..it's still true!


30 oktober

Känner att det är dags för en bloggpaus nu. Har verkligen annat att tänka på än denna värdelösa blogg. Får se när jag dyker upp här igen. Imorgon? Om en vecka eller om några månader? Ja, det får tiden utvisa. Det lär väl bli det förstnämnda men man vet aldrig.

Hur som helst. Ska gå ner och börja med middagen nu eftersom jag och tapet bredvid mig fick förtroendet att förgifta familjen idag. Kvällen kommer att spenderas hemma hos Viktoria men ska Emma ut och övningsköra.

Nu är det dags att logga ut från bloggen för denna gång. Lämna gärna en kommentar när du kikar in och glöm inte lägga till mig på bloglovin' så att du inte missar något. Du får ha det så jättebra så hörs vi, puss och kram.


Kärlek.

dsc00449 (MMS)

Kärlek.


Hata Löven, hata Löven

Okej, om några timmar är det dags för dagens händelse. Kanske veckans eller månadens händelse också, om allt går som det ska. Supporterresa upp till Luleå. Sist det var hockey där - största ögonblicket i mitt liv hittills - så tog vi oss till final genom Tims fladdrande höstlöv!

Inte alls så taggad på hockey idag i och med förkylningen, men eftersom John, Mia och Viktoria följer med så blir det nog finfint! Efteråt så kommer mamma och hämtar mig och Viktoria och då bär det av mot Boden.

Visst ja, på tal om ingenting.. Det är ju kul att jag smittar alla i min närhet med vad det nu är jag har fått. Pesten? Viktoria och Emmelie har nu fått samma sjukdom.

Nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv och börja göra mig iordning innan det börjar dyka upp folk här. Måste packa allt också. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer under dagen, puss.


Pensionärskväll med Emmelie - CHECK


-

Är inte på humör för att blogga. Är inte på humör för någonting för tillfället, inte ens inför supporterresan till Luleå imorgon. Kommer att spendera kvällen med Emmelie och hoppas verkligen att hon kan få mig på bättre humör. Vi hörs, kram.


Bara för att jag saknar det. Sommaren och allt vad den innebar. Vill tillbaka. Sommaren 2011.

Ljuset bland allt det mörka


Obehagligt, går bara beskriva det så


Jag har aldrig någonsin mått som jag gjorde tidigare under kvällen. Aldrig ångrat att jag hittat styrkan för hockey. Första gången ikväll. Hostade och skulle inte blivit förvånad om lungorna tittat ut. Skakningar i hela kroppen och feber. Har faktiskt ingen aning om vad som hände. Men hur som helst, jag överlevde hockeyn som slutade till FFBK:s (FBK) fördel.

Nu ska jag krypa ner i sängen och skalla kudden. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Vad är det med mig och motståndarna?


Sju värdelösa citat


Viktoria står och juckar mot min madrass:
Jag försöker få in den ..mot väggen alltså!

Viktoria:
Jag blir såhär.. Vad heter det? Rädd.

Viktoria: De kan ju inte ha sönder hela Hogwarts.. Vart ska dem då gå skola?
Emma: Jo, jag tror ju verkligen att de bryr sig om vart de ska gå skola när hela världen håller på att gå under..

Viktoria: Du slog mig med datorn, i pannan, mitt mellan synhålen.

Viktoria: Alltså, vinner dem inte imorgon. Då ska jag fan bli arg på dem. Ta mig ett allvarligt snack.

Luleåspelare, ingen kommentar:
Ja, det är det enda ligget du får, när du ligger och hånglar med isen, Kilström.

Ingen gillar domarna, egentligen: Tobias Björk. Han har åkt på Bodensjuka. Han är blind.


#kansittaochläsaitimmar


Hockeyfoton från i lördags


Alltså, sämst humor egentligen


Emmelie sitter och säger att jag borde börja fota mer barn- och djurporträtt istället för hockeybilder. Förklarar för henne att jag inte klarar av att fota djur eftersom de rör sig så fort. Snacka om att Emmelie får aggressionsutbrott på mig och utbrister: "Jo, hockeypojkarna åker ju såååå långsamt! Du hinner med dem men inte ett djur. Så länge hunden inte har typ mask i magen eller röven eller vart den nu har mask så borde den vara ganska stilla.." Okej, jag förstår hur hon resonerar.

Sen för det andra. Jag har ännu sämre humor nu när jag är sjuk och knappt träffar några människor. Dog när jag med Emmelie i andra sidan luren tittar in på facebook och finner det nedan. Hon är tydligen stolt afrikan nu för tiden, hahaha.


Det var alltså inte slutet


Lite detaljer, lite sanning



Det går verkligen inte min väg nu. Fortfarande sjuk och jag undrar om det någonsin kommer att bli bättre. Fick just sms av Rosa med provresultatet på svenskaprovet, 11/30, vilket innebär mitt första IG och omprov efter lovet. FML. Får inte träffa pojken förrän till helgen och de flesta finisarna lämnar mig och åker iväg till Belgien imorgon.

Nu vill jag bara att veckan ska ta slut så att lovet börjar. Praktik resten av veckan om jag blir frisk snart. Längtar så fruktansvärt mycket till lördag, trots att det inte riktigt blir enligt planerna. Luleå och sedan Boden med två underbara personer! ♥

Okej, nu ska jag ta och göra samma sak som jag gjort de senaste dagarna. Sova och kanske en film. Borde försöka få i mig någon mat också. Du får ha det så bra och sen så hörs vi senare under dagen någon gång, kram.


Andreas Larsson - Kvistar och palt



Haha, bara för att Emelie gick runt och sjöng på den i lördags. Bara för att Andreas Larsson är en grym artist med alldeles för dåligt självförtroende. Bara för att denna låt är ganska så tuff. Bara för att. "..jag matar dem med kvistar och palt!"

Hockeyfoton från i torsdags


Musik är som medicin för själen



Det finns dem som tar en plats i ditt hjärta och sedan stannar kvar där. Det finns dem som får dig på fall och inte gör någon ansats att hjälpa dig upp. Robin är en sådan som jag verkligen kan lyssna på dag in och dag ut. Timme efter timme.


Det finns risk att det är så illa




Alltså seriöst. Har sovit större delen av dagen. Kan inte avgöra om jag är pigg eller trött nu. Det är något däremellan. Rastlösheten finns där, men kraften att göra något finns inte alls. Jag klarar inte av att bara sitta still men det är väl ett måste nu. Har söndagsångest och vill verkligen ut och träffa folk. Parkerar framför datorn och ännu en film.

Känner att detta blev värsta positiva inlägget utan någon mening alls. Därför avslutar jag nu. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon. Eller inatt. Det beror på om jag får sova eller om förkylningen tar mitt liv. Sov gott, kramkram.


23 oktober

Första blogginlägget för idag då. Det satt långt inne. Nej, men har verkligen inte orkat tänka på bloggen idag. Efter en urusel match igår så blev det middag på Dallas, poker och film hemma hos mig. John Q, en grymt bra film ifall ni undrar!

Kan ju inte direkt säga att det var gott om sömn inatt. Vi somnade just efter fyra och jag vaknade halv sju och var helt bergis på att det var morgon. Sov till just före nio!

Förresten så har jag fått en äckligt obehaglig förkylning. Heltät i näsan, ont i halsen och feber. Orkar inte vara sjuk. Det kom verkligen från ingenstans och nu har jag säkert smittat alla i min omgivning. Förlåt.

Nu ska jag försöka göra mig lite mat och sedan krypa ner under täcket där jag lär spendera resten av dagen och förmodligen kvällen också. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare under dagen, kram.


- Emma to Viktoria


22 oktober

Skönt med lite sovmorgon! Okej, aldrig har jag kallat att sova till halv tio för sovmorgon, men idag är det verkligen så. Pigg och alert - redo för att möta dagen. Typ. Hur som helst. Hockey ikväll med finisarna. Där tog inspirationen till detta otroligt tattiga inlägg slut. Nu ska jag gå och sminka mig.Du får ha det så bra så hörs vi någon gång i framtiden, kram.


Kvällens outfit - skidEmma


Skärpan ligger fel, men du är fin ändå



Äntligen en kväll i mitt tycke och smak. Eller jag hoppas det i alla fall. Fick träffa älsklingen en timme idag och det tackar jag bästa handledaren på praktiken för! Hur som helst, ikväll blir det att elda och grilla ute en sista gång innan vintern, med lite fina människor. Bara problem med att välja vilka kläder jag vill offra för röklukten.

Första idolavsnittet på två år som jag missar ikväll då också, stabilt. Uppdateringen kommer inte vara på topp ikväll men vi hörs när jag kommer hem. Hoppas du får en trevlig fredagkväll. Du får ha det så jättebra så hörs vi, kram.


Joel Mustonen var den stora skillnaden


Jag. Är. Väldigt. Trött.

Nu är det dags för ännu en dag på praktiken. Det är inte alls på topp idag; har ont i huvudet och är fruktansvärt trött. Förresten så var kvällen igår mycket bra. Vinst mot Modo och AIK håller sig i toppen av tabellen. Vi hörs senare idag, kram.


NU: hockey med finaste brudarna!

 

Haha, det ser ganska IQ-befriat ut


Just the way you are



..and when you smile, the hole world stops and stares for a while. Cause boy, you're amazing. Just the way you are.

This is Lee.. Lee.. Lee Goren!



Som sagt, Lee Goren! Är det han som bärgar hem de tre poängen imorgon? Skulle inte förvåna mig ett dugg om han är fullt delaktig i den framtida vinsten. Okej, vem försöker jag lura? Jag tror på förlust. Så är läget.


En dag full av händelser.. Eller?

Första ensamma kvällen sen tidernas begynnelse. Från helt full planering till att sitta ensam. Det känns inte alls kul. Tack och lov så lättade Anton upp humöret någorlunda när jag var och lyssnade på genrepet inför konserten (?) de skulle ha ikväll. Känner mig allmänt avsugen på livet ikväll och längtar bara efter att träffa alla. Jag längtar efter mina brudar ..och John! ♥

Hur som helst, första dagen på nya praktiken imorgon och jag är gode nervös. Vill inte byta praktikplats, vill inte börja om från början. Vill bara stanna tiden.

Fast det är hockey imorgon kväll. Räddningen till allt! Men det kommer bli tomt. Från att ha stått hur många som helst tillsammans, till att imorgon krympa ner till antalet fyra; jag och mina hockeybrudar. Som sagt - tomt!

Okej, nu så ska jag ta och äta upp salladen som jag köpt till middag, även lyxa till det med lite proviva. Sedan fortsätta med det jag gör nu: ingenting! Du får ha det så jättejättebra så hörs vi mer ikväll eller imorgon, kram.


Jag saknar er. Motiven är fina men jag vet väl inte om bilderna är de bästa. Hur som helst, ni är bäst.


De två vännerna.. and Bud!


19 oktober

Fullt upp idag, trots att det blev en välkommen ledigdag! Ska snart ta och vandra in till stan för att göra lite ärenden, sedan upp till Anna för att se film. Ska försöka hinna med att se Anton spela på anderstorp i eftermiddag och samtidigt hinna träffa folk ikväll. Det ska nog lösa sig på något sätt, men stressigt blir det. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Emma Nyström och John Wargh


Ett av proven gick iallafall bra. Tack.

dsc00424 (MMS)

Ett av proven gick iallafall bra. Tack.


Gäst!

Hej alla mäniskobarn! Viktoria här Emma bad mig gästblogga men jag har ingen anin om vad jag ska skriva.

Men iallfall... såg ni inlägget med massa flumbilder och det Emma hade skrivit om mig, ja när jag läste det så började helt seriöst tårarna att rinna hon är så underbar min Emma!

Slänger in en bild på Jyri Marttinen! HAHA



Hare bra! / Viktoria

Ge mig någon av dem? Typ? Snälla?


17 oktober

Skolan idag då. Plugga inför två stora prov som ska göras imorgon. Fick sköta lite bebis när Amanda var förbi med lilla Astrid. Var ganska uppe i det blå efter lite bebismys. Annars då. Tröttheten är total. Orkar inte göra något, vill bara sova. Men ska fortsätta plugga lite ikväll och sedan träffa John. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, kram,


En kung. Två matcher. Fyra mål.



Har redan bloggat några bilder på honom. Har redan lagt ut två av dessa på facebook. Men vad gör det? Älskar bilderna och det känns verkligen som att kameran var framme i rätt ögonblick.

Förresten så tycker jag att ni har börjat bli ganska dåliga på att kommentera. Läsarantalet har sjunkit, men om vi säger så här: Snittet ligger på ungefär sextio läsare per dag - mellan två och fem kommentarer! Det är inte ens kul att blogga då.


En trasig moped, i Luleås färger

Tidig uppstigning imorse, iväg med bussen mot Skellefteå vid tio. Har knappt varit ensam en sekund sen dess, men jag trivs i sällskap. Elliot och Anton fixade min moppe medans jag stod som tappad bredvid och John gav ett och annat råd. Nu tar jag mig ju faktiskt någon längre bit också. Vänta er besök, kära systrar.. Visst ja, tack för moppehjälpen, älskade vänner!

Har då fått min vilja igenom att se åtminstone de två första filmerna i twilightserien ikväll. Snacka om att jag var övertaggad, till skillnad motför pojkarna, som skingrades allt eftersom. De andra som skulle ha kommit, de ballade ur innan allt ens var planerat klart från början. Kan knappt vänta till november heller, när fjärde filmen kommer.

Nu är det dags för lilla Emma att krama kudden. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Paret ..och mongot bredvid - Elliot


Det finns inte nog med ord - soulsister



Har försökt förklara det tidigare, men det finns egentligen inte nog med ord för det. Du har funnits där genom vått och torrt under de senaste åren - som syster, kusin och bästa vän! Vi har haft våra duster men du finns alltid vid min sida, även om jag kan vara en riktig bitch ibland. Du kan alltid rädda min dag, bara genom att vara du - världens bästa Viktoria.

Är jag ledsen, då är det dig jag ringer. Är jag glad, då är det dig jag ringer. Går något åt helvete, då är det dig jag ringer och ber om råd. Våra samtal kan pågå i timmar utan att något vettigt sägs, både i telefon och face to face. Skratt, det är ofta något som förekommer och det gillas.

Har fortfarande inte kunnat sätta ord på allt, men på god väg är väl det ovan. Bilderna som ni ser i inlägget, det är vi - Emma och Viktoria i sina riktiga jag! Seriösa? Nej. Normala? Nja. Spårade? Kan hända. Likasinnade? Ja.

Känns som att detta blev värsta kärleksbrevet, haha. Men som flickan skrev till mig en gång, kunde inte ha sagt det bättre själv: You always have a place in my heart, dear cousin. Viktoria Dika Althea Sjölund, love you forever and ever.


Luleådödaren - NU: Djurgårdsdödaren!



Ett stort leende på läpparna! Skansenborna fick på moppo efter attt Jimmie och Jan-Axel assisterat Erik till de två första målen. De sista gjordes av kapten Ericsson - i öppen kasse - och som då lyckades med tre poäng under kvällen! Frölunda ligger nu på en välförtjänt andraplats medans norrlands stolthet erhåller förstaplatsen. Nu gäller det bara att Timrå vinner.


15 oktober

Okej, gårdagen i korta drag. Ledig från skolan. Träffade John en liten stund innan jag skulle iväg till Boden. Lyckligare mamma kunde man ju leta efter, har inte träffat henne på ett bra tag. Sist men inte minst. Var ute och övningskörde för första gången.

Det sistnämnda måste jag berätta mer om. Så sjukt stolt över mig själv. Paniken som jag kände innan, den gick nästan att ta på, men det gick strålande! Motorstopp endast en gång. U-sväng. Köra mellan koner. Växla utan problem. Backa. Till och med lite musik på i bilen mot slutet. Känns bra, jag gillar att köra bil, haha.

Kvällen är ännu okänd, men ska försöka ta tag i lite plugg. Måste packa ihop några lådor i mitt rum också, så att det kanske går att få plats med en ny säng där så småningom. Hockeyn är ju inte att förglömma heller. Se nu till att köra över skansen!

Snart är det dags för middag, är hungrig.. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer ikväll, kram.



Bilderna har inte med inlägget att göra, men ibland är jag/vi allt bra snälla. Alltid kul att kunna glädja! ♥


Porträtt - Viktoria Sjölund


Luleådödaren. Kungen. Erik Forssell.


Gillagillagilla!

dsc00421 (MMS)

Gillagillagilla!


14 oktober



Kan börja dagen med en finfin bild på Viktoria. Fick lite inspiration igår och gick ut och fotade porträtt. Bilden ovan är egenligen lite av en testbild men både jag och Viktoria föll för den så därför delar jag med mig av den! Det kommer fler.

Annars då? Jag åker till Boden vid tvåtiden, första gången på mer än fem veckor. Hoppas på att få träffa John några minuter innan men det beror mycket på om klockan vill det. Annars är det bara att längta till söndag..

Okej, nu måste jag börja packa allt som ska med till skoogen. Du får ha det så jättebra så hörs vi lite senare, kram.


Ni är några av dem absolut bästa



Okej, vad finns det att säga? Vinst mot tt..tattt... Luleå! Efter att ha hämtat upp undeläge från 0-2 till 3-2 så fanns det verkligen något att fira. Slutade på Frasses med de bästa. NU: sova! Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon bitti, kram.


Taggad till tusen! Match ikväll mot laget ...

Taggad till tusen! Match ikväll mot laget från norr. Får ha pojken min vid min sida, tillsammans med nästan alla mina närmsta vänner. Det kommer att bli en perfekt kväll oavsett vinst eller förlust. Okej, där ljög jag.. Det absolut värsta som finns är att förlora mot Lulää. Tyvärr så har jag en känsla av att de tar sin första vinst på full tid i SKA sen 1989 ikväll. Eller var det de året? Aja, hur som helst. Viktoria kommer hit om en liten stund och sedan blir det att ta det lugnt i några timmar innan hockeyn. Mitt internet har lagt av så det blir ont om inlägg även idag. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare, på något sätt. Puss och kram!


Okej, detta är ganska magiskt ändå


Hallå, samma uttryck eller vadå?


12 oktober

Okej, blogglusten är inte på topp under dagen. Har haft sista dagen på praktiken idag och det var nästan med tårar i ögonen som jag lämnade byggnaden efter att ha kramat om alla. Hoppas verkligen på att få återvända dit i framtiden och jobba med alla dessa underbara människor. Ny praktikplats från och med nästa vecka och fem veckor framåt.

Blir ont om blogginlägg ikväll också. Emmelie kommer hit om en liten stund och då blir det att försöka plugga lite, snacka och sedan är väl planerna okända. Hur som helst, det blir nog bra.

Nu ska jag ta och bädda ihop sängen. Du får ha det så jättebra så hörs vi förmodligen mer ikväll, kram.


Åtta bilder från förra matchen


100% sanning - så är det faktiskt


Finns en mössa och en pojk som jag gillar


10 oktober

Känns verkligen som att jag har gjort mig förtjänt av att sitta ner nu! Först en heldag i skolan, vidare till tandläkaren för att dra ännu en visdomstand och laga - tillsist panikcykling upp till praktiken för ett kortpass som slutade för bara en liten stund sedan.

Blir att ta det lugnt ikväll, kanske försöka hinna med lite plugg. Har funderat lite mer på detta med Engelska B och Matte B och det blir förmodligen så att jag bara skjuter upp och tar engelskan i trean.. Fast måste prata med studievägledaren innan och höra vad han har att säga. 

Hade jag vetat att det skulle bli tidigkväll och att jag skulle få sluta åtta, då kanske jag kunnat träffa pojken, men nu är han ju långt ute i skogen [förlåt] så det får vänta tills imorgon. Behöver en kram, så om du känner dig manad så är du välkommen hit.

Okej, nu ska jag ta tag i pluggningen. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer ikväll, kram.


Ett glatt gäng med massor av pojkar


Han är ju kungen! Björn Gustafsson.


Fokus och funderingar

Okej, känner att det har varit ont om inlägg under den senaste tiden. Men har varken haft tid eller lust till att blogga. Kände att det faktiskt var viktigare att fokusera på vännerna än bloggen. Har träffat de flesta av människorna som jag älskar i helgen. Men resten av dem får jag träffa antingen på torsdag eller till helgen. Känns bra! Börjar längta lite smått efter mamma.

Annars då? Borde egentligen plugga nu, men känner bara ångesten komma smygande vilket gör att det inte går att fokusera. Fem eller sex inlämningsuppgifter som är försenade, två prov och en Emma som har panik. 

Funderar starkt på att hoppa av Engelska B och läsa det i framtiden istället. Nu frågar jag er: Kommer jag ångra mig då, om jag gör det valet? Samma sak med Matte B.. Ligger sjuttio sidor efter redan nu efter att ha haft den förbannade praktiken, bara sex veckor kvar innan jag kan fokusera helt på skolan igen! Kommer inte lyckas ta studenten nästa år, fan.

Okej, nu måste jag verkligen sova. Först skola imorgon, sen tandläkaren för att dra tänder och laga. Avslutar kvällen med praktik och världens härligaste människor på jobbet. Du får ha det så jättebra och sova så gott. Puss och kram.



Hahah, kan inte låta bli att älska Idas kommentar på mitt logginlägg och ni andra var och är ju bara för söta.. Jag och Viktoria dog tidigare ikväll åt lilla mormors uttalande och Anton lämnade sin dator oövervakad. Detta är en liten av helgen.


Så mycket skolarbete att göra + ännu mer


Har inget minne av att jag skrivit på blog...

anteckningar4 (MMS)

Har inget minne av att jag skrivit på bloggen på ett tag. Spenderade hur som helst gårdagen med pojken min och två fina vänner. Blev allt från Silent Hill till Livet enligt Rosa. Slutade med att alla for hem och jag tog cykeln till Emmelie, där jag är nu. Bilden ovan, ja, det är flickan bredvid som varit lättroad, haha. Ska väl ta och vara lite social nu. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, puss.


8 oktober

Skräckfilm inatt då. Eller det blev en skräckfilm och två komedier. Tack och lov hade jag ju pojken min som lugnade mig när det var som mest läskigt. Okej, ingen av oss var väl speciellt tuff men jag är och var nog värst. Fruktansvärt skvätträdd.

Pratar för tillfället i telefon med Anna och snart ska jag väl försöka göra mig i ordning för dagen. Blir att träffa folket i eftermiddag och kvällen är väl inte planerad. Blir nog bra ändå! Ska försöka fixa någon film och sen får vi se om någon vill göra mig sällskap.

Nu måste jag verkligen lämna datorn och fixa till mig. Du får ha det så jättejättebra så hörs vi senare idag, kram.


Djurgården, det bättre laget i Stockholm


En fruktansvärt glad bild, egentligen


Blir ganska lycklig av att se detta


Bära hjälmar av guld

Hur tusan kan jag bli helt obsessed av en låt som inte ens handlar om mitt eget älsklingslag? Okej, jag gillar verkligen Frölunda, men det känns ändå fel. Vill inte ens fundera på hur många hundra gånger jag har lyssnat på denna.

Hur som helst, jag älskar den. Blir så himla glad av att se den! Tror detta är det enda laget, förutom Brynäs, som jag skulle kunna unna SM-guldet. Okej, inte i år för då ska det hem till Skellefteå, men annars.. Over and out, god natt och sov så gott! 
 


Endast en hockeybild


"Du måste fylla på rödfärgen snart.."


6 oktober

God morgon finisar! Hur är det idag? Här är det bra, nästan perfekt. Finns bara vissa detaljer jag gärna skulle ändra på, tillexempel att jag jobbar kväll idag. Finns vettigare saker att göra; hockey, plugga och.. Ja, som sagt, det finns viktigare saker än att jobba!

Ska väl försöka plugga lite nu på morgonen istället, känner stressen. Har inte lämnat in något av arbetena som ska in och det ger mig ångest.. och dåligt betyg! Emma, nu är det dags att ta tag i skolarbetet och sluta tänka på allt annat.

Nu ska jag gå och klä på mig, sedan får vi se vad som händer och sker fram till klockan två. Funderar på att cykla upp till Anna en liten stund, eller träffa Anton när han har lunch. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


God natt och sov så gott, kram

 

5 oktober

Nu tar jag ledigt från bloggen, åtminstone för kvällen. Kanske återkommer och skriver inatt men det är ingen säkerhet. Nu ska jag äta upp min middag. Du får ha det så jättebra så hörs vi antingen senare ikväll eller imorgon. Kram.


Konsten att nöta sönder en låt


Han bloggar för megafonen.nu


Det finns tillfällen när allt klickar

Okej, nu måste jag egentligen lägga mig och sova. Cykeln avgår från Södra Järnvägsgatan klockan 06:30 imorgon bitti och jag lär vara mer död än levande när jag trampar på mot äldreboendet. Bara fem tillfällen kvar att vara där, efter att morgondagens pass är avslutat. Det känns verkligen sorgligt, älskar gamlingarna där!

Har spenderat kvällen med många fina människor, saknar vissa av dem redan. Det är för många att nämnas här så det är bäst att bara hoppa över det. Hur som helst så blev det en glädjande men oväntad vinst mot Djurgården [animalfarm eller skansen, välj själv..] efter två fina mål av Lee, ett av Pierre och ett av Johan! Fanns inte en tanke på att de faktisk skulle vinna.



Glad och lycklig kommer Emma att sova gott inatt. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram på dig.


Det är bra att visa känslor



Nästan alltid från ..tumblr!


Pangbom i bygget

Vilken jädra smäll. Stod ute och skulle säga hejdå till Anton när vi hör hur det smäller som satan uppifrån stora vägen. Anton löper och jag springer efter; det är två bilar som har krockat. Tack och lov så står de två killarna som har krockat, utanför bilarna och är helt oskadda. Vi var fram och frågade hur det var med dem men deras största problem var nog vart de skulle ringa.

Har haft besök av Anna och Anton ikväll och det blev kortspel och film; Jag saknar dig! Minst två av oss satt och grät. Jag hatar att jag älskar den filmen. Hade varit bättre med en komedi.

Nu är det dags för mig att sova några timmar. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Fest hos Mange - ännu en gång


3 oktober

Bedövad i hela munnen. Har just varit hos tandläkaren och lagat en tand och dragit en visdomstand. Längesedan jag mådde så dåligt som jag gjorde just innan jag skulle in. Tandläkarskräcken. Fyfan. Elliot hjälpte mig att överleva inne bland tandläkarborrarna, när jag höll på att bryta ihop. Tack vännen, för att du följde med!

Hur som helst så har väl detta inte precis varit den seriösaste (säger man så?) dagen på skolan. Har suttit och pratat, pratat och pratat med Elliot på lektionerna och rasterna. Försökt trassla ut alla tankar och fått många goda råd. Det ska nog lösa sig.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och äta något. Nej, visst ja, får inte äta på ett bra tag enligt tandis. Jag vill ha mat, är så sjukt hungrig! Ta mitt liv för ett ögonblick. Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, kram.


Pikkis, Blocker och Forre


Hur söt får man egentligen bli?


Två målvakter som jag gillar



Söndagskvällen har övergått i måndagsmorgon. Perfekt avslutning med lite fina människor; promenad, kortspel, jeopardy junior och gustavsson 3 tr! Visst ja, inte att förglömma: Solsidan. Har suttit och sett åtta avsnitt av det idag och min humor är ju verkligen på topp.

För tillfället så sitter jag och nöter två låtar. Fest hos Mange och Turn the tide. En av dem är ju bättre än den andra, men vad gör det? Läser samtidigt Fredriks (Warg) blogg och jag kan inte låta bli att skratta för mig själv. Okej, Viktoria är här och vi skrattar tillsammans. Men hur som helst, han roar mig. Läs inlägget här [tårögd] som han har skrivit om den nya AIK-låten. En liten del skådar ni nedan. Tack, du kan rädda min dag ibland.

"Förresten, ni kanske undrar varför inte Anders ”Hockeyanders” Söderberg och Andreas Hadelöv inte medverkat nått i dessa låtar. Anledningen är dom jobbar på eget skivsläpp med deras idol och gamla klasskamrat Evert Taube. Ryktet är också att Antos har dammat av sitt gamla dragspel sen grundskolan ( 1952 – 1955 ). LP skivorna släpps runt jul. Lycka till kompisar !!"

Förresten, besöksrekord för första gången på ett bra tag idag, tack. Okej, nu ska jag ta och vika in årorna och knocka kudden. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer när jag åter vaknat upp igen. God natt och sov gott, kram.


Guldet ska hem, till Västerbotten..




Okej, det är riktigt gulligt



Emma: Jooooel, får hon ta en bild med dig? Joel: Ja, det går väl ..med matlåda och allt! [gulligare än vad jag trodde]

Här nedan så ser ni vad vi gjorde efter matchen. Vi stod utanför Frölundabussen och väntade på Joel Lundqvist. Det är bara två av er som egentligen förstår - Linnea och Eveline - jag har hittat mitt Djurgården! Blev ledsen när jag såg att Joel var ledsen.

Matchresultaten var verkligen något att hänga i granen. Jublade högt när jag såg resultaten! Brynäs vann över Gnaget. Djurgården vann över Växjö. Modo vann över Färjestad på straffar. Timrå vann över Luleå. Sist men inte minst, vi vann över Frölunda, med 3-2. Alla T-R-E av våra mål gjordes i BOXPLAY, ett av Lee och två av Pierre.

Hur som helst. Slutade med en vända på hemmakväll och filmtittande hemma hos mig. Men hör på maken, jag har städat och vågar släppa in folk i lägenheten igen! Hurra.

Planerna inför dagen är för det första att gå upp och äta frukost. Sedan under dagen blir det att träffa Anton och John. Fast nu så ska jag redigera hockeybilder. Du får ha det så bra så hörs vi senare under dagen, kram.


Pojken i din dröm var inte påhittad


1 oktober

Hallå i stugan. Hej, hur är läget? Hejsanhoppsan. Tjo! Hur ska man egentligen börja blogginlägget? Efter över 2500 inlägg så är det slut på hälsningsfraser. Hur som helst, det är väl inte direkt det viktigaste i ett blogginlägg? Fast i mitt fall så kanske det är hälsningfrasen som livar upp de värdelösa inläggen. Okej, nog tjatat om det. Ska väl försöka få ihop ett inlägg.

Hockey ikväll då, som sagt. Skellefteå AIK lirar mot Frölunda HC. Hoppas verkligen på vinst men har en känsla av att det inte blir så.

Okej, nu kommer John förbi här när som helst och då blir det moppe och cykel upp till Vitberget. Lämna fordon, väskor och sånt hos Anna och sedan ladan. Vi hörs senare ikväll. Du får ha det så jättebra, kram.


RSS 2.0