Som ett barn på julafton


Ensam på lektion. Tur att man är duktig oc...

dsc00481 (MMS)

Ensam på lektion. Tur att man är duktig och gör vad som ska göras. En anledning är att jag kanske får sluta tidigare då också. Hoppas det! Ska möta upp Johanna på stan efter skolan och ta en fika på Wayne's, sedan träffa Anton och kolla in nya gymmet. Blir nog nice! Du får ha det så bra, vi hörs senare, puss.


Just a kiss


"Till dom ensamma.."



Kände mig allmänt forever alone ikväll eftersom älsklingpojken är sjuk. For iväg och handlade mat och mötte samtidigt upp Anton. Blev lagomt lång promenad och prat, som vanligt. Myspys. Bara det att jag är nerkyld. Sitter ihopkurad under täcket nu..

Som sagt, sovmorgon till 11:40, nice! Ska iväg in till stan direkt de öppnar för att skaffa biljett till torsdagens match mot Luleå. Skola, äntligen tillbaka efter praktiken. Träffa John på kvällen. Det blir nog en bra dag imorgon!

Ska väl ta och försöka krypa ihop och sova snart ändå, trots att jag kan sova ut imorgon. Sov gott, puss.


29 november

Förstår inte hur jag kan vara så trött som jag är för tillfället. Okej, skoldagen var ju ganska lång, men annars? Har hunnit med att ta en liten powernap efter skolan men blev snabbt väckt av Anton via msn som tyckte att jag skulle vakna och vara social. Får väl sova ikväll och imorgonbitti istället, har ju soooovmorgon!

Ska börja ta på mig ytterkläderna nu och dra mig ut i regnet. Det är snart december, när stannar snön? Måste iväg och handla, blir väl pigg på köpet då. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll kanske, puss.


Det går inte att INTE gilla pojken


It's not time to make change


Kände mig lagomt stor och kaxig när jag sa...

Kände mig lagomt stor och kaxig när jag satt och grät i tandläkarstolen..


Kände mig lagomt stor och kaxig när jag sa...

Kände mig lagomt stor och kaxig när jag satt och grät i tandläkarstolen..


Bilden är suddig, men han räddar pucken


Skyltsöndag och första advent


En underbar dag med några fina. Skyltsöndag, årets höjdpunkt i Skellefteå typ. Så mysigt! Tyvärr så gav det inte så mycket julstämning som jag hade hoppats på, men fick träffa syskonbarnen och prata med sådana jag inte träffat på ett tag. Fick även med mig knäck och kladdkaka hem från stan. Mysnivån är hög! Vill bara att de sista veckorna fram till julen ska gå fort, men samtidigt ta vara på tiden.. Snön kom förresten ikväll också, hoppas verkligen att den stannar denna gång.

Avslutar kvällen med en lista som jag lånade från Kajsa. Hade inget bättre för mig och bloggen behöver fyllas lite. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, bättre uppdatering än idag kan jag lova. God natt och sov så gott, puss.
 


Bloggpaus idag


26 november

Hallå i stugan! Det får bli ett kort inlägg det här. Håller på att packa ihop inför kvällen. Blir först hockey mot fina Frölunda och sedan cykla mot Anton där det är folk. Spenderar kvällen där med de bästa!

Kommer alltså bli ont om inlägg idag, men du får ha det så bra så hörs vi senare. Puss.


SVAR PÅ TAL!

För det första, jag har fotopass men det är bara från match till match. Om jag orkar fixa det vill säga. Känner inte för att fota så mycket på matcherna längre, står hellre med vännerna och älskling på Västra Stå.

För det andra, jag har aldrig sagt att jag fotar för Norran. Har haft fotouppdrag för Skellefteå AIK och tre olika hemsidor. Inget mer.

För det sista. Jag är är långtifrån bäst. Jag gillar bara ett fåtal av bilderna jag tar. Mitt självförtroende är på botten och du inser inte hur mycket jag kritiserar allt jag gör. Låt bilderna vara ofokuserade och pissgula. Vad spelar det för roll för dig egentligen?

Tycker att DU ska tänka efter en gång till innan du kommenterar igen. Det rinner snart över. Två kommentarer med kränkande innehåll. Lämna min blogg om det inte passar att läsa eller om det inte funkar att kolla på mina förskräckliga bilder. Fuck off, jag är less nu! Nästa gång du funderar på att kommentera så får du gärna skriva med en funkande mailadress så att vi kan ta det enskilt. Ska inte behöva skriva en massa inlägg för att jag ska få fram vad jag vill. Eller kom och säg det till mig på stan, face to face, för jag vet att du bor i centrala Skellefteå.

Det är ungefär en av hundra kommentarer som är negativ. Ändå är det de negativa som jag tar åt mig av. Men ni andra ska veta det, jag uppskattar allt fint ni skriver. Vissa av er får mig verkligen att le. Tack så jättemycket! ♥


En helt vanlig dag

Dagen i korta drag. Bandit Rock på högsta volym. Pynta julgran. Promenad med liten tant som till och med är äldre än mina 91år, haha. Träffa älskling och sedan även virris. En  bra dag med andra ord, förutom att vissa människor inte kan hålla sina åsikter för sig själva. Nu ska jag sova så att jag orkar upp. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, puss.


Du är inte anonym

Till dig som kommenterar söta saker - eller så inte - och stavar som en kratta.. Jag älskar dig också finis!

Konsertbilder som inte visats



Satt och pratade med Anton i telefon igår när jag kollade igenom bilderna från sommaren för att kunna skicka några till honom, kom på att jag endast redigerat några enstaka bilder från Luleåkalaset. Tog tag i det och vaskade fram dem ovan, som faktiskt går att visa upp här på bloggen. Rök i olika färger som gjorde bilderna oskarpa och samtidigt färgade bilderna i långtifrån smickrande nyanser. Tog inte bort all färg för det, anledningen till att många av bilderna är lila, även vissa svartvita. Själv är jag rätt så nöjd med bilderna eftersom det faktiskt var och är en av de första konserterna jag fotat.

Kom gärna med feedback, vad tycker du om bilderna? Förslag inför framtiden: Vad jag ska tänka på?


Älskar den avslappnade stilen


Tio timmars arbete

En heldag på praktiken. Började sju imorse och trillade in genom dörren hemma vid middagstid, tio timmar senare. Har hunnit med en fin liten powernap men tröttheten är fortfarande slående, blir att göra en tidigkväll.

Nu ska jag ta och hoppa in i en varm dusch, hoppas att jag vaknar till någorlunda. Annars sluta trotsa tröttheten och sova. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer under morgondagen. God natt och sov så gott, puss.


Brynäspojkarna


Dagen från helvetet, hittills

Hallå i stugan! Första gången på ett bra tag som jag bloggar under skoltid men har faktiskt ingen lust att göra det jag ska göra nu. Blir att skriva det för hand senare idag istället. Det är inte okej, men humöret är verkligen i botten efter alla sura miner från människor idag. Varför ska alla vara på så förbannat dåligt humör på tisdagar?

Haft prov på förmiddagen och efter pluggtid på mindre än tio minuter så känns tre poäng ifrån MVG ganska bra iallafall. Men som den tävlingsmänniskan jag är så känns det fruktansvärt surt också, lite utförligare svar hade kunnat ge mig mitt MVG som jag tycker att jag förtjänar. Typ. Ska göra en uppgift om judendomen och om jag gör den bra så kanske jag får betyget jag vill ha. Kämpa Emma!

Förresten, måste bara tacka dig Julia för ditt gulliga mail på facebook, blev jätteglad! Det är såna som du som får mig att vilja fortsätta blogga, även när det känns som tyngst. Tack!

Okej, nu dör min dator när som helst. Du får ha det så bra så hörs vi senare under dagen, puss.


Svar på frågor - seriöst?



SVAR: Får väl börja med att tacka så mycket! Sen för det andra så måste jag bara fråga, är detta seriöst? Har ingen aning om jag ska ta det seriöst eller oseriöst, hur som helst så rodnar jag. Som svar på den första frågan: Det är väl bara att be, inte för att den är något att ha och plus att jag skriver fult, men..

Sen som svar på din andra fråga så har jag faktiskt inget riktigt svar. Vet att det är många i min ålder, några år uppåt och några år neråt inräknat. Har även fått höra att många kompisars föräldrar läser min blogg så därför borde den väl anpassas lite egentligen. Hej föräldrar :) ..och även ni andra som läser denna nästintill helt värdelösa blogg!

Än en gång, är ni seriösa i era frågor? Blir mycket smickrad men det låter ju som jag vore något. Jag accepterar nästintill alla som lägger till mig på facebook. Haha, bara kul med lite nytt folk. Har mina aningar om att några har hittat och lagt till mig genom bloggen. Men, det är bara att försöka. Accepterar förhoppningsvis, troligen.

Alltid kul med frågor. Så om det är något du undrar över så är det bara att slänga iväg en kommentar. Förresten vet jag att det är några som har undrat över frågestund.. Vore det något? Hjälp mig, kom med en åsikt, puss.


Herr Järnkrok


För ett bra tag sedan


Bloggen hamnar lite på sidan




Okej, håller på att somna sittandes vid datorn nu, så det kanske är bäst att lägga sig och sova. Har haft en jättemysig helg med familjen och John i Boden. Avslutade helgen med middag på Wook n' Roll här i stan med finis och sedan lugn kväll hemma hos mig med Anton och Anna som sällskap också. God natt och sov så gott alla fina, vi hörs mer imorgon, puss! ♥


Spela roll vilket lag, detta är äkta glädje


Hej-jag-är-kaxigast-i-hela-Brynäs


Lite humor nu på morgonkvisten








Man är ju stolt AIK:are



Spela roll vilken ålder det är på pojkarna. Om det är juniorer eller seniorer. Man måste ju tro på framtiden också. Det går då verkligen att göra om man hejar på Skellefteå AIK. Kolla in alltså. HUNDRATRETTIOSJU mål framåt - fem bakåt.

Hockey - alla älskar slagsmål, egentligen


En av dessa kvällar, en som bara flyter på

Det blev en riktigt bra kväll trots allt. Finis kom förbi några minuter och höjde mitt humör ytterligare, like always. Blev middag på Subway med Anton, lite Gustafsson tre trappor hemma i min bunker (=lägenhet) och sedan promenad i 1½ timme. Älskar dessa kvällar med prat om allt och inget, de har tyvärr blivit färre under de senaste veckorna och månaderna. Måste verkligen ta igen det.. Bästa var hur som helst när vi stod och tittade på avgörandet i matchen mellan Timrå och tattarna. Genom ett fönster. Hahah.

Har ont i huvudet nu. Har dödat alltför många kineser (internt skämt) ikväll, i och med att jag dunkat huvudet i väggen otaliga gånger. Orsak? Det finns ingen orsak, jag trodde att huvudvärken skulle gå över om jag gjorde det. Typ.

Måste försöka komma mig isäng nu.  Ska upp i någorlunda tid imorgon, packa väskan inför Boden, en vända in till stan och sedan bara invänta pojken. Bussen går vid två och innan dess ska jag hinna vända upp och ner på hela mitt liv känns det som.

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, eller rättare sagt idag. När jag har sovit några timmar. Puss.


Det får räcka med en dålig bild idag


17 november

Full rulle på förmiddagen. Värktablett och powernap några timmar för att vila ryggen och huvudet. Snackat i telefon med Anna i 1timme 25minuter. Ett mycket givande samtal, typ. Redigerat alla hockeybilderna från igår, varav de flesta på Brynäspojkar (främst Calle) och några slaggisbilder.

Blir att spendera kvällen med Anton. Han dyker väl upp här just efter sex och då blir det att dra iväg och äta middag. Ska väl snart ta och springa upp och träffa John några sekunder. Krama och pussa på honom eftersom tillfälle inte ges förrän imorgon.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll när jag sätter mig vid datorn igen, puss.



Ett bra sätt att börja dagen på


16 november

Fick se både Jocke och Gabriel spela inatt, trots att den förstnämna inte spelade nämnvärt mycket. Fick se hela Pittsburgh Penguins spela inatt. Kan inte låta bli att tänka på 24/7 med Penguins och alla underbara pojkar. De har fått mig på fall och jag vet faktiskt inte vilket NHL-lag jag hejar på längre. Det är delade åsikter. Hur som helst. Penguins tog hem segern.

Väntar på att Viktoria ska komma hit nu. Har inte träffat henne på över en vecka och jag saknar min lilla flicka. Ska iväg och knäcka ryggen vid två och sedan blir det väl att lunka upp till Anna i långsam takt.

Nu ska jag göra mig i ordning. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare under dagen någon gång, puss.


Det finns inte nog med ord

Okej, det finns egentligen inte ord för att beskriva detta fenomen. Det finns inte ord att beskriva vad dessa filmer betyder för mig. Så underbart! Som jag sa till tjejerna; Har läst boken sju gånger och tyckte inte att de missade så mycket. Jag har absolut fått en ny favoritfilm. John och Viktoria; känn er manade att följa mig på bio inom kort. Nu loggar jag ut. God natt, puss.


Breaking Dawn. Äntligen.

dsc00468 (MMS)

Breaking Dawn. Äntligen.


Dagen D

Äntligen hemma, blev en ganska kort dag i skolan. Har egenarbete på matten vilket gör att sista lektionen som egentligen skulle ha räckt till halv fyra slopas. Dagen har egentligen bara varit smärta. Min rygg värker mer än vanligt och imorgon får jag äntligen sticka iväg till knäckarkungen som jag så fint kallade honom idag. Det är alla söta sms som har räddat min dag!

Ska försöka sova några timmar nu innan älsklingen förmodligen dyker upp. Film och mys ikväll, bara ta det lugnt. Försöka hinna med någon fler uppgift att lämna in till skolan och sedan bio inatt. Breaking Dawn. Som jag har väntat. Övertaggadflicka.se. Sticker dit med mina saknade brudar som jag inte träffat på lång tid. Det kommer bli grymt. Fast.. Jake, Bella, Edward - det känns ganska tungt att det är näst sista filmen.

Någon fler som ska iväg och se filmen på midnattspremiären inatt? Eller framöver? 



Nu måste jag verkligen vila om jag ska orka med. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer ikväll, puss.


Lite roar dem små

"Hur många män går det åt för att poppa popcorn?"
"Tre stycken, en som håller i grytan och två som lyfter och skakar spisen."

Tre blondiner fick varsin önskning. Den första önskade att hon skulle bli blondare än hon redan var *POFF* så blev hon blondare.
Den andra önskade att hon skulle bli mera blåögd *POFF* så fick ögon som var så blåa som den djupaste, klaraste brunn.
Den tredje önskade att hon skulle bli dummare än hon redan var och *POFF* så blev hon man!

En intelligent kvinna, en intelligent man och jultomten var ute och gick. Plötsligt fick dom syn på en 50-lapp på trottoaren. Vem plockade upp sedeln?
- Den intelligenta kvinnan så klart, dom andra två finns inte.


Satt hemma hos Anna och spelade Alias, många roliga förklaringar kom:

Anton: Något som barn sitter i?
John: RULLSTOL?!

Anna: Sjunger som en kratta, kristen och bär alltid med sig en bibel. Det blåser i håret.
John: Justin Bieber..


En massa tap i samma bild


Söndag

Tiden räcker inte till, har inte tid till att blogga. Har spenderat hela dagen med John och nu under kvällen så blev det att joina Anton och Annas lilla sällskap hemma hos henne. Spelade barnsliga spel och det är väl bara att sammafatta såhär: girlpower! Pojkarna hade ingenting att sätta emot. Bra. Även ett avsnitt c/o Segemyhr. Kööng serie!

Är väl dags för mig och min förbannat onda rygg att inta sängläge. Du får ha det så bra, vi hörs mer imorgon, kram.


Barnvakt

Fick tag på lite internet nu så då passar jag även på att blogga lite. Att sitta barnvakt har gått finfint och flickorna har skött sig exemplariskt. De fattade snabbt tycke för John också, vilket gjorde det mycket lättare. Har bakat chokladbollar, spelat spel, sett filmen Hotell Gyllene Knorren och lite Solsidan. Tindra och Towa sover sen ett bra tag tillbaka och nu känner jag mognaden, Disney Channel rullar på tv:n och barnasinnet finns kvar.

Kommer att ta bussen hem vid ett - hatar att åka buss på kvällen, är en fegis - och sedan blir det väl att sova ganska direkt när vi kommer hem om vi inte hittar någon bra film att se. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


Du är bäst! ♥

Grattis till världens bästa mamma också, älskar dig! ♥




12 november

Okej, en ny dag. Lördag. Gårdagen spenderades med Emmelie och kvällen spenderades med John. Idol och skräckfilm. Myspys. Hatar filmen vi såg, men.. Ska försöka göra mig i ordning nu och gå upp till Anna en vända, barnvakt till Tindra och Towatuut ikväll. Aja, du får ha det så bra så hörs vi senare under dagen ifall jag får tag på en dator, puss.


Make a wish

Okej, 11:11 11/11 -11 ♥ Det är bara att önska sig något. Hoppas alla får en bra dag, det ska jag. John kommer hit om några timmar och sen spenderar jag resten av helgen med honom. Känns finfint! Vi hörs mer senare, kram.


Ja, målvakten är lättast att fota


En fin och en ful, avgör vem som är vem


Den där John, han gör mig glad


Någon lyckades fånga känslan


Hockeyfoton, som önskat



Fick en kommentar igår som gjorde mig mycket glad. Tyvärr är det så att det är ont om hockeyfoton för tillfället. Har några enstaka att visa. Har inte haft lust att fota så mycket de senaste matcherna och nu är det ju uppehåll. Får ta mig i kragen nästa onsdag igen och skaffa fram lite fina bilder. Tack än en gång för kommentaren, Johanna. Orden gjorde mig glad! ♥


Jimmie Ericsson är vår kapteeeen!


Du är ganska så fantastisk


Okej, nu är klockan över tolv, än en gång

Alltså, dagen blev så mycket bättre än förväntat. Skolan var bara allmänt dryg men det var skönt att få träffa lite härliga människor igen också. Emma var faktiskt med på idrotten idag (kors i taket) där det var långpromenad som stod på schemat. Eller egentligen inte, men eftersom hela våran klass är mongisar typ så blev det inte konditionstest i alla fall, haha..

Fick träffa älskling idag också, tacka gudarna för att dem har dans med skolan imorgon = han kom till stan idag = Emma får träffa John två dagar i rad istället för att vänta en vecka, typ. Lycklig tjej!

Nu är det dags för mig att sova så att jag orkar med morgondagen. Du får ha det så bra, vi hörs imorgon, puss.


Skadeglädjen är den enda sanna glädjen



Haha, har för mig att jag delat med mig av detta tidigare, men är ändå tvungen nu. Detta roar mig fruktansvärt mycket. Brukar inte vara så skadeglad, men alltså.. Kung! Så kolla på klippet nu och sen så hörs vi senare ikväll, kram.


Kolla in den avslappnade stilen


Den osminkade sanningen



Trots att det bara är några timmar sedan som jag låg i din famn och lyssnade på dina hjärtslag så saknar jag dig redan. Det känns som att det är alldeles, alldeles för lång tid fram till fredag. Masa dig hit nu, pojk ♥


Med fokus på Joacim


Klockan har slagit över midnatt

Efter en helt awsome kväll på Boda Boooo med mina älskade hockeybrudar så slutade det med chirre hemma hos mig. Eller två av dem åkte tillbaka ut i skogen - min vapendragare var den enda som slog följe hem till mig. Anton dök upp efter ett tag också, så nu är lägenheten full av madrasser och dylikt. Mysigt.

Borde verkligen försöka sova nu, så att jag orkar upp senare idag (?) .. Hoppas ju att John ska komma till stan så fort som möjligt, så att jag hinner träffa honom innan hockeyn. Det är ju inte det mest sociala stället precis. Sen så lovade jag både Anton och Emmelie att jag inte skulle skriva det, men en liten notis måste jag faktiskt få göra. Vi har en månad idag

Okej, nu skallar jag kudden. Du får ha det så bra så hörs vi när jag har sovit några timmar, kram.



Update: Så gick det med att Emma skulle sova. Hittade en stream med matchen mellan Montreal och Ottawa och när jag ändå är vaken så går det inte att motstå. Har inte sett David spela sen i april. Ottawa ligger under med 2-1, men svenskarna kommer vända på steken. Det lovar jag. Typ. Tio minuter kvar av matchen, sen ska jag sova på riktigt. Nu lämnar jag bloggen i alla fall.

Update2: Bara ett litet sidospår. Anton ligger och pratar i sömnen. Så himla kul, hahah.

Update3: Fuck. Tror inte ens att pojken spelade? Såg honom inte :( Fick hur som helst se lite härlig och fartfylld hockey. Tyvärr gick det inte som jag lovade. Förlust. Typiskt min tur. De vinner aldrig när jag tittar. Buhu.

Update4: Idiotjävel. Vad gör jag nu? Sover jag? Nej, jag kände för lite mer hockey så nu är det New York Rangers som gäller, se Viktorias drömprins Henke spela lite, rädda lite puckar. Alla kineser har nu officiellt tagit ledigt från fabriken. Duktig blondii, som mina vänner skulle säga. Kan vara en repris jag ser? Men vad gör det, egentligen? Rangers förlorade ändå.

Lämnar bloggen för natten nu. Ingen lär läsa detta värdelösa inlägg hur som helst, hoppas jag. Ni vet ju vad årets dummaste blondin hittar på i alla fall, när hon egentligen borde sova. Kommer inte vara kontaktbar imorgon, men.. 

GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT, PUSS!


Boda Borg under halloween




4 november

Okej, kanske borde ta tag i bloggen igen. Fast inte idag. Har inte tid med det. Förkylningen är icket på bättringsvägen heller. Hostar inte lika ofta men det finns risk att lungorna kommer upp när hostanfallen väl kommer. Snuvan har kommit tillbaka. FML. Typ. Ungefär så känns det.

Borde väl göra mig i ordning snart också eftersom Viktoria dyker upp här när som helst. Sitter fortfarande i t-shirt och cykelbyxor. Koka lite te, knarka halstabletter och vila fram till kvällen. Är sugen på att gå en vända på stan också men får se om tiden räcker till.

Kommer då att spendera kvällen på Boda Borg med mina fina hockeybrudar. Blir nog perfekt! Sveriges ovigaste och osmidigaste människa på ett sådant ställe, alltid lika underhållande.

Nu måste jag verkligen lämna datorn. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare. Puss och kram, simma lugnt.


Känslorna är det som styr, oftast


Ett skott = ett mål = KUNG!


3 november

Snacka om bra sovrutiner.. 01:30 till 03:30 - sovasovasova! Efter det blev det filmtittande; Trassel och Solsidan. Somnade om en liten stund imorse medans Vakna med the Voice var inne på sin sista timme. Vad innebär allt detta - en övertrött Emma som inte kommer sluta skratta idag! Kul för omgivningen.

Hur som helst, får träffa åtminstone en från det saknade belgiengänget idag och snart borde väl älsklingen dyka upp igen. Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, kanske senare under dagen? Puss och kram.


Bara för att du är bäst, mitt lilla mongo


RSS 2.0