Hej vad gör du jag heter Bertil och gilla...

Hej vad gör du jag heter Bertil och gillar ost.. Du suger! Jag älskar dig. Du är bäst i hela världen. Vad skulle jag göra utan dig ditt tap? Puss puss din lilla gråsparv! Jag gillar att pumpa rumpa. /Okänd avsändare


.

NU: stadsfesten med brudarna! Hörs senare, kram.

Godmorgon, godmorgon..

Kände att bloggningen igår var usel, lär vara lika dålig idag.. Detta är ett tidsinställt inlägg. Hoppas att allt är bra? Här är allt toppen. Eller det borde väl vara det i alla fall.

Hur som helst.. Idag så blir det stadsfesten med Emmelie och Saga! Framåt kvällen så har jag faktiskt ingen aning om vad som sker. Men om det är lika bra väder idag så kommer jag tvinga med mig någon att bada, överlever inte en dag till i denna tropiska värme. Okej, nu ska vi inte klaga. Jag älskar värme, men inte när jag ska sova!

Fortsätt sov nu, det är förmodligen det jag gör nu om jag inte kämpar med att väcka Emmelie eller jävlas, hahah.. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Hamnade hemma hos Emmelie efter att jag va...

Hamnade hemma hos Emmelie efter att jag varit barnvakt klart. Skriver mer imorgon, kram.


Sitter barnvakt och underhåller dem med fi...

dsc00182 (MMS)

Sitter barnvakt och underhåller dem med filmen Trassel. Tror jag är lika road som dem.. Kommer med ett vettigare inlägg sen när jag har lagt barnen. Du får ha det så bra, kram.


29 juni

Upp och hoppa, det är onsdag idag och fint väder ute! Blir ingen stadsfest för mig idag som det verkar bli för resten av Skellefteå.. Ska sitta barnvakt från klockan tre idag och framåt natten! Nu är det ju snälla barn så det ska väl inte bli några problem. 

Varken hinner eller orkar skriva något mer på bloggen nu. Ska göra mig i ordning och sedan brumma iväg. Du får ha en jättebra dag så hörs vi senare, kram.


Dagens - onsdag



leggings  | shorts | tröja i spets | jeansjacka | mående: prima, perfekt, très bien!!

En vanlig tisdagkväll..

Hemma i lägenheten nu. Första gången på två veckor som jag sover i min egen säng. Det känns stabilt! Blir att sova här inatt sen sover jag inte hemma förrän kanske lördag-söndag igen.

Har hur som helst spenderat kvällen med Emmelie som ni såg i de tidigare blogginläggen. Satt bakom Sunnanåskolan tydligen - tack Klara för att du berättade det för mig - och bara tog det lugnt. Fick en promenad på köpet.

Körde hem därifrån nyss och fick även testa blåsa i ett alkotest för första gången som farbror polisen kom med. Snackade lite moppe, alkohol bland ungdomar och sedan fick jag köra därifrån - skakis som fan! Har kanske inte berättat det tidigare men jag är livrädd för poliser, åtminstånde när jag färdas på moppe eller cykel. Känner mig skyldig..

Ska ta och bädda ner mig nu. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


Det var en gång en gång och gången gick i ...

Det var en gång en gång och gången gick i gången men då tog gången slut och då blev det ingen gång. - Emmelie Krypsjö


Okänd plats på Sunnanå, är seriös - jag ha...

dsc00177 (MMS)

Okänd plats på Sunnanå, är seriös - jag har ingen aning om vart vi är! Har Emmelie bredvid mig och det känns som att vi har mycket att prata om trots att vi bara har varit utan varandra i några dagar.. Vi hörs senare, kram.


Sämsta tänkbara humör..


Är minst sagt på uselt humör för tillfället. Tog bussen från Boden där vid tolv och missade bussjäveln som skulle ta mig till Skellefteå - med tre minuter! Har alltså varit fast på Luleå busstation i två timmar. Fick vattnet jag behövde men var det verkligen värt de två timmarna av väntan? NEJ!

Loggar in på bloggen och ser en kommentar från samma person som tidigare, som fick svar på tal imorse.. Varför bryr du dig ens? Varför läser du min blogg om du finner den så motbjudande och pervers? Låt bli att göra det.. Blir så förbannat less på folk som kommenterar anonymt! Skriv ditt namn och stå för din åsikt. Skicka ett mail till mig så kan vi prata och jag ska lyssna på vad du har att säga, men sluta kommentera skit. För det sista, jag är inte störd!

Ska sätta mig med min bok nu och njuta av bussturen som tillslut kom. Får kanske träffa mina kära vän Emmelie ikväll också om jag har tur - glad över det. Ha det bra, kram.


En natt full av serier..



♥ Harry Potter and the Deathly Hallows
Hellcats: Fancy Dan
Project Runway
Sjukhuset - åtta avsnitt

Till sist hann jag även packa det mesta som ska med till Skellefteå! Det tog till fyra på morgonen innan jag tog tag i den delen. Känns bra att det är gjort nu, hahah..

Svar på idiotisk kommentar..


Fick en kommentar under gårdagen.. Har inte ens tänkt lägga ut den här eftersom det är så befängt, så idiotiskt! Men som svar till dig: Nej, jag är inte besatt och jag förföljer dem inte! Vill heller inte ligga med dem.. Förstår inte varför såna som du ens orkar kommentera alls?

Kommentera vettigt eller kommentera inte alls!


.

Några ord blev till många ord..
Några minuter blev till många timmar..

Kan bara tacka för pratstunden,
lägga mig ner och sova nu..

En orange himmel..



.. och en underbar kväll - gillas! Har fortfarande inte slitit mig från datorn för att packa. Sett klart filmen, ett avsnitt av Hellcats och även ett avsnitt av Project Runway!

Nu ska jag skriva några sista rader till Anton på msn och sedan bädda ner mig i soffan med en film. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon bitti. Sov gott, kram.


Like a little whisper..



Hallå i stugan! Allting bra? Här är läget helt under kontroll och humöret är på topp. Har nästan spenderat hela dagen utanför huset, vilket är olikt mig. Men det gillas!

Började nere på stan där böcker lånades och pappret om att jag ville ha sommarjobbet lämnades in. En vända förbi moster Elin också för att få min jacka lagad, tack!

Resten av dagen - eller det mesta av den i alla fall - har spenderats ute på balkongen med musik och en bra bok. Det är så det ska vara på sommaren!

Sitter för tillfället och ser på slutet av Harry Potter, det som jag och Simon inte hann eller orkade se klart igår. Borde kanske packa också eftersom det bär av till Skellefteå imorgon igen..

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer inatt eller imorgon, kram.


...



27 juni

Efter många om och men så är biljetterna till Harry Potter and the Deathly Hallows tillslut bokade. Blev inte premiären utan dagen efter istället men det funkar lika bra. Ska iväg med Anton och Joel och se filmen.

Har förresten läst ut boken nu också. Utan att säga för mycket: många tårar har fallit. Måste tacka Anna också som berättade vilka som skulle dö och lite mer om handligen innan jag läste boken, det gjorde den lättare att läsa. Ska se om de har fått till filmen lika bra som boken nu.

Var förbi biblioteket och skaffade lite fler böcker så nu blir det att sätta sig ute på balkongen och sola igen. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


_


Strålande sol ute. Har inte tid att sitta inne en dag som denna. Boken i högsta hugg och ut på gården. Vi hörs mer senare idag. Du får ha det så bra, kram.


Ett litet foto..


Endast en minut kvar till ett nytt datum.. En ny dag!


Har läst, läst och återigen läst de senaste timmarna. Lite mindre än tvåhundra sidor kvar av boken. Tycker ändå jag har jobbat på bra! Satsar på att läsa ut den inatt så det kanske är dags att dyka in i trollkarlarnas värld igen om jag ska lyckas med det.

Annars då? Allting bra? Här i Boden är allt prima.. Är ovanligt glad ikväll också och om Anton och Joel lyckas fixa fram biljetterna till Harry Potter imorgon kommer jag om möjligt bli ännu gladare.

Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon någon gång, kram.


Min favoritbild..



.. från triathlon av de bilderna jag tog! Verkligen in action. Vad tycker du om bilden?

Söndag

Nu är jag vaken - pigg och glad! Har spenderat en timme nu på morgonen med att se Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 med lillebror, han har tydligen inte sett den tidigare. Han sprang just ner för att äta frukost, kändes som att det var lagom tid för en paus nu.

Har inte tänkt hitta på något speciellt idag heller, det är ju faktiskt söndag. Kanske sätta sig ute med boken i solen, det verkar ju vara strålande väder här i Boden, åtminstånde så ser det ut så om man kollar ut genom fönstret.

NU: ner och äta frukost, sedan film. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Liten Emma och ung mamma


00:15

Hamnade som sagt i stugan där det var folk. Kände inte för att umgås så jag kurade ihop mig i soffan inne istället och fortsatte att läsa, ungefär halva boken kvar att läsa nu då. Vill inte att det ska ta slut men som sagt: Allting har ett slut! Kan knappt vänta på bion nu.

Funderar på att krypa ihop framför en film nu, läsa några sidor ut boken och sedan sova. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon bitti när jag vaknar igen, kram.


Draften 2011 - Adam Larsson


Solnedgång


En allra sista bild..



.. på pojkarna innan de åker över till NHL! Tack för dessa underbara år och lycka till.


25 juni

Hallå i stugan! Första textinlägget för idag då. Har inte orkat ta tag i det tidigare. Förresten kom det ju ut värsta långa inlägget inatt. Inte precis men nästan!

Hur som helst.. Har inte gjort ett dugg idag, men det ska de bli ändring på. Ska iväg till stugan senare idag och spendera kvällen där. Det regnar ute så jag tar med mig boken så att jag åtminstånde kan underhålla mig själv. Ni söta människor som har mitt nummer - skicka sms!

Det kommer upp fler inlägg sen, glöm inte att lämna en liten kommentar också. Nu ska jag göra mig klar. Du får ha det så bra så hörs vi mer ikväll, kram.


Triathlon 2011, uppe på land



Kan tänka mig att någon kommer fråga.. Tim kollade automatiskt in i kameran när jag riktade den mot honom! Sista delen av bilderna från triathlon. Fristående kommer.


Trettioårsdagen





NHL-draften

Ingen större skräll att Ryan Nugent-Hopkins blev vald först. För tillfället intevjuas han. Så långsamt som det går nu så kommer draften hålla på hela natten plus morgondagen.

Hoppas att Adam blir vald härnäst. Han får isåfall spela ihop med våran Joakim Lindström i Colorado - om han åker över nästa säsong vill säga. 

Nejdå.. Gabriel gick som tvåa och det är väl inte fy skam det heller. En svensk på andraplats - det är ju jättebra! Han intevjuas för tillfället och jag kan inte låta bli att förundas över hans underbara engelska..

New Jersey Devils - Adam Larssons nya adress! Han blev alltså vald som fyra och det är inte med lite stolthet som man ser honom gå fram till podiet. Skelleftegrabben.



Har inget mer vettigt att skriva.. Både Adam och Gabriel är valda nu - saknas bara att Mika ska bli vald nu i början också, då är jag nöjd! Får se vilka mer svenskar som blir valda..

Ottawa väljer nu. Mika Zibanejad! Ingen som läser denna blogg kan inse hur glad jag är nu. Han spelar i Djurgården men vad tusan gör det? Det är nästan med tårar i ögonen som jag sitter och hoppar på stället och jublar för mig själv. Mika och David i Ottawa, perfekt. Nästan lika bra som Tim och Oscar i Rangers!

Jag hejar på tre lag i NHL och de innehåller de mest underbara pojkarna också. Som jag skrev ovan: Rangers har ju Oscar och Tim i framtiden, Ottawa har David och Mika! Sen till sist.. Detroit har Calle Järnkrok! Bryr mig inte längre om att de åker över, får se dem ändå ♥



DETTA ÄR STORT - fyra svenskar är valda bland topp 10! Gabriel, Adam, Mika och Jonas. En historisk kväll.. Eller natt rättare sagt! Vilken lycka, vilken glädje.

Känner att jag med nöje skulle kunna skalla kudden nu men detta är bara en gång per år, måste hålla mig vaken. Ska med spänning se hur länge det dröjer innan nästa svensk blir vald också. Ska det bli Oscar Klefbom? Enligt rankningarna så borde det bli han som blir vald som näste svensk..

Någon som vet hur många som väljs i förstarundan? Blir någon mer svensk vald? Hur som helst blev den första spelaren som inte kommer från Sverige eller Kanada vald nu. Trettonde plats.

Om några minuter är det Rangers som väljer.. Blir det någon som man vet vem det är?

Nu känner jag att det är dags att bädda ner sig och sova. Blir att kolla upp mer imorgon vilka som blev tagna i förstarundan,  uppdaterar listan nedan då. Du får ha det så jättebra, kram.

2: Gabriel Landeskog, Colorado Avalanche.
4: Adam Larsson, New Jersey Devils.
6: Mika Zibanejad, Ottawa Senators.
10: Jonas Brodin, Minnesota Wild.
19: Oscar Klefbom, Edmonton Oilers.
30: Rickard Rakell, Anaheim Ducks.


Midsommarkvällen

Hur ska detta sluta? Det är mitt i sommaren, juni är snart slut och jag sitter ute i yllekofta och uggs. Den 20 juni tog jag fram dunjackan när jag skulle ta moppen till Emmelie. Det är inte okej!

Förutom att frysa så sitter jag och laddar upp inför NHL-draften som håller rum inatt. Har inte kanalen så jag hoppas att det går att hitta en livestream - annars borde väl aftonbladet uppdatera? Någon av er läsare som vet vart man kan se det? Hur som helst så hoppas man ju att någon av svenskarna ska gå först, antingen Adam eller Gabriel. Skulle ju vara roligast om den förstnämnde gör det, men i nuläget tror jag att någon kanadensare gör det!

Har haft en mysig kväll, trots att ingenting varit planerat från början. Hunnit med att läsa lite ur boken också - aldrig trodde jag att det skulle ta sådan tid att komma in i en bok om Harry Potter!

Antingen sätta sig ner och läsa nu eller se en film. Får se vilket av det de blir. Hoppas du har haft en bra midsommar också hörs vi mer inatt eller imorgon. Sov gott, kram.


.

Har äntligen kommit mig utanför dörren. Sitter ute på den inglasade altanen och främmandet har just äntrat. Grillat till middag, vilken lyx. Tror ingen är inne på datorn nu så jag avslutar väl här.

Du får ha det så bra så hörs vi senare ikväll, kram.

Dagens..



mjukisbyxor  | rundbladtröja | flottigt hår | illamående | = BRA MIDSOMMAR

Jag vet att Viktoria älskar..



.. denna bild på Melker - trots att hon inte sett den!

Glad midsommar !!


God morgon och glad midsommar förresten! Ser ut att bli en ganska seg dag idag eftersom mamma jobbar och vädret inte alls är på topp.


Har myggbett fulla kroppen idag också eftersom min gullige lillebror lämnat dörren öppen igårkväll och alla myggen hittade in i mitt rum. Som jag skrev på facebook: Jag hatar myggor !!





Har endast läst ett kapitel ut Harry Potter än så det är väl på det stadiet jag stannar idag - läsa, läsa, läsa! Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


08:00 - Fredrik Styrman


.

NU: Sova, sova, sova.. Hela natten lång! Eller först läsa några sidor ut Harry Potter.. Midsommar imorgon då. Ha det bra så hörs vi imorgon. Sov gott, kram.


-



Sista omröstningen

Första, andra, tredje eller fjärde bilden? Du får endast rösta på en av bilderna.. Avgör detta fort snälla ni? Vill bara ha en klar vinnare. Själv älskar jag sista bilden..


Tjugotredje juni

Vill inte vara här nu. Folket som jag vill träffa finns in Skellefteå, inte i Boden! Hade gjort vad som helst för att befinna mig i schtaan nu.. Förlåt mamma, inget illa menat mot dig!

Har suttit inne hela dagen och inte orkat göra någonting. Har inte tagit mig utanför dörren än trots att det är fint väder ute. Illa. Får försöka ta mig ut ikväll men jag vet inte vad jag ska hitta på då heller. Ska försöka få tag på Viktoria, hon kanske vill träffa mig..

Annars då? Jag vet inte riktigt.. Du får ha det så bra så hörs vi senare ikväll, kram.


The lazy song..


Triathlon 2011, del II


Ett kort inlägg


Somnade. På. Soffan. Inatt. Och. Missade. NHL. Awards. Bra jobbat Emma! Har ont i hela kroppen nu när jag tillslut har vaknat igen och förkylningen sitter där den ska också.

Har inga planer inför dagen men eftersom det finns en oläst Harry Potterbok i väskan - då känns det ganska självklart! Hoppas att det blir sol och varmt ute idag så att det går att vara ute på gården och kanske till och med få sig lite färg i ansiktet.

Nu ska jag försöka äta frukost. Du får ha det så bra så hörs vi mer senare, kram.


Svar på två frågor..




SVAR: Börjar väl med att tacka så jättemycket! Sen som svar på dina frågor.. Ja, jag har massor av fler bilder - detta var del ett av kanske tre? De var och simmade på Kågebadet.

Sen de som jag vet inte var med.. David, Tim, Joakim, Lee, Andreas, Mikko och sen så bröt Anders efter några kilometer också. Nu tillhör ju bara tre av de där fortfarande AIK men de var dem som jag kom på som spelade förra säsongen eller har tillkommit inför nästa säsong!




SVAR: Tyvärr så har jag ju inte det.. Hade ingen aning om vilka tider det var eller någonting så vi hade bara tur att vi fick kontakt med Jrkager (hahah, jag avlider) och fick veta att de skulle vara på Kågebadet vid tre! Jo, många av dem såg ut som att de skulle drunkna eller åtminstånde sjunka till botten för några sekunder - de sprang eller hoppade sig fram istället för att simma..

Hoppas att ni är nöjda över svaren? Försökte svara så gott som möjligt.. Det är bara att fråga om ni undrar över något annat någon annan gång. Ha det så jättebra, kram.


En vanlig torsdagskväll..



När det tar en kvart att se ett klipp som är två minuter och tjugotre sekunder långt - då är det dags att rensa datorn.. Tycker förresten att du ska kolla in det klippet här!

Orkar inte rensa datorn ikväll så det får bli en annan gång. Funderar på om jag ska lägga mig och sova eller sätta igång en film - det lutar åt det sistnämnda! Det första kändes aningen lockande ändå eftersom Emmelie tidigare idag räknade ut att vi sovit mindre än sexton timmar de tre senaste dygnen.. Jag brukar sova mellan sex och tretton timmar per natt när jag är ledig eller har lov.

The Switch - det är filmen som åker igång nu medan jag väntar på att försöka hitta en stream till NHL-awards! Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon bitti, kram.


Triathlon 2011


Present från praktiken..


Fem rader text

Kåge. 22 juni, 2011. Regnskurar men annars ganska okej väder. Intressant början på ett inlägg, hahah.. Sitter hos Saga och för tillfället äter hon frukost bredvid mig.

Väntar och hoppas på att de ska komma förbi några hockeyspelare men det lär de väl inte göra. Är inte så brydd egentligen men det är flickan bredvid mig - vad har hänt med mig?

Ska umgås med min vän nu. Ha det bra så hörs vi senare idag, kram.


Rösta fram Årets bild - final



Final i omröstningen av Årets bild. Från vissa inlägg har det kommit med flera bilder eftersom de fått lika många röster.

Nu är det dags för er att utse årets bästa bild från hockeysäsongen 2010-2011! Har fått in närmare sjuttio röster på de andra inläggen tillsammans så nu hoppas jag verkligen att de som tidigare har lämnat en röst kan göra det även nu - självklart ni andra också!

TÄNK PÅ KÄNSLAN - INTE BARA PÅ UTSÉENDET!

De som brukar vara på Skellefteå AIK:s matcher vet nog vilka som visar känslor mer och mindre. Han som är nominerad med fyra av nio bilder här är nog den som visar mest känslor - både positiva och negativa. Om de vinner är det han som skriker mest och som man som publik blir gladast av att se. Om det blir förlust är det Tims ledsna miner som berör mest - han har verkligen hjärta för klubben efter att ha spelat här hela sitt liv.

Finns även en till som verkar vara lika populär hos er som han är hos mig - David! Tre bilder på honom har gått vidare till finalen. Ska inte skriva så mycket mer. Han gjorde en magisk säsong - femtio poäng! Magic number seven.

Fanns vissa av de andra bilderna som vann överlägset i sin kategori också, så som bilden på Mikko. Det var oftast känslobilderna som gick vidare hit. Bilderna där känslan av glädje eller känslan av fryst ögonblick fanns. Tycker absolut ni har tagit vidare de bästa bilderna!

1: Glädjeskrik efter finalmatchen mot Färjestad
2: 3: I skottläge, David gör mål
3: Pär Lindholm i båset
4: Tim visar känslor i utvisningsbåset
5: Mikko Lehtonen (större format )
6: David Rundblad (större format)
7: Tim Erixon
8: David & Tim i slagsmål
9: Tims magiska målgest efter målet som tog oss till final

Kommer precis som vanligt ompublicera inlägget igen för att fler ska se det. Bläddra alltid ner för det har oftast kommit något fler inlägg under. Omröstningen avslutas så fort det finns en klar vinnare och det har kommit i nog många röster! Tack på förhand, kram.


Tjugoandra juni

Hemma i lägenheten - för några minuter! Ska träffa mamma nu och sedan ta bussen mot Kåge vid halv elva och innan dess ska allting packas eftersom jag får hämtning av mamma sen när hon kör norrut. Börjar känna mig lite stressad eftersom jag ska duscha innan också.

Har haft en alldeles undebar vecka hemma hos Emmelie och lärt känna massor av nytt folk, vissa mer än andra. Kommer tänka tillbaka på denna vecka nu när jag blir fast i Boden till nästa onsdag, hahah.. Tack än en gång ni människor som har gjort veckan så bra! Tyvärr så har ni gjort blogguppdateringen usel i samma veva.. [blink]

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag med uppdatering, kram.


Exakt en vecka sedan jag sov hemma. Kommer...

Exakt en vecka sedan jag sov hemma. Kommer inte göra det på ett bra tag heller eftersom jag åker till Boden imorgon. Höll på att åka hem från Emmelie men eftersom jag tydligen hade feber då så ville de inte släppa hem mig - fånigt tycker jag, men de bryr sig i alla fall. Tack! Har ingen aning om någon har kollat in på bloggen idag heller men det lär jag ju upptäcka imorgon. Ska förresten till Kåge imorgon under dagen och umgås med Saga. Hoppas även få några bilder på hockeypojkarna som har triathlon.. Vi hörs mer imorgon. Du får ha det så bra och sov gott, kram.


Söndag? Nej, tisdag!

Känns som att jag ska sluta skriva saker som hur som helst inte inträffar. Somnade hos Emmelie även denna gång. Anna, Anton och Joel kom och såg film med oss och de två sistnämnda lämnade huset just efter två. Toy Story 3 och Just go with it - filmerna vi såg.

Emmelie sommarjobbar ju hemma och jag däckade på tvättstugegolvet när jag låg och tittade på.. Jag är pigg nu! Underhåller henne med musik nu - Justin Bieber.. Gillar inte hans musik men ändå spelar jag upp den? Okej, låten Baby sitter fast i mitt huvud, det är anledningen.

Nu ska jag prata med henne medans hon är duktig och jobbar. Blir att krypa ihop med varsin Harry Potterbok när hon är klar för idag.

Du får ha det så bra så hörs vi senare idag någon gång, kram.

Fortfarande kvar hos Emmelie och kaninen p...

dsc00170 (MMS)

Fortfarande kvar hos Emmelie och kaninen på bilden är min enda vän för tillfället när flickan är upptagen..


Dubbelt upp..


En regnig kväll..

Hemma igen! Eller.. Ska snart ut igen snart så det är bara för en liten stund. Blir att umgås med folket ikväll också, tror jag. Efter det ta moppen hemåt igen för att sova hemma.. Har inte fått något svar på vad som kan tänkas hittas på ikväll heller men jag litar fullständigt på Emmelie.

Nu ska jag försöka röja undan lite här i lägenheten, mamma kommer ju och hälsar på under onsdagen. Du får ha det så bra så hörs vi mer ikväll, kram.


Tjugonde juni

Sov inte så mycket inatt.. Somnade alldeles för sent! Satt och pratade med Emmelie i flera timmar - både djupa samtal och lite lättsammare samtal. Tack gumman för att du anförtror dig åt mig! ♥

Befinner mig hemma hos Anna nu. Ska ner mot stan när bion öppnar och försöka fixa två biobiljetter till Harry Potter and the Deathly Hallows - sista filmen! Det är med glädje OCH sorg jag skaffar de biljetterna.. Vill egentligen inte se filmen eftersom det är definitivt slut då men det kanske är bäst att ta sig i kragen och se slutet även om det blir deprimerande. Harry Potter har följt mig åt sedan jag var sex år gammal, större delen av mitt liv alltså..

Nu ska jag lämna datorn. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer senare idag, kram.


Systrar.




Gillar att vi är seriösa i allt vi gör - Emma Nyström och Emmelie Krypsjö i sina rätta jag!

Gillar också att det är jag som ser ut att vara störd på alla bilder ovan.. Det var ju tänkt att några bilder när Emmelie gjorde till sig också skulle komma med men tydligen inte!

Har inte hänt så fruktansvärt mycket ikväll men sådant kan också vara skönt. Spenderat kvällen med dator i min famn och mobil i min hand. Tack ni snälla människor som hjälper mig! Åker hem över dagen imorgon sen så får vi se vad som händer..

Nu ska jag försöka sova.. Ska ju upp vid sju imorgon bitti eftersom Emmelie ska sommarjobba. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon bitti. Sov gott, kram.


Nittonde juni

Blev ingenting som planerat idag. Skulle ha sett film med Joel och Anton ikväll men tyvärr blev det käppar i hjulet, fanns inte tid till det.. Emmelie städar och jag sitter och skriver med Saga på facebook. Sover inte hemma ikväll heller, stannar här istället.

Funderar och funderar.. Har inte kommit fram till vad jag ska göra än men det kommer väl någon gång. Nu ska jag försöka vara social med Emmelie, så gott det går medans hon städar. Känner att jag inte precis är det bästa sällskapen när jag sitter här eller är så här för den delen heller.

Ska ta mina funderingar och lämna datorn nu. Ha det bra så hörs vi senare ikväll, kram.


En kram


Sovmorgon?

Första gången som jag vaknar klockan två.. Tycker att vi förtjänar det efter alla våra sömnlösa nätter! Sen så blir man faktiskt ganska trött av att se en massa disneyfilmer med halvsorgliga slut hela tiden. Kanske blir att se Lejonkungen för första gången nästa film då?

Hur som helst är inget planerat inför dagen men något ska väl gå att hitta på.. Blir att sova hemma ikväll också, första gången på nästan en vecka.

Har ingen aning om vad jag ska skriva så jag avslutar väl nu. Ha det bra, kram.


En ny dag

Har haft en jättemysig kväll, precis som vanligt med dessa underbara människor. Började hemma hos Emelie där vid sex med att se filmen Trassel, de hade redan sett den till skillnad från mig. För tillfället var det då jag, Emmelie och Emelie som såg filmen - jobbigt med samma namn men tack och lov så stavar de olika, hahah..

Efter att vi sett klart filmen så kom Linus över och vi vandrade vidare mot Joel och tvingade med honom ut. Landade tillslut hemma hos Emelie igen och parkerade framför Kung Fu Panda. Avslutade kvällen med att dra vidare till Emmelie och se filmen Wall·E och folket lämnade just.

Har alltså lyckats se tre Disneyfilmer under kvällen som jag aldrig sett tidigare - det gillas! Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


En canon


Kalas..

dsc00158 (MMS)

Kalas..


-


Ett sista minne till John Lindmark


Josefine springer efter Elin ut på skolgården. När hon äntligen hinner fatt henne så tar hon in sin vän i en stor kram, en kram av tröst och kärlek men som i grund och botten drunknar i sorg. För ett år sedan hände något som förändrade hennes liv totalt, när hennes bästa vän och älskade pojkvän blev brutalt ihjälslagen av sin mor. Det finns många Varför?

Timmarna på skolan känns tunga. Lärarna förstår inte, de vill inte förstå. Hockeykillarna springer runt och flamsar, precis som vanligt. Simmarna har förmiddagsträning och tjejerna har lämnat lektionen eller somnat på grund av uttråkning. Hon slänger en tanke åt David, undrar om han också tänker på John idag, precis som hon tänker på John varje dag. Han blickar åt hennes håll och hon förstår att han också har sin vän tankarna. Läraren avbryter barskt och förkunnar att det är rast. Elin sitter kvar på sin plats, för tung för att kunna röra sig från sin plats. Josefine kommer fram till henne och ber henne, hoppas att hon vill följa med ut. Elin skakar på huvudet. Läraren passerar hennes bänk och ber henne gå ut och ta en nypa luft men hon skakar åter igen på huvudet och ber dem att lämna henne ifred. En tanke flyger genom hennes huvud, hur i helvete kunde de bli så fel? Hon känner en hand på sin rygg, likt en smekning, och kollar upp. Sen reser hon sig upp och lämnar klassrummet.

För några år sedan var allting frid och fröjd. Hon hade en familj som hon älskade, eller som hon fortfarande älskar, hon hade ett liv på skolan som hon längtade att gå till och en pojkvän vars famn hon älskade att drunkna i. Hon hade ett helt underbart liv som hon verkligen njöt av att leva. Hennes liv hade alltid varit lugnt och bekymmersfritt, där i den lilla lägenheten på Nyckelgatan, där hon bodde med sin mamma, pappa och sina två småbröder. Det var de fram till den dagen hon träffade John, en dag för mycket länge sedan, där på mellanstadiet någon gång. Deras vänskap som växte sig allt starkare med åren och som i slutändan bottnade i gränslös kärlek med ett band som få människor har.  När han först gett henne förtroendet och berättat om sin uppväxt och sitt liv så hade hon tagit avstånd, fel gjort av henne men hon kände att hon inte var stark nog att ta hand om det, hålla inne med det. Men någon gång så kände hon väl att det var dags, att vad hon än gör så hjälper hon denna pojke, sin vän. Det förtroendet håller hon fortfarande kärt, även fast han inte finns mer, hon bevarar det i hans minne, ett sista minne till John Lindmark. Hennes familj har fortfarande ingen aning om vad som hände med honom, vännerna tror att det handlar om någon olycka. Samtalet som hon fick från polisen, det måste toppa alla listor i världen för hemskaste samtal. När rösten i telefonen berättade att John inte längre finns hos oss, att han lämnat jorden för en bättre plats, att han kommit till en värld där våld inte finns.

Josefine springer efter Elin ut på skolgården. Elin snyftar och tårarna rinner nerför hennes kinder. När Josefine äntligen hinner fatt henne så tar hon sin vän i en stor kram, en kram av tröst och kärlek men som i grund och botten drunknar i sorg. För ett år sedan hände något som förändrade Elins liv totalt, när hennes bästa vän och älskade pojkvän blev brutalt ihjälslagen av sin mor. Hockeyn som alltid betytt så mycket för honom blev hans död, bara han inte led allt för mycket tänker hon varje dag, bara det gick fort. Hon visste det själv att han hade de svårt hemma men kunde aldrig i sitt liv förstå vad som kunde inträffa, att något sådant skulle kunna hända. Varför tog hon inte hand om honom? Varför tog hon inte hand om sin älskade? Varför släppte hon hem honom den dagen även fast hon visste om vad som inträffat på morgonen? Ja, det finns många frågor. Ingen kan ge henne svar på de frågorna, det börjar kännas alldeles för tungt nu. Hon drar sig ut vännens grepp, springer. Hon springer bort från verkligheten, bort mot vattnet. Kanske kan hon hoppa, finna ro. Kanske kan hon finna ro där innan hon tar beslutet att lämna. Kanske kan det inträffa något som gör att hon ändrar sig. Kanske.. Hon springer, hon springer, fort, bort från alltihop. Hon springer rakt i famnen på David, som bara står där och väntar på henne, utan att hon vet om det. Han viskar till henne: ”Allt kommer att bli okej, John har det bra där han är!” Allting brister för Elin och hon faller ihop i en orklös hög på marken och andas ut!

Lite smått stressad..

NU brinner det i knutarna.. Ska vara i andra sidan stan klockan tolv och har inte gjort mig klar för fem öre. Ska iväg på kalas hos Viktor som fyllde två igår, ska även fira storasyster. Emmelie ligger och sover och jag känner stressen komma allt mer.

Nu ska jag stiga upp och göra mig klar. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag.


Tuffingarna




.. fyra bilder och fem människor. Joel, Anton, Emelie, Edward och Emmelie!

Än en gång får jag be om ursäkt. Lovade att bli bättre på att blogga men som sagt.. Det är ju sommar! Blev inte som det var tänkt ikväll heller. Skulle ju ha sett film men ingen ville vara med oss. Emmelie har tvingat mig att se Livet enligt Rosa hela kvällen istället. För tillfället så spelas Rosa: The movie upp på datorn bredvid eftersom vi nyss sett klart hela serien.

Ska väl göra henne sällskap nu. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon bitti, kram.

Genom en hinna av rök..



Fortfarande hos flickan som jag kallar min lillasyster. Har inte orkat skriva på flera dagar men så är det väl på sommaren? Man behöver inte blogga mycket varje dag..

Var i varje fall nere vid älven hela kvällen igår och grillade, skrattade och vad vi nu gjorde.. Blev sammanlagt sex personer eftersom resten övergav oss innan vi ens kommit överens om något. De som underhöll mig under kvällen - och då menar jag bokstavligt - blev Emmelie, Emelie, Anton, Joel och Edward. Tror bara det finns gulliga människor här på Sunnanå.

Ska tydligen se Trassel ikväll, har inte sett den tidigare.. Det är väl det som händer om några timmar. Har inte en aning om vad som händer fram tills dess!

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kanske med lite bilder, kram! ♥


Soulsisters



Happy Birthday..




Nu loggar jag ut för ikväll..


Vidare mot älven med folket..


Punkt


Elin, Elin, Elin..



En testbild som togs under fotograferingen med Johan & Elin..

Sextonde juni

Bloggade inte inatt. Kände ingen lust till det eftersom matchen gick som den gick. Fick inte besöka Örnsköldsvik i år. Nästa år är det Tim som kommer hem med bucklan till Skellefteå efter att Rangers har vunnit!

Hockeysäsongen är förresten officiellt över nu. Silly Season har aldrig tidigare varit så intressant, fast det står ganska still nu. Det är dags för Lasse att komma med någon riktig drömvärvning.

NU: ut på gården och lägga sig med sista Harry Potter-boken! Ska läsa den bara för att se vilka som dör. Är man nyfiken så är man. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


En timme och en minut..

Förlåt att jag har varit sämst på att blogga under de senaste två dagarna. Har varit upptagen och är upptagen nu också egentligen. Ännu en kväll har spenderats hos Emmelie tillsammans med Emmelie, Emelie, Anton och Joel. Ser på film nu men jag är uttråkad.. The time traveler's wife.

Nu fick jag fan självmordstankar. Joakim Lindström åker över till NHL. Det går ju inte. Laura har ju redan inrett Livys rum. Han kan ju inte lämna AIK. Nej. Nej. Nej. Det går ju inte!

Du får ha det så bra och sova gott, nu ska jag gråta över den förlorade hemvändaren och Skelleftesonen - även Luleåtattarnas kommande guld. Vi hörs mer inatt, kram.


Two people..


En natt att minnas..

Nu är jag back on track! Sitter hemma hos Emmelies mamma nu, flickan sitter bredvid mig.. Hade en alldeles underbar kväll igår och det blev en lång natt, somnade där vid fem. Emmelie och Emelie gjorde min natt med sin humor. Gråt, skratt och galenskap - kvällen i detalj!

Tänkte bara kika in snabbt och säga hej! Avslutar väl detta korta men ack så underbara inlägg med ett: ha det bra, kram.


Kvällens outfit..

dsc00155 (MMS)

Kvällens outfit..


Sover hos Emmelie inatt! Har haft en trevl...

dsc00151 (MMS)

Sover hos Emmelie inatt! Har haft en trevlig kväll med henne och en massa annat folk. Vi hörs mer imorgon, kram.


Melissa Horn


Autografjägare på rad..


En bild på Josefine


I rather be with you



I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you were naturally
The one to make it so easy when you showed me the truth
Yeah, yeah I'd rather be with you
Say you want the same thing too


Klockan är 16:30 och..

Om det blir som det är tänkt så blir eftermiddagen och kvällen fullspäckad. Först till Morön för att vara lektant - som Ulle så fint beskrev det - på Towas kalas. Får se vad som blir av det då.. Vid nio rulla mot Sunnanå för att träffa Emmelie och en massa annat folk.

Har gjort i ordning inlägg som kommer upp senare idag. Glöm inte att lämna många kommentarer. Du får ha det så bra så hörs vi mer inatt när jag kommer hem, kram.


Unfocused


Fjortonde juni

Nu är jag vaken! Stängde av hockeyn inatt när det stod 4-0, orkade inte se mer då. Slutresultatet blev snäppet sämre, 5-2! Alltså är det direkt avgörande natten till torsdag, säsongens sista match. Jag säger det igen: kära hockeygudar - jag hejar på Bruins från och med nu!

Måste försöka göra mig klar för att gå in till stan. Ska hitta ett bälte hade jag tänkt, antingen ett svart av något slag eller flätat..

Har ingen aning om vad jag ska skriva så jag avslutar väl nu, innan det blir allt för mycket svammel att läsa. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Glädjeruset



Detta är trevligare bilder än de som utspelar sig på datarskärmen för tillfället. Fyra mål mot noll, fördel Bruins. Nu kramar jag kudden. Sov gott, kram.

Hunnit med mycket..

Känner att jag har fått väldigt mycket gjort idag, till skillnad från de senaste dagarna. Först tog det tusen år innan jag gjorde mig klar men när jag änligen var påklädd och halvt sminkad - då bar det av in till stan! Fick med mig två tyger hem, ett gult och ett blommigt.

Efter rundan på stan så tog jag moppen upp till Anna och där spenderade jag resten av dagen. Hann med att sy en byxdress, baka cupcakes och baka chokladbollar. En nöjd Emma och en nöjd Anna. Måste bara skaffa ett snyggt bälte till byxdressen!
 
Funderar om jag ska ta en liten powernap innan hockeyn, lär ju somna under matchens gång annars.. Vill att Canucks ska vinna men samtidigt inte. Vill ju inte att nattens match ska bli den sista matchen innan nästa säsong men det är ju hur som helst slut på torsdag. Det skulle ju vara perfekta slutet på en nästintill perfekt säsong - att få åka ner till Örnsköldsvik!

Nu har jag bestämt mig. Du får ha det så bra så hörs vi senare inatt. Sov gott, kram.


J20 - träningsmatch



Uppbokad den sjunde september - check, check, CHECK!

Äntligen klar med byxdressen..

dsc00149 (MMS)

Äntligen klar med byxdressen..


En anka


Elin och Johan


Trettonde juni

Har varit vaken i flera timmar men inte orkat skriva ett inlägg. Somnade sent och vaknade sent - det är ju sommarlov! Men om man tittar på vädret så kan man inte tro det, dåligt väder.

Blir en snabbvisit inne i stan snart. Ska försöka få med mig något tyg hem så att jag kan göra mig av med energin som kom igår, lusten att sy. Åka bort en vända och sedan ta moppen upp till Anna och försöka få ihop klänningen eller byxdressen som jag har i mitt huvud.

Glöm inte att läsa novellen - som finns två inlägg ner - och säga vad du tycker. Nu ska jag göra mig klar för stan. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, kram.


En liten video


-



Första slaget träffar hans kind. John flyger baklänges och slår i väggen. Allting snurrar till och han ser att någon lutar sig över honom. Han griper tag i personens axlar, hon faller till marken. Personen griper tag i något som ligger en bit bort. En tanke flyger genom hans huvud. Kan han ha glömt hockeyklubban i hallen när han kom hem från träningen tidigare idag? 

Det har länge varit konflikter i familjen Lindmark. Från det att John och Linneas pappa lämnade dem till nu när problemen är lite mer invecklade. En dag var han bara borta, alla hans saker var borta. Alla foton, alla småsaker som påminde om honom, allt var borta. Det var som om han aldrig existerat. Men det hade han ju gjort, det är John och Linnea bevis till. Deras pappa fanns där en tid, om än en kort tid, men han fanns där. Deras mamma Frida sörjde, men de förstod ju inte barnen, de var ju så små. John var nyss fyllda fem och Linnea ett år gammal. Folk kom över med mat och pratade med Frida dagarna i ända efter det att pappa Jens försvunnit. De äldre visste ju att han inte försvunnit på riktigt, bara lämnat jordelivet och besökt himlen. Men det visste ju som sagt inte barnen. Ingen orkade ta den diskussionen på ett bra tag, inte förrän de blev mycket äldre och drömmarna om att pappa skulle komma tillbaka slocknat så pass mycket att de inte gjorde så mycket om det dränktes totalt.

John och Linnea växte upp med sin mamma i ett samhälle ungefär sex mil utanför Skellefteå, lilla Jörn, för att sedan flytta in till stan inför när Linnea skulle börja sexan och John första året på gymnasiet. John valde gymnasiet som skulle uppmuntra hans drömmar och förbättra hans spel. Ge honom möjlighet att kanske få börja spela med de större killarna i stadens hockeylag. Lära känna dem med samma intresse. De många inte visste då var att hockeyn inte alltid varit det intressantaste gymnasievalet eftersom han samtidigt vill ha en bra utbildning i bagaget, ett svårt val att göra, det som är roligt under hela gymnasietiden eller det som är lite tråkigare men som samtidigt kan ge en bra hjälp i framtiden om han inte lyckas med hockeykarriären. De som fick honom att vilja söka till SPID var familjesituationen hemma. Han ville ha något som skulle ta upp mycket tid, som fick honom på andra tankar och då var det just hockeyn som uppfyllde hans krav. Varje träning när han bara kunde slappna av, slippa tänka på mamma och Linnea, slippa tänka på pappa.

Dagen när kuvertet droppade ner i brevlådan var han inte så glad som vem som helst egentligen skulle ha varit när de kom in på rätt program. Han hade just bråkat med sin mamma, han var rädd och besviken. Rädd för hur framtiden skulle se ut, besviken på hur hon blivit.

Dagen då kuvertet droppade ner i brevlådan hade John och Frida haft det största bråket på länge. Frida hade vaknat och tagit den vanliga hederliga morgonstänkaren och John hade tappat fotfästet och sagt ifrån. Hon hade blivit på dåligt humör och John hade snabbt försvarat sig och ryckt med sig Linnea och tagit med henne till skolan. Dagen hade flutit på som vanligt med lektioner på förmiddagen och hockeyträning på eftermiddagen. Men känslan av morgonens bråk hade fortfarande hängt kvar och den känslan var obehaglig, som om något var att vänta. Men som vanligt ignorerar man den känslan eftersom det oftast är en överreaktion. Denna gång skulle den känslan ha tagits på allvar. Då kanske det inte hade hänt.

När han kommer in genom dörren efter att han varit och lämnat Linnea på fotbollsträningen ser han sin mamma stå där i hallen. Hon är inte nykter, det ser han på en gång. Hon ser rent ut sagt förbannad ut när hon kommer emot honom. Första slaget träffar hans kind. Han ser på sin mamma med skräck i blicken. Han flyger baklänges och slår i väggen. Allting snurrar till och han ser att någon lutar sig över honom. Hon, Frida, hans mamma vinglar till. Han tar tag i hennes axlar och hon faller till marken. Frida sträcker sig efter något som ligger en bit bort. En tanke flyger genom hans huvud. Kan han ha glömt hockeyklubban i hallen när han kom hem från träningen tidigare idag? Svaret är ja, klubban ligger nu i säkert förvar i Fridas hand och hon ställer sig snabbt upp. Han känner alkohollukten runt henne. Känner vibrationerna i luften. Sedan kommer klubban - med #7 skrivet med snygg handstil högst upp på tejpen vid greppet – flygandes mot hans tinning. Allting svartnar.


En liten fråga till er..

Hann inte se filmen eller rättare sagt serien som jag ville se men hann däremot se första avsnittet av Big Brother. Som många vet så missade jag ju första halvan av allt - tar igen det nu när jag har laddat upp med alla avsnitt!

Funderar på tal om ingenting att dela med mig av två noveller som jag har skrivit. Skulle det vara intressant? Vet att Viktoria tycker det men ni andra då? Dela med mig av dem eller ej?

Sitter förresten och skriver på en nu. Den kommer inte bli klar men det känns bra att skriva igen. Hoppas att Svenska B innehåller med novellskrivande och liknande uppgifter.

Nu ska jag se kvällens avsnitt av Hellcats sedan krypa ihop och sova. Sov gott, kram.


Fick något gjort..

Fick faktiskt någonting gjort i eftermiddag och ikväll. Mötte upp Louise och lämnade vad jag skulle till henne, brummade sedan upp till Vitberget.. Kom just hem därifrån och är nöjd över att jag överhuvudtaget tog mig ut idag, det trodde jag aldrig.

Visst ja.. Du Viktoria? Jag vet nu med säkerhet vem som bor i det där huset.. Mötte honom idag och de måste vara han som jag pratade om som bor där! Det kan inte vara någon annan..

Vad händer annars då? Vad finns det att göra en söndagskväll? Funderar på se någon film och sedan lägga mig och sova.

Nu ska jag försöka övertala lilla mamma att få boka frisörtid. Får se om jag får göra det jag vill med håret också. Du får ha det så bra så hörs vi mer inatt, kram.


Har man ingen assistent så..

 

Söndag är en bra bloggdag..



Nu har mer än halva söndagen gått och jag har fortfarande inte lämnat lägenheten. Är ju tydligen ganska dåligt väder ute så det kanske är bäst. Måste möta upp Louise i stan också.. Har inte fått svar av någon så jag vet fortfarande inte vad som händer ikväll men något ska väl gå att hitta på.

Måste hinna tvätta håret innan jag drar iväg också. Skulle lätt kunna smöra en macka eller olja in ett gammalt rostigt gångjärn med frisyren jag har nu.

Du får ha det så bra så hörs vi om en liten stund igen, kram.


Jag saknar dig



Läste en bok nyligen. Den handlade om två flickor, tvillingflickor. Cilla och Tina. En av flickorna är med i en trafikolycka och avlider. Hur ska Tina klara sig utan Cilla? Hur ska hon överleva utan sin allrakäraste syster?

Under bokens gång så blev det många tårar. Boken var så rörande, så sorglig, så tung att läsa. Funderade för varje sida jag läste om det inte skulle komma ut en film om denna underbara bok. Funderade och hoppades verkligen. Hittade in på en blogg tidigare imorse och ser till min förskräckelse men ändå glädje - det kommer en film i augusti! Lite obehagligt var det allt men..


Tolfte juni

Vaknade för många timmar sedan men har inte orkat blogga.. Lade ut en bild på Elin och Johan och det fick räcka, hahah! Har inte gjort någonting nu på morgonen, har inte ens fått mig upp ur sängen. Har skickat iväg bilder från studenten men inget mer.

Vad som händer under dagen är ännu oklart. Har ingenting planerat. Eller jag måste till busstationen där vid fem och lämna ett minneskort till Louise, annars är det lugnt.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Luta ditt huvud mot min axel..


modell: Johan Hedlund & Elin Karlsson | foto & redigering: Emma Nyström

Studentbilder 2011

  
    


Natten till måndag..

Blev en ganska okej kväll trots allt. Matte söker husse. Filmen gick på TV:n så det blev att se den istället för den jag hade tänkt se.. Underhåller mig med en massa serier så som Unga Mödrar, Klassträffen och Hellcats för tillfället. Vill inte sova än, det är ju sommarlov och jag är pigg.

Har gjort i ordning så att det kommer upp ett inlägg med studentbilder imorgon bitti kring åtta, ligger förhoppningsvis och sover då!

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon. Sov gott, kram.


Färg eller svartvitt?



Vad tycker du? Ska bilden vara i färg eller svartvitt?

...

Blev att vara hemma själv ikväll. Fick inget konkret svar och sedan helt plötsligt var det försent att göra upp andra planer. Får väl sätta igång någon dålig film och spendera timmarna innan sovdags med det. Fan. Ensam en lördagkväll, det kändes helt plötsligt bara skit.

Det kommer lite studentbilder sedan. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


En liten fråga..




Svar: Börjar väl med att tacka för de orden! Sen på din fråga.. Nej, det var faktiskt inte jag som kom på det. De var en av mina söta bloggläsare som gjorde det och skickade in idéen. Tyckte också att det var en rolig idé så därför körde jag igång en omröstning!


Elfte juni

Helt uttorkad. Värmen ute är olidlig men vi klagar inte.. Kom just innanför dörren efter att ha varit ute med Elin och Johan på Nordanå och borta i Bonnstan för att fota. Fick en favoritbild - den kommer upp senare idag, absolut! Ska stoppa in bilderna på datorn nu och sedan börja kolla igenom och rensa. Har inte skrattat så här mycket under en fotografering tidigare heller..

Kvällen är ännu inte planerad helt klart. Pratades om att jag skulle träffa Emmelie, Emelie och Anna ikväll men har fortfarande inte fått någon bekräftning av den förstnämnde. Annars skulle jag lätt kunna lägga mig och sova till morgondagen, så trött är jag.

Nu ska jag ta tag i bilderna. Du får ha det så bra så hörs vi om en liten stund, kram.


Studentflak..


.

NU: iväg och fota Elin & Johan! Bilder kommer upp senare idag om jag får tillstånd till det. Ha det så bra, kram.

Nattens inlägg..

Äntligen är hockeyn igång. Hann däcka några minuter i soffan i väntan på att det skulle börja, men nu är jag vaken igen! Eller jag ser fortfarande i kors.. Men huvudsaken att jag ser pucken! Vem bryr sig om det är en eller tre puckar jag ser? Skulle lätt kunna somna som jag sitter nu.

Chanserna finns men än har inga mål trillat in. Det står noll mot noll efter första perioden. Tycker absolut att det är Canucks tur nu. De har gjort ett mål medans Bruins gjort tretton mål under de senaste två matcherna.

Detta inlägg blev aldrig färdigskrivet, somnade istället. Canucks vann i alla fall med 1-0 och jag är glad! Förlust i nästa match sedan direkt avgörande sjunde.


Vaknade nyss.. Uppdaterar när jag kommer t...

dsc00108 (MMS)

Vaknade nyss.. Uppdaterar när jag kommer till datorn!


Morgoninlägg så här på kvällskvisten..

Sitter ute på Johannas altan och brottas med myggen. Har haft en dust med min moppe också när den inte ville starta. Helt plötsligt visade den upp samarbetsvilja igen och startade. Gillar.

Nu är det inte många timmar kvar innan hockeyn drar igång. Närmare bestämt två timmar och tolv minuter - om den börjar när den ska! Låter som att den börjar klockan 02:30 och inte 02:00 som jag trodde.. Alltså stämmer klockanvisningen som jag angav ovan! Inte länge kvar..

Är taggad till max men tror som sagt på förlust.. Det är bäst så! Har trott på vinst i de två senaste mötena och det har ju gått som det har gått, dunderförluster i båda matcherna, 8-1 och 4-0.. Jag hejar på Boston Bruins från och med nu - hör du det hockeygud?

Funderar på att se 24/7 Penguins/Capitals en vända till bara för att jag har lust. Kalla mig konstig men jag blev ju helt nerkärad.

Du får ha det så bra så hörs vi senare ikväll, eller rättare sagt inatt, kram.


För du har tagit studenten..


Fokusering..


Lina Karlsson


Studenten 2011

10 juni, 2011. Skellefteå. Vindstilla, 28° varmt. Det är läget nu. Kom just hem efter en heldag ute i solen. Steg upp och fotade Lina klockan sex imorse och där vid nio togs bussen till stan. Vandrade till Landskyrkan där Lina skulle ta studenten och fotade tillslut utanför - hon var jättefin!

Har under de senaste timmarna stått och fotat på torget och lyssnat på några sånger bättre än de andra, lyssnat på fina tal och till sist - det har varit en underbar dag! Det går inte vara butter trots att man har två år kvar i skolan, det går inte vara sur en dag som denna.

Ska sätta mig och kolla igenom bilderna på Lina, så det kommer upp senare idag. De som togs på folket på scenen kommer upp imorgon.

Ska vidare hem till Johanna ikväll för att titta på Talang 2011 och sedan ska vi med all kraft som finns försöka hålla oss vakna till hockeyn, får se hur det går! Tror förresten på förlust inatt..

Ni som har frågat om jag kan skicka bilder - självklart! Försökte få några bilder idag också så dem skickar jag med också. Ska försöka hinna med det i helgen!

Nu ska jag ta moppen upp till Anna. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


En bild



"KOLLA JÄMTEN" - därav det konstiga uttrycket

-

Viktoria: Men då kommer han ju inte till Skellefteå.. [sadface]
Emma: Ja, men det är bra.. Det hade bara varit pinsamt att tuppa av ute på gatan!


En ful bild..



.. på en fin pojk! Det är motivet som gör bilden, i alla fall i detta läge.


Torsdagkväll

Blev inte som det var tänkt idag. Hann inte träffa brudarna utan tog bussen vid två till Jörn istället. Solning ute på baksidan och sedan powernap i några timmar i Louises säng.

Har helt fullt upp imorgon. Klockan sex imorgon bitti ska jag och Louise ut och fota studentporträtt på Lina. Bussen till Skellefteå vid nio. Slappa hemma hos mig en liten stund och sedan göra sig klar för att gå iväg mot studentfirande.

Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, eller rättare sagt ikväll, kram.


Joel Mustonen


Kontrast - svart & orange


Bakrund..


Röda mattan-bilder


Nionde juni

Orkade inte se matchen inatt. Såg första perioden och vaknade under den tredje perioden. Jag vet då en sak, jag vet vem som kommer ta hem bucklan - det stavas inte Vancouver Canucks!

Har inga klara planer för dagen, eftersom jag inte vet exakt hur det ser ut. Tar jag mig till Jörn ikväll så hinner jag umgås med brudarna - Jonna och Johanna! Om jag inte tar mig dit på det sättet måste jag ta bussen där vid två. Vi får se hur det blir..

Du får ha det så bra så får vi höras senare, när jag har vaknat till lite mer, kram.


00:52

Hemma efter en trevlig kväll ändå. Först några timmar hemma hos Anna, vidare till Jonna för att ta igen allt prat som vi varit utan de senaste månaderna. Mötte i slutändan upp Josefine och Viktoria inne i stan och ser nu ut som om jag varit i krig, hela pannan är prickig av myggbett.

Nu ska jag ta och umgås och prata med brudarna och sedan om en timme blir det hockey. Gillar det! Du får ha det så bra så hörs vi senare inatt, kram.


Här har ni...



...en av Sagas underbara bilder!


Tomtenisse


Sommarlov!



Hemma efter några timmar på stan. Blev inget gjort egentligen.. Satt på Wayne's och pratade sedan middag på Frasses, är ju faktiskt skolavslutningskvällen! Har inget planerat inför kvällen men det blir åtmistånde en vända förbi Anna. Fick ju faktiskt igång min moppe (!!!) nu när jag kom hem från stan, hör och häpna! 

Vi har ju äntligen fått sommarlov nu, första året i gymnasiet är nu klart. Måste få skryta lite: jag gick inte ut med ett enda G - bara VG och MVG! Förstår ni hur lycklig jag är över det?

Viktoria är ju på klassfest så jag måste hålla mig vaken till det att hon kommer hem. Skulle ju egentligen behöva sova eftersom jag ska upp och se hockey inatt. Vinner de inatt så måste jag försöka övertala Johanna den lilla biten som är kvar att hon ska följa mig till Ö-vik ifall Sedinarna, Edler och deras Vancouver Canucks vinner bucklan. Johanna Lundmark, jag vet att du vill egentligen!

Nu ska jag försöka få igång moppen igen. Förlåt om det är mycket om balen nu också men det är bara några bilder kvar. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Fråga och svar!




Tjugosju grader varmt

Elliot har fixat min moppe, större delen av problemen i alla fall. Viktoria har även hunnit med att klippa Elliot. Nu drar vi oss in mot stan för att njuta av det underbara vädret.

Vi hörs om en liten stund då, njut av det fina vädret du också. Ha det bra, kram.


Bara liite avundsjuk..


Marcus & Hanna - balen


  


Alltid i mina tankar..


Detaljerna så som..



.. hår och klänning är det viktigaste! Fastnade för denna klänning - likaså frisyren på bilden - och kunde inte låta bli att fota. Drömmar om framtiden.

Bild på beställning..



Fick en förfrågan av en vän - vi nämner inget namn - om jag kunde ta en bild på Adam. Hade alltså två stycken som jag planerade att fota varav jag nästan höll på att missa Adam.

Kommer fler bilder imorgon också eftersom jag fick en förfrågan om jag fotat några mer hockeypojkar. Svaret är väl uppenbart? Försökte även få bild på så många som möjligt som passerade och lyckades för det mesta, över trehundrafemtio bilder togs. Sov gott nu, kram.


Som en bal på slottet..

Moshi moshi! Hemma efter en underbar kväll. Som en bal på slottet. Alla var så underbart vackra där de gick på röda mattan. Vilka klänningar, vilka håruppsättningar!

Ska sätta mig och redigera alla bilderna nu så det kan ni ju vänta er att se här senare ikväll eller imorgon. Säger det nu och kommer säga det igen när jag lägger ut bilderna.. Är du med på någon av bilderna och vill att jag ska ta bort den så är det bara lämna en kommentar och be mig.

Börjar känna tröttheten komma smygande nu också, har inte sovit en blund sen just efter två imorse.. Fast, har ju sovmorgon imorgon så det är nog lugnt! Avslutningslunch på Arken.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.


En, två, tre, fyra..



Erik Forssell, Ivan Majesky, Anders Söderberg, Oscar Lindberg & Ville Koistinen!

Tulpan


Sjunde juni

Hallå i stugan! Hemma på en snabbvisit. Blir att dra vidare till stan om några minuter igen. Har hunnit med fika på Lilla Marie, sitta nere vid älven och även en runda i butikerna.

Nu hinner jag inte blogga något mer. Stan sedan studentbalen. Har gjort i ordning några inlägg så de kommer upp senare. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Sitter nere vid älven med Elliot och drick...

dsc00143 (MMS)

Sitter nere vid älven med Elliot och dricker iste!


Ett porträtt


Tisdagmorgon



Befinner mig på skolan nu. Var klar för att gå iväg redan klockan halv sju. Har det hänt någon gång tidigare? Tror inte det..

Hittade hur som helst igen böckerna som skulle följa med till skolan, tack och lov. Får se hur länge jag blir kvar här idag då. Förra veckan blev det mellan fem och tio minuter aktivt skolarbete per dag. Hoppas på en lite längre stund idag, orkar inte gå hem på en gång. Fast det skulle inte sitta helt fel med en liten powernap heller.. Eller rättare sagt några timmars sömn.

Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Fyrtiofyra rader text

Helt fel hade jag jag inte i mitt förra inlägg. Somnade just före halv tio och hade inte sett det jag skulle se. Hade ställt två alarm och jag tror faktiskt detta är första gången som jag vaknar till det första som ringer. Klockan 02:44 - ja, det är sant - fick jag igång hockeyn.

Missade stora delar av första perioden men fick se de sista minuterna i alla fall.. Det ser ut som vanligt - som det brukar se ut mellan Bruins och Canucks. Fart och fläkt men det har fortfarande inte kommit några mål nu när periodpausen väntar. Jag underhåller mig med bloggar i pausen.

Jaha, här fattar man ju noll. Hann inte ens med att periden hade börjat innan Bruins helt plötsligt gör 1-0 i sitt typ.. Första anfall för perioden? Kul med lite mål, trots att det var fel lag som gjorde det nu.

Men vafan är det här för skithockey. Hade lika gärna kunnat sova om jag visste att detta skulle inträffa. 2-0 till Bruins.

Somnade på tal om ingenting helt påklädd igårkväll. Sitter alltså i leggings, kjol och linne nu.. Hahah, får ta tag i det när hockeyn är över. Funderar faktiskt på att knocka kudden igen om det inte går bättre för Canucks snart. Okej, nu ska vi inte vara negativa!

Jag hade fel. Det är alltid bättre att vara pessimist när det gäller hockeyn. J*vla skit! Det står nu 3-0 till Boston Bruins fördel. Fast, det är ju bevisat.. Det värsta du kan leda med är 3-0! Hoppas för mitt liv att det är så även idag - även inatt. Lite mindre än en och en halv period kvar.

Skratta eller gråta? Det står nu 4-0 och jag tar en paus för att kolla på pojkarna från Capitals och Penguins istället, så mycket bättre. Varför har de inte gjort något liknande i Elitserien? Skulle vara grymt uppskattat av de flesta tror jag.



Säg till när Sedinarna gjort tre snabba mål, Burrows ett mål under full tid och inte under sudden - när Vancouver Canucks är tillbaka i matchen - då kanske jag slänger ett öga mot matchen igen.

Undrar om jag bara är extra känslig nu när jag är trött eller om jag är en sån mjukis. Fällde just en tår när Ben Lovejoy pratade om sitt första NHL-mål och sitt första slagsmål som inträffat i matchen mot Florida Panters. Okej, jag var inte ensam, han höll på att fälla tåren själv, det var därför jag blev så blödig. Som ni förstår så har jag bytt ut hockeyn mellan Canucks och Bruins helt nu, för några minuter i alla fall.

Kan inte låta bli att älska Ovi och Bäckis heller, trots att jag inte alls hejar på Capitals i vanliga fall. Samma sak med Sidney och Penguins trots att jag inte har något uppriktigt emot de sistnämnda. Bara känslan de har i lagen..

Alla borde se denna dokumentär. Håller med Johanna: Är man inte särskilt hockeyinstresserad kan det ändå vara värt det bara för att få se Bäckis sjunga "Hej tomtegubbar".

Hahah, älskar att de har mickar på sig också så att man hör allt de säger ute på planen, hör hur domarna resonerar vid slagsmålen och hur spelarna skriker hit och dit. Oj, oj, oj - vad lagkaptenerna är stora i käften! Både positivt och negativt..

Förbannat mycket skitsnack mellan domarna, förlorar förtroendet för dessa gubbar mer och mer för varje dag som går. Urkas!



Fem minuter har gått av sista perioden och det står fortfarande 4-0, det är nog ganska kört! Oj, oj, ojdå - som Viktoria skulle säga - nu står det ju till och med 5-1 och det är sex minuter kvar.

Slutresultat: Vancouver Canucks 1, Boston Bruins 8. Det kallar jag utklassning!

Nu blir det att se sista avsnittet av HBO: 24/7 Penguins/Capitals: Road to the NHL Winter Classic. Efter det är det kanske dags att ta tag i sitt liv och göra sig i ordning för skolan. Försöka hitta igen alla böcker som ska in på skolan, vilka nu det är..

Fullt upp hela dagen idag då. Först skolan, näst sista dagen innan sommarlovet. Efter det blir det att möta upp Viktoria för att sedan någon gång under dagen börja ta sig mot balen. Känns som att det är bäst att vara där i bra tid så att det går få någorlunda bra platser för att fota.

Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, förmodligen med ett kortare inlägg, kram.


Green



Ligger förmodligen och sover nu, annars skulle detta inlägg inte ha publicerats. Hur som helst, om jag känner mig själv rätt så däckade jag där vid nio eftersom det var då ögonen höll på att smälla igen. Hann inte se det jag skulle se på datorn heller, det kan jag sätta miljoner på.

Ville bara bjuda på en fin bild och säga god natt så här har ovan har ni bilden och här har ni det jag ville säga: God natt! ♥

Hur som helst.. Vi hörs mer imorgon bitti och då får vi se hur humöret ligger till. Kram.


Sunrise


Måndagkväll

Ensamm igen. Har spenderat hela eftermiddagen nere på stan med Saga - ätit glass, fotat fåglar och blommor och sist men inte minst, kycklingsallad till middag.

Funderar på om jag ska lägga mig och sova om inte allt för länge eftersom jag ska upp inatt och se hockey. Skulle kanske vara bra att hinna sova några timmar innan eftersom det varit ont om sömn de senaste dagarna. Har ju skola imorgon igen, känns som att de var längesen..

Blir att lämna in böcker på skolan sedan vet jag inte vad som händer mer.. Balen imorgon kväll också med Viktoria och Elliot! Ska försöka lära Elliot hur hans D90 funkar, sedan även fota själv.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.


F som i fokus.. F som i Fredrik!


Ett sting av saknad. Vill tillbaka - vill hem!


Helt desperat?


Lördag den 4 juni, 15:20

Döda mig eller rädda mig - välj själv! Befinner mig i stugan och här har det varit full storm och träd har fallit överallt - strömmen har slutat fungera! Är alltså utan ström tills imorgon. Min dator är snart död. Min mobil är snart död. Min kamera är helt död. Hur ska jag överleva? Det är i dessa lägen man inser vilken stadsmänniska man är..

Söndag den 5 juni, 13:19

Gårdagen blev ganska lyckad ändå! Var i upplösningstillstånd där ett tag men det gick snabbt över efter några timmars sömn och lite varm mat i magen. Kvällen fortskred och det blev grillning ute - mamma ropade plötsligt att strömmen var tillbaka och jag har nog aldrig sprungit så fort mot mitt mål. Kamerabatteriet - äntligen på laddning! Film till när det var dags att sova. Aldrig har ström varit så fantastiskt.



Inlägg från mobilen som aldrig kom fram till bloggen..


.


Sjätte juni

Somnade inte när jag skulle inatt men orkade inte blogga heller. Vid halv fyra landade huvudet på kudden. Hinner inte skriva egentligen men jag tar mig tid till det.

Åker tillbaka till Skellefteå om femtio minuter, mamma kommer hem om en halvtimme och då ska jag vara klar. Hur som helst.. Direkt jag kommer till stan så blir det att möta upp Saga för att gå på stan och precis som hon skrev här igår så blir det ett fotouppdrag också.

Nu måste jag springa ner och hämta mina kläder som ska packas sedan även hinna äta frukost. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Obsessed



Nu är Big Brother slut för denna gång och Simon "Björnen" Danielsson stod som vinnare i slutändan.. KUNG! ♥ Vilken lycka, vilket skrik det blev när han röstades fram som vinnare av Big Brother 2011 efter 106 dagar i huset.

Funderar på hur jag ska göra.. Om jag ska lägga mig och sova nu eller försöka hålla mig vaken till MTV Movie Awards för att få se nya teasertrailern till Breaking Dawn? Är man knäpp så är man.. Känns som att sängen lockar mest man jag kan inte vänta tills imorgon innan jag får se den. Ja, vi får väl se hur det går!

Du får ha det så bra så hörs vi antingen senare inatt ifall jag lyckas hålla mig vaken och se programmet, annars hörs vi imorgon bitti. Sov gott, dröm sött, kram.


Tjenare!



Hej Emmas glada bloggläsare, Saga här. Emma bad mig gästblogga
eller skriva något litet här idag. Det blev en aning sent...
Men jag tänkte berätta om imorgon,
vi ska träffas på stan och kanske fika sen så ska jag
hjälpa Emma med ett fotojobb som verkar jättekul!

Emma har ju köpt en Nikon D90 och jag är riktigt avundsjuk, hon fick
perfekta och helt underbara bilder tidigare och det blir ju bara bättre nu. Ångrar litegrann
att jag själv bytte från nikon till canon, men jag är ingen expert på kameror.
Men om ni ändå skulle vilja se mina bilder som jag hann fota i slutet av säsongen med min
dåvarande Nikon så kan ni ju kolla in min blogg →HÄR


5 maj

Kom just upp från badet. Försökte övertala mamma att åka iväg och sola - eftersom jag lätt skulle kunna tas som helalbino - men det ville tydligen inte mamma. Hon hade viktigare saker att göra. Sitter hur som helst och laddar inför Big Brother-finalen.

Ska försöka svara på alla kommentarer jag fått under helgen - innan programmet börjar. Kan ju bara berätta det: om ni lämnar en kommentar så kollar jag alltid in på bloggen om det finns en bloggadress. Försöker även svara på de flesta kommentarerna - i kommentar eller i ett inlägg!

Gammal bild men jag tror tametusan att jag är blekare nu.. Illa, illa! Ja, du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


En bild som inte räknades..



Här har du Årets bild Frida! Anledningen till att jag inte tog med den är för att den är så förfärligt suddig.. Kanske gjorde fel val där? Vad tycker ni andra? Ska den få vara nominerad i finalen?

Nu är jag hur som helst hemma i Boden igen. Är trött och hungrig men det ska nog snart gå att fixa. Har hunnit med att se tre filmer nu på morgonen: Mighty Ducks 1-3. Kan det bero på att jag har hockeyabstinens eller är de filmerna inte helt underbara? Jag gillar dem absolut.

Ska ta mig ner för att äta nu, grillat med potatisgratäng. Sedan ta ett bad. Krypa ihop framför TV:n just före nio och se finalen av Big Brother. Mitt hjärta klappar för den goa' björnen från Norrland - Simon Danielsson! Även Martin kan få vinna om det är så.. Bara inte Peter vinner.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare, kram.


Magnum


Flickebarn


Fem glada pojkar


Strömmen är tillbaka !!

dsc00140 (MMS)

Strömmen är tillbaka !!


Bakgrund..


En liten, liten igelkott


Basket


Tre hockeyfoton



Fjärde juni

Hallå i stugan! Vaknade för ett bra tag sedan men har inte haft tid att blogga. Håller på att packa för snart bär det av till stugan. Hinner inte skriva så mycket nu när jag väl skriver heller - så du ni får vänta på nästa inlägg istället.

Har laddat med massor av nya inlägg så glöm inte att kolla in senare under dagen. Lämna gärna en liten kommentar också. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


En råtta



Fredagslyx



Fredagkväll

Blev helt plötsligt på superdåligt humör. Har ingen aning om varför men allt känns bara dåligt nu. Väntar på att Big Brother ska börja. Hoppas de kan få mig på bättre humör. Roar mig med att läsa igenom alla uppdaterade trådar på North Powers forum tills vidare.

Har inte hänt så fruktansvärt mycket idag. Buss till Boden. En runda på stan med mamma sen även syntest. Nu ska jag bara gå kursen sen blir det att börja övningsköra. Känns lite sådär.

Du får ha det så bra så hörs vi senare, då är jag troligen på bättre humör, kram.


Tre rader text

Boden. Tredje juni, tvåtusenelva. Soligt ute. Det är läget för tillfället. Försöker få ihop inlägget med Årets bild. Tror finalen börjar redan ikväll. Lär ju inte få in fler röster på de andra ändå!

Ska väl försöka hitta på något. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


David Rundblad


Tredje juni



Okej, kände att det var lite sisådär timing på det förra inlägget eftersom jag för tillfället är på väg till Luleå men vad gör det.. Befinner mig för tillfället på Piteå busstation. Ser en skitsnygg buss bara några meter bort - helt i svart och gult! Gillar det.

Sista chansen att rösta på Årets bild nu - finalen kommer upp imorgon! Snälla, en sista ansträngning? Det tar bara några minuter - till och med sekunder - av ditt liv!

Är det förresten någon som är sugen på att följa mig till Ö-vik om några veckor? Om Vancouver Canucks och Sedinarna nu skulle vinna Stanley Cup.. Annars åker jag ensam, hahah!

Nu loggar jag ut. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Fyra sport..



.. med Jonas Fahlman!


Morgoninlägg

Vaknade för några minuter sedan. Känner att jag kanske borde börja packa men har samtidigt ingen stress över det heller. Det mesta är redan i Boden. Funderar bara på vilken väska jag ska ta och om jag ska ta den stora eller lilla kameraväskan. Vadå i-landsproblem?

Drömde en mardröm om balen inatt. Mitt kamerabatteri dog under tiden jag fotade. Nu gäller det att ladda kameran så att den är laddad på tisdag..

Nu måste jag börja packa känner jag, om jag ska få med mig allt. Bloggar igen när jag sitter på bussen, kanske. Du får ha det så bra så hörs vi om en liten stund, kram.


Att en puss på axeln..



.. kan få en att skratta så fruktansvärt mycket! Så gulligt, så hjärtligt.

Hey there..



Mår illa. Anledning okänd. Kan bero på att jag är så sjukligt trött också. Sitter och läser bloggar, har funnit ny gnista och sitter och läser igenom alla bloggar på Megafonen.nu - det var ett tag sedan jag var inne där senast. Mycket intressant läsning! Hjärta på Johans blogg.

Blir att ta en tidigt buss till Boden imorgon - närmare bestämt klockan 10:30! Hoppar alltså över klassfesten som hålls imorgon kväll, känner att jag inte kommer få ut så mycket av det eftersom ingen av mina kompisar ska dit. Det kommer fler tillfällen, det är faktiskt två år kvar med folket.

Nu ska jag se slutet av skrattfesten på TV11, brukar inte skratta åt folk som får stötar men det gör jag tydligen nu. Skadeglädje även här. Sedan ska jag sooova!

Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon bitti. Sov gott, dröm söta drömmar, kram.  


2 juni

Statistiken har ju lagt av på blogg.se och det gör att jag inte ser hur många läsare jag har - om det överhuvudtaget är någon som läser min blogg idag! Har inte redigerat klart bilderna heller så det kommer upp imorgon istället. Om jag fick någon bra bild vill säga. Hoppas går ju alltid!

Sitter och ser på Klassträffen nu och väntar på Big Brother. Undrar om jag kan hålla mig vaken tills dess.. Tog mig ju en fin liten powernap där i några timmar. Var helt knäckt.

Var just en vända på Karamelltåget och köpte.. Vatten? Vi bor i Sverige - här ska man inte behöva handla rent vatten! Träffade även någon där som jag verkligen inte ville träffa.

Nu ska jag fortsätta se programmen och sedan försöka sova så fort som möjligt. Vi hörs senare ikväll, kram.


En film


Little boy


16:19

Hallå! Nu är jag hemma efter några timmar på Leo's.. Är helt slut i kroppen och i knoppen! Hahah, blev massor av bilder sen ska jag se om jag får igång Movie Maker och kan få ihop även en liten film också. Har aldrig testat det tidigare så det kan ju bli en upplevelse.

Uppdaterar om en stund igen, kanske med bilder då. Kram.


The king of Finland



Du är så grymt saknad redan nu - min finske kung! Mikko Lehtonen ♥

Upp, upp och iväg..

Stan har ju tydligen stängt idag så det blidde inget fika med brudarna. Klockan ett får vi hämtning och då bär det av mot Leos Lekland istället. Känner att detta kommer spåra - humorn är ju på topp! Skrattar åt allt och alla idag så roligt lär vi då ha.

Har gjort i ordning inlägg med hockeybilder, text och lite andra bilder - så glöm inte kolla in om en liten stund. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Hoppet var det..



.. sista som övergav mig! Men nu är det klart. New York Rangers har gjort världens bästa värvning och det  kommer bli sjukligt tomt nästa säsong utan alla mina pojkar.




Hoppet var det sista som övergav mig även här! Positiva nyheter där. Joakim stannar i Skellefteå en säsong till - ett år till - och det känns jättesuperüberbra!

- det sista är tydligen inte helt klart verkar det som nu.


.

Vad gör jag vaken nu? Vad gjorde jag vaken för en timme sedan? Ja, det finns inget riktigt svar på den frågan. Det mysteriet lär förbli olöst. Är du vaken?

Nolltvå fyrtiofyra

Har hållit mig vaken tills nu. Det är knappt att jag orkar fortsätta hålla ögonen öppna för tillfället. Hur ska detta gå? Allt gör man väl för att få sig en dos hockey - världens bästa hockey!

Tycker att ljudet på datorn är lite för högt - eller är det dem i publiken som skriker lite för högt? Kan inte avgöra helt säkert. Det låter hur som helst gräsligt i mina öron. Eller kanske är det min trötta hjärna som tycker det.

Chara. Är det någon som gillar honom som läser denna blogg. Ignorera om jag vid något tillfälle nämner honom. Jag gillar honom då inte och det kom ut väldigt fula saker - man får inte säga sådant egentligen - ur min mun när Daniel Sedin åkte ut för high-sticking!

Klockan står nu på 02:44, det är alltså exakt fyra timmar sedan jag tittade på klockan sist. Vid den tidpunkten så var det väl tänkt att man skulle hinna sova några timmar innan hockeyn men det hittades snabbt på en massa annat att göra och de tankarna glömdes bort.

Det är lite hawaiihockey nu, spelet vänder fram och tillbaka hela tiden! Chanserna är det gott om men än har ingen spräckt nollan. Det står alltså noll mot noll - fortfarande - och första perioden är snart över! Både Thomas och Luongo har gjort ett jättejobb i mål.

Saga hälsar förresten: apa!

Nu är det periodpaus. Skulle gärna lägga mig och sova nu i pausen men då vet jag själv att det inte blir någon mer hockey inatt. Kommer inte vakna något mer då förrän imorgon bitti!

Det börjar om när som helst. Max två timmar till innan jag får sova, det är det som håller mig vid liv nu. Saga däckade för ett bra tag sedan i andra sidan rummet - med hockeyhandskarna på, även denna gång! Vill ju självklart se när Canucks spöar skiten ut Bruins också men det behöver vi ju inte låtsas om. Bra jobbat där Emma, nu kommer de förlora bara därför.

Såg just snyggaste tackligen ever! Eller tackling och tackling.. Han putade med röven mot sargen och den andra spelaren flööög! Ja, jag skrattade rejält. Skadeglädje ni vet?

Det är fart och fläkt i hockeyn men fortfarande inga mål. Ganska irriterad stämning är det också - slagsmål hit och slagsmål dit. Börjar vara övertrött och ropar: Sänk honom! till alla Canucksspelarna och jublar när någon Bruinsspelare faller. Förlåt, jag är ganska elak ibland.

Känner att detta handlar typ noll om hockey men skit samma.. Ingen lär ju läsa det ändå! Måste förresten koncentrera mig hundra procent på en sak så att jag inte somnar mitt i alltihop.

Dags för sista periodpausen och noll mål kontrar noll mål, fortfarande. Ber till gudarna att någon gör mål i sista så att vi slipper sudden. Har varken nerver eller kraft för det!

Sista perioden är igång och jag känner att skrivarglöden försvinner allt mer. Skriver ju inget vettigt så det kanske är bäst att lägga av helt? Daniel och Henrik är duktiga även ikväll men ingen av dem har gjort mål än. Vad mer vill ni veta? Precis, ni behöver inte veta något mer inatt.

Vancouver Canucks gör mål när det är nitton sekunder kvar och matchen är över. Rätt lag gick ur denna kamp med vinst!

Nu små barn - nu avslutar jag! Tack för att du tagit dig tid att läsa, sov gott. Kram.


Hockey inatt..

Som sagt - Stanley Cup Final mellan Vancouver Canucks och Boston Bruins inatt! Hockey mitt i natten kommer betyda en trött Emma imorgon. Vinner Canucks är det absolut värt det, annars så inte. Har bestämt mig för att det inte är värt att sova innan heller så det blir att däcka där vid fem-sex, men det ska nog gå bra! Har man hockeyabstinens så har man.

Sitter förövrigt och lär Saga redigera bilder på enklaste sätt - på datorn utan att behöva använda internet! Hon sitter för tillfället och pratar med sig själv, eller är det bilderna hon pratar med? Jag har även fått hosta och får hela tiden höra: DÖ INTE; mitt DNA finns på platsen!

Lär ju komma matchreferat inatt, brukar ju inte ha något bättre för mig under matchens gång och under pauserna. Du får ha det så bra så hörs vi då, sov gott, kram.


Hoppet är det..



.. sista som överger en! Det är ikväll som de viktigaste beslutet ska tas.

Nu är det klart.. Tim kommer spela i New York Rangers precis som fader Janne Erixon - förmodligen redan nästa säsong! Födelsestaden för pojken.

Gissa vilka som är glada nu? Henrik Lunqvist, Oscar Lindberg & Tim Erixon i samma lag.. Kan det bli bättre? Finns tre lag som lilla Emma hejar på nästa säsong: Ottawa Senators, Detroit Red Wings & New York Rangers! Ja, man får faktiskt heja på flera lag.


Apberget.se



Några av bilderna som legat ute på min användare på apberget. Nästan så att man skäms när man kollar igenom.. Hujedamej! Hahah, vart kom det ifrån?


En rubrik

Jaha, mobilbloggen kom inte in. Är i alla fall hemma nu. Blev några timmar på stan och de som skulle uträttas - de uträttades. Glass nere vid älven hann vi med också. Fick med mig ett fungerande minneskort hem tillsammande med ett par gula pilotisar och ett par cykelbyxor.

Avslutade rundan på stan med att sitta och prata uppe på tåget - de som inte bor i Skellefteå eller har hälsat på här under sommaren vet inte vad jag menar, hahah..

Väntar på att Saga ska dyka upp. Okej, det är en timme innan hon kommer men det är mycket som ska göras innan det - så som att äta.. Jag ska äta min kycklingsallad. Sa jag att jag skulle äta? Det var tydligen inte så mycket som skulle göras innan. Visst ja, försöka röja undan lite.

Du får ha det så bra så hörs vi senare ikväll, kram.


Bloggar snart igen..

dsc00132 (MMS)

Bloggar snart igen..


Ställer er på rad och skåda..


Officiellt sommar



Det regnar ute. Det är ju officiellt sommar idag. Ska hela sommaren bli full av regn då? Känslan är den för tillfället. Aja, måste hur som helst ut, vare sig jag vill eller inte. Prata med dem på Expert om varför mitt nya minneskort inte fungerar.

Ska möta upp lilla söta Emmelie på stan om en liten stund också! Lät ju som att hon skulle ha fullt upp hela veckan med skolarbete och sånt men tydligen inte..

Får ju finfrämmen' ikväll också av Saga. Har inte en aning om vilken tid hon kommer men innan natten blir det väl. Hoppas att hon inte är för lättväckt - jag ska ju se hockey inatt!

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, kram.


Som en liten blomma..


Mot oändligheten och vidare..



Min favoritbild på lilla Diesel. Min lilla älskling - lilla morrmaskinen!


Årets bild - sista delen



Här kommer sista delen i omröstningen. Ser att det är allt färre som röstar men det får jag väl ta. Hoppas att alla så många som möjligt faktiskt kan ta sig tid att lägga en liten röst nu. Verka ju som att bilderna på David och Tim även varit de populäraste hittills.

Upptäcker nu när jag lägger upp bilderna att alla bilder innehåller antingen David eller Tim, förutom den första. Det hjärtat är fullt med det talar munnen om, i detta fall - det skriver fingrarna om! Ni får alltså förklara vilken av bilderna ni röstar på. Har skrivit ungefära beskrivningar nedan.

1: Oscar Lindberg
2: I skottläge, David gör mål
3: Tim Erixon
4: David Rundblad
5: Ville Koistinen & David Rundblad
6: David Rundblad & Tim Erixon

Kommer ha detta som toppinlägg ibland så kolla alltid under, det kan ha kommit upp fler inlägg! Bli inte lurad att det inte har bloggat mer.. Vill ha in massor av röster nu, sista chansen!


Första juni

Som sagt, första juni idag då. Känns konstigt att det redan är juni, tycker just att det var mars! Är ju som sagt ledig idag men sitter ändå vaken nu. Viktoria väckte mig när hon skulle till skolan - fast jag hann berätta min underbara dröm för henne. Fokuserade tydligen på fel bokstav inatt.

Hoppas att Viktoria slutar tidigt idag så att vi hinner gå på stan. Är på shoppinghumör, precis som vanligt nu för tiden. Ska hur som helst kanske möta upp Elin på stan vid ett.

Nu ska jag fortsätta se på Vakna med the Voice sedan kanske lägga mig och sova. Vi får se om jag klarar att hålla mig vaken. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Fokusera på en bokstav..



.. vilken som helst? Sen efter det.. Då lägger du dig och sover och drömmer om en person på den bokstaven. Så enkelt är det! Sov gott, kram.


RSS 2.0