Fyra bilder till..


Emelie


Testinlägg

Jajamensan, så ser det ut nu! Har flera deadlines på jobbet och vill såklart få fint här hemma utomhus med allt vad det innebär också hinna mysa med Alva så mycket som möjligt.

Kan inte få nog av våran lilla skrutt. När vi var och hälsade på Johan m familj och jag fick hålla i deras lilla bebis så var Alva så söt, hon skulle krama och gosa med Julie och efter ett tag blev hon nog lite fundersam och ville kolla så att jag verkligen gillar henne och ville kramas hela tiden.

Det har börjat komma mer och mer ord, två-tre ords meningar ibland. Tror inte att jag har berättat att hon fortfarnde har kvar vätska i ett av öronen så nu blir vi kallade på lassa.

Lite bilder från dom senaste dagarna....


Alva Maria Holmgren


Alva Holmgren


Joacim Eriksson


Testinlägg

Hej! Befinner mig i Jörn nu för en natt, åker hem imorgon bitti. Legat hemma i migrän större delen av dagen.. Hunnit träffa mamma, Simon, Emil, Ulle och några andra kända ansikten idag också en snabb vända, trevligt!

Friluftsdag imorgon och det blir att ta med sig kameran + reflexskärm och se om det finns någon frivillig. Hoppas på att Elliot kommer också så att jag inte blir helt ensam!

Blev inte så mycket bloggning idag heller men jag kan trösta er som fortfarande finns kvar eller ni som kikar in med jämna mellanrum, ska skaffa ny dator till helgen och då kommer det så mycket bilder att ni kommer lessna. Se framemot det, samtidigt kommer ny design till Viktorias blogg då också som jag kan rekommendera er att kolla in då, även nu om ni vill, kolla in HÄR! 

Ha det bra, vi hörs, kram! ♥


Header


Testbilder


Hockeyfoto


Testinlägg.

Det här är ett testinlägg för att se hur texten kommer att se ut på bloggen.


Välkommen till min nya blogg!


Om

Min profilbild

RSS 2.0