Värmen kommer att ha ihjäl mig

Alla lådor är redo för att packas i släpen, tanka på med energi och sen bär det av till Skellefteå igen för att påbörja flytten. Förbannar de tre, jävla trapporna upp till lägenheten bara. Kommer  avlida :D! Vi hörs när vi hörs, pusshej.

Linnea Henriksson


Min lilla bebis har blivit större


.

Tre och en halv timme. #förlitesömn
NU: stan med ett gäng trötta pojkar.

Festivalkänsla


Linnea Henriksson

 

Tre av mina favoritpojkar


Thomas Stenström


Joel Alme


Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt


Sista kvällen på Trästocks är nu över, godnatt


För sanningen kan aldrig stängas in i nån burSyster Sol. Lilla Sällskapet. Maskinen. Det var gårdagens artister. Grymt bra kväll med fina vänner. Linnea Henriksson. Jonathan Johansson. The Soundtrack of our Lives. Det är dem som kommer göra denna kväll ännu bättre. Pusshejdå.

-


Viktor Marklund


Alla har väl fallit nångång i trans


Min lilla myspropp


Hämtat min lilla bebis nu, Loke! ♥


Gossen Marklund


Favorit i repris - Josefine Lindgren


Livet flyter på

Känns som att livet är ganska perfekt för tillfället. Har min älskade pojkvän och finaste familjen. Fått vara  med om något av det mest fantastiska någonsin idag, en förlossning. Årets höjdpunkt i festivalväg, Trästocks, kommer snart till stan. Flyttar in i min nya lägenhet med det perfekta planlösningen den 1 augusti. Tatuerar mig snart. Hämtar  min lilla kattbebis nästa fredag.
 
Kan inte annat än le och bara njuta. Det är anledningen till att blogguppdateringen inte ligger på topp heller. Nu vet ni det, puss.

9 månader med världens finaste idag

 

Förhandstitt

på bild: Emelie Fahlgren, Emma Nyström och John Wargh | foto och redigering: Emmelie Krypsjö

Stadsfesten

Trillade just in hemma hos John. Haft den perfekta kvällen ikväll; stämning, Lars Winnerbäck, världens finaste pojke, fina vänner, Dead by April, karuseller (som resulterade i illamående, men ändå..) och en hel massa annat. Hostan lyckades tack och lov inte förstöra ännu en kväll, så det tackar jag grymt mycket för!
 
Nu ska vi göra i ordning lite kvällsfika och sedan mysa ihop framför en film innan det blir natten. Du får ha det så bra, puss.
 
bjuder på dessa fula bilder, bara för att det inte finns något bättre att visa för tillfället. godnatt.

RSS 2.0