Kvällens outfit, dock sämst bild


Cause you're amazing, just the way you areHar pratat med två fina vänner idag och det är otroligt hur mycket bättre humöret kan bli av lite prat. Har även varit ute på långpromenad i det fina vädret. Mysig dag i allmänhet! Märks att det inte är den vanliga söndagsångesten eftersom vi är lediga imorgon.

Kommer förmodligen inte att blogga något mer förrän tisdag och kan därför nu berätta att jag åker ut till Boviken imorgon för att umgås med världens bästa människor. Ska bli skönt med lite omväxling, att bara tänka på att ha kul.

Nu blir det att se klar Big Brother och sedan krypa till kojs. Du får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, puss.

du saknas hos mig


det ger inget att hålla skenet uppe. allting känns verkligen jobbigt nu och det finns ingen som jag kan luta mig tillbaka på och få den tröst jag behöver av. många av er älskar att läsa när andra mår skit, så grattis. jag orkar inte med detta.

sängen är stor och tom. allting ser ut precis som för mindre än två veckor sedan. minnena väller upp. likaså tårarna. mobilen är tyst. det är tomt utan din famn att luta mig mot. din musik surrar i mina högtalare. du mår bättre utan mig. det tar emot att tänka på det. sanningen. vill vara vanliga, glada emma, igen. dock så känns det långt borta nu.

tack till världens bästa kajsa också, för att du har lyssnat på allt jag har haft att säga. jag mår alltid bättre när jag har fått prata med dig! alla ni andra också. tack för att ni ger mig en axel att gråta på när jag mår som sämst. jag älskar er alla! ♥


Den senaste tiden i bilder

mitt nya beroende, guds skapelse typ. ozzy, mysigaste kattflickan. min andra hälft, tack för att du finns. antons rum, allt för många tårar i det rummet i veckan. tack vare alla mina fina vänner så känns allt bättre nu.

26 april

Det finns hopp om liv. Efter ett hårt träningspass och en varm dusch så blir det nu att göra sig i ordning för kvällen. Piteå med Viktoria och mina kära systrar. Mys! ♥ Uppdateringen kommer dock vara fortsatt låg eftersom vänner, träning och skola kommer före bloggen. Sorry. Kikar väl in igen när humöret börjar bli bättre också.. Du får ha det så bra så hörs vi, puss.

Jag saknar er, välkommen upp. NU. Tackarr.


You mean the world to me, still


dock så räckte det ju inte, inte tillräckligt! du förändrade mitt liv till det bättre. tack för att du fanns där för mig och gav mig all kärlek du kunde, för en tid iallafall. du är väldens finaste människa och jag önskar dig allt gott. jag älskar dig, fortfarande.

Bloggpaus, orkar inte med allt nu


You're the closest to heaven that I ever beenbloggen är inte viktig nu. ändå känns det bra att få vädra sina känslor. fast det lär jag väl inte heller göra nu. mår bara dåligt för tillfället av olika orsaker. så ni får stå ut med bloggtorkan tills vidare och jag hoppas verkligen det blir bättre snart. over and out.

You still hold my heart


Tack för allt, Andreas Hadelöv!


Fuck it, fuck everything

Första gången på mer än tre veckor som jag sover helt ensam. Alldeles för tomt. Saknar min gosse. Guldet rann oss ur händerna efter en sista värdelös insats också. Allting känns bara piss nu. Njut av en ensam natt nu, Emma, och grattis till silvret grabbar! På andraplats för andra året i rad. Inte dåligt ändå. Bättre än Luleå, så suck on that. God natt och sov gott.jakobsilfverberg. danielwiding. simonbertilsson. mattiasekholm. jonathangranström. ni förtjänar inte detta. idioter. svin.

Min allra, allra finaste


Första riktiga uppdateringen på ett bra tag

Jag vet att det har blivit tunt om uppdatering här på bloggen, men blogglusten tryter och det finns viktigare saker. Har knappt varit inne på bloggen under den senaste tiden, inte kollat varken tumblr eller twitter heller. Har en hel del att ta igen. Men, tar det någon annan dag.

Har spenderat de senaste tre veckorna med älskling och det har varit allt från skoterkörning, stugmys, film-maraton med vänner och slutligen.. äckligt nervös hockey! Hockeyn. Tar. Mitt. Liv. Seriöst.

Ska nog traska iväg på ica i det fina vädret nu och köpa glass. Beger mig hem till bunkern sen för Big Brother och sömn med pojken vid min sida. Du får ha det så bra och ha tålamod med mitt urusla bloggande, puss.Ödesmatchen - vinna eller försvinnagrabbar, ikväll gäller det. 3-0 i matcher. snälla, se till att vända detta nu.

Harry Potter-maraton med de allra bästa


Kärlek rakt igenom

Sverige är landet där vi lever. Skellefteå är staden där vi bor. Västra är platsen som vi älskar. Där samlas vi och blöder svart och gult! Älskade grabbar. SM-final nurå. Så kungligt. Bucklan ska hem till Skellhell. Bara lycka för tillwfället.

Ett halvår idag, jag älskar dig!


Hela Sveriges AIK


Hockeybilder - vad tycker du?Min mumieinsåg på riktigt igår att jag har hittat världens finaste kille. tack för att du står ut med mig. även när jag har pms, är lättretad, förbannad, gråtfärdig, gnällig och fånig. du lyckas få mig på bra humör, i alla lägen. två dagar kvar. jag älskar dig!


Utkast: April 3, 2012

Så tråkigt, så tråkigt. En timmes hål nu utan något att göra. Håller på att somna men stolen är alldeles för obekväm för att ta en powernap på. Måste tagga till. Det är ju hockey ikväll. Lär dock tyvärr bli sista hemmamatchen. Får hur som helst träffa en massa skönt folk. Fast jag kommer sakna min pojk ikväll också. Har haft honom vid min sida nästintill varenda ledig minut den senaste veckan. Tack och lov att det snart är lov.

Förresten, dröjer ett bra tag tills det kommer hockeybilder, efter inlägget som kommer upp senare idag eller imorgon. Min dator kraschade igår och är bortom all räddning. Varenda liten bild, film och allt annat sånt är borta. Fuck my life.

Okej, tror jag ska se Big Brother nu. Typ. Men du får ha det så bra så hörs vi mer någon annan dag, puss.


.


Sover med min älskling för fjärde natten i rad. Love my life. Godnatt, puss.

Utkast: April 1, 2012

Hallå i stugan! Allt bra med dig? Här är det helt okej, lite trött men det funkar. Har just varit ute och fikat med Johns familj och försöker nu knåpa ihop ett blogginlägg medans pojken sitter här brevid och är helt koncentrerad på sitt måleri.

Sänker mitt självförtroende lite extra också, genom att kolla på grymma hockeybilder som proffsfotografer har tagit. Fml. Vill kunna.

Okej, ingenting vettigt skrivet. Som vanligt. Bilder kommer sen. Ska kolla på fredagens avsnitt av Big Brother nu och sedan göra något. Typ sova. Eller pussa och krama sönder John, så att han måste ge mig uppmärksamhet. Du får ha det så bra, puss.

RSS 2.0