Skellefteå AIK - Timrå IK


Kvällsmys med lilla prinsen vid min sida


Kvällens planer

 

You got a fast car, but is it fast enough so we can fly away?

 
Nu börjar nedräkningen känns det som. Fem dagar ifrån finaste. Två, kanske tre dagar om jag har riktigt tur, att träffa honom. Fyra veckor ifrån honom efter det. Hur ska detta gå? Ta dig samman Emma.
 

2013-01-23

 
Full rulle idag. Har hunnit med sovmorgon, lunch på Arken, nässprayinköp, städning i två timmar, tvätta en maskin och nu blir det snart att vandra iväg till nya praktikplatsen där det blir kvällsjobb. Så, ha det bra. Hejdå.

Skellefteå AIK - Timrå IK


Mosters små hjärtan


Fruktansvärt kallt ute, dock väldigt vackert


Finaste du


Hej! Äntligen finns det hopp om liv. Har legat död sen i måndagskväll typ med en helt igensvullen hals och snuva. Får väl se hur jag mår imorgon om det blir skola eller inte.

Pratar med världens nöjdaste kille just nu som fått hem en ny iPad från skolan tidigare idag. Så för tillfället så sitter han och underhåller sin flickvän som håller på att längta ihjäl sig efter honom med bilder. Söta bilder? Det går ju dock att diskutera. Älskade, fina du!

Hade tänkt plåga honom och skicka tillbaka lite fula bilder. Då hade tydligen paddan lagt sig för att sova sa han :((
 
Så, nu ska jag diska, prata klart med John och sedan sova! Over and out.

Saknar sommaren och alla festivaler#CrazyGävle

Kan inte avgöra om jag lever eller inte för tillfället. Är helt död i kroppen och huvudet efter supporterresan. Har hunnit med tolv timmars sömn sedan jag kom hem. Så.
 
Rullade alltså från Skellefteå Kraft Arena klockan 06:00 igår morse och ner mot Brynäsmatchen. Grymt bra stämning när vi väl anlände till Heartbreak Hotel i Gävle efter tio timmar i buss.

Hur som helst. Tog fem minuter innan vi var utslängda från arenan efter något jävla stolpskott tänt på någon sort pyroteknik med rök uppe på läktaren. Så, omvisitering.
 
Resultatet efter säsongens bästa match - i slutändan i alla fall - skrevs till 2-6 och jag har aldrig älskat grabbarna så mycket som just då! Att pojkarna sedan återvände ut till klacken efter matchen också. Inte illa.
 
Väldigt sköna människor på bussen också, folket i sätena framför oss framförförallt. Även Modoiten Emil på MAX, den lilla kopian av Pierre-Edouard Bellemare. Två och en halv timme tilläts vi sova innan vi landade innanför dörren hemma och jag kröp ner i sängen bredvid en sömndrucken John.
 
Bästa matchen för säsongen och detta är absolut inte sista supporterresan! #CrazyGävle
 

2013-01-11

Hallå i stugan! Det var ett tag sen. Skolan har börjat om, projektarbetet är igång och träningen fortsätter. Det är det som hänt sen jag skrev sist typ.
 
Hur som helst. Hunnit träna ett pass idag, handla inför morgondagen och supporterresan ner till Gävle. Det är så många knop vi har gått idag. Nu står bästa Viktoria och steker kyckling och ikväll blir det bio. Så lite mer finns att lägga till i listan över gjorda saker.
 
So, have a good life. Vi hörs väl senare om jag överlever Crazy Gävle!
  

Det nya året i bilder

 
Under den senaste tiden så har jag: blivit helt frälst av fil. Helt vanlig filmjölk. Skulle typ kunna leva på det.. och kyckling | firat månadsdag med min fina pojke | ätit middag hemma hos Johns mamma ett antal gånger | pussat på finaste och även sovit med honom mest hela tiden | hängt på gymmet, precis som jag lovade mig själv | blivit helt galen i O.C igen och det har även min andra hälft blivit. Så det är det, vi, det romantiska paret gör om kvällarna | hunnit bli skoltrött, dock bara en termin kvar.

Tack så mycket för att jag fick min skolkatalog också

 
jag skulle allt bra gärna vilja se hur mina foton ser ut när de sitter där på skolkatalogen. men det verkar ju bara vara en avlägsen dröm just nu. så ni som har hand om leveransen och skit. fuck off. tacka gudarna för att detta är sista året.

2013-01-05


 
Hockey med delade slutresultat. Senare bjuden på middag och bio som lite sen födelsedagspresent av älsklingen, har även månadsdag idag som sagt. Bästa filmen på ett bra tag som jag verkligen rekommenderar alla att se. Jack Reacher. God natt.

Ett år och tre månader


Hockeyfoton


2013-01-03


Nyårsafton 2012-13


Firade in det nya året med goda vänner, underbar mat för en hungrig mage och självklart nyårskyssen av finaste! 2012 har bestått av både med och motgångar, 2013 ska bli bättre, så mycket bättre. Studenten och körkort, det är det främsta målen och jag ska lyckas. God fortsättning och hoppas att även ni hade en fantastisk kväll för att fira in det nya året!

RSS 2.0