Favorit i repris - Josefin Lindgren

 

Vissa har då tur i både kärlek och spel

på bild: John Wargh & Emma Nyström foto & redigering: Emmelie Krypsjö

Maybe a night to remember, or not

Sticker iväg till stadsfesten nu med John och Jocke; grabbarna grus, piff och puff, Bill och Bull.. Kalla dem vad du vill. Uppdrag: Slösa pengar... och vinna något! Det ska jag nog fixa. Åtminstone det förstnämnda. Men du får ha det så bra, så hörs vi när vi hörs, puss.
 
Förresten, jag måste bara säga det. Jag älskar karma för tillfället. Det går bra nu. Hejdå, igen.

Viktor Marklund


Viktor Fasth


Mina fina flickor, fler bilder kommer sen


Håruppsättning


Barnporträtt - Alva Holmgren


Karman slår tillbaka, det går bra nu

Första dagen på sommarjobbet avklarat.  Gulligaste arbetskamraterna och många små bebisar. Mysigt. Dock så pajade mitt knä i lördags när jag hoppade hoppborg (moget, I know..) så det är en plåga att gå. Alla dessa korridorer på sjuhuset, det kommer ta mitt liv. Eller mitt ben i alla fall. Får se hur länge jag klarar det innan menisken åker på plats igen.

Har spenderat kvällen med mina grabbar; suttit vid älven, ätit hallonpaj på max och bara tagit det allmänt lugnt. Älskar dessa kvällar. Tror det blir något liknande imorgon.

Nu ska jag prata klart med min älskling och sedan krypa till kojs, så att jag är pigg imorgon. Ha det så bra, puss.jodå, dessa är alltså pojkarna som förgyller de flesta av mina kvällar. joacim grenholm och john wargh.

Det finns alltid två sidor


Man ser oftast på saker olika. Jag ser på lilla Måns som den övre bilden visar. Gullekatt. Det gör dock inte Viktoria. Den undre bilden beskriver mer ärligt hennes bild. Världens busfrö i alla fall. Överspeedad på kvällen, mysigast i stan (skogen) på natten.

Roligaste kvällen på evigheter


Tack, jag håller på att bli helt störd i huvudet


Dina lakan är konfetti, nu ska himlen bli vit


From the moment I could talk I was ordered to listen

Bloggen är verkligen inte topprioriterad för tillfället. Fick sommarlov i tisdags och de flesta kvällarna hittills har spenderats med vänner; lek, brännboll, TV-spel och mys. Har haft första kvällen i ensamhet på ett bra tag ikväll, dock så ska jag iväg till John om en liten stund.

Funderar på att åka till Boden i veckan eftersom sommarjobbet börjar nästa vecka och mamma vill träffa mig innan dess. Festivaler såsom stadsfesten och trästocks kommer att ta upp några dagar också, vilket innebär att jag inte kan åka hem under jobbet.

Kommer vistas på BB och förlossningen de närmsta tre veckorna. Blir väl inte att göra så värst mycket, men många bebisar lär jag få se. Om jag har riktigt, riktigt tur, så kanske jag blir moster under den tiden också.

Nu ska jag göra mig klar, sedan traska iväg till älsklingen. Du får ha det så bra, så hörs vi när vi hörs, puss.


...endast ett år kvar till studenten!


Erik Hassle - Stay


He's making me happy

åtta månader med min finaste pojke idag. det är egentligen ingenting, men viktigt för mig. so deal with it. jag älskar dig! ♥

Kommer spendera dagen på Leos Lekland som avslutning med skolan och sedan mys med älskling och vänner ikväll för att titta på studentbalen. Perfekt dag med andra ord, så länge vädret håller sig i ordning. Over and out, ha det så jättebra. Puss.

Honey, you light up my world like nobody elseHahah, bjuder på alla dessa fula bilder, nu när jag loggar ut för kvällen. Kommer spendera kvällen på annat håll än vid datorn.

Har vandrat runt på stan hela dagen med finaste Emmelie och bränt ännu mer pengar. Snart pank här alltså. Har slösat mer pengar de senaste dagarna än vad jag egentligen har råd med om jag ska överleva sommaren. Men nu är tre nya linnen, en massa sockar och ett par nya jeans i min ägo.

Men nu får du ha det så jättebra, och heja lite extra på Amandus i Big Brother ikväll, puss
.

Estetisk verksamhet - resultatet


This is my hometown


my home is where my heart is, and my heart is with you. this is my hometown.

RSS 2.0