Ikväll går vi för garanterad säkrad serieseger


omnomnom


Vår Ra(h)m är bättre än er


hejåhå


2013-02-16

Åttonde träningspasset sen i söndags, nu kör vi! Melodifestivalmys framför tv:n och sedan fira Joel. Det blir en bra dag.

14 februari 2013

 
Fick världens bästa överraskning idag, på alla hjärtans dag av alla dagar. Älsklingen ringde och berättade att han skulle komma till stan redan ikväll istället för nästa onsdag som det egentligen var tänkt. Så jag är världens lyckligaste nu.
 
Hoppas du har en bra dag och kväll, nu ska jag mysa vidare med min fina John! ♥

Slagen hjälte, klubbad säl

| Vintersim, det händer typ bara i Skellefteå |  Middag på kungsgrillen med grabbarna grus | myskväll på Orkestervägen hemma hos Jonas  | fick pussa John hejdå på busstationen, ännu en gång | en timme kondition och 20 minuter mage  |

Så det är typ där jag är nu. Död i soffan. Godnatt.

Today is a good day


They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding


2013-02-06

Det är full rulle här om dagarna. Kämpar på med träningen och körkortet och det går väl framåt, dock inte så snabbt som jag vill. Har kört varenda dag den här veckan och gymmet likaså. Det känns nu kan jag ju berätta.

Har hunnit med mycket idag. Körning, lunch på arken, handla lite nödvändiga saker, kondition i en timme, hem och duscha, promenad till och från praktiken och sedan långpromenad med min brukare. Så har knappt suttit stilla en sekund idag. Även fått prata med finaste i en timme och fått det glada beskedet att jag får se hans söta ansikte redan i helgen och inte om flera veckor. Lycklig.
 
Men nu är det en trött Emma som ska försöka sig på ett sista teoriprov innan sängen. Så du får ha det så bra, puss.
 

älskling


Hockeyfoton


28 days apart is a very long time

Har inte orkat ta tag i bloggen, har försökt att ta vara på så mycket tid som möjligt med John de senaste dagarna eftersom han spenderat senaste veckan i Klutmark. Fyra veckor ifrån varandra är en lång tid. I alla fall när man är van att alltid ha honom nära. Eller åtminstone max en mil bort. Dock så kanske jag har supertur att få träffa honom på helgerna vilket kommer göra det tusen gånger lättare.

Hur som helst. Kom på 20:45 på fredagkvällen att vi ville se bio, Flight, så efter snabba ryck så hann vi just till det att reklamen började klockan 21:00. Bra film, dock väldigt lång och otäck eftersom jag är fruktansvärt flygrädd. Körde även på världens myskväll igår.
 
Fick med älsklingen ut för att fota i sisådär två minuter imorse. Finaste ♥
 
 
Nu ska jag krypa ihop framför en bra film med en huvudvärkstablett och en tekopp. Så du får ha det jättebra så hörs vi, puss!

RSS 2.0