Saknar sommaren


Joel Alme, Trästockfestivalen, Skellefteå, 2012.

Älskade pappa

 
Älskade pappa, idag är det exakt sex år sedan jag såg dig, pratade med dig, bråkade med dig och sa att jag älskade dig för sista gången. Jag saknar dig och jag älskar dig! ♥
 
So what would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.

Gamla hockeybilder


Blåmesen utanför föstret


Grattis älskling

 
Grattis på 18-årsdagen finaste du, jag älskar dig!

Kvartsfinal ett och tre mot Brynäs 

Finaste lilla Viktor


Tillbaka på gymmet

Kom hem från en full dag på praktiken och slutet på jobbinskolningen och somnade på soffan vid halv sju. Vaknade tio över åtta i panik, körde till gymmet helt sömndrucken och tvingade mig själv att hitta motivation. Kändes sjukt jobbigt just då, men nu i efterhand är jag nöjd.

Det tog ganska exakt två veckor för mig att återvända till gymmet. Ett knä som krånglar höll dock på att avsluta träningspasset efter två minuter, men jag är så fruktansvärt envis och tjurskallig. Ett knä går alltid fixa till sen. Blev 35 minuter på arc trainern, som då avslutade mitt program även om jag ställt in på 60 minuter. Idiotmaskin. Körde intervaller 20 minuter därefter på löpbandet och varvade gåtakt, jogging och ren löpning. Avslutade med ett ben och rumppass. Så det lär kännas imorgon, tack för det.
 
Nu ska jag typ ta tag i min sömn och göra en långnatt. Så du får ha det så bra, hejdå.
 
 

Nu drar vi ut med skotern och jag tror aldrig att jag har matchat så dåligt


Skoterdag i Klutmarkhej


Körkort och ny bil

 
Det är mycket som har hänt under den senaste veckan. Tog körkortet för en vecka sedan, förra måndagen. Har hälsat på syster, umgåtts med kompisar och gjort bort näst sista praktikveckan. Lyckades även skaffa bil igår och drog en roadtrip till Boden över natten för att hälsa på lilla mamma. Så, det är vad som händer för tillfället. Tack, hejdå.

Syster och systerdotter


1 mars 2013


RSS 2.0