Skottdagen - 29 februari

Dagens låt: One day - Matisyahu.
Dagens bild(er): Saknar er + Frida!
Dagens klädsel: Svarta jeans, pippitröja, jacka.
Dagens frisyr: Lockigt med mössa.
Dagens make up: Mascara.
Dagens dricka: ProViva.
Dagens mat: Kycklingsallad.
Dagens godis: -
Dagens film: -
Dagens tidning: Hennes.
Dagens vän: Anna Forss.
Dagens person: John Wargh.
Dagens vill ha: Sovsällskap.
Dagens saknad: Pappa.
Dagens köp: Drickan på Wayne's som Anna drack upp. Punkt, punkt, punkt..
Dagens bästa: Fina vänner.
Dagens sämsta: Mördarförkylningen som aldrig tar slut.
Dagens internetsida: tumblr.com!
Dagens beroende: Halstabletter.
Dagens roligaste: Skypesamtalet med min lilla toker, jag behövde verkligen det skrattet ♥
Dagens blogg: iamoli.blogspot.com.



Du söta, underbara människa



Har knappt varit hemma något i helgen. For iväg vid tvåtiden igår och kom hem för några timmar sedan. Har varit och sett urusel hockey, skrattat tills träningsvärken har kommit hemma hos Joacim med massa sköna människor, sovit hos Emmelie och firat syster.

Har suttit och pratat med älskling de senaste fyra timmarna och fyrtiotre minuterna. Han kan roa mig, den söta, lilla tönten ♥ Övertalade honom att följa på en sista match för i år så på tisdag får jag magiskt nog träffa honom igen. Lyckligflicka.se!

Nu ska jag göra en tidigkväll. Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, puss.

I only like you when you give me cookies


Tre olika, tapiga bilder


Inte min dag idag

Det blev verkligen inte som det skulle ha blivit idag. Bion var bokad och sovsällskap väntat. Plötslig sjukdom för älskling och allting inställt. Längtar alltså till nästa söndag, när jag äntligen får träffa min fina igen. Det går verkligen inte som jag vill och tårarna rinner bara för att jag är en fjolla. Blä.

Det vettigaste som är gjort idag = powernap för att ta igen lite sömn som förlorades igår efter Öviksresan och trepoängaren. Det säger väl en hel del. Kul liv. Lika bra att lägga sig och sova nu. God natt.

Kärlek är bland det finaste som finns


Har lagt ut den tidigare, men ändå..


21 februari

Så sjukt risigt. Zipperall och mössa. Har varit hemma från skolan idag, sjuk. Mår fortfarande illa och förkylningen tar hårt, men det är mycket bättre nu efter att ha sovit större delen av dagen. Funderar på att traska till karamelltåget och köpa cola eftersom det brukar hjälpa mot illamående.

Det var väl allt jag hade att säga nu. Ska se slutet på Top Model Sverige och sedan snabba mig iväg så att jag är hemma när älskling ringer och innan Big Brother börjar. Men, du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, puss.


Ansiktet - Äckligt


Why am I crying?


Anton & Anna, så fina


Du är den allra finaste för mig



Överraska mig med lite kommentarer nu också.
Skulle bli överlycklig då! ♥

Nu är det dags att släpa med sig väskorna och älskling till busstationen. Tar med mig honom och åker till Boden över helgen. Mysigt! Får se hur det blir med uppdateringen de närmsta dagarna, ganska låg tror jag.. Men vi får höras, puss.


Porträttfotografering - kärlek

Har ju som sagt varit ute och fotat med Anton och Anna idag. Blev många fina bilder på dessa söta människor, några smakprov nedan. För att vara andra gången jag fotar parporträtt så är jag nöjd, faktiskt. Lätt att fota när personerna som är med har lätt till skratt. När Ellen är med och roar lite extra, det gör allt ännu lättare. Vad tycker du om de tre bilderna här nedanför?


Du måste ha en rubrik här

Hahah, kan inte låta bli att skratta lite när jag kollar in Bloglovin' för kvällen. Verkar som att nästintill varenda människa har haft pms eller en allmänt dåligt dag idag.

Kan lyckligtvis (tyvärr?) berätta en min dag har varit mycket bra, bättre än förväntat. Skola i några timmar, fick veta slutbetyg i social omsorg: högsta betyg! Lycklig. Tog det piano i några timmar, spenderade sedan kvällen med några fina vänner.

Kommer inte att ha tid att blogga något under morgondagen (idag, rättare sagt, om vi ska vara exakta!) eftersom det är fullt upp varenda liten minut. Skola, fota Anton och Anna, träffa älskling och sedan promenera upp till hockeyn. Även tre poäng med sig hem i kappsäcken, mot Frölunda. Som sagt, full rulle hela dagen!

Nu ska jag krypa till kojs.. Men, du får ha det så jättejättebra så hörs vi mer när vi hörs, puss.



15 februari

Kan väl vara en bra idé att kolla in här på bloggen, när det faktiskt finns tid. Sovmorgon idag, precis som alla andra onsdagar. Somnade tidigt igår också, känner mig praktiskt taget utvilad nu.

Psykologi A som enda lektion idag. Slutar vid tvåtiden, ganska chill. Planer inför dagen är ännu oklara. Förhoppningsvis träffa någon ikväll. Annars ingenting planerat.

Bild ↓ på vad jag gav till pojken igår + några småsaker till. Fick även en söt sak tillbaka, men viktigast av allt; hans sällskap.


Okej, nu måste jag verkligen börja göra mig i ordning för skolan. Men du får ha det så bra så hörs vi senare, puss.

Ha en mysig alla hjärtans dag nu allihopa ♥



Det verkade praktiskt taget omöjligt, men äntligen.. Kommer att få spendera kvällen med min underbara älskling! ♥ Ha en mysig dag nu allihopa och ta hand om alla nära och kära, vi hörs kanske senare idag, puss.


Allting flyter på

Tillbaka i skolbänken. Läraren är sjuk och arbetet som ska göras är nästintill klart. Har alltså inte mycket att göra nu. Två lektioner utan jobb idag då. Ska försöka få ihop något mer till Barn -och ungdomssjukvården istället. Kommer vara forever alone ikväll också, som grädden på moset. Allt går verkligen min väg nu. Not. Lyckliga klubben liksom.


Detta är det absolut bästa med skoldatorerna: att man kan ta fula bilder på sig själv och lägga ut på bloggen!

Nu ska jag ta tag i mitt arbete och få något gjort.. Men, du får ha det så bra så hörs vi senare någon gång, puss.


Söndag, klockan är 16:49



>> Sov över hos Anton och eftersom han skulle iväg så hängde jag på. Steg upp alldeles för tidigt för att kolla på när Anna hade basketmatch! Hon är så duktig, min fina, söta vän.

>> Skoteruppkörning i stålande väder. Nästintill plusgrader, en rolig grupp och en alldeles för tung skoter. Det gick mycket bra och efter godkänt prov också så borde kortet ligga i brevlådan om några veckor.

>> Firade Joel på kvällen med en massa goda vänner omkring. Först middag på Dallas och sedan Star Wars på bio. Helt okej film ändå. Dock så tog tröttheten nästan över flera gånger. Fick äntligen träffa älsklingen igen också, perfekt!

Detta var väl en kort sammanfattning av helgen. Ingenting vettigt egentligen men kände att det var dags att uppdatera med något annat än hockeybilder ändå. Dagen hittills har varit både ris och ros. Vaknade upp bredvid min fina, som var tvungen att fara hem några timmar senare. Blää. Har typ sovit sen dess.

Nu ska jag göra något vettigt av kvällen, så att mitt pms-humör inte tar över helt. Men du får ha det så bra, puss.

Det är olika bilder


Hockey - glädje, ilska och slagsmål


#jahajahajaha


Blogglusten sviker, inläggen kommer ändå



Varför är det så här? När blogglusten tryter och det hotas med nedläggning.. Det är då inläggen poppar upp i huvudet, titt som tätt. Tre inlägg klara för publicering. Står dock fast vid det jag sa om kommentarsflödet.

Jag sitter ensam i klassrummet nu. De andra åkte iväg till verkstan för att filma inför resan ner till Umeå. Slutar om tjugo minuter. Vill ha maaaat! Blir att ta det lugnt i några timmar. Ska iväg till Cecilia ikväll. Födelsedagsfirande på kalendern med några fina brudar.

Nu ska jag börja med mitt arbete om ätstörningar.. Men, du får ha det så bra så hörs vi någon gång framöver, puss.


10 dagar - några timmar



Blogglusten finns verkligen inte nu. Allt känns åt ... ja... Får träffa min finaste några timmar under en tiodagarsperiod, inte okej. Mitt knä är verkligen inte som det ska sen jag kraschade, två gånger. Pms. Hockeyuppehåll som inte kom passande alls. Ingenting är som det ska för tillfället. Tack alla kära vänner för att ni står ut med mig ändå.

Kommentarerna är under ALL kritik också. Har fått några få under det nya året. Okej, det är värdelösa inlägg, men jag vet ju inte vad ni vill se? Hjälp? Inga kommentarer - ingen bloggning! Ni väljer. Kanske lägger bloggandet på is, för en tid framöver..



Nu ska jag ta mitt cpknää och gå utanför lägenheten. Men du får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, puss.

Update

Var ju egentligen tänkt att jag skulle komma tillbaka till bloggen idag men jag orkar verkligen inte, har insett hur skönt det är att inte behöva tänka på att uppdatera hela tiden.

Haft skoterkurs i helgen men tyvärr blev uppkörningen och provet inställt, eller rättare sagt uppskjutet till nästa helg. Orsaken? Temperaturen ligger på kring -35° här uppe i norr för tillfället. Jag trivs bra här, framför John's dator och inlindat i ett täcke.

Väntar på att älskling ska komma hem.. Har pratat om bio ikväll också eftersom vi har fyra månader idag ♥ Inget speciellt egentligen men detta är  första månadsdagen som vi inte spenderar på hockeyn. 

Känner verkligen den röda tråden genom detta usla inlägg. Not. Du får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, puss.

Bloggpaus?

Känner att bloggen hamnar mer och mer under jorden, färre och färre uppdateringar.. Jag tror tyvärr att det är dags för en bloggpaus tills vidare! Eller okej, det kan hända att det kommer ett inlägg per dag, förhoppningsvis hockeybilder vid dessa tillfällen. Ni får gärna önska inlägg som ni vill se här på bloggen också!



Kommer att vara fullt upp från imorgon och fram till söndag. IMORGON: lilla mamma kommer ner till Skellefteå, ska hälsa på syster, träffa älsklingen efter sex dagar ifrån honom, hockey med bästa folket! Fredag, lördag och söndag är det intensivkurs för att ta skoterkortet. Som sagt, fullt upp.

Nu ska jag fortsätta prata med min gullunge i telefon och sedan sätta igång en film. Blir att ta en riktigt lugn kväll ikväll och vila upp mig inför alla fullspäckade dagar framöver. Du får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, puss.

RSS 2.0