Melker Karlsson

Från lyckan över utklassningen mot Timrå, 2-5, till att trösta genom telefonluren. Melker Karlsson, utlånad till Örebro och har alltså spelat sin sista match i AIK-tröjan för säsongen..

 


 Melker Karlsson, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


                     

Måndag 31/1 -11 ♥

Tröttheten talar! Ska in till stan när som helst och möta upp Viktoria, gå på stan en liten stund och sedan bär det av upp till Vitberget.. Hockey hos Johanna, perfekt kväll med andra ord! Kikar kanske in när jag kommer hem därifrån, om jag orkar..

Annars får jag väl önska er en trevlig kväll redan nu, hoppas på vinst ikväll mot Timrå, sen att ni får sova riktigt gott inatt, kram! ♥ 


Yared Hagos & Martin Lundberg, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Marcus Wikström ΙI


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

Hockeyfoton, AIK - Djurgården II

God morgon! Orkar egentligen inte blogga såhär tidigt på morgonen men jag gör allt för er mina kära söta läsare.. Ska till skolan om en liten stund, går ända till 15:00 idag, långdag med andra ord. Kommer ett inlägg under dagen med fler bilder på Marcus också, något att se fram emot!

Sen, här kommer de sista hockeybilderna från matchen mot Djurgården. Glöm inte att kommentera inlägget under också, det värmer, varje litet ord! ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Marcus Wikström

Här kommer resultatet av dagens lilla utflykt. Har planerat nu ett tag inför dagens fotorunda. Mötte upp Marcus i Bonnstan kring halv ett och sedan bar det ut för att fota i det vackra vädret.. & djupsnön! Plumsade och plumsade för att sedan sitta fast i snö upp till midjan. Många skratt blev det där ett tag. När vi väl startade flöt de bara på! Blev väl kring trehundra riktigt fina bilder så när de väl skulle redigeras blev det många svåra beslut som skulle tas..  Tillslut blev det kring tjugo utvalda bilder som kommer att publiceras på bloggen framöver. 

Vill ha kommentarer nu med konstruktiv kritik eller bara något värmande ord! Mitt första s.k fotouppdrag.. Vad tycker ni? 

Måste sedan tacka dig Marcus för att du ville hjälpa mig med det här, hjälpa mig att utvecklas! Sen att du var grymt duktig framför kameran gjorde ju inte saken sämre..


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

KYLIGT VÄRRE

Äntligen varm igen! Kom just ut från bastun och nu blir det att krypa ner under täcket och se en film.. Blev nästan en och en halv timme ute i djupsnön och då menar jag bokstavligen, men trevligt sällskap gjorde det bättre! De var det absolut värt all kyla. Någon som kan lista ut vad vi har gjort?

Hockeyfoton, AIK - Djurgården

Hej! Det här får bli ett kort inlägg.. Ska snart dra mig till Bonnstan med Viktoria. Vad som händer där får ni se lite senare.. Det blir nog jättebra! Här kommer lite hockeybilder också.. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Fan's Corner




Fan's Corner efter Skellefteå AIK - Djurgården, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Citat

Viktoria på facebook: "Emma Nyström har klacken i huvudet som skriker på Jocke Lindström?"

Emma på facebook: "Som Viktoria Sjölund skrev.. Har hela Västra Stå i huvudet för tillfället som trallar på Jocke Lindström!"

Emma sitter fortfarande och visslar på samma ramsa.. Jocke Lindström! 
Viktoria: Har du fortfarande inte fått klacken ut huvudet?
Emma: Nä, nu står de och hoppar också! [lite förbannad röst]

Människa1: Ja, men det var ju ändå svenskar..
Människa2: Det vettefan! Luleåbor, räknas de som svenskar?

Saga: "Han tjongade ut den.."


Magic number 7, Skellefteå AIK - Djurgården, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Emma: "Idiot på ben.."

Jörgen på skolan: "Kom in och stäng dörren utifrån"

Emma: Nä, nu ger vi upp!
Viktoria: HAHAHAHA, lite komiskt, kolla där.. AIK, vi ger aldrig upp!

Emma: Farbror Melker, varför badar du alltid med kläderna på?
Viktoria: Du har inte den rätta knycken, du har inte den rätta knycken.. [med melodi]
Emma: Hahah, ja du..
Viktoria: Det där kan man sjunga när han inte får in pucken i mål..

"HEJ PÅ DIG"

Äntligen hemma igen, efter en heldag ute på vift! Först värmningen imorse med Alicia, Saga och Viktoria. Sen stan med samma brudar för att sedan avsluta med hockey mot Djurgården. Vinst på straffar, David och Oscar! ♥ Fick även med mig en sak hem från träningen som gör att jag kommer vara glad ett bra tag framöver, inte blev det sämre när Oscar dök upp i Fan's Corner efter matchen. Emma är glad idag!

Nu ska jag stoppa in bilderna på datorn så det borde ju komma lite bilder senare! Tycker det har varit lite snålt med kommentarer också, hahah! Nä, men vi hörs om en liten stund, kram! 

Juniorhockey, AIK - HV71


Juniorhockey, Skellefteå AIK - HV71, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


22:40

Ser att statistiken har dalat totalt de senaste dagarna.. Är väl för att bloggen är i botten nu! Eller? Kom just hem från matchen som slutade med förlust, 3-5 blev slutresultatet. Inget fotobås heller, av olika anledningar, riktigt bra anledningar!

Nu ska jag stoppa in bilderna på datorn sen ska redigera dem, gå och basta sen sova. Det låter väl som en bra fredagskväll? Bilderna kommer upp antingen inatt eller imorgon, vi får se.

Tidig uppstigning imorgon.. Träning klockan 09:30 på Skellefteå Kraft Arena, blir att fara dit med Alicia, Saga och Viktoria. Efter det ut och fota lite, stan, sen match mot Djurgården!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi när vi hörs, kram! ♥

Fredag 28/1 -11 ♥

Hej! Hemma efter en dag på praktiken. Väntar på att maten ska blir klar, blir att slänga i sig den för att sedan gå upp till Skellefteå Kraft Arena för att se J20 spela, Skellefteå AIK mot HV71.. Ska försöka stå mer nere i fotobåset ikväll än vad jag gjorde förra gången, får se om jag lyckas, eller vågar kanske man ska säga istället!

Sen till dig som frågade om bloggadressen så har jag lagt till länk på hennes namn så då är det bara att trycka där! En annan rolig sak, som gör att jag blir ännu mer taggad på att fota ikväll.. ↓



Bloggar

Okej, de var de bloggarna jag kom på för tillfället. Tror det kan vara nästan hundra till men jag orkar inte skriva alla.. Länkarna får ni leta reda på själv eller fråga om.. Kanske har ni tur att länkarna kommer upp allt eftersom, kram! ♥

Alicia Berggren
Cecilia Eklund
Claudia Lundemo
Daniel Norberg
Denise Börjesson
Dennis Wernersson
Elin Kero
Emmelie Krypsjö
Emmeli Lindqvist
Elliot Strömberg
Elin Zollfrank
Emilia Jansson
Elin J Karlsson
Elin E Karlsson 
Emelie Ohlsson

Fanny Lundmark
Frida Arvidsson
Johanna Lundmark
Johan Forsberg
Johanna Eriksson
Kristin Johansson
Louise Sjölund
Lina Flodins
Marcus Wikström
Mikaela Loven
Michaela Dahlström
Saga Westin
Sara Marklund
Viktoria Sjölund


Praktik

Okej, blev inget inlägg igårkväll, somnade nästan direkt jag kom hem från Johanna.. Ska ta och göra mig klar för praktiken nu, sen när jag kommer hem därifrån blir det stan sen senare ikväll blir det juniorhockey. Är alldeles för trött för att orka skriva något mer, men.. Det kommer ett inlägg med några av bloggarna jag läser, senare idag. Vi hörs, kram! ♥


Gästblogning:]

Nu sitter jag, Alicia här och bloggar på Emmas blogg.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men, Jag tar och berättar om sista lektionen idag.
80 mins No, Vi gjorde papper, Så FRUKTANSVÄRT äckligt! Kan nästan slå vad om att alla på hela K-G skolan
känner denna lukt. Sen så ska jag vara med Felix imorron♥ Sen på Lördag ska jag tydligen gå fram på A- Lagets träning till David och be han skriva på en affisch som Emma har :D Nervös men vet egentligen inte varförxD Inget att oroa sig för Alicia... Det går bra! Haha men nu får det räcka! Hoppas du är nöjd med mitt värdelösa, tråkiga inlägg Emma!♥
KRAMAR Från skogen! (INTE DÄR MAN TÄLTAR!!!)
Tar Emmas VACKRA bild, på en VACKER person *Host* Och bjuder på den!♥


Gästinlägg!

Hej Viktoria här! Emma har inte tillgång till blogg.se som ni vet! Så jag är så snäll och gör ett gästinlägg nu! Haha
Hon uptaterar senare ikväll/natt! Hon ska till Johanna och se hockey så så vet ni ;)
Ja medans Emma inte uppdaterar kan ni ju ställa frågor på min frågestund!! -->HÄR<--


Ha en bra dag! / VÄRLDENS BÄSTA VIKTORIA

Frida, Alexandra & Jennifer


Omvårdnads

Hej! Nu blir det skola, karaktärsämne. Slutar då alltså 10:30 idag vilket känns grymt bra! Tänkte bara kika in och säga hej och nu var det gjort.. Bilder kommer om en liten stund också, från gårdagen, på Frida, Alex & Jennifer! Ni får ha det så bra så hörs vi när jag har slutat, kram! ♥


Onsdag 26/1 -11 ♥

När det är kväll så passar det väl bra med en bild på månen? Nä, men dagen blev faktiskt ovanligt bra med tanke på hur trött jag var imorse..

Dagens plus - bra nyheter från Anna, ett prov som jag tror gick bra, träffa Viktoria och hinna se ett avsnitt Gäst hos Fahlman med Chrippe där min fråga var med och sen till sist ett avsnitt av Sofias änglar..

Dagens minus - finns väl inte så många minus idag, men.. En ganska lång skoldag, eller egentligen inte, men ändå.. Sen tillbaka till Sofias änglar, tror faktiskt inte att tårarna slutade rinna en enda gång under hela avsnittet!

Ska stoppa in lite bilder på datorn snart och sen vid nio så blir det att det att se filmen som går på femman för att sedan inta sängen. Avslutar väl nu, säger godnatt, kram! ♥



Tar samtidigt och svarar på en fråga: va gjorde jocke? ;)

Svar: Nä, han gjorde väl inget speciellt, var bara allmänt otrevlig.. Stack innan alla som stod där fått autograf! Gillar bara inte hans attityd, han var precis likadan sist jag träffade honom och jag tänkte väl då att det var en engångsförteelse men tydligen inte! Tycker han är likadan i intervjuer.. Finns många som gillar honom, men inte jag! Tror vi ska glömma detta nu, har inte tänkt träffa honom igen, så..

Ja, hoppas du är nöjd med svaret, trots att det inte blev något klarare känns det som. Annars är det bara fråga igen! Försökte förklara så gott som möjligt men det är svårt..

Överraskning!

Ni som läser min blogg eller är vän med mig på facebook vet att jag var jätteglad där en dag förra veckan.. Idag fick jag äntligen bekräftat att jag är på väg i rätt riktning! Fick min första bild publicerad på Skellefteå AIK:s hemsida idag, vilket betyder en lycklig Emma! ♥


Kamerafråga


En fråga hur mkt kostade din kamera alltså allt som allt?:)

Svar: Ja, har för mig att allt som jag köpte just då, vilket var kamerahuset, kitobjektivet, en liten kameraväska och minneskort gick för kring sjutusen, men kameran gick på 5499:- om jag inte minns helt fel + försäkring! Det är ju den som är dyr, försäkringen, utöver kameran, men det är de värt. Försäkringen går på runt tusenlappen, lite mer kanske.. Men som sagt, du kan komma att behöva drullen någon gång och då är det bra att den finns där. Kan ju berätta att jag har sparat mycket pengar på de!

Sen så har det ju tillkommit en massa objektiv också, men mitt startkit såg ut sådär.. Hoppas du är nöjd med svaret, annars är det bara att fråga vidare, kram! ♥

Okej, testar mobilblogga nu.. Är så *piip*...

Okej, testar mobilblogga nu.. Är så *piip* arg just nu. Kommer vara slut på att blogga under dagarna eftersom Benny just stängt ner blogg.se på datorerna. Förlåt! Men om det är någon ni ska hemsöka så är det honom.. Om det här funkar, det återstår att se, då kanske jag kan försöka blogga på detta vis.. Ha det bra, kram!


07:32

Ännu en seg morgon, trött som bara den.. Hade gärna stannat i sängen, åtminstånde några timmar till. Onsdag idag då vilket betyder engelska och medicinsk grundskurs, långdag! Får i alla fall träffa Viktoria senare idag, det är väl dagens bästa!

Nä, nu ska jag ta och göra mig klar för skolan och dra iväg.. Hörs väl senare idag, har gjort i ordning ett inlägg med svar på en fråga också. Ha en bra dag, kram! ♥


Tisdag 25/1 -11 ♥

Okej, sitter hos Johanna nu och har fått låna minidatorn, med små bokstäver i mini.. Matchen mot Södertälje gick bra, det blev vinst, om än inte på full tid. Skellefteå hämtade upp från 2-0 och vände till 3-3 och det gick till straffar. De fem första straffarna sattes och Södertälje bommade sin sista.. Mikko, David och Jocke satte straffarna som alla gick i mål.

Sista inlägget för ikväll, för när jag kommer hem blir det att kolla igenom pappret det blir läxförhör på imorgon, sen sängen! Godnatt, kram! ♥

"God natt, dröm sött, dröm om alla snygga hockeypojkar du mött.."

"Warg fick inte upp den.."

"Mikko fick upp skruven.."


SVAR PÅ FRÅGOR!

Okej, ska ta och dra mig upp mot vitberget snart. Blir förbi skolan en snabbis och träffa dem som håller i Öppet hus där ikväll, vidare till Anna på en snabbvisit, sen blir det ännu en hockeykväll med världens bästa Johanna Lundmark! Har svarat på två frågor här under som jag fått in också.. Skriver kanske mer när jag kommer hem men det är inte säkert, vi får väl se.. Sen så glömmer ni väl inte att lämna en liten kommentar också? Ja, ni får ha det så bra, så hörs vi när vi hörs, kram! ♥


foto: Emma Nyström, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

felicia
om Citat:

Vem är hockeyspelare 1 och 2? ;D

Amanda om Citat:

vilken hockeyspelare? :P

lina om Citat:

VILKA ÄR HOCKEYSPELARNA?! :D

josefin om Citat:

vilken hockeyspelare? :]

Svar: Okej, fick in några kommentarer i söndags, några som undrade vem hockeyspelarna var.. Inte så stor grej, därför skrev jag inte ut det men det var Yared och Jimmie!



Lina
om Vinst, 2-0:

Nu måste du vara med tydlig och berätta vem som var så otrevlig, en spelare?
Vem var det du inte fick träffa på fans corner? D. R.? (bara en gissning)

Svar: Sen som svar på Linas fråga.. Joakim Lindström är otrevlig! Han har riktigt taskig attityd den mannen och kanske har jag bara haft otur att träffa honom när han har varit sådan, men.. Det kanske inte är alla som tycker det men så tycker JAG!
 
Hade gärna träffat David men just denna gång var det Oscar jag såg framemot att träffa! Som kanske några av er vet så har han blivit en personlig favorit för mig i år och när gubben på scenen sa att det var Oggie som skulle komma blev jag helt över mig av glädje. Han förkunnade också att någon mer skulle dyka upp. Sen så kommer helt plötsligt sur-Jocke och Stefan Klockare.. Blev inte så värst glad då som ni kanske förstår!

Men det är inget att älta nu, var bara tvungen att svara på frågan eftersom jag fått kommentarer om det av min kära syster. Är glad nu och hoppas att jag får träffa honom kanske redan nästa lördag?

12:12

Hej! Sitter på skolan nu och har datakunskap.. Efter skolan blir det Viktoria, kanske ut och fota lite eftersom det är såpass bra väder. Efter det lite Öppet hus på skolan, ska hit med Petra och hälsa på! Hockey hos Johanna ikväll också, känns som att det blir en ganska bra dag i slutändan. Hörs senare, kram! ♥


07:23

God morgon! Det blev en faktiskt en riktig långnatt, seriöst.. Somnade innan 20:00, vaknade 23:41 och trodde att det var morgon, upptäckte att det inte var det och somnade snabbt om. Så jag är ganska pigg nu, tro det eller ej, hahah!

Svenska och datakunskap idag, kortdag! Ska ju som sagt skriva novell på svenskan och jobba med Word på datan. Fick ett önskemål av Viktoria att jag skulle lägga ut novellen på bloggen också, eller i alla fall första delen.. Är det något som skulle vara roligt att läsa? Vad tycker DU?

Nu ska jag ta och börja göra mig klar för skolan, ta den tiden som man aldrig egentligen har på morgonen! Hörs senare, kommer in med något inlägg under dagen, kram! ♥


foto: Emma Nyström, på bild: Mikko Lehtonen, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Läggdags 18:32

Nä, sista gången jag tittar in här idag.. Håller på att somna sittandes framför datorn och funderar faktiskt ärligt på att krypa ner framför en film och sova om en liten stund. Kan tyckas konstigt men så är fallet. Har sovit mer än vanligt de senaste dagarna men inte är det något problem för det, kan sova när som helst, vart som helst!

Har suttit och finslipat på min novell som det ska fortsättas skrivas på imorgon.. Ett svenskaarbete där vi ska skriva novell, precis något i min smak! Läste upp den för Viktoria och gissa vad? Hon började gråta! Måste betyda att något är rätt, fick mycket beröm av gumman min! ♥ 

Nu ska jag göra slag i saken och lägga mig, försöka göra en långnatt. Borde hinna med ett inlägg imorgon bitti innan skolan.. Ja, vi hörs då, kram!

Viktoria: "Ta en bild sen skriver du: VARFÖR SÖRJER INTE NI?!"


Måndag 24/1 -11 ♥

Hej! Hemma från skolan nu.. Det känns som att matteprovet gick ganska bra. Fixade biljetterna under lunchen också, rad sju och plats sju, åtta & nio! Blir perfekt att fota därifrån, tagga! ♥ Idrott sista lektionen, en massa lekar och som avslutning doppboll där jag gjorde hat-trick, heheh!

Dagens roligaste måste ha varit när Stina berättade om sina söta kattungar som hon döpt till David, Melker, Oscar och Adam, efter hockeyspelarna.. Alla är svartavita förutom Adam som är orange, hahah! Oscar är en tjej.. Har försökt övertala mamma att jag ska få adoptera en av dem men hon vägrar.. Någon som vill övertala min söta mamma?

För att inte inlägget ska bli så tråkigt, om någon orkat läsa det, så lägger jag ut en bild på David. Vet att Saga gillar den bilden så det får duga.. Tycker också att den ser ganska rolig ut! Ja, men vi hörs väl senare, kram! ♥


Hockeyfoton, AIK - Luleå


Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro & Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


07:23

God morgon! Trött som tusan idag men det funkar. Matteprov första lektionen idag sen blir det lunch och samtidigt köpa biljetter till landskampen. Efter det fler lektioner, sen slut på dagen. Kommer ett inlägg med bilder under dagen också.. Vi hörs senare, kram! ♥ 

"HAHAHAHA, säger hon som aldrig sett en polisbil tidigare.."


Förlåt!

Okej, nu är jag elak, men.. Hockeybilderna kommer imorgon! Har redigerat bilder hela dagen och sen gick det inte att lägga in dem på bloggen eftersom blogg.se krånglade.. Fick in dem för bara en liten stund sedan. Sen är det bättre att jag väntar med dem till imorgon så att jag vet med säkerhet att det kommer något inlägg under dagen.. Förlåt! Bjuder på några bilder nu i alla fall..


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Citat


David Rundblad, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Hockeyspelare1: Du, ursäkta? Du tappade din vante!
Viktoria: Tack så jättemycket!
Emma: TACK!
Hockeyspelare 1&2 fnissar och går vidare..

Emma: "Hans bror är ju mer lik honom än vad han själv är.."

Emma: Du måste följa.. Jag behöver dig vid min sida!
Viktoria: Jag måste gå på toa..
Emma: Jag följer dig alltid, vart du än går!
Viktoria & Emma i kör: DAGENS CITAT! 

Emma: "Julmusten in my heart!"

Johan Forsberg

  Går med lätthet räkna på en hand vilka bilder jag blev jättenöjd med från igår! Men de kommer ändå upp ett gäng bilder senare ikväll, kanske lite citat också.. Bilden nedan är väl den jag föll för direkt jag kollade igenom bilderna, Johan Forsberg!



Johan "Foppa" Forsberg, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


13:20

Hello! Söndag idag då, seg dag känns det som.. Sitter och ser på Fångarna på fortet nu och ska väl ta tag i att redigera bilder snart. Massor av bilder, både hockeybilder och bilder till skolan! Återkommer senare, kram! ♥

Vinst, 2-0

Just hemkommen från hockeyn, en riktigt bra match mellan Skellefteå AIK och Luleå Hockey där AIK gick hem med vinst, 2-0 efter storspel av Andreas Hadelöv, vilken glädje! Just innan matchen så hände något också, som chockerade mig men gjorde mig glad, visar att vissa människor är väldigt ödmjuka. Sen att allt gick åt pipsvängen efter matchen, det är väl en annan femma, varför måste då vissa människor vara så otrevliga?

Är på dåligt humör nu efter skönaste vinsten på länge, men.. Jag har aldrig tänk träffa människan igen, han ska alltid vara så sjukt otrevlig! ProVivan som sprängdes på golvet gjorde att bägaren rann över, tårarna kom. Hade hållit på dem från de att Oscar fick matchstraff av okänd anledning, efter att domarna än en gång är sopor, besvikelsen efter Fan's Corner när jag skulle få träffa honom men allting ändrades i sista sekunden. Fan också!

Nu ska jag stoppa in bilderna på datorn. Sen blir det att redigera, om jag orkar! Kommer kanske bilder inatt annars kommer de imorgon. Kram! ♥

Juniorhockey, AIK - Djurgården


Juniorhockey, Skellefteå AIK - Djurgården, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


NORRLANDSDERBY

  God morgon! Ikväll är det äntligen dags för derby mot Luleå, eller egentligen inte riktigt derby, men.. Innan det händer det inte så mycket, blir att gå på stan en stund för att sedan dra sig upp mot ladan. Det blir jag, Viktoria, Saga, Alicia, Maja, Elin & Daniel på hockeyn ikväll.

Kommer upp ett inlägg under dagen med juniorbilder men just nu får ni bara en.. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥



Anton Tano under match, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


EN TACKLING

 

Nä, jag orkar faktiskt inte lägga ut bilderna ikväll, håller på att somna med öppna ögon, något som Viktoria gör väldigt ofta fastän det är omöjligt.. Hoppas ni kan stå ut till imorgon, eller till senare idag om det ska vara helt korrekt. Nu ska jag sova, godnatt! ♥



En tackling, Skellefteå AIK J20, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

J20

Hej! Kom just hem från juniormatchen där det slutade med vinst mot Djurgården med 3-2! Nervös som tusan, av olika anledningar, olika personer. Om vi säger så här, fyra av fyra, bara några kommer förstå, men.. Ett ord: pinsamt! Ska lägga in bilderna på datorn nu så de lär väl dyka upp någon gång inatt eller imorgon bitti. Hörs när vi hörs, kram! ♥

Nervös

Har just tryckt i mig middagen, lasagne! Ska gå och sminka mig snart också.. Sitter och dricker Dr Pepper för tillfället och taggar inför att möta upp Elin & Daniel utanför karamelltåget för att sedan dra oss upp till ladan, självklart är Viktoria också med! Ska fota juniormatchen mellan AIK och Djurgården, från FOTOBÅSET! Känner nervositeten komma smygande.. Nä, nervositeten känns mer som ett knytnävsslag i magen, inget lugnt välkomnande här inte. Kommer jag våga stå där nere?

Vi hörs senare ikväll, när du det blir, om jag inte somnar direkt jag kommer hem eftersom jag har ont i skallen redan nu.. Ni får ha en trevlig fredagskväll, men ta det lugnt, kram! ♥


             Glädjekramar efter suddenvinst, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Viktor Marklund


foto: Emma Nyström, på bild: Viktor Marklund, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Hockeyfoton AIK - Frölunda, DEL 3 ♥


Skellefteå AIK - Frölunda, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Trött ..

Hemma från Lina, Fredde & Viktor nu.. Ska redigera bilderna jag tog idag, sen blir det att göra en tidigkväll. Praktik & hockey imorgon allså, kan inte bli bättre! Nä, men vi ser väl om det kommer ut någon bild senare ikväll annars hörs vi imorgon. Kram! ♥

12:44

Hej! Kom hem från skolan för en liten stund sedan men de bär snart av igen, till Morö Backe.. Känns som att kameran har legat i min hand hela dagen och så ska det även fortsätta. Ska fota Viktor sen porträtt på Lina! Vi hörs senare i eftermiddag, kanske lite bilder från dagen. Kram! ♥

Hockeyfoton AIK - Frölunda, DEL 2 ♥


Skellefteå AIK - Frölunda, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


08:11

God morgon! Ska dra mig på skolan nu.. Har bara karaktärsämne idag till 10:30 sen slutar jag! Då blir det lunch, hjälpa Carina att fota sen Lina & Viktor..

Hinner inte skriva så mycket nu men hittade en bild på Tim & Oggie igår när jag sorterade bilder. Slänger väl upp den nu då. Nu får ha det så bra idag så hörs vi sen, kram! ♥


Tim Erixon & Oscar Lindberg, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

19/1 -11 ♥

Hello! Sitter och tittar på Gäst hos Fahlman nu och äter ett äpple. Håller på att göra i ordning inlägg med hockeybilder från förra matchen.. Har äntligen lyckats redigera dem! Så det kommer kanske ett inlägg ikväll annars imorgon och förmodligen ett i övermorgon.. Låter det bra? Nu ska jag göra något vettigt, sen ser vi väl om det kommer några bilder ikväll. Kram! ♥


             Skellefteå AIK - Frölunda, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Glädje

Snart slutar vi och då blir det hem och fixa till bilder och skicka vidare. Taggat till tusen och gladare än någonsin, har Carina att tacka för det! ♥ Längtar till helgen också.. Massor av hockey, både fredag och lördag. Skriver mer sen, kram!

Redovisning

Engelskaredovisning snart. Ska plugga nu! Frågestunden kommer ut senare idag, kanske.. Jag vill ha in fler frågor, hahah! Ja, men vi hörs sen, kram! ♥

Sören Persson ..

Måste bara kika in och berätta om min nya älskling, Sören Persson! ♥ Den mannen, man måste bara älska honom! Eller kanske inte.. Att ringa på mål, det är hans grej det, alltid ska det till. Tur att pojkarna hämtade upp från 3-1 till 4-5 efter straffar.. Där än en gång David är straffkung och Jocke Lindström chockerande nog sätter staffen och avgör! Tacka gudarna för de, annars skulle mitt humör vara bra mycket lägre.. Nä, nu ska jag lägga mig och sova, drömma om Sören, om glasögonen han ska skaffa och hjärnoperationen han ska genomgå, bänken som ska värmas.. Sen ska jag vakna pigg och glad. Godnatt, sov gott, dröm söta drömmar, kram!


SVAR PÅ FRÅGESTUND, DEL 1! ♥

Tänkte slänga ut första delen av frågestunden nu innan jag drar mig upp till Vitberget, där jag ska och se hockey hos Johanna! Tror det här blir sista inlägget för idag om inte något oväntat skulle hända så som att det blir kaos i ännu en match mot Gnaget.. Oj, det skulle ju inte vara så oväntat, men ändå.. Andra delen av frågestunden kommer imorgon, precis som jag skrivit i slutet av detta inlägg också, så det är bara att fortsätta fråga på, kram! ♥



Hur kom det sig att du blev besatt av hockeyn/hockeygrabbarna?

Svar: Besatt? Funderade länge på vad jag skulle svara på denna fråga. Vet inte vart gränsen för besatt går.. Jag gillar hockey och hockeygrabbar men är jag besatt för det? Är alla som har ett intresse de brinner för besatta? Men om jag ska svara som jag tar det så har jag alltid varit intresserad av hockey, mer eller mindre.. Sen blommade intresset upp extra för ca två år sedan när jag började vara där allt oftare. Hur det kom sig vet jag inte, men de som har ett stort intresse och/eller brukar vara på hockey vet VARFÖR man är där! Kan inte få fram något konkret svar på den frågan. Jag gillar hockey och hockeypojkar FÖR ATT!

Vilka bloggar läser du? ALLA!!

Svar: Oj, det är så sjukt många.. Ska göra ett separat inlägg med det! Från A till Ö blir det.. Men som sagt, jag varnar, det är många!

Vad vill du bli när du blir stor? Och duger det med ett jobb som du inte trivs så jättebra med, så länge du har en bra familj, eller är det viktigare met ett bra jobb som du trivs med? :)

Svar: Jag drömmer om att bli barnmorska eller fotograf. Sen när jag skaffar familj så går de självklart först. Ett jobb kan man aldrig sätta före familjen! Sen så ska man ju trivas på jobbet så det är en smal tråd att vandra på. Men bra familj och ett jobb jag trivs med någorlunda i alla fall?

Vilka bloggar/hemsidor hämtar du insperation från?

Svar: Det måste väl för det mesta vara fotobloggar så som Emelie Ohlsson, Elin Kero och de andra fotobloggarna.. Annars är det väl fotograferna på de olika tidningarna, främst de som fotar hockey eftersom det är de jag vill utvecklas i för stunden. Det jag skriver är ju bara en massa dravel och de kommer rakt från hjärtat, hahah!

Om du var fast på en öde ö, 3 saker du skulle ta med dig?

Svar: Först och främst kameran! Tänk vilka grymma bilder du skulle kunna ta där.. Nä, men annars skulle det kanske vara en vän liten vän som gör mig sällskap och sen mat.. Fast det kanske är fusk?

Favorit djur/mat/färg/blogg/bild som du tagit?

Favoritdjur:
Hund, speciellt min lilla älskling Charlie! ♥
Favoritmat: Den var lätt, SUBWAY, nä, men hemlagat är det tacos..
Favoritfärg: Ska jag vara så tråkig att jag säger svart? Tyvärr..
Favoritblogg: Den var svår! Just nu är det fotobloggarna som har mitt intresse men annars kollar jag alltid in mina vänners bloggar, hockeybloggar.. Om jag ska välja någon specifik är det väl.. Min egen?! HAHAHAH..
Favoritbild: Den var svår.. Har många favoritbilder men av de som jag har tagit så finns det väl några stycken.. Drar väl till med en av mina favoritbilder från Idol -10 för att komma bort från alla hockeybilder!




jag har alltid undrat hur du och dina vänner alltid vågar fråga om autografer och fråga om ni får ta kort på dom osv efter alla matcher (pratar om hockeyn). blir det inte pinsamt tillslut? Haha

Svar: Ja, det kan man ju fråga sig, hahah! Nä, men i början var det jättenervöst men allt eftersom så börjar man ju faktiskt tänka på det, de är ju faktiskt vanliga människor, inte särskilt speciella förutom att de spelar hockey.. Sen blir det ju pinsamt om man träffar dem för ofta, typ som Tim som är i Fan's Corner allt för ofta, då orkar man inte ens gå fram. Kan faktiskt ta på mig ansvaret att det oftast är jag som frågar och de resulterar att jag alltid är rödast i ansiktet på kort också! ;)

du tar väldigt fina bilder! :)
skulle du vilja satsa på fotograferingen när du blir äldre? eller är det bara en rolig hobby? :)

Svar: Måste börja med att säga tack! Sen så på din fråga.. Det är absolut något jag vill satsa på men kanske inte som yrke, inte för tillfället i alla fall. Har alldeles för dåligt självförtroende för att kunna vara fotograf, nedvärderar bilderna alldeles för mycket vilket gör att det inte alls är ofta jag blir nöjd med mina bilder.

Behöva heja på lulä eller äta samma mat i hela ditt liv, vad väljer du? ;)

Svar: LÄTT! Samma mat resten av mitt liv, bara det är något gott.. Jag vet att Björklöven är AIK:s sanna och riktiga motståndare men jag tål inte Luleå Hockey, är inte uppväxt med de äkta derbyna!

Visst är jag bäst?♥
Hur mycke betyder jag för dig?:P
Om du inte skulle fått heja på AIK♥ vilket lag skulle du heja på då?;)♥

Svar: Ja Alicia, du är bäst! Eller i alla fall en av de absolut bästa och viktigaste personerna i mitt liv! ♥ Det går inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig gumman och på din sista fråga måste jag svara E-juniorerna, Boden (om det ens finns ett sånt lag?), hahah..



DET KOMMER EN DEL 2 IMORGON OCKSÅ MED SVAR PÅ RESTEN AV FRÅGORNA! SÅ DET ÄR FORTFARANDE FRITT FRAM ATT STÄLLA FRÅGOR! KRAM! ♥


SVAR PÅ FRÅGESTUND, DEL 2! ♥

Som sagt, är så sjukt glad just nu.. Vill inte berätta än vad som pågår än men det är något roligt, riktigt roligt! Ni får ser när det är klart, eller ja.. Det kan dröja ett tag men det kommer! Ni kan ju alltid försöka er på en gissning? Det räddade min dag om vi säger så..

Här kommer resten av svaren på frågestunden! Hoppas ni blir nöjda över svaren, annars är det bara att skriva en kommentar och be mig svara på frågan igen, på något annat sätt. Kram! ♥



Om du måste välja mellan att aldrig mer se hockey eller aldrig mer fota, vad tar du då? ;)

Svar: Pest eller kolera, leva olyckligt eller olyckligt.. Går inte välja! Men om jag skulle måsta välja så skulle jag välja.. Nä, det går inte! Sorry..

Hur mkt betyder hockeyn för dig på en skala på 1-10?

Svar: En klar ELVA eller TOLVA! ;)

Hur vet ni vad spelarna säger på matchen?

Svar: Kan berätta för er att jag har blivit grym på att läsa på läpparna.. Vet inte hur många gånger jag nästan legat ner på ståplats i skratt efter att man sett vad de sagt till varandra. Nä, men vissa är lättare att se på än andra! Så som svar på din fråga, jag läser på läpparna.

jag har kommit på en till fråga :P om du fick hänga med en skellefteåspelare för en dag vem skulle du välja då? och varför?:)

Svar: Den var svår.. Men utifrån vad jag har upplevt när jag har träffat dem så måste det nog vara Joacim Eriksson kanske. Han är grymt trevlig och verkar vara en ganska rolig prick. Annars Fredrik Warg! Vem gillar inte hans spårade personlighet?



du vet ju typ allt om spelarna och då undra jag om Tim, Adam, David och Melker har tjejer?
din blogg är underbar!

Svar: Tack för de fina orden! Vilken rolig fråga, men jag vet inte säkert.. Melker har tjej men ingen av de andra vad jag vet.. Facebook säger samma sak så vi måste väl tro att det är sanningen?!

Favoritblogg? (vanlig)

Svar: Som jag skrev tidigare kan jag inte välja en speciell favoritblogg men för tillfället kan jag väl välja en lokal fotoblogg, Sara Marklund! Eller kanske Marcus Wikströms blogg..

Favorithockeyblogg? (inte norran elr fahlman)

Svar: Viktoria visade mig en blogg för några dagar sedan, det är en kille som är pressfotograf och fotar hockey (http://aldrigstilla.blogspot.com) och han är så grymt duktig.. Nog för att man själv känner sig som en sopa när man ser hans bilder, men.. Annars är det väl Saga & Alicias bloggar, http://davidrundblad.blogg.se & http://fredrikwarg.blogg.se!

hej! din blogg är mycket fin. och den är väldigt rolig att läsa. jag har lite frågor:
Tack för de fina orden, vad glad jag blir!

1. Vem är din absoulta favoritspelare?
Svar: David Rundblad.

2. hur gammal är du?
Svar: Jag är just fyllda 16 år, född -94!

3. bo du hemma elr har du flyttat hem ifrån?
Svar: Det beror på hur man ser på saken.. Är skriven i Boden där min mamma bor men bor inaccorderad i Skellefteå. Jag själv tycker att jag har flyttat hemifrån men det tycker inte min kära mamma eftersom jag fortfarande är skriven där..

hej! mina frågor är varför valde du att plugga omvårdnadsprogrammet?=) och vad skulle du vilja göra efter gymnasiet?=)

Svar: Jag stod länge i valet och kvalet gällande gymnasievalet.. Hade i alla år sagt att jag skulle gå Omvårdnads eller Barn & Fritid.. Sen kom fotointresset som gjorde att jag ville gå Media & Journalistik. Valde tillslut Omvårdnadsprogrammet eftersom då vet jag att jag har en utbildning att falla tillbaka på i framtiden!

Fråga blir samma som tidigare. Har du och vill dela med dig av bilder på Hadelöv eller/och Ericsson?

Svar: Jo, försökte tänka på det förra matchen och ska testa fota med de nya objektivet nästa match.. Sen så kanske det inte är så kul att bara få bilder på Skellefteå AIK:s målvakter så jag ska försöka mig på att fota motståndarmålvakten också, fastän det finns möjlighet att kameran får virus då, hahah.. Hoppas du blev glad över bilderna jag skickade till dig! :)

Hur länge har du fotat? Är du självlärd? :)

Svar: Jag har fotat seriöst sen ett år tillbaka men köpte min systemkamera sommaren -09 och innan dess fotade jag med min kompaktkamera som snart sett sitt sista ljus! Sen på din andra fråga: Jag är självlärd! Eller när jag skulle börja fota manuellt så fick jag hjälp med hur man skulle tänka och hur det funkade, av Jens, annars har jag väl lärt mig allt eftersom!

Blir du aldrig less på mig??

Svar: Nej, Viktoria, det vet du väl.. Nä, men någon gång lär de väl ske, det har bara inte inträffat än!



Sen måste jag bara få tacka för alla fina kommentarer jag fått! Här nedan är två av dem, svar på varför folk läser min blogg. Tack än en gång! ♥

"Jag hittade din blogg eftersom min syrra känner dej(A)och jag började följa den bla. för att jag tycker du tar så fina bilder!:) KraM"

"Läser din blogg för hockeybilderna och allt annat som har med skellefteå att göra. :)(Bor inte i skellefteå så jag kan inte se hemmamatcherna) Hittade din blogg genom sagas (davidrundblad.blogg.se). Så fortsätt med det du gör, det är uppskattat. ;) haha"


VAD TYCKER NI?

Okej, har bestämt mig, stänger frågestunden ikväll.. Hoppas att det hinner komma in lite fler frågor innan dess också! Sen får vi se om jag delar upp det eller om allt kommer på en gång.. Så jag frågar er, vad tycker ni? Allt på en gång eller uppdelat? ♥

Novell ..

Sitter och skriver novell nu! Har hunnit skriva en hel sida så det blir nog inte att skriva så mycket mer.. Vet inte vad jag ska skriva mer. Känns som att alla noveller jag skriver har en jobbig handling! Blir en sorts fortsättning på novellen jag skrev tidigare i vinter, Till minne av John Lindmark blir nu Ett minne om John Lindmark. Ja, vi hörs sen, kram! ♥

OM FRÅGESTUNDEN ..

Tänkte passa på att berätta att frågestunden stängs ikväll eller imorgon. Det beror på hur många frågor som kommer in idag. Fler frågor vill jag ha! ♥ Kommer ha stora problem att svara på frågorna som jag fått in eftersom det är så grymt bra frågor, men svåra.. Så fortsätt fråga, det är bara roligt!

[LÄNK TILL FRÅGESTUNDEN!]


Hockeyfoton AIK - Frölunda, DEL 1 ♥

Här kommer de enda bilderna som är klara att läggas ut på bloggen.. Min dator vill ingenting nu för tiden, absolut inte redigera bilder, den laggar fast och stänger av då. Får se när resten av bilderna kommer.. Men ska försöka fixa de så fort som möjligt. Enjoy! ♥


                 Skellefteå AIK - Frölunda, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

17/1 -11 ♥

Har inte uppdaterat så mycket idag och det är för att jag inte har haft lust eller tid. Varit på skolan hela dagen, biblioteket sen blev det hem och ta en powernap. Sitter och läser en massa bloggar för tillfället och väntar på att Svenska Idrottsgalan ska börja på tv sen blir det väl sängen igen? Har inget intressant att skriva, det har jag väl aldrig, men ändå.. Loggar ut nu och lockar med att det kanske kommer hockeybilder ikväll. Kram! ♥


             Tomt på ståplats efter match, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

VAD HÄNDE?!



Viktoria sitter och läser en blogg och utbrister: "LOUISE! KOM HIT! Jag har hittat våran tredje tvilling.." Hahahah, men ni måste erkänna att det finns en viss likhet ovan?! Nä, men det här var de sämsta förslaget, finns en bild som är L & V:s uttryck på pricken.

Vad hände igår egentligen? Chrippe satt och tryckte chips i sin egen lägenhet.. Alla andra hade fest hos Pierre!

"Uggs"


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Trögt ..

Okej, här kommer i alla fall ett inlägg. Vi får se hur det blir sen idag, om jag har tillgång till dator och om humöret finns.. Hade tänkt visa upp skorna jag köpte i Boden i helgen men min dator vill inte. Den har varit halvlåst sen igår, höll inte på att ta mig in på bloggen ens. Ska iväg på skolan snart så jag tänkte bara kika in här innan. Ja, ni får ha det så bra idag då, kram!

Kommentera?!

Är tillbaka i Skellefteå nu efter en lång bussresa och har massor av färdigredigeradebilder på gång till senare tillfälle, även inköpet som gjordes igår. Det är väl det jag har att säga nu.. En andra sak är väl det att jag inte har tänkt blogga förrän folk börjar kommentera igen! Vill inte säga hur många som har varit inne här idag men om en femtedel av dessa hade kommenterat så hade det varit mer än nog för ett bra tag känns det som. Vill ha in några fler frågor eller svar till frågestunden också innan jag svarar, sen tack till er som har frågat! Ja, ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, kram.

[LÄNK TILL FRÅGESTUNDEN!]


Viktoria Sjölund, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Söndagsmorgon

Härliga söndagsmorgon! Det snöar ute, är helt slut i kroppen och skulle behöva sova minst 12 timmar till.. Ska gå till mitt rum och packa snart eftersom det bär iväg mot Skellefteå igen redan där vid ett. Vi hörs sen när jag är tillbaka i stan igen, kanske kommer lite hockeybilder då också? Här kommer en tre bilder på Viktoria också. Inte så seriösa, men ändå.. Kram!


Viktoria Sjölund, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Porträtt - Viktoria Sjölund


Viktoria Sjölund, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Viktoria Sjölund

Sitter och ser på hockey just nu medan vi väntar på mat, Luleå möter Färjestad i hockeyn och nu gjorde fel lag helt plötsligt mål igen. Ska försöka fota det jag köpte idag sen också. Är så sjukt nöjd över ett av inköpen, de behövdes verkligen! ♥

Här kommer en av bilderna på Viktoria.. Fler kommer imorgon! Älskade hur ljuset föll med reflexskärm, kommer bli svårt att fota utan den i framtiden kan jag tänka mig.. Vad tycker ni?


Viktoria Sjölund, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Mössa..

Var ju som sagt på stan tidigare idag.. En dag av chock kan jag ju säga! Inne på Enter så går det förbi en kille i Lulemössa och Viktoria kollar ogillande på honom. När vi senare går inne på Coop Forum så ser jag en kille i Björklövenmössa och viskar till Viktoria. Just vid de tillfället passerar det en kille i Modomössa och då är gränsen nådd. Skojar med Viktoria och riktar självscannern mot henne.. Mamma säger för sig själv: Ni är ju värre än.. Emma utbrister: JAG SKA GÖRA KAOZ MED HAN!! Viktoria skrattar och fyller i: OCH.. ta hans mössa!


Reflexskärm

Viktoria står och sminkar sig och jag sitter och dricker ProViva! ♥ När hon har sminkat sig klart så ska vi dra oss ut och fota, trots kylan som uppgår i -26°C för tillfället. Första gången jag ska testa fota med reflexskärm, så vi får se hur resultatet blir.. Blir stan efter det sen hockey på tv, fullt upp hela dagen!

Kikar in här senare och hoppas på ännu fler frågor i frågestunden! Har fått in några och vissa kommer bli riktigt svåra att svara på, men.. Ja, ni får ha det så bra ute i kylan, kram.

HAHAHAHA



Viktoria går in i klädkammaren som är typ något kvadratcentimeter, eller det känns i alla fall så och utbrister glatt: "Jag tror jag lägger mig här inne och sover.. Åhh, tänk vad mysigt att ha det här som sovrum!"

Viktoria: Jag vill gå och sova nu!
Emma: Ja, men jag har då inte bäddat åt dig?
Viktoria: Jag kan väl bädda själv, jag är ju inte handikappad!
*fniss hörs från andra sidan soffan, inget svar* Viktoria asgarvar!


SVAR PÅ KOMMENTAR!


Hej på dig själv du! ♥ Var bara tvungen att svara på denna kommentar, HAHAHA.. Kunde inte hålla mig för skratt när jag såg den. Du min lilla vän, du räddade nästan hela min dag! Även ni andra som har kommenterat, TACK!

Till Niklas Persson!

Här kommer några gamla målvaktsbilder.. Inte de bästa men de är de jag hittar för tillfället! Kommer lägga upp allt eftersom jag hittar. Som du och även alla andra ser så är det olika redigering på bilderna vilket gör att det ser lite konstigt ut men jag orkar inte bry mig. Borde komma upp några bilder från gårdagens match snart också!


          Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Uppdatering

Hejsan alla söta läsare! Viktoria håller på att slinga mitt hår för tillfället.. Redigerar bilderna från hockeyn samtidigt så det kommer upp om en liten stund. Kul att jag fått några frågor och några svar också, fortsätt så! ♥


FRÅGA PÅ!


Okej, vet inte vad jag ska skriva nu.. Kommer inte kunna uppdatera bloggen förrän ikväll, sen så ser jag att det har kommit nya läsare de senaste dagarna och den senaste månaden.. Så nu kör jag på en frågestund! ♥ Fråga på, om vad som helst, så ska jag försöka svara på det.. Om det inte kommer in några frågor så tar jag bort den på en gång.

Sen om ni inte vill fråga frågor så kan ni väl svara på frågan som jag ställt de senaste dagarna, skulle bli jätteglad då.. Hur hittade ni till min blogg och varför läser ni den? Kram!

Hockeybild

Som Viktoria sa igår, att det blir perfekt att redigera bilderna på bussen till Boden. Kände också att det lät bra! Så det kommer bilder ikväll, eller kanske någon under dagen också men på det hela taget kommer de flesta ikväll och framöver..

Slänger in en av mina favoritbilder på en gång, just efter det att Jocke Lindström satt pucken under sudden. Vilken glädje, vilken lycka! ♥ 


                   Vinst efter sudden death, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

"TJENA TJEJER!"

Första gången:
♥ ett mål godkändes efter videogranskning i år, skulle det sitta så långt inne?
♥ det blev vinst under vanlig hederlig regelrätt sudden death den här säsongen..
♥ en nervös Viktoria fick träffa sin stora idol, Micke Renberg!


           En lycklig Viktoria kan somna gott ikväll, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Dagens undran: Om någon hade gjort mål under tiden, innan domarna blåst av för mål, när Melker satte den.. Hade det blivit två mål då eller hade de varit blåst på ett av målen?!

Minnen

Musiken som surrar i högtalarna rycker mig tillbaka snart fyra år i tiden. När hela världen föll under mina fötter. Ingenting skulle bli sig likt igen.  Orden som yttrades: Det gick inte att rädda honom! Känns som igår men ändå inte, så många förändringar sedan dess. Ett helt nytt liv, med flera borttappade pusselbitar, flera kantskadade. Ett helt liv i förändring, till det bättre, till det sämre? Det går inte att säga i förväg, men inte heller spola tillbaka, sen kan man inte heller alltid tänka: TÄNK OM..

Började bara tänka när sången nedan, med den hemska men så sanna innebörden, började spelas på radion tidigare idag. Jag mår jättebra för tillfället med alla nära och kära omkring mig men ibland kan det bara vara skönt att tänka. I och med begravningen av min farbror imorgon så kändes det som en sådan tidpunkt. Sökte också igen en text som jag fick hjälp att hitta, och som jag sedan skrev ner i boken som jag under flera år pysslade med.. Den går att läsa längst ner i inlägget! ♥



"Jag fick låna en ängel. Som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag. Du togs bort från mig alldeles för tidigt. Jag fick låna en ängel, för en stund"



Döden betyder ingenting.
 Jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum.
 Jag är Jag, Du är Du.
 Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande.
 Kalla mig vid mitt vanliga namn.
 Tala till mig sådär som Du alltid gjort.
 Ändra inte Ditt tonfall,
 Håll sorgen borta från Din röst.
 
 Sluta inte skratta åt våra genensamma små skämt.
 Skratta som vi alltid har gjort.
 Var med mig. Le mot mig. Tänk på mig.
 Låt alltid mitt namn finnas med Er där hemma.
 Uttala det som ingenting hänt, sorglöst
 Utan spår av skuggor.
 
 Låt livet gå vidare med samma innebörd som
 tidigare.
 Det går vidare därför att det måste gå vidare.
 Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår
 gemenskap.
 
 Varför skulle du sluta tänka på mig för att Du
 inte längre kan se mig.
 
 Jag väntar på Dig någonstans väldigt nära.
 Allt är väl.

Omvårdnadsprogrammet

Fick i uppgift att använda bilder för att berätta om oss själva eftersom vi har en ny lärare i Omvårdnads. Hade ingen inspiration och orkade inte skriva något så det kommer att bli att visa upp bilderna sen prata ur hjärtat. Hörs sen när jag kommer hem. Kram.

FRÅN 5/8 -10 ♥

  Satt och kollade igenom gamla bilder igår.. Kom tillslut fram till bilderna från Första isträningen. Första bilden som kommer upp är bilden på Fredrik och jag frågar mig själv varför jag inte publicerat dessa bilder tidigare. Ja, i brist på annat så lägger jag väl ut dem nu.. Bättre med några gamla bilder än några bilder alls? Gillar förresten reflextionen i Eriks hjälm där man ser mig, hmm, nä, gillar det inte alls..

Senare idag bär det då i alla fall av upp till arenan där Skellefteå AIK möter Frölunda och det går väl alltid hoppas på en spännande match. Fast inte för spännande, det måste ju bli vinst! ♥

Fick förresten en förfrågan på facebook igår om att gå med i en grupp, men självklart är jag redan medlem där: "Det finns bara ett AIK, och vi lirar i norr!" Avslutar väl med de kloka orden, hahah. Kram på er!




Första isträningen, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


12/1 -11 ♥

Vill sova. Måste sova. Kan inte sova. Blir inget sova. Nej, jag skojar bara, men jag är grymt trött och kommer krypa ihop framför filmen som börjar klockan 21:00 på 5:an och lär väl somna någon gång under filmens gång.. Har jag otur så somnar jag innan, men.. Snart lämnar Viktoria lyan så då blir det lungt och skönt, skämt åsido, sen så får madrassen ligga där den ska ligga också! *internt skämt och absolut inte som det låter*

Kort skoldag imorgon, slutar 10:30 och går väl hem efter lunchen.. Sen är det äntligen hockey igen, var ju en hel vecka sen sist! ♥ Så då kommer det att komma upp lite hockeybilder igen.. Hörs kanske sen om jag håller mig vaken, annars imorgon. Kram.


Underbar utsikt, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Skolan

Slutar om en liten stund, blir att möta upp Viktoria direkt jag lämnar skolan. Håller på att söka fakta till ett grupparbete nu, jag ska skriva om synen. Ska försöka ta lite bilder sen om det går också. Ja, vi hörs sen, kram.

Citat

Simon sitter och kollar på något program på tv där de talar ett annat språk och Emma kommer frågande in i rummet..

Emma: Simon, varför kollar du på program som inte är på svenska? [fniss]
Simon: Jag kanske vill se på norska!
Emma: Norska?
Simon: Nej, jag menar på danska..
Emma: Danska? Det här är faktiskt på finska! [asgarv]
Simon: Okej, men det var min andra gissning.
Emma: Nä, det var din tredje gissning, i bästa fall..

Emma och Viktoria sitter och diskuterar vad det är för skillnad på en kökssax och en frisörsax..
Viktoria: En kökssax? Hur vass är den på en skala?
Emma: Den är sax!! Ehh, NEJ, jag mena den är vass!


Emma Nyström, självporträtt, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Skratt

Ska snart dra mig till skolan. Trött, men glad som få! Fick mig många skratt igår kväll och tror Saga tog priset att vara modigast, i alla fall om man bara ser över kvällens händelser.. Ja, men vi hörs sen. Borde få tillgång till dator någon gång under dagen. Kram.


              Bild från julen med syskonen, Alva, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Åhh ..

Är väldigt trött och på väldigt dåligt humör. Håller på att hosta upp lungorna och mår illa. Ingenting är bra just nu.. Ska ta och prata klart med Saga och Viktoria sen blir det sängen! ♥

Har långdag imorgon, eller till tre. Resten av klassen slutar 10:30 men inte vi som går Omvårdnads.. Vi går till tre imorgon och slutar tidigt på tordag. Så före klockan 11:00 på tordag får jag helg eftersom jag ska på begravning på fredag..


Till Ajax!

  Eftersom en av mina bloggläsare och hennes mor verkar ha svårt att förstå att jag inte är ute efter bråk så får jag väl än en gång be om ursäkt om jag har gjort något fel? Vet inte vad jag har gjort, men något som sårar väldigt mycket måste det ju vara eftersom det ska bli sån jävla kalabalik. Sen förstår jag inte heller vad ni har för problem eftersom det jämt är något fel i vad vi gör, men.. Jag ber om ursäkt och vad jag vet så är Viktoria inte heller ute efter bråk!

Tillägnar två av mina absoluta favoritbilder till dig på vår egen stockholmare, Yared Hagos! Sen hoppas jag att du blir glad, förstår än en gång att jag inte är ute efter bråk och sen så hoppas vi att han spelar på torsdag, för han behövs verkligen..


Yared Hagos, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Tisdag 11/1 -11 ♥

Hello! Kom just hem från stan där det blev att sitta och prata på Wayne's eftersom Viktoria var där när jag anlände till stan. Hahaha, har fått mig många goda skratt på stan och en sak kan jag säga.. Det gick över gränsen, spårade ganska totalt. Kan väl sammanfatta dagen med några ord. Skola. Wayne's. Pinsamhet. Stan. PINSAMHET med stora bokstäver. Skratt. Handla. Hem.

Som sagt, nu har det gått för långt. Så ska det bara inte vara! Han ska bara inte hälsa. Nej, så ska det inte gå till. Men som Viktoria skrev också, man blir ju som stolt ändå! ♥ Sen, ja, jag ska berätta för er Saga och Alicia, var inte oroliga. Även för dig Johanna, du kommer får dig ett gott skratt. 


Louise, Emma & Viktoria, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Älsklingsbrudarna


Louise, Emma & Viktoria, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Trötter


Tjenixen! Ännu en morgon att stiga upp tidigt, känns jobbigt. Två lektioner idag och slutar halv två, de däremot känns ganska bra! Ska väl ta och dra mig mot skolan om en liten stund, närmare bestämt om en timme, men.. Ville bara kika i nu på morgonen och säga hej till alla mina söta läsare och önska en fortsatt trevlig dag! ♥ Tittar in någon gång uner dagen med lite bilder. Kram.



En av de första bilderna med nya objektivet, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Favoritbilderna

  Blir förmodligen sista inlägget för idag! Ska se Familjen Annorlunda klockan åtta sen ska jag sova.. Får se om jag ens orkar hålla mig uppe tills dess, hahaha! Nä, men funderar som sagt på att ha en frågestund eftersom det trillat in många nya läsare den senaste tiden. Vad tycker ni om det? Hur låter det? Sen, tack än en gång till er som kommenterat och gett mig svar! ♥ Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon, kram.



Johan, Ville & David, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Måndag 10/1 -11 ♥

 

Äntligen är skoldagen slut och vill ni veta vad de värsta är? Det är de att det känns som att man aldrig lämnat skolan, aldrig gått på lov! Var iväg med Nicke, Rosa och Tobbe och handlade efter skolan så nu är då de bortgjort. Ikväll blir det bara att ta det lungt, första gången jag är hemma ensam på länge känns det som.. Känns tomt utan Viktoria men på torsdag får jag träffa min gullunge igen, även Saga & Alicia! ♥

Tack för de kommentarerna jag fått på frågan jag ställde, blir alldeles tårögd när jag läser dem! Även ni andra får gärna svara på frågan.. Funderar på att ha en frågestund snart också, skulle det vara något?

Sen måste jag bara dela med mig av en bild på mig och Louise, en av många bilder som vi tog. Det är nästan ingen som inser vilken humor det är i denna bild. Nästan ingen som vet varför vi skrattar så vi kiknar när vi kollar på bilden. Så ska det förbli också, förhoppningsvis..



Louise & Emma, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


FÖJL MIN BLOGG?

Tryck på bilden → om du är medlem, följ bloggen. Annars, bli medlem! ♥ Skulle bli överlycklig då + du missar aldrig när jag skriver. Kram.


KÄRA REN ..

  God morgon! Tänkte bara kika in här innan jag drar mig iväg till skolan, vilket inte är förrän om en stund, men ändå.. Hade svårt att sova inatt pga illamående och feber men till skolan ska jag ändå! Är ju faktiskt första dagen efter jullovet idag. Ni får ha en bra dag så hörs vi sen, kram! ♥

Glöm inte att svara på frågan som jag ställde i inlägget under. Hur hittade ni hit och varför läser ni min blogg?



Ren, ja, de finns överallt, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Vindkraft

  Hej alla söta bloggläsare! Ser att statistiken gått uppåt idag vilket gör mig glad men också förundrad än en gång. Varför går folk in på MIN blogg? Hur hittar folk hit? Ja, många frågor, få svar. Ni kan ju gärna svara på dessa frågor och hjälpa mig förstå! ♥

Hur som helst, är äntligen tillbaka i schtaan nu och det känns skönt.. Förutom de att jag har feberfrossa, är förkyld och mår allmänt skit. Annars är allt på topp. Har inte gjort så mycket mer idag förutom att sitta på bussen och läsa. Facebook är väl de som händer nu!

Visst ja, har skickat iväg en beställning till Kaffebrus.se också! ♥ Kommer få hem fem saker hemskickade därifrån någon gång under veckan. Vad kan det vara? Sen, är det någon som lagt märke till någon skillnad på texten under vissa bilder? Hahaha, kram.



Nästan sagolikt, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 5 ♥


Luleå - Skellefteå AIK, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Kusinerna Sjölund - Nyström


Louise, Viktoria, Elisabeth & Emma, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Gäsp..

Hello! Väckarklockan ringde inte imorse så jag vaknade i panik.. Har slutligen bestämt mig för att ta en senare buss tillbaka till stan eftersom den jag hade tänkt ta går om en timme, vilket känns alldeles för stressigt. Ska försöka packa nu och INTE glömma Sagas julklapp! Det kommer förresten några bilder snart, vet inte hur många, men några stycken från igår när vi kusiner samlades för att fota. Kram.

Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 4 ♥


Luleå - Skellefteå AIK, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Simon, Viktoria & Oliver


Simon, Viktoria & Oliver, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


VAD KAN DET VARA?

Befinner mig i Jörn just nu så därför är detta inlägg tidsinställt, återkommer på riktigt ikväll någon gång. Fick även hämta ut nya älsklingen imorse innan vi åkte hit så de ska testas idag. Vad kan det vara för någonting jag har hämtat ut? Lockar väl med en länkning och några fler läsare till de som gissr rätt så nu är det bara att gissa! ♥

Är bara tvungen att dela med mig av denna bild som togs av min kära tremening igår när vi var på hockeyn. Satt två vimplar uppsatta i kiosken med Skellefteå AIK. Tyckte det var lite kul så därför fick hon gå och fota det eftersom jag inte vågade, hahaha!


                    Bodens ishall, i kiosken, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Sömntuta

God morgon! Det kom inga bilder igår, jag låg och sov istället. Satt i soffan och såg Let's dance igår, sen så blev det paus där vid nio och då däckade eftersom jag inte sovit bra på flera dagar, sov till nu.. Soffan är ju inte det skönaste stället att sova på men det duger. Gick det bra för Andreas Weise förresten? 

Tack!

Snart kommer det bilder från hockeyn, men det blir mest bilder på Viktoria, Ollie och Simon eftersom det inte är så kul att fota hockeypojkar som man inte vet vem det är.. Men rätt lag vann då iaf! Kändes rätt att heja på Piteå framför Team Lappland eftersom, ja, vet inte riktigt..

Sen måste jag bara tacka! Detta är några av kommentarerna jag har fått de senaste dagarna.. Blir så sjukt glad när jag läser såna här kommentarer. Har fått flera liknande och vad ska jag säga.. Tack, än en gång, ni förgyller min dag! ♥

  anonym om Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 2 ♥:
Skitbra bilder :D
  Konradlotte om Skolavslutningen - Tjejerna:
Very well done. I enjoyed the site.
   
  Christeredel om Chill.:
Great site, keep up the good work
  Mia om Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 3 ♥:
Fina bilder!
  frida om Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 1 ♥:
Riktigt snygga bilder! :)


Fredag 7/1 -11 ♥

Har varit en trött dag, även idag.. Somnade inte förrän efter fyra inatt och steg upp vid tio. Har hunnit med stan, mat på Dagoberts och ännu en vända på dollar. Ska snart ta och göra mig klar för hockeyn, vi skojade och sa att jag skulle fota och sen skicka in till tidningen men vi får se hur jag gör, det lär väl inte hända, hahaha!

Ni får ha det så bra sen hörs vi sen. Lägger in en bild från lulematchen.. Han hänger ut oss i tv, jag hänger ut honom på bloggen, hahaha, nä, inte precis. Men ändå, kram! ♥


          Luleå - Skellefteå AIK, kamerakille,  Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 3 ♥


Luleå - Skellefteå AIK, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Rubrik

Har varit så sjukt trött hela dagen och ändå sitter jag vaken nu.. Varför? Ja, det har jag inget faktiskt inget svar på. Sitter och ser på World Trade Center nu medan facebook och bloggen är uppe på datorn. Funderar på att fixa med Viktorias bloggdesign om jag inte tar steget att gå till mitt rum och lägga mig och sova.. Sen blir det förmodligen att stiga upp tidigt imorgon eftersom jag hade tänkt förbi stan en snabbis sen iväg med Viktoria & Ollie till ishallen, juniorhockey med pojkar födda -96 i brist på annan hockey. 

Hoppas jag har tur och mailet jag väntar på finns i mailboxen imorgon bitti också, ni som har mig på facebook vet vad det är jag väntar på.. Men ni andra, vad kan det vara? Gissa!

Känner att det är sängen som lockar mest nu så det är alltså dit jag ska efter att jag har avslutat detta blogginlägg. Slänger in en bild också, Alicia var lite busig när vi var i Luleå! ♥ Ni får sova så gott, för det ska jag göra, godnatt.
 

Fan's Corner, Chipset & Jimmie

Emma ska ta foto med Jimmie:
Jimmie ställer sig upp: Ska jag ställa mig på knä eller?
Emma: Tack för den!
Jimmie: *asgarv, blinkblink*



Chipset (internt skämt) & Jimmie, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Torsdag 6/1 -11 ♥

Har inte orkat ta tag i bloggen idag.. Blev en sen natt och en trött Emma. Har hunnit förbi dollar en sväng där jag inhandlade sex ramar, ska rama in bilderna jag fått hem. Fick även med mig en massa tuggummin hem därifrån.

Sitter och ser hockey nu, matchen mellan Linköping och Färjestad. Ska snart sätta in några bilder från förra matchen på datorn också, så ni kan vänta er bilder från Fan's Corner senare ikväll. Men innan allt de, middag! ♥


                 En glad Simon i sin nya fina tröja, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

BRA HUMÖR!

Lite gladare miner nu.. Sitter och ser JVM fortfarande och jag är så trött så att det gör ont i kroppen. Men jag måste ju se slutet eftersom Ryssland mirakulöst nog hämtat upp från 3-0 till 3-3! Ja, har inte haft mycket att göra de senaste timmarna så det blev byte av header, två gånger.. Har även suttit och gjort klart Viktorias header men jag tror det blir att göra en helt ny design till henne också. Eller vad säger du Viktoria?

Börjar bli jobbigt det här.. Ska jag orka med att se klart de tre minuterna som är kvar sen förlängning och straffar om det krävs? Sen resten av sändningen också? Ja, det återstår att se, det är överskottsenergin och glädjen över att något kanske verkar gå vägen och sen är det även den lilla irritation på brandvarnaren bredvid som piper till ibland eftersom det är slut batteri i den, det är de som håller mig vaken nu!

Update: Ryssland tog igen det och gjorde fem mål i sista perioden! De tog alltså hem guldet efter slutresultatet 3-5 mot Kanada, glädje. Känns ganska bra, enda matchen vi förlorade förutom bronsmatchen mot USA, den matchen förlorade vi mot vinnarna. Känns värdigt! ♥


           Emma Nyström med kamera i hand, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

BRA HUMÖR?

Finns en person nu som jag inte tål för fem öre, inte ett endaste litet korvöre! Nej, skojar bara, det finns tre personer.. Ingen nämnd, ingen glömd. Två av dem är fjollor och en av dem är en sopa och jag chockeras över den sist nämnda där!

Ja, sen som pricken över i:et så förlorade Sverige den där jävla matchen mot USA också så det blev en fjärdeplats i JVM för svenskarna och våra Skelleftepojkar.. Blev inte bättre när Oscar intervjuades, han var ledsen, sen spelades sorgsen musik i bakgrunden, ingenting kändes bra just då. Nu hejar vi på ryssarna så att det blir någon sorts rättvisa!

Nej, nu avslutar vi detta inlägg.. Kändes som att det blev väldigt mycket depp men även sånt får förekomma på bloggen, hoppas jag. Skriver kanske mer i natt, det beror på humör och hur pigg jag är, annars kikar jag in imorgon. Kram. Visst ja, bara en sista sak innan jag försöker avsluta inlägget än en gång, nu när jag ändå är på dåligt humör.. Ska det vara så förbannat svårt att lämna en ynklig liten kommentar?


             För att lätta upp lite, en fin blomma, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Onsdag 5/1 -11 ♥

Befinner mig i Boden nu! Känns som att det blev ett himla resande hit och dit.. Men nu är jag i alla fall här och jag kommer vara här till lördag sen vet jag inte hur jag ska göra efter det att vi har varit i Jörn, vi får se!

Sitter och ser på Gäst hos Fahlman med Jimmie Ericsson nu och sen blir det väl någon film, kanske JVM där Sverige spelar om bronset mot USA sen garanterat finalen mellan Ryssland och Kanada där allt mitt hopp ligger på ryssarna. Så kommer min kväll se ut..

Eftersom jag inte har något annat att skriva om och jag redan har lagt ut hockeybilder idag så bjuder jag väl på några bilder som jag tog på Kalle! ♥



      Kalle och även Viktoria på en av bilderna, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 2 ♥


Luleå - Skellefteå AIK, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Hockeysnack

Hemma efter kvällens match som slutade 4-1 till Skellefteå AIK mot Timrå! Många snygga mål gjorda och som plus i kanten, två av målen blev gjorda av favoriterna. David fick sätta första målet och sen även assist till två av de andra målen! Sen Mikko, hans sjuttonde mål för säsongen, inte dåligt.. Tredje målet gjordes av Johan, eller det blev bortdömt så det räknas ju inte som mål men då fick han sätta fjärde pucken istället efter snyggt framspel av Pierre. Lille Ville satte pucken för målet som då räknas som de tredje. Inte så intressant kanske? Ja, om ni inte orkar läsa så hoppa över det! Jag bjuder i alla fall på en bild på Matchens Lirare. Over and out, godnatt! ♥


                         David Rundblad, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

Hockeyfoton Luleå - AIK, DEL 1 ♥




Luleå - Skellefteå AIK, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Tisdag 4/1 -11 ♥


Tillbaka i schtaan nu! Är på sjukt dåligt humör efter nattens match då Sverige förlorade mot Ryssland på straffar och jag tål inte att se namnet Tim Erixon för tillfället, orsak okänd.. Men det är bara att ta nya tag, som Viktoria sa igår, nu siktar vi på SM-guldet! ♥

Bilder från Luleåmatchen kommer upp om en stund. Här kommer en bild tills vidare på Elitseriens poängkung Jocke Lindström!



Joakim Lindström, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Hockeypojkar

Oscar Lindberg

Klingberg & Cehlin: En rolig prick so ofta skrattar åt våra och John (Klingbergs) skämt, så han är omtyckt av oss tre i alla fall. Han är inte lika mycket ren som de andra norrlänningarna, mer trendig.


Spelarnas speciella egenskaper: Gillar "Laserturken" på Youtube. Han har introducerat klippet och fått oss andra att älska det.


Adam Larsson


Klingberg & Cehlin: Kanske den största renen av alla norrlänningarna. Rolig men rätt korkad. Han kan komma försent toll samlingar för att han har försovit sig.


Spelarnas speciella egenskaper: Väldigt oteknisk. Vi får hjälpa honom när hans dator eller iPad krånglar.


Tim Erixon


Klingberg & Cehlin: En riktig norrlänning. Han gillar att umgås med sina renar hemma i garaget (skratt). Ödmjuk, schyst, lätt att umgås med. Klok.

Spelarnas speciella egenskaper: Han gillar att ha skogshuggartröjor på sig. Vi brukar kalla honom för "Vedhuggar-Janne" 


Pierre-Edouard Bellemare & Erik Forssell, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Måndag 3/1 -11 ♥

Befinner mig i Jörn fortfarande.. Mår bättre idag, tack och lov! Ska snart äta lunch sen blir det att krypa ner framför en film.. Kanske blir det att gå iväg och åka skridskor senare idag också, det låter som att Viktoria vill det och nu ska det satsas här! Visst ja, det kommer några bilder på Kalle sen om allt går som det ska och om det blev någon bra bild. Än en gång, lämna gärna en kommentar, kram! ♥


Söndag 2/1 -11 ♥

Tjenixen! Det här börjar ju bra, ligger sjuk första dagen på året.. Idag mår jag lite bättre, inte helt bra men någorlunda iaf.. Har varit en vända på Konsum och fotat en galen Kalle Kanin! Har också kommit fram till att hockeybilderna från Luleåresan kommer på tisdag eftersom jag kommer tillbaka till stan då. Det var väl det?!

Bjuder på denna bild tills vidare som Viktoria tog på mig och Alicia på väg till Luleå. Älskar Alicias uttryck på denna bild, hahaha! ♥


Foto: Viktoria Sjölund, http://viktoriasjolund.blogg.se! Besök dessa bloggar också: Alicias & Sagas!


Fyrverkerier



Fyrverkerier 2010, Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


1/1 -11 ♥

Ursäkta att jag inte har bloggat idag.. Men jag har typ sovit hela dagen! Mår illa och har ont i magen, trodde att det kunde vara magsjuka men jag har då fått i mig mat idag, vilket är huvudsaken. Får se, det kanske kommer ut några bilder som jag tog på fyrverkerier igår, men det är inte säkert.. Beror på om datorerna vill det. Kram.

GLAD GUBBE

Emma: En glad gubbe!

Viktoria: Det var en gång en glad gubbe som en dag träffade två andra glada gubbar. Då blev de tre glada gubbar. SLUT!

Emma: Ett glad gubbe och två glad gumma!
Viktoria: Om fem glada gubbar står i ett hörn och det kommer åttatusenfemhundratrettiosex andra glada gubbar.. Hur många är gubbarna då?
Enter, enter. Nä, det vet inte jag heller. Jag ORKAR inte räkna! Glad gubbe.  


RSS 2.0