Hej! Problem, problem, all elektronik jag ...

Hej! Problem, problem, all elektronik jag äger har lagt av. Mobilen funkar just nu men lär lägga av om några minuter igen. Datorn har kraschat, likaså tv:n och touchen på mobilen. Ingenting går som det ska! Om jag har otur är alla bilder som jag tagit det senaste året försvunna.. Hoppas ni finns kvar när jag kommer tillbaka till bloggen igen, ha det bra, kram!


Bortkoplad!

Hej Emmas bloggläsare! Emma har inte bett mig om det här men jag som en god medmänniska kan ju berätta att igår la emmas dator av! Så hon är bortkopplad från omvärden! Tänkte bara berätta det så ni inte tror att hon har dött elr något sådant. Hon kommer att uptatera när hon får tillgång till en dator.

/ Viktoria

SPANSKA SJUKAN..

Hej! Allt bra? Själv har jag problem med käften, en inflammerad visdomstand är det som spökar. Är nog Spanska sjukan, om man frågar Christian Söderström i alla fall, hahah!

Var barnvakt till lilla Alva medan Ida & Olov var ute och åt också.. Jag, Viktoria & Alva har suttit och sett Pippi Långstrump! Känns som att det var många år sedan man såg de filmerna..

Ska sätta in bilderna på datorn snart och sedan redigera, så det lär dyka upp lite senare, om ni har tur.. Vi hörs senare, ha det bra, kram! ♥

SKADEGLÄDJE...

...är den enda sanna glädjen!


KOLLA IN:

Maria: Stick och hoppa, din jävla loppa!

Viktoria: Stoppa in kameran under jackan.
Emma: Nä, då ser det ut som att jag är gravid..
Viktoria: Det är mitt barn!

Pojke, fyra år: Jag ska gifta mig med dig. Då blir du prinsessa. Du ska få godis och glass. Sen ska du få varm choklad, varje morgon!

Emma: Fick DU ont när hon skrek? Hon stod faktiskt bredvid MITT öga..

Mikko Lehtonen: Goodbye ladies!

Emma & Viktoria: Upp, upp, samlad trupp..

Viktoria: Det lät som en tjej?
Emma: Nej, det var ingen tjej, det var en stockholmare!

Emma & Saga: Hon hänger typ över räcket, hennes pappa håller i henne i fötterna så att hon inte ramlar..

Inte sagt, men det höll på bli fail: Can I have your stick?

Viktoria: Oj, vad fint de hade de då? De hade lampa och allt..

SÅ GÖRA VI NÄR VI..

Hej! Ser att det har varit ont om besökare idag.. Men jag har väl mig själv att skylla? Hur som helst, hockey från 09:30 till för en liten stund sedan.. Värmningen gick som den skulle, juniorhockeyn slutade med vinst, 8-4! Även elitseriehockeyn mot Brynäs slutade med vinst, 6-2, avslutades till sist med en nervös Emma & Saga.

Fick många blickar när vi var på väg hem från hockeyn också, kan inte varit många som trott att det var nyktra brudar de mötte.. Om det var någon som var i närheten av Pizzeria Viking och några kilometer åt vardera håll som hörde att det ropades om en massa hockeyspelare, ignorera! 

Nu ska vi trycka godiset som inhandlades på Karamelltåget nyss, basta, se film och bara ta det lugnt! Lär komma en massa hockeybilder imorgon också, får se från vilken match, hahah.. Ha det bra, festa lugnt, sov gott, kram! ♥

Avslutar väl med: "Så göra vi när vi krossar Brynäs, krossar Brynäs, krossar Brynäs. Så göra vi när vi krossar Brynäs, sent en lördagsafton.."


LIVET I UTVISNINGSBÅSET..


Livet i utvisningsbåset, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

Stabilt Emma!

På tal om stabilitet, vaknade med tuggummi fulla håret. Somnade med tuggummit i munnen och vaknade med det i håret! Har stått och kammat och slitit, fått ut det mesta av klägget, halva håret bortryckt också.. Nä, inte riktigt, men det kändes så när det åkte hårtuss efter hårtuss.

Tror jag ska sova en liten stund till innan jag gör mig redo för dagen, hockey på menyn. Drar iväg just före 09:30 och är borta ända framåt kvällen, men vi hörs lite senare ändå, kram! ♥

Linslus?!

Hello! Sitter med bilderna från Luleå nu, håller på och redigerar dem och har fått ihop ett gäng bilder som går att visa upp på bloggen inom snar framtid! Hittade bilden nedan när jag kollade igenom bilderna.. Johan står alltså och kollar rakt in i kameran, mitt under en tekning?!


Fredag

Hej! Hur har dagen varit? Min har varit bra, varit lite trött men annars har allt varit prima! Lyckades somna när jag skulle natta barnen.. Fick förslag om giftemål från ett av barnen på dagis också, han ville att jag skulle gifta mig med honom och genom det, bli prinsessa!

Ska till min älskade vän Emmelie ikväll också, som jag inte har träffat på år och dar, det är seriöst! Äntligen får jag träffa denna flicka igen.. Ska dra med henne på hockey imorgon också, förmodligen. Från 09:30 till ungefär 19:00 kommer jag befinna mig på Skellefteå Kraft Arena, känns stabilt!

Nä, nu ska jag börja packa ner allt som ska med i väskan.. Loggar in lite senare och då kanske det kommer lite bilder från gårdagen också! Vet inte säkert än eftersom jag inte har hunnit kolla igenom dem än, men.. Vi hörs senare, kram! ♥


Två...

...favoriter i samma bild, David & Oscar!


Citat

Alldeles knäpptyst i rummet när Viktoria utbrister: Kan du skruva ner volymen lite? Nej, jag menar lampan!

Bussvärden: "Nästa stopp, cheesebay.."

Viktoria: Jag vill sitta bredvid Saga..
Emma: Men det sitter ju någon gubbe där som du kan sätta dig bredvid och fråga, heter du Saga?
Emma igen: Nä, men jag kan göra det för din skull.
Viktoria: Only for you babe!

Emma: "Langar du drickan? Nej, jag menar, skickar du drickan?"

Viktoria: "Rör du min fjong? Ge fan in min fjong!"

Emma: "När vi kommer ut från Konsumhallen efter matchen så.."

Viktoria: "Han gillar inte när folk rör vid honom eftersom han har asperger. Tyst!"

Emma: "Plattskallen Emma.."

Viktoria: Jag har då inte tänkt gå till någon av de stora kioskerna där de tar kort! Då måste jag ju klä av mig och allt först..
Emma: En vilsen Viktoria i Konsumhallen!

Emma: En upplyst bro, mysigt värre!
Viktoria: Ska vi ta en dejt på bron?

Lycka


Skellefteå AIK - Södertälje, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


07:10

Hello zombie! Ont i skallen efter att dessa gulliga Luleåbor lyckats förstöra min hörsel totalt.. Aj, aj, aj! Hmm, nu ska jag snart gå iväg till praktiken.

Kommer upp några inlägg under dagen så glöm inte att titta in senare, kanske kommer lite citat också.. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥


Hockeyfoton, AIK - Södertälje, DEL II


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Svinet Ledin

Man får inte göra det.. Men jag njuter av att se när någon sätter elitseriens fegaste spelare på plats! Per Ledin, klarar inte av den mannnen, han är så.. Nä, nu ska vi inte brusa upp oss! Förlåt, men jag var tvungen att skriva av mig, har tagit bort det mesta av det som skrevs i början eftersom det är alldeles för otillåtet för små öron.. Brukar inte vara så brutal men även han måste få smaka på sin egen medicin!

Känns som att jag kommer få mycket skit för detta inlägg.. Men helt ärligt, jag bryr mig inte för fem öre egentligen! Det är bara sanningen.


Hundvakt

Hej! Blev väckt 07:30 imorse eftersom jag är och ska vara hundvakt idag till Diesel och Teo.. Skulle egentligen ha varit ledig i tisdags men eftersom vi hade praktik då så får vi ledigt idag istället!

Blir att ta en långpromenad när Viktoria kommer och sedan börja ladda upp för Luleå! Tänkte bara kika in och säga hej, enda möjligheten är nog nu eftersom det blir fullt upp i eftermiddag. Bilder kommer lite senare idag också.

Ni får ha det så bra så hörs vi sen, kram! ♥

Citat

Berättar för vid middagsbordet att jag ska krypa ihop i soffan och först se Melodifestivalen och sen QX Gaygalan.. Sagt och gjort sätter jag mig framför tv och när det är Eric Saades tur att sjunga kommer Simon ut ur sitt rum och frågar: "Är det här gaygalan?"

Alicia: Jag har ont här.. Jag har ont HÄR!
Emma: Jaha, Alicia har ont i mitt huvud?

Alicia: Vem var det?
Emma: Vet inte, men han bar på en stol..
Saga: Inte han.. [asgarv] Vem var det i hockeybilen?

Emma: Hur hade han tänkt att han ska ta sig in då?
Saga: Jag ska öppna.. Man ska inte mobba folk som har med sig stolar!

Emma: Förlåt att jag står, sitter, hänger eller vafan jag gör på dig.. Hmm, ska kanske ta med mig en fällstol och ställa upp här, sitta ner på ståplats!

Emma: Ryan Lash.. Viktoria, visste du om att han heter Ryan Eyelash?
Viktoria: Gör han? [chockad gubbe]

Målvaktsspecial

Här kommer några målvaktsbilder som är tagna de senaste matcherna. Tänkte att det kunde vara kul att variera sig lite, plus att jag vet att alla som läser min blogg och gillar hockey faktiskt inte hejar på Världens bästa AIK.. Så jag hoppas att någon blir glad. Min favorit är absolut den på Mark Owuya, älskar den bilden! Vilken är din favorit av bilderna nedan?


Snart...

...är det äntligen dags för supporterresa till Luleå! Mindre än 24 timmar kvar innan bussen rullar iväg mot Norrbotten..


Hockeyfoton, AIK - Södertälje


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Kontakt:

Hej! Vaknade i panik eftersom datorn hade slagit av, väckarklockan var ställd på datan! Kommer inte hinna få tag på mobilen heller.. Nu ska jag börja göra mig klar för praktiken, det lär ta tid när jag är så uppe i varv, har ont i skallen också efter det drastiska uppvaknandet!

SÅ, försök inte kontakta mig idag! Får inte tag på mobilen förrän efter 20:00 ikväll.. GAAAH, JAG FÅR PANIK! Andas..

Ni får ha det så bra, så hörs vi senare, kram! ♥


PANIK?!

MEN SNÄLLA?! Har förmodligen glömt min mobil hos Anna.. Sen som pricken över i:et, får mig inte in på facebook! Kan inte kontakta någon, får panik.. Vad ska jag göra?

Update: Fick mig in på facebook.. Om det är något, skriv där!

23:02

Hej! Äntligen hemma från hockeyn, som slutade 4-3 till AIK, vilket betyder.. SERIELEDNING, igen! ♥ Har som sagt sovmorgon imorgon så det blir att sitta och redigera lite bilder nu, sedan sova om en liten stund.. Hörs mer imorgon, kram!


15:33

Förlåt att jag inte har skrivit något idag, bara lagt ut en massa konstiga inlägg.. Kom just hem från praktiken och ska sätta mig och äta middag nu!

Äntligen lite nya hockeybilder efter kvällen. Ska försöka redigera några av dem ikväll så att de kommer upp imorgon bitti. Har sovmorgon imorgon till 12:40 så jag får unna mig att vara uppe lite längre ikväll faktiskt!

Hörs senare, 3 poäng ska det bli ikväll, kram! ♥

Foto


Rysningar!



Satt igårkväll och såg på klippet ännu en gång! Får aldrig nog av det och vet inte hur många gånger jag har sett det egentligen, men gåshud och rysningar infinner sig alltid! Kolla på klippet och ladda inför kvällens match.. Vinst ska det bli, hoppas jag!

THE LAST ONE


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund


Måndag

Hej! Långt mellan uppdateringarna idag men det har varit fullt upp. Lektion fram till 13:00 och då skridskor uppe på ladan.. Hem till Anna och se nya lilla tillskottet, Teo! Kom just hem därifrån..

Kände mig ganska stabil på skrillorna förutom i slutet när fötterna inte orkade mer och jag störtade till marken och pajade knäet! Helt mör i kroppen för tillfället men det lär ju gå över.. Blåmärken lär jag har gott om imorgon också. Gjorde faktiskt hattrick + två mål under matchen vi hade, det positiva med idrotten, hahah!

Imorgon blir det först praktik hela dagen och sen blir det upp till Skellefteå Kraft Arena för att se AIK ta sig an Södertälje! Men blir lite tomt utan min andra halva, Viktoria har ju praktik hon också..

Nu ska jag krypa ihop framför datorn och se en massa tv som jag har missat idag och ikväll så som Familjen Annorlunda, Big Brother, Klass 9A och Stylisterna.

Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, kram! ♥

T - A - C - K


Skellefteå AIK - Modo, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Beslutsångest



Köpte ett par skor i torsdags men har inte bestämt om jag ska behålla dem eller lämna tillbaka dem.. Nu får ni hjälpa mig! Hur ska jag göra? Behålla? Lämna tillbaka?


07:50

God morgon! Oj, vad trögt det gick att vakna och stiga upp idag.. Men nu är jag vaken, krappt, men jag sitter då upp. Ska packa alla saker nu och sedan ta cykeln till skolan.. Vi hörs senare, kram! ♥

Sömntuta

God morgon, eller god kväll kanske man ska säga! Varför jag skrev det första är för att jag har sovit de senaste timmarna, ända sedan jag kom hem från bussen.. Trodde aldrig man skulle kunna sova så mycket som jag har gjort de senaste dagarna! Har sovit, suttit vid datorn, sett hockey och läst ut två böcker i helgen, sen har jag sovit ännu mer, lite till..

Har hunnit med att se två filmer idag också och ingen av dem var sämre än den andra, Tusen gånger starkare & Love and other drugs! Rekomenderar dessa filmer starkt, bra handling och bra innebörd. Som sagt, se dem!

Nu ska jag sätta mig ner och se Solsidan på webben och sen ska jag lägga mig och sova igen så att jag orkar upp imorgon! Hel skoldag med både matte och naturkunskap imorgon som avslutas med hockey i U-hallen, önska mig lycka till.. Sov gott, godnatt! ♥


Hockeyfoton, AIK - Modo, DEL II


Skellefteå AIK - Modo, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Ulrik Munther



Söndag 20/2 -11 ♥

Hello! Vaknade för en lång stund sedan och har just ätit frukost och sitter och myser med Charlie nu. Ska packa snart och det gäller att inte glömma skridskorna, har ju hockey på idrotten imorgon, vilket lär bli min död.. Nä, men nästan, bambi på hal is!

Det kommer ut ett inlägg med bilder lite senare också, förmodligen när jag sitter på bussen! Vet inte heller när jag kikar in nästa gång, men ikväll lär det väl bli.. Vi hörs väl då, kram! ♥


00.04

Nu ska lilla Emma lägga sig och sova eftersom hon ska ta bussen tillbaka till Skellefteå imorgon! Nä, skojar bara, men nu ska jag ta och lägga mig så att jag orkar upp imorgon och hinner packa.

Hörs mer när jag vaknar nästa gång då, kram! ♥


19:24

Usel insats av AIK och sämsta inställningen jag någonsin skådat, på ett bra tag i alla fall. Förstafemman och Jocke Eriksson, de var de som välkomnade förlusten med öppna armar, gav lite extra skjuts!

Nä, inte att deppa ihop nu! Övertalade just mamma att skjutsa oss till ICA och efter det blir det mys framför tv:n med Melodifestivalen och QX Gaygalan.. Hörs kanske senare, kram! ♥


Hockeyfoton, AIK - Modo



Skellefteå AIK - Modo, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Lördag 19/2 -11 ♥

Hej! Vaknade av att Charlie hoppade upp i sängen och trampade på mig, strålande sol är det ute också. Men lär inte lämna huset ändå eftersom det är så himla kallt ute!

Hockey i eftermiddag mot Frölunda också, vilket känns som en svår nöt att knäcka eftersom AIK nästan alltid lyckas vika ner sig när de krigar om fortsatt serieledning.. Det är väl det enda spännande som händer idag! 

Hade inte så mycket att skriva nu egentligen, men.. Ska ner och äta frukost nu, sedan ta tag i mitt liv och hitta på något vettigt. Hörs senare, kram! ♥


Foto; North Power



Har suttit en stund ikväll och redigerat bilder men nu ger jag upp. Ingen var varken för eller emot så bilderna kommer imorgon, eller egentligen senare idag.. Världens bästa klack, North Power, en bild på de får duga tills vidare. Ha det bra, kram!

Månadens Lirare

Hej! Äntligen framme i Boden efter ännu en evighetslång bussresa. Tröttare än tröttast men humöret lättades snabbt upp när jag kom in på Savonen & Ekströms hockeyblogg [länk] och fick se intervjuerna för Månadens lirare, vilka grabbar alltså, tycker absolut ni ska kolla in dem!

Fredrik Warg: "måste ju slipa klubborna.."

Ska sätta mig ner och äta middag nu, redigera hockeybilderna och sedan ta ett bad. Några bilder borde komma in ikväll.. Om ni vill det vill säga? Kan vänta med det till imorgon annars.. Vad säger ni? Fundera ett tag så hörs vi senare, kram! ♥


VS

Hej hopp! V här! Emma är snart på väg med bussen till boden så därför tänkte jag att jag skulle bara skriva något!

Ja ni undrar säkert hur jag och Emma känner varandra, jo så här är det vi är kusiner! Fast det viste de flesta väll redan? Ja men man kan nog börja tro att vi är syskon för vi tänker typ lika! Kanske vi har varit med varandra för mycket.? Nu ska jag inte tråka ut er längre med mitt skitsnack! Om ni har lite och göra kan ni ju kolla in på min urtråkiga blogg! / Viktoria


Favoritbild


Pierre, Johan och Adam, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Citat

Emma: "Det ser ut som att någon har tagit hans godis och sålt pengarna.."

Några tjejer går bakom oss i trappen på väg ut från Skellefteå Kraft Arena när en av tjejerna ser min matchtröja och utbrister: "David Rundblad, så jävla snygg.."

Thörnrosa (Thörnberg) var ett tandlöst barn, tandlöst barn, tandlöst barn. Thörnrosa var ett tandlöst barn, ett tandlöst barn.

Benny tar en godis av Niklas, skrattar och säger: "Det är som att ta godis av småbarn.."

Gubbe i affären: "Jag är inte ensam som använder de här matvarorna.."

Fredrik Warg om vilka han vill möta i slutspelet: "Ja, det skulle vara kul att möta Burträsk, isbjörnen, det skulle vara roligt.."

06:39

Godmorgon! Hinner egentligen inte blogga nu men måste väl göra det ändå, bara för att det ska komma något här på bloggen idag. Nä, det kommer inlägg. Praktik om en timme och innan det ska jag hinna packa, äta frukost och hinna redigera lite hockeybilder..

Ha det bra, vi hörs lite senare, kram! ♥




SKELLEFTEÅ AIK! ♥


Hockeyfoton, AIK - HV71, DEL II


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Hockeykort

Hello! Slutade för en liten stund sedan.. Var in på karamelltåget och hämtade en sak och var sedan lite impulsiv och köpte en bunt med hockeykort också. Inga kända ansikten egentligen förutom typ Nicklas Lidström, Dick Tärnström och Challe Berglund. Men kul var det för det, att kolla på en massa gamla hockeykort.

Nu ska jag ta en powernap eftersom jag inte sovit mycket alls inatt. Sen blir det att gå in till stan för att möta upp Viktoria. Visst ja, hockeybilderna kommer i eftermiddag!

Ni får ha det så bra så länge! Hörs förmodligen efter hockeyn om jag inte kikar in en snabbis före, vi får se vad som händer, kram! ♥


Glädjebild

Måste publicera bilden i ett enskilt inlägg.. Vet inte varför men det bara känns så! Får en speciell känsla när jag ser bilden, fastän den är nästan rent ut sagt ful.. Men jag blir glad av bilden! Den togs under första matchen, närmare bestämt 21 sekunder in i matchen när Mikko prickade målet för första gången den kvällen. Resten av bilderna kommer om en liten stund, kram! ♥


07:33

Hej! Ett morgoninlägg för en gång skull, ska till skolan idag trots huvudvärk.. Har bar bara en lektion idag sen slutar jag, vilket innebär att klockan hinner bli 10:30, kortdag! Eftersom Viktoria också slutar tidigt så blir det att möta upp henne på stan när hon slutar!

Ikväll är det dags för hockey igen också, mot MODO Hockey! Hoppas på vinst men annars är min största förhoppning att plexit ska vara bytt, vilket det troligen inte är..  

Det kommer upp lite hockeybilder idag också om det är något av intresse, vet inte när, men de kommer, så fort som möjligt! Sen som sagt, de är lite fläckiga p.g.a plexiglaset. Kanske blir bättre ikväll..

Ni får ha en så bra dag som möjligt så hörs vi lite senare, kram! ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Hockeyfoton AIK - HV71

Gick knappt att få några bilder igår eftersom plexit framför oss var helt prickigt efter puckar, tacklingar och annan skit. Det var riktigt smutsigt och repigt rent ut sagt. Nedan kommer några bilder som togs.. Resten av bilderna kommer imorgon när det samtidigt ska laddas upp med nya och förhoppningsvis lite bättre bilder!


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Sjuk

Har legat hemma i migrän, ännu en dag. Hatar, hatar, hatar att vara sjuk. Sov fram till för en liten stund sedan när Viktoria matade mig med värktabletter. Mår lite bättre nu men tinningarna dunkar fortfarande..

Ska försöka redigera hockeybilderna så fort som möjligt så att ni får något att titta på här på bloggen. Hörs senare, nu ska jag vila, kram! ♥

Poängligan


Tidsinställt

Befinner mig förmodligen i Skellefteå Kraft Arena redan nu.. Ja, jag vet att klockan bara är 17:00 och att matchen börjar 19:00 men man måste vara i tid.. Som ni kanske förstår är detta då ett tidsinställt inlägg! Tänkte bara kika in och säga hej, samtidigt visa upp presenten jag fick av Saga i söndags! Hon hade ju uppdaterat gästinlägget utan att jag visste om det.. 

Borde väl vara tid för att fortsätta läsa matchprogrammet nu och fortsätta snacka skit med mina brudar, om jag inte har räknat helt fel, hahah! Sen ska de små trollen från Jönköping krossas av Världens bästa AIK.. Ni får ha det så bra så hörs vi efter matchen, kram! ♥



Tack gumman, blev jätteglad! ♥ Tycker ni ska kolla in hennes blogg där hon även visat upp de andra bilderna hon ritat. Grymt duktig hon är min lilla vän!

LITE FLUMMIGA BILDER ..



Okej, här är resultatet efter en flummig promenad och en road Saga som då som sagt kom på att hon skulle fota när vi höll på att somna.. Den enda som inte höll i kameran under kvällen var Alicia tror jag, hon ville hellre vara framför kameran!



Citat


HOCKEYCITAT:


Martin Thörnberg: Jävla fan!

Emma: Utvisning..
Viktoria: Minst 10 minuter!
Emma: STRAFF!! Nähä..

Jimmie till målvakten: Går det bra?

Viktoria: Han hette Haltanen?
Emma: HAHAHA, också haltade han ut!

Favorit i repris: "Jag är ju back så jag backar ju.. Det är väl så det funkar?"

CITAT:

Emma: "Ta en kolagodis.. Det är som godis för själen!"

Viktoria: Jag är ledsen i ögat..
Emma: Vadådå?
Viktoria: Ingenting gick som det skulle idag!
Emm: Nä..
Viktoria: Eller jo, jag såg tre älgar.
Emma: GOD JUL!

Emma: "Det ser ut som att jag just kommit upp efter ett dopp i smörpaketet.."

Saga: "Hon går runt och sover i sömnen!"

Viktoria: Så duktig du är! Varför går du inte..
Emma: Media & Journalistik? Jag vet.. Men vad skulle jag få ut av det?
Viktoria: Praktisera på Norran?
Emma: Det ska jag göra ändå..
Viktoria: HAHAHA..
Emma: Då kommer de fråga mig vad jag går för program.. Då ska jag svara: Jag går omvårdnads, måste lära mig ta hand om datorer, kameror och hockeypojkar!

Ana Gina Show: "Det finns folk som heter Lillemor. Det finns folk som heter Bror. Det finns folk som heter Lilla Al-Fadji.."

07:44

Hej! Snart bär det av till skolan, första skoldagen den här veckan eftersom jag var sjuk igår.. Var ju som sagt egentligen tänkt att mamma skulle komma idag men tydligen inte, så det är jag lite besviken över, annars är väl allt bra idag förutom att huvudet fortfarande ömmar lite!

Svenska första lektionen idag, där blir det att skriva om Livet på ett koncentrationsläger, ur medicinskt perspektiv! Låter komplicerat men jag har själv valt det, så vi får se om det går att gräva fram något om det.. Förintelsen är alltid lika intressant att läsa om! 

Efter lunch är det data som står på shemat.. Ska då fortsätta med Microsoft Word, vilket jag absolut hatar! Är spyless på det programmet eftersom jag satt med det en lång stund igår och då gick allt åt pipsvängen, men ska man ha bra betyg så måste man kämpa.. Kämpa Emma, sista lektionen idag, prov nästa vecka!

Ni får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram! ♥


Migrän

Har varit sjuk idag! Vaknade med migrän och då blev det att vara hemma och vila! Har sovit bort nästan hela dagen och när jag inte gjort det så har jag suttit och gjort läxa..

Ska väl lägga mig och göra en tidigkväll så att jag orkar upp imorgon och är pigg. Det var tänkt att mamma skulle komma och hälsa på då också men det gick åt pipsvängen.. Det är i varje fall hockey imorgon kväll mot HV71, äntligen! Tyvärr är svinet Ledin avstängt..

Det här var all riktig uppdatering som kom idag, hoppas ni tillåter även sådana dagar.. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, kram! ♥

HÅL I VÄGGEN

Program som detta, det är vad Emma roar sig med när hon inte kan sova, när hon inte har något att göra eller bara vill få sig ett gott skratt!


Detaljer!

HAHAH, kunde inte låta bli att fota när jag var i Sagas rum.. Hon hade väggar fulla med bilder som hon ritat, saker hon fått och diverse andra AIK-saker! Som sagt, kunde inte låta bli..

 

Lördagskvällen..

Hade en jättemysig kväll igår med några av världens bästa brudar! Kom hem till Saga där kring fyra och blev bjudna på mat, tack Saga m. familj! ♥ Hockeyuppdatering och en massa skitsnack om allt och inget. Gick iväg och handlade därefter också och det har ni ju redan sett bilder på.. Resten går väl sammanfatta kort som jag gjort nedan! ↓

Snack. Melodifestivalen. Promenad. Fotografera. Skratt. Filmer, som vi inte såg klart. Musik. Ännu mer snack. En Saga som skulle fota just när vi höll på att somna. Skratt & en irriterad Alicia, en styck trött Viktoria & Emma är inte att leka med. Sedan sova!

Visst ja, jag sov faktiskt bredvid Alicia! Nu ska du bli avundsjuk Felix, vi hade det så mysigt, hälsar Alicia.. HAHAHA, hon sa att jag var tvungen att skriva det där!

Fler bilder kommer imorgon! Sen så ska jag visa upp bilderna jag tog i Sagas rum, så grymt snygga inredningsdetaljer, hahah.. Me like!



Nu ska jag sätta mig ner och se film, En prinssessas dagbok och sedan blir det att sova! Är grymt trött efter en natt med lite sömn och en massa städande.. Godnatt, sov gott, kram! ♥

HJÄLP MIG?!

Känns som att bloggen bara blir drygare och drygare.. Ingenting vettigt skrivs och inga bilder läggs ut, åtminstånde inga intressanta. Har förlorat över tjugo läsare sen lagret av hockeybilder tog slut? Vad är det ni vill se? Jag frågar er än en gång!

Kommentera vad som helst som ni vill se och läsa om på bloggen så ska jag försöka fixa det, snälla hjälp mig, kram! ♥

14:04

Hej! Just hemkommen från Kåge, har även hunnit förbi en vända borta i Ersmarksbodarna.. Ska lägga in bilderna på datorn snart men innan det blir det att städa. Vi hörs senare, kram! ♥

Livskvalitet & Hälsa

Fick i uppgift för några veckor sedan av våran f.d omvårdnadslärare att skapa ett collage på vad som betydde mest för oss, som innehöll vad Livskvalitet och Hälsa är för oss, vad vi inte kunde leva utan och skulle rädda om något hände.. Mitt blev som bilderna nedan!


Bara..

... en hälsning! Som så många vet, internt skämt, hahah..


EN VANLIG...

...kväll i Kåge med världens bästa hockeybrudar! ♥


Citat

Viktoria: "Sju snabba med Andreas Jämtin? Jämtin, Jämtin, ditt j*vla svin!"

Emma: Jag väntade mig en kort, tjock, liten mörkhyad man..
Viktoria: Så kommer han där.. Lång, smal och lite halvmörk, lite chokladbrun!

Emma: Vad är klockan?
Viktoria: Klockan är 00:30!
Emma: SKOJAR DU MED MIG?! Har vi legat och pratat magrutor i tjugo minuter?!

Här kommer en del ur en konversation.. Vill inte dela med mig av hela, men det är inte som ni tror, det är inte elakt som det ser ut att vara, bara ett konstaterande som blev lite fel!

Emma: Men varför gör han det för oss?
Okänd människa: För att han är svart!

Emma: Spotta fram något mer citat..
Viktoria: Jag skulle ha spottat på dig!

Emma: Skriv något klyftigt..
Saga: Så här ska det stå: "En apelsin ha klyftor!"

13:38

Tillbaka i stan nu efter att min gulliga morbror har skjutsat oss! Ska packa alla sakerna nu som ska med till Saga sedan bär det av in till stan och vidare till Kåge..

Uppdateringen blir ganska så låg idag om ni förstår vad jag menar men några inlägg till kommer det väl.. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥

Comeback

Hej! Äntligen fick jag tag på en dator, det har verkligen varit helt fullt upp idag. Har faktiskt en anledning till att det inte blivit så mycket bloggande idag! 

Kom hem från Cecilia för en liten stund sedan och nu blir det att hitta på något så att man håller sig vaken.. Ska nämligen se Peter Forsbergs comeback i NHL klockan 01:00 inatt, sedan blir det att sova, när nu det blir!

Sen som Saga skrev, ska ju hem till henne imorgon! Mysigt ska det bli att träffa mina brudar utanför hockeyn.. Läs hennes inlägg, där står det lite mer om vad som händer!

Ni får ha en trevlig fortsatt kväll och natt så hörs vi imorgon, kram! ♥


"David Bloggen"

Hej saga här!
För er som inte vet vem jag är så tänkte jag
bara säga att det är jag som äger
"David bloggen"

Emma frågade om jag ville gästblogga och självklart
ville jag det.

Så jag tänkte berätta om vad som händer
på lördag. Imorgon vid 4 kommer Emma,
Viktoria och Alicia hit.
Vi ska se film, prata, sova här
och ha allmänt roligt.
Får inte glömma att vi ska heja på
Jocke och Jimmie.

 
Jag har en sak till emma, som jag tror
att hon kommer gilla ;)
Men säg inget, för hon får inte veta något!!!

Oj, ja det här blev inte ett långt inlägg. Men
hoppas ni har det bra!

/S


SERIOUS - NOT SERIOUS


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

FULLT UPP

Okej, fullt upp idag! Praktik nu och fram till 15:30, gå på stan en stund eftersom jag inte hinner hem, Jörn och sen vidare till Cicci.. Alltså blir det nog inte att sitta så mycket vid datorn under dagen!

Men har gjort i ordning några inlägg som kommer upp senare idag så att det inte blir helt tomt. Hoppas på bra besöktstatistik och många kommentarer ikväll när jag kollar också, trots den lite sämre uppdateringen!

Glöm inte att titta in här senare idag.. Vi hörs, kram! ♥


LG Hockey Games

Hej! Vet inte om jag kan garantera att det blir sista inlägget för idag men det finns chans att det är det.. Ska upp till Johanna och se hockey ikväll, känns som att det var år och dar sedan jag var där sist, vilket det egentligen inte är?!  

Ska bli kul att se hur Skelleftepojkarna presterar i LG Hockey Games.. Blir ju första landskampen för Tim, så det ska bli roligt att se! Både Jimmie och Jocke har ju varit iväg tidigare så det är inget speciellt med de egentligen.. Fast man blir faktiskt lite stolt att vara AIK:are när såpass många är uttagna till truppen! David blev hemma på grund av knäskada..

Nä, nu ska ska jag inte dra ut på detta meningslösa inlägg något mer.. Hörs antingen ikväll när jag kommer hem, annars imorgon. Ni får ha det så bra, kram! ♥

SVAR PÅ FRÅGA!

Vilket redigeringprogram använder du?

Svar: Jag använder Adobe Photoshop Lightroom 3 när jag redigerar mina bilder.. Men det är något jag har börjat med nyligen, annars har jag redigerat mina bilder på Picnik.com och det kan jag absolut rekommendera, funkar prima!




Ni vet att om det är något ni undrar över så är det bara att fråga så kommer jag att svara så fort som möjligt, antingen om du har en blogg eller om jag gör det i ett inlägg, kram!


SAME, SAME


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund


08.07


God morgon alla pigga och trötta bloggläsare! ♥

Precis som vanligt så blir det ett snabbt inlägg på morgonen eftersom tiden inte riktigt finns till för att skriva en hel novell.. Om mindre är 10 minuter så ska jag ta cykeln till skolan för kortdag, slutar redan 10:30 idag, vilket är rena rama lyxen!

Efter det vet jag inte alls vad som händer, något lär väl hända.. Om någon vill hitta på något så är det bara att slå en signal eller skriva? 

Tiden går.. Ska hinna sminka mig på den korta tiden som finns kvar innan skolan börjar också så det är bäst att jag snabbar mig lite nu!



Ja, sen måste bara tacka er för att ni alla gissade på Johan, vilket var precis den personen jag tänkte på! Förutom Viktoria som gissade på svinet Ledin?

Hahah, nä, men trodde att jag hade blivit helt störd när både Saga och Alicia svarade att han inte var ett dugg lik, när jag skickade bilden till dem.. Tycker precis som er då, att han är lik Johan "Foppa" Forsberg i Skellefteå AIK!



Ojdå, det blev visst ett ganska lång inlägg ändå och nu brinner det i knutarna kan jag ju berätta för er.. Hörs senare, kram!

SVAR PÅ FRÅGOR!

När kommer andra delen på frågestunden?

Svar: Del två på frågestunden har faktiskt redan kommit ut. Fast det är lätt att missa.. Om du kollar under kategorin så hittar du att det står frågestund, där finns svaren! 
 
Emma hur många 1000 tals hockeyfoton har du?
Räkna vet ja ;)

Svar: Vill du veta en sak Lina? Jag har just gjort det, bara för att jag är envis.. Nu har jag bara tagit de jag hittar på rak arm, inte grävt runt i mappar med en massa annan skit.. Kom fram till att det finns 5113 stycken hockeybilder på MIN dator för tillfället! Det är då efter att jag har rensat den totalt på bilder, många gånger. Sen är ju inte att förglömma att det finns massor av bilder på mamma och Simons datorer också.. Det här är inte okej!



Ni vet att om det är något ni undrar över så är det bara att fråga så kommer jag att svara så fort som möjligt, antingen om du har en blogg eller om jag gör det i ett inlägg, kram!

Likheter?



Okej, nu ska vi se om någon tänker i samma banor som mig.. Vem ser denna kille ut som? Är fruktansvärt lik? Jag tycker då i varje fall att han är sjukt lik när man tittar på den bilden, ser ut som en speciell hockeyspelare.. Viktoria tyckte samma sak! Han på bilden är förresten Niklas Lundqvist från Stylisterna.

Hockeyfoton..


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


07:56

God morgon alla söta bloggläsare! Får bli ännu ett hej-jag-ha-inte-tid-att-blogga-inlägg.. Tar hellre lite sovmorgon än att stiga upp för att blogga och det hoppas jag att ni förstår? Har gjort i ordning två inlägg som kommer lite senare idag sen hörs vi väl när jag har slutat. Kram! ♥

DET HÄR MED EFTERNAMN..


Måste bara dela med mig av en sak som jag hittade på en kompis status på facebook, ta det inte allt för seriöst:


Barnen på dagis fick berätta vad deras pappor arbetade med. De flesta svarade brandman, ingenjör osv, tills fröken frågade lille Stefan vad hans pappa jobbade med. -Min pappa är bögstrippa på en gayklubb! Fröken tog bestört ut Stefan ur klassrummet. -Är det verkligen sant att din pappa är en strippa? ............ -Nej, svarade Stefan, men han spelar hockey för Luleå Hockey och det är så jävla pinsamt!

Sen så kan man ju inte låta blir att skratta åt min älskade vän Alicia heller.. Om ni bara visste hur mycket jag skrattade när hon visade mig sitt påhitt!


.....


LIKE AN ORDINARY TUESDAY ..


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

08:00

God morgon! Tisdag idag då vilket betyder svenska och datakunskap.. Ska ta och cykla till skolan vilken sekund som helst så det här är all uppdatering som kommer för tillfället. Kram! ♥


Magic Number Seven

Måste väl göra som många andra har gjort, måste dela med mig av denna video med Magic number seven.. David Rundblad! Titta och njut, för nästa säsong får vi inte sådant här i Skellefteå. Hockeygodis på hög nivå, det kan ingen säga emot!


Bloggar?

Hej, första gången det kommer ett riktigt inlägg idag.. Om man inte räknar med fotoinläggen! Har egentligen inget att skriva så jag vet inte varför jag gör det nu ändå..

Blir nog kanske att se Familjen Annorlunda och Spårlöst lite senare men annars har jag ingenting att göra för tillfället och lär inte ha på resten av kvällen heller..

Så om ni har någon blogg eller vet någon rolig blogg eller hemsida som jag borde kolla in så kan ni ju alltid rekommendera, så att jag får något att göra. Det är alltid uppskattat med nya bloggar att titta in på och även gamla bloggar som man inte tittat in på ett tag på!

Ja, ni får ha en bra kväll, kram! ♥


LIKE YOU NEVER ..


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund


Glädje

Glädje - det är väl inte precis det jag känner när jag måste stiga upp tidigt för att gå till skolan. Men jag känner däremot glädje när jag kollar på bilderna nedan! Hoppas de kan göra någon glad, en måndagsmorgon som denna, kram! ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Alexei Cherepanov

Tror aldrig någonsin jag har blivit så berörd av ett blogginlägg som jag blev av detta som Lovisa Munter skrivit. Tårarna rann, de ville inte sluta. Usch!


JUST ANOTHER PICTURE ..


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

Boden → Skellefteå

Hello! Vaknade för en liten stund sedan.. Borde egentligen gå ner och äta frukost och packa alla väskorna som ska tillbaka till Skellefteå men sitter och ser film istället. Jag har tid på mig, det är då vad jag intalar mig själv för tillfället, hahah..

Åker ju som sagt tillbaka till stan senare idag så det kommer blir ont om uppdatering ända framåt kvällen. Kanske kommer någon bild under dagen om ni har tur. Hörs senare, kram! ♥


Hockeyfoton, AIK - Gnaget


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G & Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Joakim Lindström

Har ju egentligen inte nämnt något, lagt ut någon bild eller någonting från förra matchen. Håller för tillfället på att göra iordning ett inlägg med bilderna men när jag såg denna bild så känns det ändå som att skyttekungen Joakim Lindström borde få ett eget inlägg!

Trots sin dåliga attityd så är han ju faktiskt en av Sveriges bästa hockeyspelare, som vi fick bevisat för oss förra matchen när han egentligen själv stod för en stor del av vinsten med säsongens första hat-trick som med hjälp av de andra tre målen också gav oss tre poäng.


Joakim Lindström, fyrtionsju poäng, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Till Viktoria

Vaknade just, har ingenting att skriva för tillfället, bilderna kommer lite senare när jag har vaknat ordentligt.. Så jag lägger ut några klipp som ni kan kolla på, speciellt Viktoria som älskar slagsmål, kunde själv inte hålla mig för skratt när jag såg klippet med målvakterna.. Fick ju ett sms av Viktoria för några veckor sedan: Slåss de? Ska jag ringa? [jätteglad gubbe] Vilket jag svarade nej på och hon svarade med ledsen gubbe.






Fredagsmys


Let's dance. Kladdkaka med banan & apelsin. Cappuccino i världens snyggaste mugg.


Blicken



Emma: Nä, nu börjar domaren tafsa igen..
Kollar på senast tagna bilden och..
Emma: Tror Tim vill samma sak som domaren!

HAHAH, okej, nä, skämt åsido.. Men seriöst, inte okej av domarna att aldrig kunna hålla händerna borta.. Sen till er sura människor som finns därute, det är ett skämt! puss.


17:54

Hello! Har inte skrivit på hela dagen, bara lagt ut en massa bilder.. Äntligen framme i Boden efter en lång bussresa. Blir att ta det lugnt ikväll, kanske se någon film och göra en tidigkväll. Tror det blir Ica en snabbis och köpa lite godis också..  

Håller på att redigera hockeybilderna för tillfället men jag tror jag väntar till imorgon innan de kommer upp på bloggen.. Eller vad säger ni? Tell me! ♥

SMILE FOR THE WORLD ..


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

J18, DEL II






Juniorhockey, Skellefteå AIK - HV71, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Citat

Okej, har inte redigerat bilderna än så här nedan kommer lite citat. De som handlar om David, ni lär förstå imorgon eller någon dag framöver.

Emma: "Jag höll på att glömma David inne på toan.."

Viktoria: Vad gör du?
Emma: Jag ramlade på dig..
Viktoria: Jag gillar inte när folk rör vid mig!

Emma: Ursäkta, har du någon stor påse som jag kan få?
Kille: Jo, det här är den största vi har..
Emma: Tack, det blir perfekt!
Kille: Ska du gå hem i den?
Tackar och går ut ur affären, berättar vad killen sa och utbrister..
Emma till Viktoria: Jag ska stoppa David i den!

Människa: Nej, nu spelar han sopa i..

Emma: Han får inte upp den.. Han får inte upp den!
Alicia: De måste träna på att få upp den på träningarna! Helst med skydd..

Emma: "Nu står de och pratar, tänker.. Nu måste vi göra något som Sören Persson skulle ha gjort. Vi ringer!"

Viktoria: "Duktig domarjävel!"

Torsdag 3/2 -11 ♥

Tillslut kom hockeybilderna in på bloggen, i alla fall hälften av dem.. Det blev för mycket med alla på en gång! Somnade medan jag höll på att redigera dem också, vilket är en av anledningarna varför det dröjde lite. Jag och mina powernaps..

Kort skoldag idag, slutade 10:30 och då blev det plättar till lunch sen hem. Fick lite tråkiga nyheter imorse också.. Våran omvårdnadslärare ska sluta så det här blev sista lektionen med henne, vilket känns jättetråkigt.. Men det är klart man ska göra det som känns bäst för en själv i det läget, går inte alltid tänka på alla andra!

Väntar på att Viktoria ska komma så att vi får äta sen blir det hockey. Känns som att det var år och dar sedan det var hemmamatch, får äntligen träffa mina hockeybrudar igen! Ja, ni får ha det så bra så hörs vi senare, kram! ♥

J18

 
Juniorhockey, Skellefteå AIK - HV71, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


Till Johanna


foto: Emma Nyström, Nikon D60 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro


A SIMPLE SMILE


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund


22:15

Lovade ju att det skulle komma upp bilder ikväll men förlåt, orkar inte fixa till alla bilderna. Ska lägga mig och sova nu så att jag orkar upp imorgon bitti.. Slutar tidigt imorgon så när jag slutar, då kommer bilderna! Nu har ni något att se framemot, i alla fall ni hockeyintresserade, hahaha.. Nu som sagt, sängen. Godnatt, sov gott, kram! ♥

Onsdag 2/2 -11 ♥

Hej! Dåligt om uppdatering idag, precis som vanligt.. Slutade skolan vid 14:20, kom hem för en stund sedan och snart bär det ut igen.. Hade inget att göra ikväll så då kom jag på idén, det blir att gå iväg med Johanna och se hockey när J18 spelar mot Modo senare..

Tar självklart med mig kameran också! Så lite hockeybilder kommer alltså ikväll då, om jag lyckas få någon bra bild vill säga.. Ja, men ni får ha det så bra tills vidare så hörs vi senare, när jag kommer hem, kram! ♥ 


JUST A PICTURE


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

07:59

Good morning sunshines! Snart blir det ännu en dag i skolan, precis som vanligt. Engelska och Medicinsk grundkurs idag då, slutar vid 15:00 vilket känns lite drygt. Sen som vanligt, eftersom blogg.se inte fungerar på skolan längre så blir det ont om uppdateringar här på bloggen, kanske något litet tidsintällt här och där, men annars..

Kom ju på den briljanta idéen att skriva på norranbloggen igår, vilket kändes som att det var ganska längesen, sen var det ju en ganska bra idé just då och det kanske blir det lösningen i framtiden också om jag behöver skriva av mig när jag är på skolan.. Men som sagt, kanske bättre med tidsintällda, på rätt blogg!

Ingenting händer på dagarna nu för tiden heller.. Skola sen hem och dagen är över. Nästan ingen hockey nu för tiden heller, alldeles för långt emellan känns det som. Enda positiva inslagen i vardagen är väl de få gångerna som det finns tid och ork till att umgås och ta det lugnt.. Som igår när vi möttes på Wayne's och satt där i säkert 1,5 timme och bara pratade, skrattade och andades ut. De små stunderna som förgyller dagen!


Supporterresa 24/2

Äntligen är det klappat och klart! Bjuder med Viktoria till Luleå den 24 februari på säsongens sista supporterresa och derby, förmodligen.. Skellefteå AIK möter Luleå Hockey! Ska det bli en tredje raka vinst mot norrbottningarna eller årets tyngsta förlust? Som ni kanske förstår så hoppas jag på det förstnämnda..Kommer bli grymt hur som helst, tagga! ♥


Marcus Wikström III


modell: Marcus Wikström | foto: Emma Nyström | assistent: Viktoria Sjölund

08:09

Hej! Hinner inte blogga nu egentligen, är lite småstressad.. Tänkte bara kika in och säga hej! Ska ta cykeln till skolan nu, hörs senare. Kram! ♥


RSS 2.0