June 30, 2010

Nu ska jag ta ett bad och sen blir det väl att läsa eller se en film innan jag lägger mig. Godnatt.

Foto: Emma Nyström
 


Everything.

Kom just hem från Boden Alive där jag har varit med lillebror. Simon åkte karusell och jag slösade pengar ;) Innan vi tog oss till tivolidelen tvingade jag med honom på stan. Jag köpte mitt första par haremsbyxor och en klocka. Mycket nöjd!

Foto: Emma Nyström

Sen har ni ju förmodligen läst om flytten. Min mamma har flyttat till Boden för att bo med sin blivande man. Jag ska bo här på helgerna och på lov.. Kommer befinna mig i Skellefteå på veckorna och gå skola på Skellefteå Praktiska Gymnasium där jag kom in på mitt förstahandsval, Omvårdnadsprogrammet. Var förresten i stugan på midsommar om man ska prata om något helt annat helt plötsligt ;)

Foto: Emma Nyström

Till sist! Jag har glömt att nämna det. Gissa vad jag fick i examenspresent? SÄSONGSKORT till grundserien och slutspelet - om de kommer dit - till alla Skellefteå AIK:s matcher. Blev jag glad? YES!

Be Right Back.

Nu är jag tillbaka i Boden igen. Tänkte bara kika in och säga att jag lever innan jag börjar städa mitt rum och börjar packa upp flyttkartonger. Skriver mer sen om allt som har hänt de senaste dagarna och veckorna om jag överlever rumstädandet. Kram.

I'M IN LOVE ♥

OMJ (Oh my Jacob) säger jag bara. Jag och Emmelie är helt hyper. Jag har sett förmodligen årets bästa film och cyklat 2km i spöregn, de du Lina, jag är inte så lat ser du. Väntar bara på att Viktoria ska höra av sig så att vi får bestämma när vi ska gå och se Eclipse ♥ Kan inte skriva nu, hela jag är helt knäpp nu, det kan Emmelie intyga ;) Loggar in här imorgon, eller idag blir det egentligen och skriver mer och lägger förmodligen in bilder. Kram.


Eclipse ♥

Har inte tid att skriva så mycket nu.. Sitter och ser New Moon med Emmelie och peppar inför inatt när vi ÄNTLIGEN ska på premiären av Eclipse ♥

Bilden hör inte till inlägget. Falkträsket.

Foto: Emma Nyström

Komplikationer.

Det var ju tänkt att jag skulle lägga in en massa bilder. Det uppstod en sak så jag måste förflytta mig till Emmelie.. Skriver mer så fort som möjligt.  


Foto: Emma Nyström

Uppdatering.

Nu är jag tillbaka från Boden, iaf för några dagar. Massor av bilder kommer in här på bloggen om en liten stund eller senare ikväll. Kram.

Boden.

Som ni såg är jag i Boden. Vi åker till stugan imorgon och blir kvar där till söndag. Kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt men det är som sagt bara att kika in här och se ;) Kram.

Gästinlägg - Viktoria

Hejsan!
Orsaken att Emma inte har uptaterat är på grund av flytt och att honinte har tilgång till internet.
Ni kanske får ett inlägg på Måndag :D
Det kan hända att hon upptaterar tidigar med så håll ett öga på bloggen:D



Bild: Louise Sjölund

/ Emmas BÄSTA kusin Viktoria

Solen ♥

Vaknade nyss. Känns skönt att solen är framme, blir nog att ladda upp med lite D-vitamin när vi har ätit frukost. Ska försöka tillverka min egen reflexskärm idag också, får se om jag lyckas. Skriver mer sen. Kram.

Projektarbete.

Vi har nu suttit och skrivit upp ord som Emmelie absolut inte får säga, de s.k fjortisorden.. Här kommer några av dem:

-asså
-ba
-typ
-lixom
-seriöst
-ofta
-fail
-dah
-pall4, orka
-alltså
-fula svordomar
-herregud, oh my god
-OSV.

laughing out loud.

Det är egentligen bara några som fattar det roliga i den här videon bortsett från det uppenbara.. Jag skrattar ihjäl mig x')


June 20, 2010.

Vi sitter med varsin dator i knäet och sneglar samtidigt på filmen Systrar i jeans - det är paus nu. Oreo-reklamen rullar på just nu: Vrid, slicka & doppa (?) och jag fattar inte riktigt om det är choklad eller laktrissmak på kexen.. Dagen har varit ganska seg, sov ju till 12 och efter det har vi suttit vid datan, sett tv, fotat Emmelie, spelat Mario♥ på Wii och ätit middag. Har inget att göra vid datorn, har läst igenom alla bloggar minst tusen gånger och kollat facebook minst sjuttioelva gånger.. Jag avslutar väl här. Kram

Foto: Emma Nyström
Redigerat: Emmelie Krypsjö

NY HEADER?

Nu står jag inför ett beslut, ska jag byta header eller inte. Den övre är den jag har nu, den undre är den nya.. Tyck till ♥


Svartvitt.

Vi hade inget att göra så jag tvingade Emmelie att posera ute på bron eftersom hon inte ville ut i regnet. Här är resultatet efter redigering.



Foton: Emma Nyström
Redigering: Emmelie Krypsjö


Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Gästblogg..

Har gästbloggat hos Emmelie ikväll, gå in och kolla och skriv en kommentar? ♥ Tryck →HÄR← för att komma in på hennes blogg. TRYCK!


Joypeak.


Foton: Emma Nyström.



Foton: Emmelie Krypsjö med min kamera.



Klassresan - Grillning

Varning för hög ISO, det var ganska mörkt ute.




© Emma Nyström

Klassresan - Människor







© Emma Nyström

Bilder.






© Emma Nyström

Signering.

Nils gjorde en gullig sak när vi var iväg på klassresa. Han kom med pennor och alla fick skriva sitt namn på hans gips, ett minne sa han. Mina minnen sitter i bilderna jag tog, hans i gipset.





© Emma Nyström

Satallite.

Kommer för all framtid att förknippa låten Satellite med dessa
pojkar.



Skolavslutningen - Tjejerna





Nöjd ♥

Låt bilderna tala för sig själva ;)


Foton: Emmelie Krypsjö

När jag höll på att ta på mig tröjan kollade några killar på mig. Dom stod bakom David och knackade på hans axel och ba: Hon har din tröja.. Han kollade mot oss: Har hon? Sen kollade han på mig och började skratta och gav mig värsta smilet och jag rodnade och höll på att skratta ihjäl mig + jag gömde mig bakom Emmelie, hon tycker jag är en tönt! x') 

Godmorgon.

Orkade inte skriva igår. Somnade direkt jag kom hem.. Sov mig igenom ena filmen igår sen åkte jag hem sömndrucken på moppen.

Idag blir det Joypeak med Emmelie av EN anledning.. Guess what?

Tårar.

Nu har jag snart slut på tårar tror jag.. Ska dra iväg till Jonna snart. Skriver mer inatt.

Skolavslutning.

Nu har jag gått ut och det känns faktiskt ganska hemsk. Många tårar har fällts idag och det känns tungt att lämna klassen efter tre år. Vissa kommer man kanske aldrig mer träffa, vissa flyttar. 9B ♥



Fler blder kommer ikväll. Nu ska jag äta sen blir det ut och köra moppe med brudarna. Avrundar nog kvällen med film och mys med favoriterna!


Småfavoriterna ♥


© Emma Nyström

Klassresan - minigolf






© Emma Nyström

Kalas.

Idag fyllde Viktor 1 år så vi har varit på kalas ikväll. Det känns som om det var igår jag var och hjälpte Lina med värkarbetet och jag & Fredde tvingade henne springa upp och ner i trappen.. Det känns som igår jag satt nere i cafeterian och höll i lillen för första gången. Året har gått sjukt fort, både på gott och ont.

Grattis.

Lina & Viktor.

Emil & Viktor.

Ida & Alva.

Viktor & hans grimaser.



Alva.

©
Emma Nyström


Avslutningslunchen.




© Emma Nyström


Klassporträttet ♥

Har just suttit och läst igenom klassporträttet. Kom faktiskt lite tårar. Vad fint alla har skrivit! Avslutningslunchen
med lärarna och rektorn var tidigare idag och lärarna sjöng t.o.m. en sång för oss. Nu är det bara kyrkan kvar imorgon sedan är grunskolan officiellt slut. Kommer sakna er, 9B ♥

Godnatt.

Nu ska jag sova. Ska upp kl8 imorgon och sedan ner på stan och vidare till Jonna..

Flygplanen var som sagt väldigt nära, oredigerad bild!

© Emma Nyström


Klasströjan ♥



© Emma Nyström

Jordskalv.

Precis som alla andra måste jag väl nämna jordskalvet som var igårkväll vid halv 11. Vi satt ute och grillade när det började skaka i marken och började bullra. Någon sa att det var jordbävning medan någon började undra om det var något plan eller nåt som krashade eftersom vi var bredvid flygplatsen. Efter några sekunder satt nästan alla med mobilen i handen eller mot örat och berättade om händelsen. Kedjebrev om 2012 började droppa in i inkorgen och några ville hem från campingen. Det lugnade sig tillslut och killarna fortsatte hämta ved och titta på de s.k. igelkottarna men det är en annan historia ;)

Soluppgången imorse.

© Emma Nyström

9B

9B, vet inte vems bild det är men tog den från Julias blogg där det finns fler bilder.

BILDER FRÅN TUNNAN.





Vissa var mer villiga att stå framför kameran och andra mindre ;)

FÖRSTA BILDERNA.



© Emma Nyström

Några av de första bilderna.. Fler kommer snart.

BILDER KOMMER SNART.

Vaknade nyss.. Kommer lägga ut bilderna i olika perioder, det är så sjukt många. Lägger ut dem i 500px och om ni vill ha dem i större format eller om jag ska ta bort någon bild så får ni kommentera det..

Hemma.

Kom just hem från klassresan. Är trött som tusan.. Vi har varit med om allt från jordbävning till igelkottar (internt skämt) men det skriver jag mer om sen, massor av bilder kommer också, när jag har sovit en stund.

Hejdå.

Nu bär det av till Bureå..

Mynta & Ludde

Mynta.

Ludde.

© Emma Nyström

DRÄNGT KATT PÅ INTÅG.

Kom just hem från skolan. Det var tänkt att vi skulle ha Norrhammarkampen nu på eftermiddagen. Det började kvart över tolv och några av oss spelade krocket. Mitt i allt så började det spöregna, då menar jag verkligen SPÖREGNA! Som ärtor som släpptes över en. Så vi fick sluta.. Ska ner på stan med mamma om en stund och hitta det sista till skolavslutningen och saker att ha med på klassresan. Hoppas att det slutar regna till ikväll..

Kan ju tillägga att jag ser ut som en drängt katt efter att äntligen ha kommit mig hem med den förbannade moppen.

Ludde.

Det blir bara en bild, min dator vill inte riktigt hänga med. Försöker lägga in bilderna imorgon innan vi åker till Bureå på klassresa. Godnatt.

Ludde.

© Emma Nyström

...

Nu är kräftan färdigkokad x')


Concrete Angel

Viktoria spelade upp en låt för mig förra helgen och jag fastnade direkt. Den är så vacker, men sorglig. Det ska inte få förekomma alls, barnaga. Ta dig tid och lyssna på låten..



She walks to school with the lunch she packed
Nobody knows what she's holding back
Wearing the same dress she wore yesterday
She hides the bruises with the linen and lace, oh

The teacher wonders but she doesn't ask
It's hard to see the pain behind the mask
Bearing the burden of a secret storm
Sometimes she wishes she was never born

Through the wind and the rain she stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings and she flies to a place
Where she's loved concrete angel

Somebody cries in the middle of the night
The neighbors hear but they turn out the light
A fragile soul caught in the hands of fate
When morning comes it will be too late

Through the wind and the rain she stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings and she flies to a place
Where she's loved concrete angel

A statue stands in a shaded place
An angel girl with an upturned face
A name is written on a polished rock
A broken heart that the world forgot

Through the wind and the rain she stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings and she flies to a place
Where she's loved concrete angel


Solbränd.

Måste bara titta in och berätta en sak, jag ser ut som en kokt kräfta efter att ha legat ute i solen idag! Kommer in senare med bilder. Kram.

Godnatt.

Nu är jag nere vid datan igen. Barnen somnade för någon timme sedan och jag har varvat med läsning, Bree Tanners andra liv (2:a gången) och filmen Wedding Daze. Mycket mysigt. Väntar på att föräldrarna ska komma hem sen blir det väl att krypa ihop och sova. Godnatt.

Busungar.

Är barnvakt till världens busungar nu. De ska lägga sig om en halvtimme så efter det blir det väl att titta på nån film eller läsa. Kommer kanske med en uppdatering senare om jag kommer ihåg det. Visst ja, imorgon kommer kusinerna hem från Göteborg:)

Klipptid.

Yes! Jag lyckades hitta en klipptid. Jag hinner klippa mig innan avslutningslunchen och skolavslutningen :)

June 12, 2010.

Snart bär det av till stan, men först frukost. Emmelie ska hitta kläder till skolavslutningen och jag ska hitta en klänning (?) till avslutningslunchen. Får se om man kommer hem med något. Sen ikväll ska jag vara barnvakt till Tindra och Towa och tjäna mig lite cash ;)

Movie night ♥

Väntar på att Emmelie ska komma sen ska vi till Vitberget och se film med Jonna & Johanna ♥

Kram


Sms.

Fick ett sms idag av Johanna: "RUNDBLAD HAR SKRIVIT PÅ NHL-KONTRAKT MEN STANNAR EN SÄSONG ÄNDÅ :-D" 


HOPPAS ATT DET STÄMMER!


MOSTERS LILLA GRABB!

"Ett, två, tre.." ♥


"Så här arg blir man när mamma tar av en mobilen"

© Emma Nyström

Viktor.


© Emma Nyström

Sommar ♥

Godnatt.

© Emma Nyström.


Congratulations!

Nu ska jag avsluta denna väldigt seriösa kamp mot Johanna med att utse henne till vinnare i den officiella The Biggest Blogger of June 9, 2010! Har slut på idéer och nu får jag inte lägga upp bilder heller.. Jag ger upp! Vad vill du ha? ;)


Jesus.

Jaha, nu skulle man tydligen börja hämta bilder på google (?) enligt Johanna så här kommer en bild och den är läskig. Kolla på de tre prickarna i mitten, typ 30 sekunder sen blundar du.. Du har nu fått en uppenbarelse!



Göteborg!

Denna lilla filur har nu lämnat Jörn, iaf för en vecka för att upptäcka världen. Hon har rest till Göteborg på klassresa. Jag är så sjukt avis, våran klassresa känns ganska retard men det blir säkert bäst ändå ;) 

© Emma Nyström

Fusk?

Nu verkar det som att Johanna tycker att jag fuskar eftersom jag lägger ut en massa bilder, men det tar LÄNGRE tid om hon inte förstår det ;)

Fler bilder kommer snart!


Flummigt..

Som ni märker har det kommit massor av flummiga inlägg de senaste minuterna/timmarna. Det gillas? Johanna har också skrivit en massa inlägg på sin blogg och jag fattar inte riktigt varför.. Någon som någon aning om vad hon håller på med? ;)

Porträtt - Viktoria.

Lycklig? Ja, det kan du skriva upp ;)



Roompa ♥





VILL HA, VILL HA!


Batterigrepp och tillbehör Nikon MB-D200 Batterigrepp till Nikon D200

Klicka för att se större bild

Säsongskort 2010/2011 -Skellefteå AIK:s matcher.
Kameraväska, behövs för att förvara objektiven, blixten, osv.
MacroTubar till kameran, hittade ingen bild.

Det är mycket jag vill ha, men om man varken har pengar eller sommarjobb. 
                                                                                                           Då är det ganska kört.


Johanna Lundmark!

En vän ville att jag skulle förklara min kärlek till henne. Så här kommer det min älskade vän Johanna Lundmark, you're the best! ;)
 
Där ser du.. mig kan du alltid lita på!

©
Emma Nyström


Grattis!

Måste också gratulera min kära tremänning Marcus som går ut 9:an med MVG i alla ämnen och stipendium i SO, musik och engelska! Är jag verkligen släkt med denna smarting? ;)


Träning.

Har just kommit hem från träningen, lär ju ha träningsvärk imorgon eftersom det var typ tre veckor sen sist.. Ska och hämta den punkterade cykeln med snett styre hos Jonna ikväll sen blir det att ta det lugnt. Dagen har förresten varit ganska chill, film på Nordanå hela dagen!

Over And Out.

Nu har jag gjort klart sista arbetet för hela grunskolan och det känns SKÖNT!
Nu ska jag lägga mig och läsa sen sova.


Morfar ♥

Mamma&Morfar

Morfar

©
Emma Nyström

Moppe..

Dagen har spenderats på skolan, sista riktiga veckan innan man går ut grundskolan. Moppen la av imorse så jag fick släpa den för att få mig fram till skolan och första lektionen. Var framme en kvart försenad men jag kom iaf till dit ;) Redovisade SO:n sista lektionen och jag klarade det. Var nära till tårarna där när jag skulle hämta boken innan, fick panik, scenskräck. Men jag klarade det som sagt. Nästa problem, moppen. Den startade utan problem utanför skolan, kom till Edda innan den la av igen, startade den igen, den stannade på Moröhöjden. Jack gav förslag vad jag skulle göra för att få den att funka igen men vi fick ge upp tillslut. Rullade moppen till gångtunneln där jag mötte upp mamma som hade med sig olja för att fylla på eftersom jag fick förslaget att den kanske hade skurit sig. Som tur var startade den nästan på direkten då och gick bra ända hem. Måste ut och testköra ikväll för att se om den funkar, annars får jag ta bussen imorgon till skolan och gå därifrån ner till Nordanå när vi ska dit.

Nu: skriva klart sista uppsatsen.


Maskros.



© Emma Nyström

Bakat.





© Emma Nyström


Hemma.

Håller på att sätta in bilderna på datorn så de kommer snart.


Towa.

Har tagit bilder på Towa nyss som håller på att laddas över till datorn. Ett av korten kommer att användas i tidningen när hon fyller år. Ska se om jag får tillåtelse att lägga ut någon bild på henne här på bloggen. Annars får ni bilder på det jag bakade till Operation Dagsverke ;)


Bakabakalitenkaka!

Är hemma hos Ulle och Roger nu, ska vara med Tindra idag :) Vi ska tydligen baka nu säger hon, det blir chokladbollar ;)

Operation Dagsverke.

Idag ska jag till Anna och börja på Operation Dagsverke så att jag får vara lite ledig imorrn ;) Så det blir ont om uppdatering, OM det blir någon alls!

Köpte förresten Bree Tanners andra liv igår. Har just börjat läsa den och den är riktigt BRA! ♥


Viktoria Sjölund.

Här kommer ett litet smakprov på bilderna jag och Viktoria tog på henne och den nya tröjan ;)


© Emma Nyström

Gå in på hennes blogg förresten →HÄR

Jörn.

Lämnar snart Skellefteå för att åka till Jörn, kusinerna och mormor & morfar. Så det kommer bli dåligt om uppdatering här idag men om jag hinner lägger jag kanske in bilder, någon gång idag :)


Minigolf.

Dagen har faktiskt spenderats på skolan.. Nu är det helg! Ikväll har jag varit med Jonna, hon har jobbat på minigolfen och eftersom det var ganska lite folk där satt vi och såg film, Fjorton suger. Kom hem för en liten stund sedan och ska lägga mig och se Another Cinderella Story sedan sova.

Godnatt.

© Emma Nyström

Bloglovin'

Ser att det har kommit till nya läsare på den här bloggen.. Ni får gärna lägga till den på bloglovin' så ni ser på en gång när jag har uppdaterat. Tack!

bloglovin

Klassporträtt.

Sitter och fortsätter skriva på klassporträttet. Där står det lite om vart jag bodde när jag var yngre, lite om klassen, om hur allt påverkades av första dagen i sjuan, hur allt förändrades när pappa dog.. Det blev liksom så privat, tror ingen skulle ha något större intresse av att läsa det faktiskt ^^ Vet inte hur jag ska göra, om jag ska skicka in kladden eller om jag ska skriva om allt.. Kan inte bestämma mig! Vi får se, kanske sammanfattar det jag har skrivit..

Juni 3, 2010

Det här blev invecklat. NO:n och svenskan skulle vara inne igår, men eftersom jag var sjuk så gick det ju inte lämna in + jag kan inte skicka mail ibland.. Jag har skrivit ut dem, men nu är jag inte på skolan idag heller. Får försöka skicka dem en gång till från min mail, annars från mammas mail.. Sen har jag inte betalat klasströjan heller eftersom jag inte varit på skolan. Kommer måsta redovisa SO:n imorgon också, jag hatar det här!

Eclipse ♥

Visst ja, har glömt berätta. Moa har fixat biljetter till premiären här i Skellefteå på Eclipse ♥ Så den 29/6 kl.23.59 sitter jag, Jonna, Moa, Johanna och Emmelie där i biomörkret och är laddade till max!


Higher!

Gillar hur statistiken stiger ;) För inte så länge sedan hade jag två läsare om dagen, max fem läsare om jag hade tur.


Sommarjobb..

De ringde från kommunen idag och berättade att jag inte hade fått något sommarjobb "/ Men att de delade ut sommarjobb ända fram till midsommar, så det är inte helt kört -.-' Jag behöver pengar!

Uppdate: Vi ringde till Boden och kollade också men där var det helt kört..

Sovdax.

Nu ska jag lägga mig, sen är det ju bara hoppas på att jag mår bättre imorrn!

Haha, hittade den första hockeybilden som jag blev riktigt nöjd med, tyckte det var
så coolt att allt runt om honom var suddigt men inte han. Som ni ser
är han faktiskt också suddig. Nog har man utvecklats lite mer och ändrat åsikter om vilka bilder som är bra och mindre bra sedan dess..


Trollunge.

Bilder på Alva från helgen. Finns det något sötare flickebarn?


© Emma Nyström


Tröjan ♥

Det var tänkt att jag skulle ha hämtat tröjorna imorse men orkade inte så mamma tog med mig på lunchen för att göra det.

Lycklig flicka ♥




Viktoria köpte ju Melkers så jag kan ju inte låta bli att visa upp den också..



© Emma Nyström

Emmelie, tröjorna är tvättade btw!


Rasmus ♥

Fick ett samtal av Anna nyss, de har varit och avlivat Rasmus idag! :'( Han blev fjorton år förra veckan, så han blev en gammal liten vovve.. Kommer kännas tomt att inte få träffa den lilla busen igen "/

Sov sött nu lilla vän ♥

© Emma Nyström

RSS 2.0