Kärlek.



Melker Karlsson



 


31 augusti

Sovmorgon som inte blev så mycket sovmorgon. Hade tänkt ta mig till skolan om en liten stund ändå, trots att jag inte börjar förrän 12:00! Ska redovisa där kring lunch, om utvecklingsstörningar. Får se hur det går, måste plugga in texten tills dess. Känns inte okej!

Vad händer senare idag då? Själv har jag inte en aning. Lät som att jag skulle hitta på något med folk, men ingenting är helt planerat.

Vilket kort och intressant inlägg. Verkligen. Avslutar nu. Du får ha det så jättebra, kram.


Jag vann!



Förlåt Saga, än en gång! Viktoria gav mig inte måttligt med dåligt samvete när jag pratade med henne i telefon. Här nedan kommer bilden hur som helst i lite större format. Tack Gobiten.se!



Handledarutbildning. Bara en timme kvar. S...

dsc00291 (MMS)

Handledarutbildning. Bara en timme kvar. Sen så är jag ute på vägarna. Eller rättare sagt om en månad eller sjutto. Anna på bilden. Det är med henne och Anton som jag genomlider detta. Ha det bra, kram.


Avbytarbåset


Ett skott som inte räddades..



Här ovan kommer en bild på Lee Goren och Joacim Eriksson. Som rubriken lyder: Ett skott som inte räddades. Tog faktiskt steget igår att även fota lite skott och sånt, istället för bara närbilder.

Måste dra iväg nu! Du får ha det så jättebra idag så hörs vi senare, kram.


För din skull Johanna..



Nu viker jag in årorna och knockar kudden. Njut av bilderna ovan på Bud Holloway medan du väntar på resten av bilderna.  Sov så gott, vi hörs imorgon, kram.


Var förbi en vända hemma tidigare idag, Sk...

dsc00288 (MMS)

Var förbi en vända hemma tidigare idag, Skellefteå Kraft Arena. Kollade på när pojkarna tränade och fotade lite. Bilder kommer imorgon. Nu ska jag umgås med Emmelie och Anton. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Som en skugga..



Är. Så. Fruktansvärt. Trött. Får se om jag hinner ta en liten, liten powenap innan skolan börjar. Det skulle behövas. Har ingen koll på hur schemat för dagen ser ut heller.

Lovar att jag ska bli bättre på att blogga också, bättre än jag varit de senaste dagarna när jag har varit helt frånvarande. Sen om det blir fler blogginlägg eller "intressantare" - det får vi se.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare under dagen, kram.


Sommarkänsla..


En liten sorglig detalj..


Om ändå sommaren kunde..



Ja, om ändå sommaren kunde komma tillbaka. Alla sommarens ögonblick. Har varit den absolut bästa sommaren någonsin och jag har träffat alldeles underbara människor.

Förresten så börjar det bli ganska kyligt och mörkt ute på kvällarna, fast det kan vara ganska mysigt med lite koftor, mössor och annat som åker fram nu på hösten och vintern.

Ovärt inlägg som avslutas nu på stört. Du får ha det så bra ikväll, så hörs vi, kram.


Tillägnat Emmelie Krypsjö!


27 augusti



Här kommer en hockeybild. Dock inte på favoritpojkarna denna gång heller. Ska försöka ladda upp med lite bilder i veckan om jag har tid, eller rättare sagt om skolan inte tar upp all min tid.

Kom hem för en liten stund sedan. Hade en jättemysig kväll med mina saknade hockeybrudar. Åt gott, spelade beroendeframkallande spel och såg en film som spårade ur totalt. Tyvärr är de fjollor hela bunten så de tvingade mig att sova när klockan var 23:00 och jag var pigg.

Tyvärr blir jag inte kvar här i civilisationen för många timmar, åker iväg till Jörn om där vid halv tre. Vi får höras senare idag någon gång. Du får ha det så jättebra, kram.


H2O - vatten


Spenderar kvällen med mina älskade hockeyb...

dsc00283 (MMS)

Spenderar kvällen med mina älskade hockeybrudar. Jag sitter för tillfället och spelar NHL '10 men är inte så inne i spelet som ni kanske förstår när jag bloggar samtidigt som jag sköter målet för världens bästa AIK. Vill inte ens berätta vad jag förlorade med, men det skulle aldrig ske i verkligheten i alla fall. Okej, nu är matchen slut och det med pinsamt resultat. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Gillar vad jag ser!



Fick sätta igång Fångarna på fortet på datorn istället eftersom jag inte hade tid att se det när det gick på tv. Visste om sedan tidigare att charmknutten Mattias Tedenby skulle vara med och blev jag besviken efter jag sett avsnittet - NEJ! Hans tandlösa leende; hans glugg. Så charmig.


26 augusti



Kommer bli ont om inlägg idag. Måste skriva klart det sista på uppsatsen. Matfesten för att äta lunch med Viktoria. Få hämtning av Maria för att åka ut till skogen. Okej, rättare sagt: Ersmarksbodarna. Ska nämnligen fira Alicia. GRATTIS KÄRA VÄN - SYSTER!

Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, kram.


Första gången jag fotade..



Första gången jag fotade vatten. Gick ganska bra tycker jag. Okej, nu måste du säga vad du tycker. Jag älskar bilden ovan, men vad tycker DU om bilden?

Vad händer annars då? Kom hem för en liten stund sedan efter att ha spenderat kvällen hemma hos Joel med lite fina människor. Filmtittande; Magnus Betnér och 127 hours, den sistnämnda är mycket bra men lite småäcklig på samma gång.

Vill sova nu men kan inte göra det. Måste skriva klart ett arbete som ska in imorgon. Har hemarbete imorgon och slipper vara på skolan, men tyvärr är det fullt upp så jag måste göra klart det ikväll eller rättare sagt inatt.

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon. Godnatt, sov gott, kram.


Lite smutsigt..



Här kommer ännu en hockeybild, eller egentligen två. Dock inte på favoritpojkarna men detta får duga. Lite annorlunda bild och nästintill oredigerad. Men jag gillar den! Vad tycker du?


David Rundblad


Kommentar från mig själv?




Min första tanke var: Vad är detta? Men sen så läste jag kommentaren och jämförde IP:n med tidigare kommentarer från den misstänkte. Ja, det lovar jag dig Johanna - jag ska fixa massor av bilder på dem när jag får möjlighet! Vad gullig kommentar förresten, hahah..


En hockeybild, som önskat..



Det verkar som att de flesta vill se hockeybilder ändå och inte blir less på det, så jag får väl bara fortsätta med det då. Sen kommer det alltid komma någon och klaga på det, men det tar jag när det kommer. Tillsvidare så får jag redigera några fler bilder och dela med mig av.

Äntligen är säsongskortet införskaffat. Dröjde lite väl länge kände jag och det sved lite extra i plånboken, men det får vara så. Jag betalar mer än gärna för att se mitt lag ta hem guldet hit!

Kvällens planer? Ännu oklart.. Måste göra en uppgift, vill se hockeyn samtidigt som jag vill träffa människor. Får se vad valet faller på. Ha det bra så hörs vi senare, kram.


En konsertbild



Kom på att jag faktiskt har massor av bilder kvar från Luleåkalaset, på Daniel Adams-Ray! Det har ju blivit väldigt mycket hockeybilder nu på slutet och då kan det vara bra att variera lite?

Eller vad säger ni? Hockeybilder? Konsertbilder? Porträttbilder? Bilder? Vad vill du se?


#@£$%&=?


FUCK MY LIFE! Jag bryter ihop. Har fått praktikplats inför hösten nu. Äldreboende på Sjungande dalen, tre dagar i veckan, i fem veckor.. Det går väl an! Men att jag sedan ska iväg till Usviken, det går inte. Har räknat ut nu, om det blir som jag fruktar - missar SEX hemmamatcher! Att jag ska med bussar till Boden ibland också, det går åt helvete det med.


Bara för att..






Bara för att vi pratade om det första klippet på skolan tidigare idag och bara för att det andra klippet är klockrent. Det är anledningen till att jag delar med mig av dessa klipp, än en gång. Titta och njut, glöm inte att skratta också. Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju!


23 augusti

Alla övergav mig ikväll. Men det är väl så livet är ibland, inte alltid en dans på rosor. Jag gillar er ändå mina vänner, fast inte för tillfället.

Har spenderat större delen av dagen på skolan. Började halv nio och slutade efter ett någon gång. Allvaret har börjat och jag somnade direkt jag kom hem, eller rättare sagt, när jag kom hem till Anna.

Ska väl göra något, vad som nu finns att göra. Kanske sätta igång en film. Eller sova. Koppla in tv:n och se om den funkar. Hitta på något! Du får ha det så bra, vi hörs senare, kram.


Så mycket minnen..


Den äldre generationen..



Okej, det var väl att ta i med äldre men det är ju nästan sant. Alla som är över tjugo år i Skellefteå AIK räknas ju som äldre generationen verkar det ju som. Oscar Möller som är tjugotvå räknas som en av de äldre i laget - det säger ju en hel del faktiskt!

Fredrik Lindgren. Erik Forssell. Jimmie Ericsson. Christian Söderström.


-

"Du förstår, när katten är borta.. Då äter råttorna upp varandra!"  Med den textraden så avslutar jag kvällen! Sov så gott, vi hörs mer imorgon. Kram.


Har spenderat större av dagen tillsammans ...

Har spenderat större av dagen tillsammans med Anna och Anton, Joel borde dyka upp snart också. Åtta minuters lektion idag förresten. Så inte värt det! Men fick i alla fall träffa alla fina människor. Satt kvar rätt länge och pratade med Elliot, har saknat det. Sen så är det dags för allvaret imorgon, börjar halv nio och slutar vid tre. Aja, nu ska jag umgås med de störda människorna vid min sida. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.


Grattis tjejer!



Den 22 augusti, 1994, då föddes dessa fina flickor. Kusin, vän, soulsister - det finns många ord för dessa flickor. Grattis tjejer, hoppas ni får världens bästa födelsedag. Älskar er! ♥


Ett gott skratt förlänger livet!



Om jag ändå kunde le nu. Håller på att somna och trots att jag är glad så orkar jag inte dra på munnen. Det får vänta tills imorgon när jag får träffa alla människor på skolan igen!

Nu ska jag ta och krypa ihop så att jag orkar upp och se Vakna med The Voice imorgon bitti. Du får ha det så bra och lycka till på första skoldagen du som börjar imorgon, kram.


Den gyllene generationen!


 


-


Sista dagen på sommarlovet idag då - känns inte bra! Får förhoppningsvis träffa lite folk idag för att avsluta på bästa sätt. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Välkommen hem, Lee..



Alicia gillar vad hon ser! Kanske är det någon av er som också gör det? Lee Goren.

20 augusti

Kom just hem från Jörn. En mycket trevlig kväll igår med en massa fina människor. Sjutton stycken var det sammanlagt intryckta i Elins lilla kök. Spelade kort, lekte lekar och fikade massor!

Ska snart dra iväg mot Emmelie där jag ska få träffa folket, det älskade folket som jag inte har träffat på länge! Vad som händer där ikväll, det återstår att se. Men det ska bli härligt att träffa dem igen, speciellt min kära vän och lillasyster Emmelie!

Nu loggar jag ut! Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, kram.


Hockeyfoton



Jag vet att det brukar vara uppskattat; inläggen med hockeyfoton. Här kommer det några bilder. Johan Forsberg. Joel Mustonen. Petter Emanuelsson. Vad tycker du om dem?

Den dagen..


♦ Unge: Du är så tyst.. Varför säger du inget?

♥ Jag: Vad ska jag säga då?

♦ Unge: Luleå HF är bäst? [happyface]

♥ Jag: Skulle aldrig någonsin ske.

Slut för denna gång!



Nu är det bara en timme kvar innan jag lämnar Boden för denna gång. Känns bra men samtidigt lite jobbigt. Ska hur som helst ta tåget till Jörn om en liten stund för att fira Viktoria, Louise och Elin! Där kommer det befinna sig massor av människor, kommer bli helt skygg eftersom jag inte träffat folk på år och dar. Haha, nej, jag skojar bara. Ser verkligen framemot kvällen!

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.


Önskemål från er..



Tacktack! Jo, jag stod längst fram, men sen så hade jag även ett zoomobjektiv som hjälpte mig på vägen och gjorde så att jag kom ännu närmre, 70-200mm :) Kram på dig själv!




Håller med dig på första punkten!
Vad söt du är, blir nästan tårögd av att läsa kommentarer lik denna. Det är ni gulliga bloggläsare som får mig att vilja fortsätta att utvecklas, eller ni är en stor del i det i alla fall. All positiv respons av er ger mig glöd att kämpa vidare, trots att det finns vissa tyngre dagar. Tusen, tusen tack Julia!









Absolut! Det ska gå att fixa.
På David så går det ju tyvärr inte att ta några fler bilder, men det finns kvar massor från första isträningen. Nisse, Martin och Adam kan jag fixa. Joel, Oscar och Fredrik vill jag också ha bilder på så det är inte så svårt att fixa det heller! Sen vet jag att du Johanna vill ha bilder på Marcus och Bud, du kan lita på mig.

Här nedan kommer fyra bilder, varav tre av dem redan är visade. Men tror inte ni som gillar spelarna har något emot att se bilderna igen?


"Du vet.. stoneface!"



Bilden är suddig, uttrycket i hans ansikte oläsligt och kompositionen kanske inte är den bästa. Men jag älskar ändå blicken och bilden i helhet! Johan Forsberg.


18 augusti

Tjo! Har varit lite ont om uppdatering.. Jobbat full dag idag och detta har nog varit den värsta dagen hittills. Hockeyskolan from hell. Ungarna kommer ge mig en hjärnblödning.

Har spenderat över tre timmar i ishallen idag också, förfrusit både händer och fötter känns det som! Ska dit igen om en liten stund men nu är det nöjet som lockar. Hade tänkt fota när Bodens J18 spelar. Blir dunjackan som åker på!

Du får ha det så jättebra så hörs vi ikväll när jag kommer hem, kram.


Önskeinlägg - Melker




Tack så mycket söta du! Jo, det är klar jag har bilder på Melker.. Tyvärr var det bara två bilder denna gång men eftersom jag vet att det är någon mer än Viktoria som suktar efter dem nu så får jag sikta lite extra på nästa träning. Här nedan kommer bilderna som fanns.. ↓

Du som frågade om bilder på Martin, det ska nog också gå att fixa!



Någon speciell som du vill se mer bilder på? Har ju några bilder på lager, kanske rätt person? Annars borde det gå att fixa under nästa träning jag befinner mig på.


Längtan är nästan..



.. större nu, när man har fått lite försmak på vad som komma skall under säsongen!

17 augusti

Om du är helt obrydd om hockey eller om mitt jobb så kan du sluta läsa redan nu.

Jobbet börjar bli ganska intressant nu. Trevliga grabbar att jobba ihop med, börjar vara van vid ungarna och dagarna går mycket fortare nu.

Under gårdagen så hade vi besök av en elitseriedomare vid namn Tobias Björk. Han föreläste om domarjobbet, hur det det var att döma på elitnivå och även om livet som hockeyspelare. Barnen fick fråga och han svarade på deras frågor.

Fråga: "Visst kom fyradomarsystemet för att hålla koll på Skellefteå?!"

Det blev inte sämre för barnen idag när Niclas Wallin kom på besök i omklädningsrummet nu på eftermiddagen för att prata med dem. Fick bland annat höra om början på hans karriär, varför han valde att komma hem och spela efter äventyret ute i världen och till sist fick vi även höra om hans slagsmål mot Ryan Kesler under förra säsongen och hans snyggaste självmål som ni kan se nedan.

Ni kanske inte har förstått det tidigare men alla ung.. Höll på att skriva något fult där! Okej, alla ungarna hatar Skellefteå AIK och hejar på antingen Luleå eller Djurgården. Blev lite smått uthängd idag när Niclas var på besök och någon helt plötsligt utbrast: HON HEJAR PÅ SKELLEFTEÅ AIK! och pekade på mig.. Kunde inte låta bli att skratta då, barnen är så trångsynta. Jag hatar inte Luleå men det vill dem inte förstå. Allt handlar om att älska eller hata för de små pojkarna!

Vissa av dem är gulliga men som jag läste på en facebookstatus nyss: Jävla ungar på hockeyskolan, man måste ta till dödshot för att dem ska lyssna...


En ganska så bra film:



"Filmens huvudperson Mikkel är en 17-årig skateboardåkare som flyttar från Oslo till Voss, där det är snowboard som gäller bland ungdomarna. Filmen handlar om Mikkels kamp för att passa in och om konflikter och kärleksrelationer.." - Taget från wikipedia.


En bild som jag gillar..


Svar på fråga:



SVAR: Tyvärr så har jag inget konkret svar på den frågan. Ivan är inte klar för någon ny klubb än så länge, vad jag vet i alla fall. Vad jag läste någonstans så skulle det förmodligen dröja åtminstone till i september innan någon ny klubbadress presenteras - OM han nu fortsätter med hockeyn. Har en känsla av att det blir i någon annan europeisk liga om han nu fortsätter.

Som sagt, tyvärr kunde jag inte ge dig något vettigt svar!


Hjälp mig nu ?!

Känner att det blev väldigt mycket film ikväll. Har sett Miracle, än en gång, Wild Child och maler på med Switch nu (jag har inte skrivit fel, filmen heter Switch.. Det är inte The Switch). Ögonlocken flackar och klockan är bara 20:29 än så länge. Kan ju inte lägga mig och sova redan?

Känner att min blogg bara blir tråkigare och tråkigare för var dag som går. Nu är det dags för er att säga vad ni vill läsa om eller se mer av här på bloggen. Ge förslag på vad som ska hända här på bloggen. Bilder, textinlägg, hoppa över att blogga? Vad är mina läsare intresserade av?

♥ En massa bilder som det har blivit på senaste tiden?
♥ Fortsätta på samma tråkiga sätt som nu med lite blandat?
♥ Vardagsinlägg så som detta?

♥ Vad vill du se mer av här på bloggen? Snälla. Kom med förslag nu era söta människor..


Tävlar hos Gobiten



Jag är med i en fototävling på Gobiten.se, där man kan vinna en reflexskärm 5-in-1 56cm från Fotofyndet. Var med du också! [LÄNK]

Oscar Lindberg



Hej! Saga här, Emma jobbar till 18.00 idag.
Hon ville att jag skulle skriva något litet, vilket jag nu har gjort :)
Valde även en fin bild på Oscar Lindberg!


Förlåt, hann inte bloggar imorse innan jag...

Förlåt, hann inte bloggar imorse innan jag cyklade hemifrån. Gick förvånansvärt lätt att ta sig upp trots att klockan bara var just före 06:00.. Befinner mig i båset nu och kollar på när grabbarna har isträning. Det är kallt som satan här i båset - förlåt för uttrycket men det är sant! Teori efter detta pass och sedan lunch. Ispass och fys efter lunch igen. Avslutar dagen med brottning. Full rulle ända framåt kvällen. Inflikar väl med några inlägg senare under dagen, kram.


En bild och en rad text



Nu viker jag in årorna och kraschar i sängen. Godnatt, sov gott, kram.

15 augusti

Parkerad framför hockeyn mellan Skellefteå AIK och Växjö Lakers! Första träningsmatchen för i år och den håller till nere i söder. Tackar väl Norran.se för att de streamar matchen på webben, det är inte så bra kvalité men jag är så nöjd över det lilla. Växjö tog just ledningen!

Lyckades ju på något sätt somna på soffan fastän jag lovad mig själv att inte göra det. Okej, sov bara en halvtimme så det borde vara lugnt. Måste komma isäng i tid ikväll eftersom det är rena rama mördardagen imorgon, 07:00-18:00.. Humören lär inte vara på topp hela dagen kan jag tänka mig!

Nu står det 1-1 efter att Fredrik Hynning stigit fram och kvitterat! Melker fick assist.

Ska inte dra igång att skriva något jättelångt och värdelöst inlägg som det brukar bli så nu avslutar jag innan ni tvingats läsa allt för mycket skit.



Du får ha det så jättebra så hörs vi förmodligen senare ikväll, kram.


David ger svar på tal..


Tidsinställt..



Börjar väl dagen med en bild på Adam Pettersson. Anledning till det? Ingen aning, det var första bilden i utkast. Aja, befinner mig hur som helst på jobbet nu, förmodligen ispass eftersom det var det som stod på shemat. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.

Inspirerande man:



Kan inte låta bli att förundras över denna man, kan inte låta bli att fälla en tår när jag ser videon. Vi människor bryr oss allt för mycket om oss själva för att se om eller rättare sagt ATT andra faktiskt har det sämre än oss. Hade skrivit värsta långa texten med exempel men jag vet själv att jag inte är bättre så därför låter jag bli att publicera den. Ingen idé att peka ut.

Ta dig en tankeställare nästa gång du klagar över något, det ska åtminstone jag göra.


14 augusti

Bra jobbat Emma! Somnade just före fem - efter middagen - och sov till nu.. Funderar på vad som ska ske nu men det blir väl att sätta igång en film och sova sen igen. Roligt liv.

Har ju faktiskt som ursäkt att jag har jobbat hela dagen idag och behöver sova. Första dagen på hockeyskolan har gått över förväntan trots att jag inte var så omtyckt på grund av valet om vart mitt hjärta finns bland elitserielagen. Barnen tyckte det var mycket fel av mig att heja på Skellefteå AIK istället för Luleå HF. Hmm, någon tyckte att jag skulle börja heja på Frölunda också.

Till lunch så var det jag som fick ta på mig jobbet att grilla - "flippade" över hundra burgare! Vill aldrig mer se en hamburgare. Stod mest på sidan under resterande del av dagen eftersom jag inte hade så mycket att komma med. Gick inte på is och teorin var att barnen skulle iväg och se matchen mellan Luleå HF och Sparta Prag. Hoppas de sistanämnda tog hem vinsten!

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer senare, kram.


Jadu, V75 för kor..


Ja, dagens citat.. Det är då
Ida Andersson som får stå för det!

Satt och sms:ade med henne tidigare idag och skrev det att vi är tjejer och behöver inte kunna åka skridskor egentligen. Fick till svar: Näe, damhockey är som V75 för kor..


Do you believe in miracles?







Linnea och Eveline såg lite smått chockade ut när jag berättade att jag inte sett filmen ovan. En hockeyfilm som alla hockyfantaster borde ha sett. Nu har jag sett den och jag kan inte säga annat än att jag Ä.L.S.K.A.D.E den! Do you believe in miracles? Yes! Kolla på filmen.


Fredrik Styrman



Kärlek. Fredrik Styrman om övergången: Det bästa jag har gjort i karriären!

00:01



Nu är det dags för mig att sussa så att jag orkar upp när klockan ringer vid sex imorgon bitti. Mycket att göra när jag vaknar.. Måste duscha, packa; skridskor, handskar och hjälm, blanda ihop en sallad till lunch. Oj, oj, oj, blir trött av att bara tänka på det. Godnatt, sov gott, kram.


-


Vila i frid till mig själv. Tack.

"Det var en gång en klantig flicka som skulle provköra sin lillebrors nya cross. Tyvärr så var hon sämst på det och råkade på något sätt landa i älven eller välta ett träd. Crossen klarade sig men det går tyvärr inte säga detsamma om den klantiga flickan." Ungefär så kommer det stå i min dödsannons efter dagens crosskörning, önska mig lycka till tack!

Bara en liten update så att ni vet och slipper oroa er: JAG ÖVERLEVDE!


Tre bilder på en pojke..



Jag blir tydligen tvingad till stugan idag. Vill hellre vara hemma och sova, sola, läsa, se på film eller vad som nu går att hitta på - har ju bara en ledigdag, jobbar ju imorgon! Blä.

Aja, ska inte bli något långt inlägg detta som bara handlar om ingenting, avslutar nu. Du får ha det så bra så hörs när jag kommer hem, när nu det blir. Kommentera flitigt, kram.

Mannen som ska leda laget till SM-guld! Anders Forsberg.



Avslutar kvällen den 12:e augusti och morgonen till den 13:e med en bild på tränare Anders Forsberg. Som rubriken lyder, fast i förlängd form: Mannen som ska leda Skellefteå AIK till första SM-guldet på 34 år! Älskar det att han ställde sig för att posera, även framför min kamera..

Skulle ha sovit för flera timmar sedan egentligen. Både mamma och Stefan har suttit ute vid elden och skrattat åt mig när jag har gäspat mina käkar ur led, nästintill i alla fall. Diskuterade med Joel om detta också; jag tror jag håller på att bli gammal, nästan pensionär faktiskt. Hur många funderar annars på att lägga sig och sova när klockan är 21:44, en fredagkväll?

Parkerade framför tv:n nyss och upptäckte att underbara filmen The blind side var igång.. Ska se klart den och sedan sova, sounds good. Du får ha det så bra så hörs vi imorgon, kram.


Vilken trevlig fredagkväll..

Okej, jag funderar på att gräva ner mig. Min vän har åkt till utlandet och ni inser inte hur ofta jag pratar med honom i vanliga fall. Konversationer som håller på under flera timmar per dag om allt mellan himmel och jord. Hur ska jag stå ut en vecka utan att få skicka sms till pojken? Det är mig en fråga. Hoppas att ni andra som har mitt nummer kan muntra upp mig genom att skicka ett sms eller två! Skulle bli mycket glad då :)

Vad händer annars då? Jag har ledigt i en dag och inte två som de flesta andra är under en helg. Själv hockeyskolan startar klockan 08:30 på söndagmorgon. Kill me, please? Har haft det lugnt i två veckor och på söndag börjar allvaret. Åtta till fem, varje dag! Även några kvällspass med målvaktsträning lät det som.

Vad som händer ikväll? Ännu oklart. Eftersom jag känner noll personer här i Boden  - förutom Viktoria, som tyvärr befinner sig nere i Umeå på Nolia för tillfället - så blir det väl att sitta inne och se en film eller nåt. Trevlig fredagkväll. Längtar efter min hemstad och mina vänner! ♥

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.


Hockeyfoton



Okej, nu kommer ett inlägg med några hockeybilder! De togs på första isträningen som ni kanske förstår? Älskar färgerna i dessa bilder.. Vad tycker du om bilderna? Kommer inte blogga något mer förrän jag får höra några åsikter.

Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs. Du avgör när. Puss & kram!


Första bilden publicerad.. Känns mycket bra!




Börjar dagen på ett bra sätt! ↑ Hur som helst, ska iväg till jobbet om en liten stund. Måste hinna äta fruktost innan jag sätter mig på cykeln också. Vi hörs senare, kram.


Vissa har bara.. DET!




Det är ögonblick likt detta som man kommer minnas en lång tid framöver.. och sakna!

Torsdagkväll



En kväll framför tv:n är inte illa ibland. En hockeymatch på tv:n är aldrig dåligt. Vita Hästen där Jimmie och Jonathan spelar. Icebreakers där nästintill alla NHL-proffs spelar. Måste väl heja på laget där männen med mitt hockeyhjärta finns - vilket vill säga Skellefteå AIK och Detroit Red Wings - Vita Hästen!

Okej, trodde det skulle bli en total genomklappning av NHL-grabbarna, men.. Slutresultat blev 5-4 efter att Icebreakers släppte allt mot slutet och även då släppte in Vita Hästen i matchen på riktigt! Kunde ha gått hur som helst.. Jonte fick då assist - glad Emma!

Har även hunnit med ännu en crycry film ikväll, trots att jag lovade mig själv att inte göra det. Marley & Me. Alldeles för många tårar trillade och jag var tvungen att springa ner och krama om Charlie mitt i det ledsamma ögonblocket också. Klarar inte av filmer där djur är inblandade.

Har tjatat om det tidigare men säger det igen.. Det är inte roligt att blogga när det knappt kommer in några kommentarer! Snälla tänk på det. Lämna gärna en liten kommentar, det värmer alltid, speciellt när det är konstruktiv kritik på bilderna.

Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs. Ikväll? Puss och kram.


En sista bild som betyder väldigt mycket..



Ursäkta att jag ser ut som ett riktigt tap på bilden. Men jag tror att David väger upp det så att bilden inte är helt gräslig! En sista bild, en sista hälsning, en kram.

Skillnaden från då till nu..




Detta är för att få höra era åsikter. Funderade på detta under tiden jag satt och kollade igenom bilderna. Har utvecklats otroligt mycket nu bara över sommaren, när jag inte ens fotat hockey.

Vilken av bilderna ovan är bättre tycker du? Den övre som togs på en av de sista isträningarna innan sommarens uppehåll och som faktiskt är ganska redigerad? Eller den nedre bilden som togs igår och som är nästintill oredigerad förutom lite kontrast?

Vad är anledningen till detta då? Jo, jag har lärt mig kameran utantill och gör de flesta inställningarna direkt i kameran så att jag slipper en massa efterredigering. Samtidigt så har jag studerat de andra fotograferna, kommit på nya sätt att fota, fått lite mer fantasi (kanske inte just denna bild då, men..) och insett att bilderna inte bara behöver tas rakt upp och ner! Bra.

Detta är även till för att säga till er: ÖVNING GER FÄRDIGHET! Du blir inte bäst på en gång, du måste arbeta för att uppnå resultatet du vill ha. Jag är långt ifrån fullärd. Jag blir nöjd över några av mina bilder men tar absolut inte lika bra bilder som tillexempel Ola Westerberg eller Joel Marklund. Men som sagt, jag är nöjd över fåtalet bilder och jag kommer ha jobb över hela säsongen och utvecklas på köpet.

Jobba för att nå ditt mål. När du väl lärt dig kameran utantill, exprimenterat, vet vad du vill - då kan du få till bilderna precis som du vill ha dem om du har rätt utrustning.

Kämpa, kämpa, kämpa.. Ge inte upp! Trots att du inte får till perfekta bilden i början. Kämpa!


Glada pojkar - med humor..


 

Pierre-Édouard Bellemare & Johan Forsberg! Ni gav mig många goda skratt under isträningen när ni kom med era kommentarer. Tack Johan, för leendet!


11 augusti



Okej, jag har sett för många snyftisar under senaste tiden, för många gråtfilmer. Har under kvällen sett filmen: Fyra veckor i Juni och hela tiden väntat på att någon ska dö, en specifik. Sen att jag grät över en annan händelse i filmen, det är ju en annan historia.

Vad händer nu då? Själv sitter jag och skriver med Anton och Nathalie på msn. Ett glatt samtal och ett inte lika glatt. Sitter och gråter till dokumentären: Terrordåden i Norge! Det är inte okej.

Ska väl ta och bädda ner mig för att sova. Tuff arbetsdag imorgon kan jag tänka mig. Precis som alla andra dagar.. Du får ha det så jättebra och sov gott, kram.


Ett litet videoklipp..



Samlade ihop alla små videosnuttar från träningen igår och klippte ihop. Enjoy!

Massor av söta pojkar - dags för er att kommentera!


Kan man kalla det för autograf?



Nej, nu kanske det är dags att börja göra sig i ordning för jobbet! Kommer vara med ett leende på läpparna som jag arbetar idag. Du får ha en bra dag så hörs vi senare, kram.


Ett sista avsked, men även ett nytt välkomnande..


Okej. Perfekt dag, in i minsta detalj. Har träffat de flesta av mina vänner och kramat dem som om det vore sista gången vi sågs. Har äntligen fått komma hem, Skellefteå Kraft Arena.  Sett alla pojkarna. Några sista bilder på NHL-pojkarna. Fått en sista chans att se, fota och krama David, tagit den chansen. Tagit kort på alla pojkarna, med de flesta pojkarna. Skådat den första isträningen, precis som FEMTUSENSEXHUNDRA andra personer!

Tack, tack, tack David - FÖR ALLT.. Du och grabbarna har förgyllt många av mina dagar!



En av alla tusen bilder på David som kommer komma upp här på bloggen i framtiden. Har inte hjärta att ta bort nästan någon bild. Jag vet att jag är en mupp, ett tap.. Men lev med det! Har sjuttioelva andra hockeybilder som ska upp också så jag hoppas ni gillar det.

Nu ska jag ta och krama kudden. Drömma om hockeysäsongen som nu är igång, någorlunda i alla fall. Du får ha det så bra så hörs vi. Godnatt, sov så gott, kram.


ÄNTLIGEN!



TIDSINTÄLLT INLÄGG! Jag befinner mig nu uppe på Skellefteå Kraft Arena. Kärt återséende. Har inte varit hemma på flera månader känns det som. Står placerad nere i fotobåset för att påbörja första dagen på jobbet. Kommer troligtvis falla några tårar när hjältarna vid namn David, Tim och Adam tackas av. Men främst så känns det bra att hockeysäsongen är igång! ♥


Kreativitet..



Kände mig lite kreativ igår. Nej, inte direkt. Tog mitt pick och pack - vilket innehöll det på bilden, ett basplagg och tyg - och gick iväg till mammas moster som bor några minuter bort. Fick hjälp att sy det som jag hade lagt upp i huvudet. Är sjukt nöjd över resultatet! Det var bara vissa ändringar som gjordes, inget nytt som syddes.

Kan någon lista ut vad som syddes? Ett klädesplagg. Läkning till den som gissar rätt!


En konsertbild



NU: mot Skellefteå! Du får ha en jättebra dag, sen så hörs vi senare, kram.

Nattinlägg..




Nu ska jag bädda ner mig så att jag är pigg när bilen rullar mot Skellefteå just efter åtta imorgon bitti. Okej, vem försöker jag lura? Ska sova i bilen ♥

Hur som helst så blir det fullt upp. Bil till Skellefteå med mamma och lillebror. Träffa Anton på stan och hoppas även på att hinna se Joel några minuter. Anna? Hoppas hon kommer in till stan också! Möta upp resten av folket.  Kommer anfalla allihopa, krama ihjäl dem. Vandra upp till ladan. Få se pojkarna en sista gång. Fota. Njuta av att hockeysäsongen äntligen är igång!


En kortdag på jobbet..



Hemma efter tuff arbetsdag. Verkligen. Aktivt arbete i åttio minuter när vi fick vara ute och riva. Grabbarna sprang runt med koben och slägga! Tog lunch några minuter för sent och vandrade iväg från kansliet till ishallen eftersom de andra skulle gå på is. Fick gå hem när klockan slog 11:50 och det kallar jag lyxigt!

Jag taggar sönder inför morgondagen när det äntligen är dags för första isträningen! Åker till Skellefteå över dagen då. Får träffa allt awsome folk också, kärlek på det.

Jag dog nyss. Läste på Norrans hockeyblogg att pojkarna kommer vara på plats. Tim, David och Adam. Ta en sista bild på dem. De lämnar ju hur som helst.

Nu ska jag gå över till Viktoria. Du får ha det så superdunderbra så hörs vi senare, kram.


Ett litet smakprov..



Här kommer ett litet smakprov bland bilderna som togs under Luleåkalaset.


08:44

Det är tänkt att vi ska vara ute idag och riva, men det spöregnar. Hoppas för mitt liv att de har någon annan arbetsuppgift till oss.. Aja, det är bara att klä sig varmt och skippa sminket!

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


00:03



Nu ska jag skalla kudden så att jag vaknar av väckarklockan imorgon bitti när det är dags för jobb igen. Blir att riva någon trägrej, typ. Godnatt, sov gott, kram.


Detaljer..



Hur fruktansvärt lång tid kan det ta att flytta över 54 626 bilder och sjuttioelva filmer till externa hårrdisken? Ja, det är en mycket bra fråga som jag snart kommer få svar på.

Tjo! Sitter på busstationen och väntar på ...

Tjo! Sitter på busstationen och väntar på att få hämtning av mamma. Möter upp Viktoria på Storheden för att inhandla en extern hårddisk - det behövs nu, ifall datorn skulle lägga av! Annars då? Är lite trött idag, trots att det blev en mycket lugn kväll, en bra kväll.. Säger det igen: Daniel Adams-Ray! Okej, har inget mer att skriva nu. Du får ha det så bra så hörs vi, kram.


Daniel Adams-Ray! <3

dsc00240 (MMS)

Daniel Adams-Ray! <3


.

När man skriver kommentarer till sin egen blogg. Då ha det gått för långt.

Mot Luleåkalaset!


Lördag



Okej, blev helt ändrade planer. Fick ju egentligen inte fara på Luleåkalaset för mamma. Fick en biljett av världens bästa Lisa. Ville verkligen iväg men ingen ville följa mig.

Fick tag på sällskap och nu är det bestämt att jag sticker iväg dit med Linnea och Eveline, sover även över i Luleå hos dem sen. Blir nog jättebra det här! Gillar att träffa nya människor som i detta fall. Får se Daniel Adams-Ray också vilket innebär att min helg och sommar är räddad ♥

Nu ska jag börja göra mig klar för att åka iväg till Luleå och träffa Lisa och barnen igen. Lär inte se så mycket av Jimmy! Du får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, kram.


När du väl hittar skärpan, då är du riktigt duktig..




Nu ska Emma ta och krama kudden så att hon orkar med morgondagen! Kvällen spenderades med världens bästa Viktoria Lindgren i hennes lägenhet där det spökar, lite deep talk och några avsnitt Solsidan. En bra fredagkväll med andra ord. Godnatt och sov gott, kram.

Fina färger, trots att jag befinner mig i ...

dsc00236 (MMS)

Fina färger, trots att jag befinner mig i fiendeland. Har spenderat eftermiddagen med att se lillebror spela fotboll och sedan middag hemma hos Jimmy och Lisa. De var barnvakt till hennes systersöner så det blev lite mys också - Eddy somnade i min famn! Är på väg hem till Boden nu och det blir att gå över till Viktoria på en gång för att se film när vi kommer fram. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer ikväll, kram.


Veronica Maggio



Orkar inte skriva. Är less på att befinna mig i helt fel del av landet. Hatar Boden. Vill till älskade Skellefteå men inte tusan lyssnar någon på mig. Får inte fara på Luleåkalaset heller. Fuck this!


En favoritbild!



Kommentera, kommentera, kommentera? Vad tycker du om bilden?

Mina fina vänner!



Samlade ihop några bilder från den senaste tiden, bilder på mina fina vänner. Vissa mer villiga än andra att vara med på bild. Säg till om jag ska ta bort någon av bilderna!


Staden mitt ute i ingenstans..


Detta är inte okej. Vad gör jag här när alla mina vänner är antingen på årets brännbollsmatch mellan North Power och AIK eller ska iväg och köra gokart? Varför befinner jag mig här när jag knappt jobbar ändå. Okej, jag älskar mitt jobb, det är väldigt chill, men.. Skulle hellre offra alla pengarna och umgås med mina vänner i staden som ligger sexton mil neråt i landet.

Nu ska jag gå och gräva ner mig tills vidare, hoppas att Viktoria hör av sig om att vi hinner se film ikväll, tror jag skulle behöva det. Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, kram.


En bild som inte är lik de andra..


Svar på fråga!


SVAR: Ja, det är en mycket bra fråga.. Jobbar ju i Boden så det är inga Skellefteåpojkar i alla fall. Lyckades snappa upp fyra av sex namn på dem jag ska jobba med. Simon, Emil, Alexander och Victor!

Har man tråkigt så har man..


VEM

Vem är i rummet med dig?
ingen
Vem fick du senaste sms av? joel
Vem tänker du på nu? folket i skellefteå
Vem pratade du senast i telefon med? viktoria sjölund
Vems hus var du senast i? viktoria lindgrens
Vem önskar du var med dig nu? Jadu..
Vem är din favoritsläkting? älsklingsmorfar

VAR

Var är din mobiltelefon? bredvid mig
Var handlar du mest? ica?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? skellefteå kraft arena - rundbladtröjan
Var åkte du senast bil? till huset i boden

VAD

Vad åt du senast? ostbricka
Vad drack du senast? vatten
Vad är det för färg på dina byxor? svart
Vad är den närmaste saken som är blå? skolkatalogen bredvid mig
Vad har du på fötterna? sockar
Vad är din favorit färg? svart och gult!
Vilken film såg du senast? rosa: the movie
Vad hör du just nu? bloggar?

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? jo
Tyckt att din kusin är het? riktiga pangbrudar! de är bara att satsa..
Kört över hastighetengränsen? nej, för jag kör lagligt
Målat om ditt rum? inte mitt nuvarande
Dansat framför en spegel? hmm..
Fått hicka? jo
Stulit pengar från en kompis? nej
Varit i slagsmål? med syskonen?
Smugit ur ditt hus? nope
Älskar eller saknar någon nu? både och


The green mile..

The green mile.. Vilken underbar film, men ack så hemsk och orättvis. Kan inte sluta gråta, det är knappt att jag ser vad jag skriver här. Tror att tårarna rann större delen av filmen också. Ilska, frustration, sorg - det är många känslor nu. "I'm sorry for what I am.."

Hade en väldigt kort dag på jobbet idag. Väldigt. Fick höra vad vi skulle göra under de närmsta veckorna och träffa de som jag ska jobba med. Det är jag och sex hockeypojkar, som redan känner varandra. Men det ska nog gå bra, det löser sig. Förresten så är jag första tjejen någonsin som fått det där jobbet, velat ha det. Nice?

Nu ska jag ta mig samman, torka tårarna och försöka få i ordning något att äta till middag. Blir filmkväll med kära tremening Viktoria ikväll. Låter som att det är The Switch som står på menyn.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.

Saknade vänner..


Ljus, ser du det?


Ett trött Emma!

Jag är vaken, jag lever. Det är knappt. Men jag står upp, trots att det blev en kortnatt. Ska stiga upp nu: ta en dusch, sminka mig och göra mig klar. Förlåt, detta är det enda inlägget ni får nu.

Du får ha en jättebra dag så hörs vi, det kommer tidsinställda inlägg också, kram.

.



2 augusti

Har inte varit utanför huset idag, trots strålande väder. Suttit klistrad framför film och serier istället. Några avsnitt Skins, I taket lyser stjärnorna, Hall pass och The stoning of f Soraya M. Den sistnämna filmen, så fruktansvärt jävla vidrig och äcklig! Ska försöka att lägga mig tidigt ikväll också, måste göra det. Ska upp före sju imorgon bitti. Jag lär vara mer död än levande då, kan nästan garantera det! Du får ha det så jättebra så hörs vi senare, kram.

Blogginlägg á la Jens Bergenström

 

Hittade en del av detta inlägg på Fridas blogg och idag tog jag äntligen tid på mig att läsa hela inlägget. Oj, ni skulle bara inse hur mycket jag har skrattat! Hade tänkt göra som henne och dela med mig av en liten del men jag klarar inte av det eftersom många av er då faktiskt inte kommer gå in och läsa det. Härifrån kommer inlägget i alla fall och det är Jens Bergenström från Leksand IF som har skrivit det! Så fruktansvärt klockrent skrivet OCH gjort. Kärlek och respekt.

 


Läs inlägget nedan och skratta, det är roligt och det finns ett budskap!


"Att vara 30 år, gå upp mitt i natten, ta på sig mörka kläder, tröja med huva, för att smyga runt tillsammans med tonåringar i hopp om att spelarna i någon annan stuga  sover, att de har glömt att låsa dörren, för att vi ska kunna göra något bus, det låter ruggigt barnsligt, men på ett hockeyläger finns inga regler, det finns inga åldersbegränsningar, det kan vara ack så mycket viktigare än att springa sig trött i ett elljusspår, att sedan tränarstugan är vaken med fönster åt alla håll och utsikt utöver samtliga platser, det gör det bara mer spännande och även ett 30-årigt hjärta bultar lite extra.


Att vi sedan lyckades med att smyga oss in i en öppen stuga och sno ett gäng skor trots att en spelare var vaken och satt ett par meter ifrån oss, det gjorde det hela bara mer spännande, då håller man sig gärna vaken en 20 minuter till, tills att den sista spelaren gått och lagt sig, då skickar man in en ung Forsberg i bara strumplästen som stjäl halva innehållet i kylskåpet, att som 30 åring och 16 åring göra det tillsammans, det kan ibland vara mer värdefullt än att lyfta skrot på gymet.


Att bli av med saker från stugan, det märks, det märks direkt när man vaknar, då gäller det att börja leta möjliga tjuvar, för tjuvarna, i det här fallet våran stuga, för oss gäller det att skylla ifrån sig, få det att se ut som att vi är oskyldiga, när man lyckas med det ett par dagar, då är det så underbart skönt att sista kvällen skicka ett mms till den förlorande stugan med en överlycklig Forsberg som är på väg att äta upp deras glass, för att dra ut på det ännu längre, då låser man sin dörr, ser till att det lyser i stugan och sedan så sitter ett gäng lyckliga vinnare och äter sin tjuvade glass medans ett gäng förlorare står och skriker utanför fönstrena om sin förlorade glass, det är seger på ett barnsligt vis, men ack så viktigt ibland.


Sammtidigt så vet man, man får tids nog igen på ett eller annat sätt, men det gör liksom inget i den stunden.


Ännu bättre blir det när man få höra att förlorarna inte upptäkt att just deras glass var borta förens de hade jobbat med en efterrätt i 30 minuter och enbart skulle ta fram glassen och äta den till efterrätten.


Det är enormt viktigt att träna hårt och det missar vi garranterat inte, men att ha roligt tillsammans det är också enormt viktigt."


Ola Solo


Jag gillar bilderna och är nöjd över dem, men vad tycker DU om bilderna?

Ett minne för livet!


Bilden ovan förklarar egentligen allt som har hänt de senaste veckorna, i festivalväg i alla fall. Vill inte att det ska sluta där heller. Måste försöka få med mig någon på Luleåkalaset på lördag för att se Daniel Adams-Ray! Ska du dit och vill ha sällskap? Slå en pling eller kommentera..

Borde kanske försöka lägga mig och sova snart så att jag orkar upp i tid imorgon och samtidigt lägga mig tidigt imorgon kväll, inför jobbet. Sista dagen på sommarlovet imorgon, känns sådär!

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer under morgondagen. Sov gott, kram.

Första bilden - av många - från PDOL..

Foto: Emma Nyström, Nikon D90 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Jag älskar denna bild! Känns som att han tittar mot kameran? Vad tycker du om bilden?

Första augusti

Har inte gjort något för fem öre idag! Vaknade tidigt och har spenderat tiden framför datorn och film sedan dess. Alice in the Wonderland, inte riktigt min typ av film. Men ganska bra var den.

Har hunnit med att redigera bilderna från PDOL också, blev kring femtio stycken som faktiskt går att visa upp på bloggen. Tyvärr vill inte internet fungera på min dator så ni får vänta ett tag till på bilderna. Har lånat lillebrors dator nu när han är på semester. 

Ska ta tag i mitt liv nu.. Gå ner och värma upp tacos till middag, tredje gången på två dagar jag äter det, inte okej. Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, kram.

Jag saknar mina flickor..


Jag saknar er mina flickor.. Agda och Kerstin ♥ Saknar alla mina hockeybrudar för tillfället!

Daniel Adams-Ray



För jag blir så Dum av dig

Säg bara till när var hur

Visst det är väl dumt av mig

Men jag blir som blind, jag blir som stum

Jag borde nog lugna mig

Dom kommer döma mig

Du lär väl lämna snart och här står jag kvar


För jag blir så dum av dig

RSS 2.0