sitta kvar på arenan till ungefär tolv och kolla på knattehockey.

Match ikväll då och det finns väl inte så mycket att säga än.. Hejdå framtida semifinal och.. Christer Lärking, vilken man! Visst ja, på tal om något helt annat.. När hon födde ungen, då kom det ut ett svin! Avslutar väl med det..

Nu ska jag redigera lite hockeybilder och samtidigt skicka iväg en massa bilder. Ha det bra så hörs vi väl imorgon, hoppas jag, kram! ♥


Hockeyfoton


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

..också känselspröten!

Nä, är väl vara dags att börja dra sig mot sängen nu eftersom man lär bli väckt av en överspeedad Viktoria imorgon bitti och en lampa i nyllet. Kändes jobbigt att stiga upp redan 08:00 imorgon men man gör vad som krävs för att hålla sig på topp!

Blev bastu som det var tänkt men ingen film eftersom den andra somnade, hon däckade medans jag satt och snackade om sniglar med känselspröt, som Viktoria påstod var öron.. Har kollat upp det nu, det är inget av de. Ögon är vad det är!

Ni får sova så gott det går och ni som har festat denna fredagskväll, hoppas att ni slipper baksmällan imorgon, hahah.. Ha det bra, hörs imorgon, kram! ♥


Lugn kväll..

Hej! Hoppas allt är bra med er? Här är det ganska lugnt, sitter bredvid Viktoria som luktar grillrök och underhåller sig med Gäst hos Fahlman med Erik Forssell. Planerar att fortsätta ta det lugnt även resten av kvällen med bastu och kanske film. Hockey redan 09:30 imorgon, blir att stiga upp tidigt.  Så det här lär väl vara sista inlägget för ikväll, måste ju lägga sig någorlunda tidigt.. Men vem vet, vi kanske hörs inatt?

Ha det bra fredagskväll, simma lugnt, kram! ♥


Våren har kommit till stan?

Hej! Snöstorm utanför fönstret här i Boden.. Skulle det inte bli vår nu? Hmm, ska då ta bussen om en liten stund och ska väl hinna äta något innan dess, tänkte bara kika in och säga hej! Hoppas ni får en fortsatt bra dag och att det är lite bättre väder där ni bor..

Ni får ha det bra så hörs vi senare, kram! ♥


Calle JärnkrokHan ska få ett helt eget inlägg, fastän han inte tillhör eliten bland Skelleftepojkarna utan istället Brynäs! Ingen förklaring krävs väl, alla vill väl se bilder på söte Calle Järnkrok? Eller som de brukar säga, Calle Ironhook!

Besöksrekord idag. Men varför?

Hej! Borde väl inte vara vaken nu.. Eller det är ju lov så vad spelar det för roll? Någon gammal fotbollsmatch rullar på i bakgrunden och jag försöker underhålla mig med något tills tröttheten slår till, funderar på att sätta igång en film..

Upptäcker att jag har haft besöksrekord idag på bloggen också, på länge i alla fall. Alltid lika kul att upptäcka något sådant. Men då ställer jag mig frågan igen, vad får er att titta in här på bloggen vareviga dag? Som jag förstår kommer många av er hit när hockeybilderna kommer ut, vilket känns som en vinst i sig, då har jag då lyckats med något! Ni som inte är hockeyintresserade, vad för er hit? Är det bara en slump?

Ni behöver inte svara om ni inte vill men det skulle vara kul att höra, alltid lika roligt att höra vad ni bloggläsare har att säga!

Nu har jag bestämt mig, blir en film sedan sova.. Bussresa tillbaka till Skellefteå imorgon, igen! Får besök av min kusin, min andra halva, som jag inte träffat på nästan en vecka. Sen är det bara att ladda upp för all helgens hockey, värmningar och allt vad det innebär.

God natt, sov gott, dröm sött, kram! ♥

Pierre-Edouard Bellemare.. och TobbeEfter en jobbig förlust och lite sämre spel så får man väl lätta upp humöret med en rolig bild istället, det var många som skrattade när bilden togs, bland annat Pierre. Kan väl tipsa er att kolla in detta klipp [länk] också för att lätta upp humöret lite!

Sitter och ritar.. Eller ritar och ritar, kladdar rättare sagt! Har lyckats börja på fyra olika hockeyspelare och har kommit halvvägs på alla men orkar inte fortsätta på någon av dem eftersom det redan går åt pipsvängen.. Good work, dumskalle!

Ska väl fortsätta med mitt kluddrande och sen hörs vi väl imorgon igen.. Om jag inte kommer på något riktigt viktigt eller roligt att blogga om senare ikväll? Vi får väl se..

Ni får ha det så bra tills vidare, kram! ♥

Skillnaden mellan vinst och vinst.

När målsignalen och slutsignalen ljöd lördagen den 5 mars, hundratre sekunder för sent, då var det nästan begravningsstämning på Västra stå, trots vinsten. Kändes mer som en snörplig förlust. Snacka om att snubbla på mållinjen. Tre dagar senare hände samma sak, suddenvinst. Då infann sig en helt annan stämning och känsla. Mer som om SM-guldet landat i Skellefteå Kraft Arena och våra hockeypojkar. Tänk att det kan vara sån skillnad från match till match, det är det som är spänningen med hockey!

Hoppas även det sistnämnda, om SM-guld kan inträffa i år.. Men först och främst gäller det att behålla spelet ikväll mot Linköping, kanske till och med dra upp ett snäpp, sedan fortsätta resan mot historieskrivning!


Trött, tröttare..

God morgon! Eller har ju varit vaken sen före åtta imorse så nu är det väl inte morgon längre.. Trött som tusan är jag men fick mig en liten powernap så bättre blev det.

Ingenting lär väl hända idag förutom hockeyn ikväll, ännu en kvartsfinal mot Linköping. Kanske läsa en bok eftersom jag är ganska less på datorn, fortsätta på bokserien om Södergårdens Hockey Club! Titta lite på tv.. Aja, något lär jag väl komma på att göra under dagen.

 Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥

Dags att sova?

Borde väl ta och lägga mig snart eftersom jag tydligen ska bli upptvingad inatt, eller närmare bestämt 07:40 imorgon bitti.. Ska vara hundvakt till Charlie medans köket renoveras och resten av folket är på skola och jobb. Lär väl bli att orka upp och se Vakna med the voice, sen en promenad med lilltjorven.

Som sagt, nu ska jag gå och sova. Vi hörs imorgon eller rättare sagt senare idag? Avlutar väl inlägget med att ta Viktorias citat, hoppas att ni tar åt er: "Sov sött och dröm om alla söta hockeypojkar du mött"

...och till er killar: "Sov sött och dröm om alla.. gulliga flickor du mött?"


Ska de skrälla?

Hej! Ont om uppdateringar här idag men ni verkar ha hittat in ändå.. Tillbaka i Boden igen efter en natts vistelse i Skellefteå och en spännande hockeymatch att beskåda. Hunnit plöja igenom två böcker under bussresan tur och retur också, vilket innebär att de nio böckerna som lånades i måndags snart är utlästa.. Vad ska jag läsa då? Förslag?

Sitter för tillfället och ser matchen mellan Solna och HV71 där stockholmslaget leder med 2-0 mot de guldtippade smålänningarna! Ska det bli årets skräll? Ska laget som steg upp från Allsvenskan och kvalserien inför denna säsong slå ut Svenska mästarna? Nä, det är att hoppas på för mycket tror jag, men som sagt, går ju alltid att hoppas!

Ha det bra så hörs vi senare, kram! ♥

Hockeyfoton


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Sudden death

Kom hem från matchen för en liten stund sedan. Vinst i sudden death, vilket gjorde att matchen slutade med 4-3, första kvartsfinalsmatchen! Missade delar av första perioden av vissa anledningar annars var det en rikig rysare.. Som jag och Alicia säger varje match, jag kommer dö av en hjärtinfarkt på Västra stå när jag blir äldre, mitt under en match! Mina nerver klara inte detta..

Avslutade då med skratt när ståplats praktiskt taget var tomt.. Någon ropade på Peter Jihde och några vinkade till honom och fick en vink tillbaka. Hmm, vilka dumskallar kan det ha varit? Fick ett stort blåmärke på kuppen också när jag slängde mig ner mot ett trappsteg på grund av skrattattack!

Nu ska jag krypa ihop och sova eftersom det bär av till Boden imorgon igen, blir mycket resande nu på lovet.. Ha det bra så hörs vi imorgon, kram! ♥Nu för att ni ska få något att drömma om, en melodi i huvudet.. Har trallat på dessa i flera dagar. Ja, jag gör det mycket för din skull Viktoria! 

Tim, Tim, Tim, Tim, Tim, X:et andra generationen. Tim, Tim, Tim, Tim, Tim, X:et andra generationen.

Blooocker

Blooocker

Blooocker

Blooocker

När alla sviker, å ingen vågar

kliver han alltid fram å mot målet tågar

Han kastar sig alltid fram

Å offrar sig överallt

Ingen är som Jimmie Ericsson


J18Ny design

Har suttit i flera timmar och äntligen.. Som ni ser så har det kommit en helt ny design här på bloggen! Blev det bättre eller sämre? Eller bara skönt med lite uppfräschning? Headern blir förmodligen bara tillfällig.. Kanske blir lite småjusteringar i efterhand också men i det stora hela blev jag väl ganska nöjd. Vad tycker du?!

Fotouppdrag

Fråga: Kan du inte berätta lite mer om ditt uppdrag du hade i Lördags? Kram

Svar: Nemen gud, jag har ju glömt bort att berätta om det! Självklart ska ni får veta, samtidigt kan jag ju ragga några fler till imorgon.. Fick då ett mail av Anna Hägglund för några veckor sedan där hon undrade om jag ville vara vimmelfotograf och fotografera för Skellefteå AIK under slutspelet. Det för att uppmuntra folk att klä sig i svart och gult!

Blev en liten smygstart i lördags för att se så att alla detaljer skulle funka inför imorgon och första slutspelsmatchen. Gick jättebra, tycker då jag själv!  

Så, det är nu jag ska börja ragga folk. Det första ni ska göra är att ta på er alla AIK-souvernirer ni äger och sen det viktigaste, dyka upp på ladan! Sedan om ni ser mig och vill vara med och tävla om slutspelsbiljetter och ännu fler souvernier, kom och knacka mig på axeln eller ge mig en liten vink!

Detta är alltså mitt första jobb, med allt vad det innebär, vilket känns jättespännande! Ni kan kolla in bilderna på Skellefteå AIK:s hemsida nu om ni vill, sen så ses vi uppe på arenan imorgon..

Ni får ha det så bra, kram! ♥

Fråga

Fråga: Vad tittar Jocke å Ivan på? ;)

Svar: De visade upp highlights från första perioden och grabbarna verkade tycka det var ganska intressant eftersom det var dit uppmärksamheten vändes. Även Anna fastnade där!

Upptagen

Hello! Har varit upptagen hela dagen med både det ena och det andra, bland annat stan.. Men de senaste timmarna har det varit bloggdesigner på menyn. Är snart klar med min egen och även Sagas nya design, om hon blir nöjd.. Ni kommer självklart få se resultat snart!

Annars är det matchen mellan HV71 och Solna som går på tv:n och otroligt nog leder stockholmslaget med 2-4 för tillfället efter att ha tappat från 0-4, okej, det är fortfarande ledning men det krymper.. Sista och enda gången jag kommer heja på detta lag är nu i kvartsfinalen, allt för att smålänningarna inte ska gå vidare!

NU: Tillbaka till alla dessa jäkla stilmallar, kodmallar och tips!

Fotobåset


Isträning, tack till Tobbe som ordnade det, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Humor

Alicia: Lösnaglar!
Emma: Klösnaglas..

"Hon är lite hockey-player.."

Johan Forsberg om bilden Saga hade ritat: "Oj, så snygg!"

Alicia petar på Viktorias jätteblåmärke och Emma utbrister: "DJURPLÅGERI!"

Emma: Vad pratar de för språk?
Alicia: Någon blandning mellan skånska och danska..
Emma: Tyska?!

Emma frågar efter en stund igen om Rögles dialekt: "Tror inte någon av dem pratar svenska.. Det är tjeckiska landslaget förstår du väl?"

Någon till domaren: "Är du full eller?"Sen bara för att göra inlägget lite roligare så måste jag dela med mig av en bild ↑ som togs på värmningen förra lördagen..

När träningen var slut och de flesta spelarna lämnat isen, jo, vem kommer ut då? Mikko Lehtonen sticker ut på isen i badtofflor, t-shirt och shorts.. Lite humor i det!

HockeypojkarMassa hockeypojkar, från olika tillfällen, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Tjugosju

Förlåt att jag låter er vänta på bilderna men det tar tid, alla bilderna som var klara försvann just pga missberäkning. Är i Boden nu iallafall och känner fortfarande av åksjukan från bussresan, det gillas inte! Väntar på att mamma ska komma hem så att det blir någon middag..

Efter det blir det kanske att ta ett bad och börja om att läsa Twilight, sjunde gången gillt. Räknade ut idag att jag har läst böckerna i den bokserien sammanlagt 27 gånger.. Är det illa?

Slänger in en oredigerad bild tills vidare. Har inte funderat ut upplägget än men det lär bli några inlägg från de tre senaste matcherna, ett från J18, ett från J20, ett från träningen när jag stod i båset sen ett sista med bilder på enskilda spelare från olika tillfällen. Låter det bra? 

Ha det bra, hörs senare, kram! ♥


Sortering

Hello! Lov nu, vilket känns riktigt bra. Det börjar ju inte förrän imorgon egentligen men eftersom jag åker till Boden redan idag så känns det så..

Försöker fundera ut hur jag ska sortera bilderna för att det ska vara ordning i framtiden bland bilderna. Kanske månadsvis och sedan med olika kategorier? Aja, vi får se! Blir då någon mapp med hockeybilder eftersom de tusen bilderna som finns på minneskortet ska flyttas in..

Nu ska jag packa, sedan bestämma mig för vilken buss jag ska ta.. Vi hörs väl senare med massor av bilder, både från träningar och matcher. Ha det bra, kram! ♥

.... ....

Skit. Fan. Usch. Det gick absout inte som det skulle. Visst ja, det enda positiva, har gått och blivit med dator idag också.. Så på bussen imorgon ska det redigeras bilder. Hoppas ni tittar in imorgon då någon gång, då ska ni få se hockeybilder.  Ha det bra, kram! ♥ 


Hockeyutrustning

God morgon alla söta därute som är vaken vid den här tiden! Allting bra? Här går det lite trögt men det det funkar. Lyckades just väcka Saga, tror jag, hade lämnat mobilen inne på toan och plötsligt ringde Viktoria, vilket innebär hög ringsignal bredvid Saga.. Alicia ligger och sover så sött här bredvid. Hon vill inte vakna verka det som!

Blir hockey för hela slanten, även idag! Först värmning, stan för att köpa dator och sen hockey igen mot Linköping. Det sistnämnda, det känns nervöst, det är ikväll det avgörs. Spänningen stiger för varje sekund..

Hjälp vad jag har skrattat. Saga har gått runt i hockeyhandskar och hockeyhjälm en stor del av tiden sen vi kom till mig igår. När vi skulle sova så lämnade hon ifrån sig en av handskarna så nu har de sovit med en var, hon och Alicia! För tillfället sitter Saga en liten bit från tv:n med hela hockeyutrustningen på, hjälm och allt.

Juniorhockey från annat perspektiv..

dsc00026 (MMS)

Juniorhockey från annat perspektiv..


Mark Owuya

Nej, varför? Hahah, Johanna visade mig klippet under igår, med Mark Owuya, eller Mark in da Park som han kallar sig själv.. Är det verkligen samma kille, nu och då? Viktoria höll aldrig på att sluta skratta när jag visade henne klippet, jag själv gillar bara grabben ännu mer! Men, om jag kommer kunna ta honom helt seriöst i framtiden? Det återstår att se, känns inte så..13:44

Hej! Just hemkommen från praktiken efter en lugn dag. Fick sluta tidigare eftersom jag ska upp till arenan och snacka jobb. Efter det blir det att stanna hos Anna för att sedan möta upp två av tre hockeybrudar för att se och fota juniorhockey. Om det blir som jag hoppas så sover både Alicia och Saga över hos mig efter, annars bara Alicia!

Kikar in här när jag har tid och möjlighet, borde bli innan hockeyn ikväll. Kommer ett lite roligt inlägg när som helst också. Ha det bra tills vidare, kram! ♥

SVAR PÅ FRÅGA..

Fråga: vad gör du för något på din praktik?:)

Svar: Förlåt, frågan kom bort! Jag har praktik på dagis, eller förskola som det nu så fint heter. Barn mellan 1-5 år! Får då göra allt som hör till, allt från att byta blöjor till att busa med dem ute eller mata.. Älskar att vara på praktiken, det är något som går att längta till, tyvärr tar det slut vid påsk. Hoppas det var svar nog? Kram! ♥

Godmorgon! Redan uppstigen? Ja, jag vet vä...

Godmorgon! Redan uppstigen? Ja, jag vet väl knappt om jag är vaken men ska då med bussen vid 07:10 från Jörn. Får väl hoppas att det är lite bättre väder i Skellefteå än det är här också.. Tänkte bara kika in och säga hej, borde väl samtidigt kunna lova att det kommer lite bilder ikväll också om ni har tur. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram!


Onsdag

Hej! Befinner mig i Jörn nu för en natt, åker hem imorgon bitti. Legat hemma i migrän större delen av dagen.. Hunnit träffa mamma, Simon, Emil, Ulle och några andra kända ansikten idag också en snabb vända, trevligt!

Friluftsdag imorgon och det blir att ta med sig kameran + reflexskärm och se om det finns någon frivillig. Hoppas på att Elliot kommer också så att jag inte blir helt ensam!

Blev inte så mycket bloggning idag heller men jag kan trösta er som fortfarande finns kvar eller ni som kikar in med jämna mellanrum, ska skaffa ny dator till helgen och då kommer det så mycket bilder att ni kommer lessna. Se framemot det, samtidigt kommer ny design till Viktorias blogg då också som jag kan rekommendera er att kolla in då, även nu om ni vill, kolla in HÄR! 

Ha det bra, vi hörs, kram! ♥


07:55

Godmorgon, ni söta läsare som fortfarande finns kvar trots det lilla uppbrottet! Hemsk match igår, vilket gör att det känns ganska kört nu.. Aja, försöka bli av med migränen sedan träffa mamma och återlämna Simon.

Ha det bra, hörs senare, kram! ♥

BACK ON TRACK!

I'm alive! Övertalade lillebror att komma från Boden och följa med på hockey när vi går mot att skriva historia, ville träffa pojken också. Överraskad blev jag när mamma hade skickat med en dator, trots att hon sa det redan imorse.. Så äntligen, i'm back on track!

Kommer några bilder ikväll, förmodligen.. Det blir oredigerat men det får duga! Nu ska jag äta upp subwaymackan som mamma var så snäll att bjuda på, sen blir det att dra sig upp mot hockeyn. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


RSS 2.0