Malte

 

Pucksnack.com

Nu är det äntligen klart. Har nu blivit delaktig på en hemsida som hockeybloggare och fotograf. Det känns helt grymt, att ha ett ställe där jag kan lägga ut alla hockeybilder, utan att fylla upp hela denna bloggen. Okej, jag vet själv att det kommer bli lika mycket här ändå, haha, men ni förstår.
 
Hur som helst, tycker att ni ska kolla in på Pucksnack.com och kommentera när jag har kommit igång.

Du är det allra finaste jag har, jag älskar dig!

på bild: Emma Nyström och John Wargh | foto: Emmelie Krypsjö | redigering: Emma Nyström

Emma E. Nyström


24 augusti

Ännu en ta-det-lugnt-dag, eller har väl inte andats ut en sekund idag, men ändå. Fick träffa två av mina små favoritpojkar, Viktor och Malte, och mysa samt vara lite barnvakt. Mötte upp Viktoria och Saga på stan och blev bjuden på både mat och fika av finaste kusinen. Två stickade tröjor och en halsduk fick följa med hem också eftersom rean gjorde det sjuhundratjuttiotvå kronor billigare. Älskar att fynda.

Dock inte lika roligt och komma hem till en urinluktande toalett där katten har varit i farten. Vet inte vart lukten kommer ifrån, ifall kattskrället har kissat på väggen eller vad han nu har hållit på med..

Hur som helst, snart trillar det in lite folk här för filmkväll. Så, njut av helgen, men ta det lugnt, puss.
 

Mosters små skruttungar

 
Har bara fått mysa idag känns det som. Både med Alva och lilla Malte. Lyx måste jag säga. Hur som helst, funderar på att sova snart eftersom jag ska köra tillbaka till syster 07:30 imorgon bitti. Loke ligger här bredvid och kurrar i mitt öra, så det ska nog inte bli så svårt att sova ändå, trots att sängen är tom efter en veckas sällskap. Så vi får höras mer senare, puss.

Snälla, rösta på min bild

Nu får ni ta och hjälpa mig kära bloggläsare! Min bild blev finalist i den lilla fototävlingen jag var med i, så ni får jättegärna gå in där och rösta på bild nummer ett. HÄR går du in för att rösta. Tack på förhand alla söta människor, puss.

Älskar Klutmark

 

Första isträningen


Fototävling

 
Jag är med i Hannas fototävling och tävlar om att vinna ett Close-Up filter. Temat ärdjur, så min lilla tjockis får vara motivet denna gång. Brukar inte vara med i tävlingar, men Loke brukar kunna charma dem flesta, hahah.
 
Tycker du att detta låter som en rolig tävling, vill du också vara med och tävla. Klicka då här, för att vara med och tävla du med! Om inte detta är av intresse så finns det ju så mycket mer om du kikar in direkt på hemsidan: tvspelsweb.se!

Böcker, böcker och böcker

Tre böcker på två dagar. Jag vet inte om det är brist på umgänge - trots att jag har varit bland folk hela dagarna - eller om det är den mysiga läslusten som har infunnit sig. Vad jag vet är att jag har saknat läsningen under de senaste året.

Sjutton år och skitsnygg, Baristas bok två och Varför gråter inte Emma? Det är de böckerna jag hunnit med nu. De två första är typiska ungdomsböcker om kärlek, hat, utseendefixering och vänner. Den sistnämnda är dock så ledsam en bok kan bli. Om arbogamordet, när man får följa Emmas kamp efter misshandeln och förlusten av sina två ögonstenar, Saga och Max. Många tårar blev det.
 
Hur som helst. Inget värde i detta inlägg egentligen, förutom lite boktips. Vi får se när vi hörs igen. Pusshejdå.

"Om polisen skulle ta mig nu, då skulle de tro att jag var packad."

Haft en lek- och myskväll med mina kära vänner. Prat, kortspel, lekparkshysteri, mörkerkurragömma och en himla massa skrik.. och skratt! Alla säger att de har de bästa vännerna, men på riktigt. Mina vänner slår det mesta. NU: skalla kudden.
 

16 augusti

Det är sådana här kvällar det inte går att låta bli att älska sommaren. Har spenderat kvällen nere vid älven med John, Joacim och Anna. Har just ätit varma mackor och ska snart mysa ihop framför en film med finaste som är tillbaka i stan igen. Sommarlovet är ju snart slut, så det gäller att ta vara på tiden. Mitt sista sommarlov.

Känner att jag har överanvänt mobilkameran ännu en kväll, men jag bryr mig inte. Hahah, några bilder. Vi hörs när vi hörs.
 

Skypedate med finaste


Överanvändning av mobildkameran idag

Hallå i stugan! Har just trillat innanför dörren, efter en heldag med finaste killen. Bara en mysdag helt enkelt. Kan inte få nog av dessa dagar.

Är hur som helst i full gång med att baka kladdkaka nu eftersom mamma, lillebror, mormor, kusin, mammas moster och John kommer och hälsar på imorgon. Tänkte vara lite gullig och bjuda på gott då. Dock är det bara lite kaos i köket nu efter bakandet.
 
Nej, måste allt som ligger på bordet städas bort, flyttlådorna bäras in i garderoben, disken diskas och kattlådan tömmas. Puss.
 

Finaste vännerna

 

When you can't handle it anymore

Hur gick detta till? Kände av halsen igårkväll. Har inte märkt något idag. Kan inte svälja alls nu. Fuck. Hur som helst, har haft en übermysig kväll med finaste Saga och nu börjar sängen locka ganska mycket. Dock så lär väl åtminstone en eller två filmer rulla förbi först. Ska upp tidigt imorgon och köra iväg till Klutmark för att träffa John, så, godnatt och pusshejdå.
 

Oscar, Johan, Sebastian och Petter


Old pictures


Första isträningen


9 augusti

Så, nu är man ensam igen. Har inte varit ifrån John mer än fyra dagar sedan skolan slutade för sommaren. Men, det är nog bra att vara ifrån varandra ibland, även om det inte känns så just nu :))
 
Nu ska jag mysa lite med busungen som ligger och biter å klöser mig här bredvid, fixa middag, diska och sedan invänta min saknade Johanna. Ska bli skönt att ta igen lite missad tid. Kommer spendera helgen med Emmelie också, så ganska fullt upp blir det ändå.

Det var allt jag hade att säga nu. Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, puss.
 

En glad en, Petter Granberg


Through the good times and the bad, I'll be standing there by you


..och finaste systerdotter som blir tre år idag!


Lokebebis som blir tre månader idag..


Linnea Henriksson

 

Amor vincit omnia

Tio månader sedan jag nervöst trampade runt på praktiken och hela jag lyste i brandbilens färger efter alla dina gulliga sms. Lika många månader sedan jag druknade i din famn för första gången och verkligen kände att jag hade rätt till det. Många motgångar, många tårar men även många skratt, mycket kärlek och de bästa stunderna någonsin. Jag har sagt det tidigare; att räkna månader kan kännas töntigt, men varje dag med John är värdefull. Jag har förlorat så mycket i mitt liv, så det gäller att hålla fast vid det som verkligen betyder något. Tio månader sedan Du och Jag blev till Vi. Jag älskar dig! ♥
 

Det verkar äntligen finnas ett slut

Nu börjar det äntligen bli lite ordning i lägenheten; efter två dagars bärande, packande hit och sorterande dit. Nästan alla möbler är i alla fall i ordning nu, dock inte soffan, som befinner på andra sidan jorden, typ. Inte allför lätt att packa upp med en galen liten kattunge springandes kring fötterna heller, med enda målet att bita av en hälsena eller två.
 
Nu ska jag krypa ihop bredvid mina två pojkar. Vi får vi höras en annan dag. Du får ha det så bra, pussgodnatt.
 
sovande bebis. soluppgång. min allra finaste, som står ut med mig nu under flytten också, trots att jag inte är att leka med när jag skruvar möbler. bebis, igen. min urstädade bunker. det är inte lätt att frakta matkassar på moppe, det lärde jag mig idag.

RSS 2.0