31 januari

Efter många om och men så blev det en väldigt bra kväll igår! Träffade söta Anna i några timmar, pratade om allt och inget. Fick även prata med John för första gången sen i fredags, tre och en halvtimme kändes välbehövligt!

Har kommit in i ett stim med Veronica Maggio så det är det som surrar i högtalarna för tillfället. Annars så väntar jag på att Anton och Viktoria ska trilla in så att vi kan börja gå upp mot hockeyn. Hoppas på att få se lite hjärta i laget ikväll, som man tyvärr inte fått se under de senaste matcherna. Kämpa!



NU: packa ihop kameraväskan! Men du får ha det så jättebra så hörs vi förmodligen senare ikväll, puss.

Finadu



Exakt en månad försenade


En helt vanlig söndagskväll

Det har varit en ganska bra dag idag, allt som allt. Hunnit med att övningsköra lite i stadstrafik, utan allt för mycket panik över att det är bilar överallt. Fått med mig lite extrakläder hem från Boden.

Spenderat kvällen ute med Anton. Käkade min middag nere vid älven på bryggan, följde med honom på max, men tittade bara på när han åt. Eller satt med min proviva i en mugg och såg lite allmänt mobbad ut, i eskimåutstyrsel.

Oj, vilket intressant liv jag har. Intresseklubben antecknar varenda litet ord.

Funderar på om det är dags att sova nu, så att jag är pigg imorgon. Men du får ha det så bra så hörs vi, puss.

Hockey, en sport för de smidiga


27 januari



Förresten, redan nu, vad har låten ovan med inlägget att göra. Satt och läste NSD på bussen och kan ju bara säga så här: Luleåkalaset i sommar! Kapten Röd kommer alltså dit och jag ska vara där. Ingen diskussion.

Äntligen framme i Boden efter förseningar hit och dit. Har just fått i mig middag och funderar på att ta ett bad, bara för att få upp värmen.

Slutade tidigt idag. Var förbi en vända på Balder och träffade Anton och Anna. Mötte upp Viktoria och John på stan och dagen var väl praktiskt taget fulländad redan där. Spenderade några timmar med pojken innan jag fick krama och pussa honom hejdå för några dagar och hoppa på bussen.

Nu ska jag ringa Anton och sedan göra något vettigt. Du får ha det så bra så hörs vi senare, puss.

direkt från tumblr



En rak högerkrok


26 januari

Haha, knappt någon har varit in på bloggen idag. Men det är väl inte så konstigt egentligen. Har ju inte uppdaterat sen igårmorse.

Har slutat skolan för dagen i alla fall. Blir att vara hemma och ta det lugnt en stund nu. Sedan iväg och träna med Niklas. Kommer spendera kvällen med Anton. Min planerade dag i korta drag. Oj, intresseklubben antecknar.

Förresten, måste bara nämna det också. Anledningen till att det inte kommer upp några hockeybilder här på bloggen, det är de att min andra dator har gått sönder. Ska fixa redigeringprogram till denna dator också, men det kan dröja ett litet tag till.

Nu ska jag krypa ner under täcket och se en film. Du får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, puss.

God morgon - 07:33

Älskar att ha sovsällskap. Fick hit John vid middagstid igår, har inte släppt honom för många minuter sen dess. Förstår inte ibland hur han orkar med mig, speciellt när jag är sjuk, haha.

Hur som helst, slutade med att han sov över, som ni kanske förstod. Har egentligen sovmorgon idag, börjar 11:40. Sitter ändå helt klarvaken nu. Tänk vad lite kärlek och omtanke kan göra för energin och morgonhumöret. Har till och mer hunnit med att äta frukost, redan, vilket aldrig händer.

Ska se klart Vakna med the Voice nu. Kanske en liten powernap. Du får ha det så bra så hörs vi senare, puss.


Bara en massa text

Det har verkligen inte varit någon bra dag idag. Hemma från skolan eftersom förkylningen fortfarande sitter i och en släng av magsjuka även har varit på besök. Om inte sviterna från de förbannade halstabletterna. Varit trött, haft feber OCH pms idag; vilket har gjort att varje liten motgång har slutat i tårar. Var längesedan jag grät så mycket för en så liten grej som inte är någonting egentligen. Orkar inte med mig själv idag.

Som ni såg i inlägget tidigare så får jag inte träffa John på ett tag heller, om han inte mirakulöst nog blir frisk tills imorgon. Det känns tungt som tusan, men det är någon som jag måste klara av. Gillar inte att vara den blödigare i förhållandet. Jag vet att han inte alltid kan finnas vid min sida och låta mig luta mig mot hans axel när det känns jobbigt, men tur att telefon och dator finns i de lägena.

Tack och lov så har jag världens mest underbara människor och vänner runtomkring mig, som stöttar i alla lägen. Har spenderat senaste timmen i telefon med finaste Emmelie, första riktigt hjärtliga skratten idag. Tack sötnos! ♥

Har fått hem senaste säsongen av The Secret Life of the American Teenager, så det blir det som rullar på resten av kvällen. Men först, slutet på Bridget Jones dagbok. Du får ha det så bra så hörs vi mer under morgondagen, puss.

Det är alldeles för många dagar

Ibland så hatar jag att vara så fruktansvärt kär som jag är för tillfället. Speciellt när det dröjer ett tag innan jag får träffa pojken. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Fredag. Lördag. Söndag. Måndag. Tisdag. Onsdag. Torsdag?


Gammal outfitpic


Det går inte alltid som tänkt

Dagen som skulle bli så perfekt igår, gick väl inte direkt som den skulle. Eller, många saker gick fel på vägen. Började med att älsklingen for hem på grund av illamående. Upp mot hockeyn alldeles för tidigt vilket resulterade i att stå ute och frysa fötterna av sig, två och en halv timme innan matchstart. Vinst på straffar. Alldeles för mycket halstabletter = illamående och ont i magen. Middag på Dallas. The Human Centipede och Björnbröder med Viktoria och John! ♥ Det gick inte som det skulle, men blev bra ändå.

Lär väl inte hända så värst mycket här idag. Hoppas på att få träffa John en liten stund, annars blir det nog bara att ta det lilla lugna, se film och vila förkylningen. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, puss.

Dagens outfit - lördag


Jag älskar dig, John Wargh!


Äckelskräckfilm

Jag hatar mitt internet, jävla skit. Har saknat uppkoppling typ 95% av tiden som jag suttit vid datorn de senaste dygnen. Det är stora anledningen till att uppdateringen är såpass låg som den är för tillfället. Jag lovar att bättra mig när internet vill bli min vän igen.

Har varit iväg på stan med Elliot och hans mamma. Fick med mig lite för mycket saker hem. Tretton par örhängen, ett halsband, ett armband, ett par sockar, en tröja och ett par skjorts att sova i.

Börjar oroa mig för kvällen. Kommer spendera den med älskling. Bara det att vi ska se skräckfilm. Paranormal Activity 3 och The Human Centipede 2. Det är inte lika roligt. Jag som är så fruktansvärt mörkrädd. Usch. Han kan ju vänta sig att jag kommer ligga klistrad efteråt när vi ska sova.

Ska se klart på G som i gemenskap nu, sedan börja dra mig mot John. Du får ha det så bra så hörs vi senare, puss.

Vila i frid


19 januari

Det har verkligen varit en hemsk natt. Inte sovit många timmar på grund av frossa. Trodde seriöst att tänderna skulle trilla ut vid vissa tillfällen. Ska ändå försöka kriga mig till skolan eftersom det är kortdag även idag. 

Måste börja göra mig i ordning nu. Du får ha det så superduperjättebra så hörs vi senare idag, puss.

Hahah, vadå minnen?



Låg praktiskt taget ner på golvet igår och skrattade när jag hittade dessa låtar. Minns det som igår när detta var musiken som surrade i åtminstone mina högtalare. Hur som helst, speciellt ni tjejer, lyssna igenom och minns tillbaka, puss.

17 januari

Haha, typ ingen som har kollat in här på bloggen idag. Okej, jag förstår varför, men.. Hur som helst så har dagen hittills varit finfin. Har spårat fruktansvärt mycket med Elliot idag men det måste få finnas sådana dagar också. Livet är inte helt seriöst. Var förbi lassa och tog lite prover, mötte upp Anna och Anton på stan en stund, köpte sallad och sitter nu hemma i min ensamhet.

Får se om älsklingspojken kommer hit en stund ikväll. Annars får jag hitta på något annat, framförallt göra en tidigkväll. Ja, vi får se vad som inträffar. Hoppas iallafall på att få träffa honom en liten stund eftersom jag inte pussat på honom sen i fredags.

NU: gottigottsallad till middag! Du får ha det så jättebra så hörs vi förmodligen senare ikväll, puss.

Tårarna bara rinner, även denna gång


Vadå forever alone?


Jagvetattjagserutsomettstorttap, menvadgördetnärvärldensfinastestårbredvid? Kärlek.

Kan inte säga att dagen blev annat än bra ändå. Först lektion i två timmar. Långlunch med powernap. Lektion och sedan gym. Middag på Subway med Anton och sedan vidare till Anna för myspys framför en av mina favoritfjollfjortisfilmer; Fjorton suger.



Ja, ni ser ju på min senaste statusuppdatering. Jag håller på att längta ihjäl mig efter John. Tack och lov så var han pratglad ikväll eftersom vi inte pratat på ett bra tag. Resultat: enochenhalvtimme i mobil. Han hatar att prata i telefon, det säger en hel del. Hur som helst, om jag har turen på min sida så får jag träffa älskling imorgon! ♥

Borde väl egentligen sova men är på skrattgråthumör, är pigg. Vill hur som helst inte sova riktigt än.. Men, du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon och jag vet att jag måste bli bättre på att uppdatera denna skitblogg, puss.

Ett tap; en porträttbild



modell (eller vad du nu vill kalla det) : Emma Nyström | foto & redigering: Emmelie Krypsjö

foto: Emmelie Krypsjö, på bild: Emma Nyström


Fredag den 13:e

Tyvärr kommer uppdateringen bli fortsatt låg tills vidare. Mitt internet funkar inte hemma. Hur som helst, riktigt fullt upp idag. Ska skriva klart om denne Ivan Pavlov nu och sedan lunch. Göra lite ärenden, träffa älskling och sedan spendera kvällen med Emmelie. Det blir nog finfint! Har saknat att umgås med min fina vän.

Blev en ganska bra match i slutändan, 3-1, trots att jag var säker på förlust. Linköping är desperata, det var därifrån jag drog den negativa slutsatsen. Fick se Ivan Majesky igen och det var stora glädjetjut som slank ut från mig och Viktoria. Skulle till och med ha unnat lilla Ivan ett mål.

Hur känns det nu? När ett köplag åker uuuuuut?



Än en gång, ta tag i mitt arbete. Önska mig lycka till. Du får ha det så bra så hörs vi senare, på något sätt, puss.


Jag saknar er! Kom upp hit igen, snart.


Vem är nu denne Ivan Pavlov?



Har lektion med brudarna. Alltså jag, Rosa och Alexandra. Ska skriva om psykologins historia, om en massa forskare. Ivan Pavlov? Okej, snackar om en massa sorgset men borde verkligen jobba. Du får ha det så bra, vi hörs senare, puss.


11 januari

Jag slapp vara själv ikväll. Bad pojken min att komma hit och hjälpa mig byta lamporna eftersom det inte gick så bra för mig. Han stannade några timmar extra vilket räddade min dag ytterligare. Bra humör som plötsligt skiftade till pisshumör, ändrades igen och i slutändan blev det ändå ganska perfekt!

Ska väl försöka ta och lägga mig snart, måste sova eftersom vi börjar tidigt imorgon. Endast en lektion med söta, mobbade klassen och sedan hockey. Trés bien. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, puss.


You smile, I smile

Jag undrar om febern börjar smyga sig på. Fryser fruktansvärt mycket. Funderat på att hoppa in i duschen för att få upp värmen = lampan har gått = hoppa över duschen och fortsätta frysa istället!

Har spenderat hela eftermiddagen på stan med många nära vänner. Älskar att shoppa.. och umgås! Fick med mig tre par jeans, ett par tjockare leggings och en skjorta med mig hem. Känner att jag har slösat alldeles för mycket pengar de senaste dagarna. Köpt fin väska och pälsmössa också.

Förresten, glöm inte att kolla in min tumblr, om du inte redan gjort det. Mycket intressant där, främst hockey för tillfället, haha.  [http://emmaanystrom.tumblr.com] Du får ha det så bra så hörs vi senare ikväll eller imorgon, puss.


Favorit i repris, jag älskar den!


The boys who..



source: theboyswho.tumblr.com l editing: Emma Nyström [emmaanystrom.blogg.se]

Vissa roar utan att försöka allt för mycket


Sista dagen på lovet

Oj, känner att bloggen har hamnat lite i skymundan de senaste dagarna. Ville hellre ta vara på de sista lovdagarna än att spendera all tid vid datorn. Skolan börjar ju om redan imorgon, känns inte ens i närheten av vad man brukar kalla bra. Jag vill ha mer lov. Tungt att behöva stiga upp tidigt på mornarna igen.

Var ju som sagt iväg till Klutmark med grabbarna igår. Märks att jag inte stått på brädan på två år; träningsvärk from hell. Det är jobbigt att ens röra sig idag. Testade även på slalom igen, efter sju-åtta års uppehåll. Det gick bättre än väntat!



Sitter hemma hos John nu. Det är ingen annan hemma här. Nynnar på dåliga låtar för mig själv och väntar på att han ska komma hem igen så att vi kan se klart filmen som påbörjades igår.

Ingen röd tråd i detta inlägg alls. Bara en massa snack som inte handlar om något intressant egentligen. Inget hänger ihop. Jag avslutar här. Du får ha det så jättebra så hörs vi förmodligen senare ikväll, puss.

"i solen på Junibacken.."

Har suttit barnvakt hela kvällen till Viktor med världens bästa. Hockey, en massa mys och även pizza. Borde väl egentligen sova nu eftersom hämtingen kommer halv tio imorgonbitti. Då bär det av till Klutmark för att åka slalom och bräda med mina pojkar; John och Anton. Perfekt avslut på ett mycket bra lov. Aja, du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, puss.


STÖRSTA ÖGONBLICKET, kärlek!



Det gick inte hålla tårarna tillbaka. VM-guld! Tror inte att grannarna undgick skriken från lägenheten. Så ägda, ryssjävlar. Nu ska det skrååålas nationalsång här tillsammans med all denna skönsång från tv:n. Jag älskar er grabbar!

partybussenLulää - med Johanna Landgren, J...

partybussenLulää - med Johanna Landgren, John Wargh och Anton Lindberg. Tänkt att vara senaste uppdateringen på facebook, men det stämmer väl inte riktigt. Pensionärsbussen - full av ungdomar, halvfull. Just fått höra vilka som dömer ikväll, detta kan inte sluta bra. Håååj!


http://emmaanystrom.tumblr.com



Förresten, tycker att ni ska kolla in min nya tumblr. Där publiceras alla bilder som inte är värda att visa upp här i bloggen. En massa annat roligt också. Det vill du inte missa! http://emmaanystrom.tumblr.com

Jag saknar er brudar; minnen!



Bilderna är tagna med Fridas kamera! [fridaarvid.blogg.se]  Sen tycker jag att ni ska kolla in Idas blogg också [ihda.blogg.se]

En liten och ovärd lista

1. Fullständigt namn? - Emma Charlotte Margaretha Nyström
2. Exakt ålder? - 17 år
3. Vart bor du? - Skellefteå
4. Bor tillsammans med? - själv, men oftast lite inneboende småfolk; Viktoria eller John
5. Husdjur? - hund; Charlie
6. Färg på ditt hus? -  någon blandning mellan rosa och lila
7. När är du född? - 29 december 1994
8. Klass? - OP10; omvårdnads andra året
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - ibland, men inte alltid
11. När ska du sova ikväll? - när jag är trött? När jag har lagt på i telefonen med finis.
13. Duschat idag? - jaoo
14. Kramat någon idag? - jodå
15. Pussat någon idag? - ja, tack och lov fick jag träffa pojken
16. Vad har du ätit? - mat? Hamburgare.
17. Dagens klädsel? - strumpbyxor och kofta
19. Dagens sötnos? - hmm, måste väl hela fikagruppen
20. Dagens roligaste? - alla historier på Wayne's :$
21. Har du många vänner? - hellre få och nära, men ja, ganska många ♥
22. Hur många har du kysst? - vad räknas som kyss?
23. Vem kramade du senast? - John
25. Hur många har varit otrogna med dig?- ingen.
27. Har du pojk-/flickvän? - jodå, världens finaste
28. Vem pratade du med i telefon senast? - John
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - John där också, men har inte hunnit kolla dem än

FAVORIT:
31. Film? - finns för många att välja mellan. The last song är en favorit. The blind side också.
32. Låt? - även här, alldeles för många
33. Mat? - kebabtallrik
34. Dryck? - cocacola
37. Stad? - Göteborg
38. Land? - Sverige?
39. Ämne i skolan? - omvårdnadsämnena; finaste lilla mobbade klassen där
40. År? - 2012, det kommer att bli grymt

SENASTE: 
41. Personen du tänkte på? - John
42. Personen du kysste? - John
43. Gången du spydde? - sist jag hade magsjuka
44. Gången du grät? - några dagar sedan
45. Pizzan du åt? - kebabpizza
46. Gången du var i Göteborg? - jag minns inte riktigt, hälsade på Micaela då iallafall
47. Gången du var i Stockholm? - när jag var liten
48. Gången du var full? - aldrig!
49. Gången du var hög? - aldrig
50. Personen som såg dig gråta? - John

ANTINGEN ELLER: 
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - bådatvå?
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - hemma & mysa, speciellt med fina människor
54. Tv-spel eller datorspel? - dator
55. Singel eller upptagen? - upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - FACEBOOK
58. Ragga eller bli uppraggad? - en mycket bra fråga
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Big Brother, lätt
60. Svart hår eller blont? - blond
61. Blåa ögon eller bruna? - bådeoch
62. Choklad eller lakrits? - choklad, en tjejs bästa vän
63. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - kebaaaab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - bådeoch
69. Leva eller dö? - leva
ANTAL:
70. Personer du älskar? - en + många fler
71. Personer du hatar? - två.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - fami
74. Glassar du ätit på en dag? - Ingen aning
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - om allt går som planerat; stadsfesten, peace and love, PDOL, lulekalaset & trästocks :D Gillagilla!
76. Gånger du haft minnesluckor? - några stycken, anledning helt okänd
77. Piercingar har du? - öron
78. Personer du saknar just nu? - mina vänner
79. Gånger ditt hjärta brustit? - några gånger

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - älskling
81. Ska du träffa imorgon? - Anna, John, Anton, Johanna och Johnna
82. Sjöng du senast för? - tror att det var John som fick höra på den skönsången [läs:falsksång]
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Anton
84. Spelade du tv-spel med senast? - några månader sedan
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - finis!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - två personer.
87. Förtjänar att dö? - det gör ingen!
89. Vill du sova brevid inatt? - vem tror du?

VAD:

90. Gör dig glad? - familjen, vännerna ♥
91. Gör dig ledsen? - många olika saker
92. Vad vill du helst göra nu? - sova
93. Önskar du att du slapp göra? - sova, även på den frågan. Det finns så mycket annat att göra än att sova egentligen!
94. Vill du ha nu? - mat !!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - peeeengar
96. Längtar du till? - supporterresan till Luleå!
97. Tycker du om dina betyg? - gymnasiebetygen är helt okej!
98. Ångrar du i ditt liv? - det går inte att ångra en massa saker, bara att blicka framåt
99. Är det bästa som har hänt dig? - det är så mycket, kan inte få ner de sakerna i ord

#jvm12 #småkronorna #glädje



-

Jag blir tokig. Varför fungerar det inte?

Reeboks nya hockeyklubbor

Teknologin går hela tiden framåt och tekniska färdigheter inom ishockey är nu ett faktum. Stabiliteten och flexibiliteten i klubban blir allt mer viktig. Den 15 oktober lanserade Reebok den nya klubbserien som kallas för A.i. och Sverige finns det för tillfället tre olika versioner av klubban att välja mellan. Första heter A.i.9, andra heter A.i.5 och den tredje och sista heter A.i.9 ministick.


Är alla klubbor skapade och uppbyggda på samma sätt? Vilket märke är bäst att välja? A.i.9 är en hockeyklubba för de spelarna som spelar hockey på elitnivå. A.i.5 däremot är en klubba för ungdomar och även dem som spelar på amatörnivå eller i lägre ligor. A.i.9 ministick är precis som originalet, bara det att den är ganska mycket mindre och alltså för de allra yngsta spelarna som vill använda sig av en bra klubba.

Det ska väl även tilläggas att detta är den mest avancerade hockeyklubban som Reebok någonsin har lanserat och haft ute på marknaden. Det är absolut ingen garanti på att du blir en bättre spelare ifall du äger en sådan klubba, men förutsättningen är större. Du får möjlighet att utveckla kreativiteten och kraften i skottet, vilket aldrig är negativt.

Har även pratat med många som kan hockey och alla är eniga om att det verkar vara en bra klubba att satsa på, en av de absolut bästa på marknaden för tillfället.

Här nedan så har jag infogat en video som jag tycker att alla som ens slängt en tanke eller funderat på att skaffa en A.i-klubba ska titta på. Inte ens jag – som inte spelar hockey själv eller är så insatt i just detta – kan låta bli att imponeras av stadgan och flexibiliteten i klubban: http://www.youtube.com/watch?v=Ln0bsmlCoYU

Om du vill ha mer information om klubban eller om Reebook i allmänhet så tycker jag att du ska gå in på facebook och gilla deras sida. Bara att söka på "Reebook" så kommer du rätt. Efter att du har gjort det, då är det bara att börja jakten efter perfekta klubban för dig!

För att komma in till deras hemsida så klicka; HÄR!

Sponsored Post

Viral video by ebuzzing

2 januari

Har parkerat framför Johns dator nu när han är i duschen, tänkte att jag kan dra en snabb update. Blev max fyra timmars sömn inatt eftersom jag och Anton satt uppe och pratade till efter fem. Det spårade mer än vanligt.

John trillade in i lägenheten vid sjutiden imorse. Sov en stund till och sedan mötte jag och pojkarna upp upp Anna på stan. Blev en heldag där och många inköp gjordes. Stylade om John totalt; jacka och mössa, och själv blev det lite annat vettigt! Några hundra fattigare.

Blir bio ikväll med John, Anton och Anna; Sherlock Holmes 2. Det blir nog mysigt!

Så.. Nu ska jag fixa till håret så gott det går. Du får ha det så bra så hörs vi kanske senare ikväll, puss.

Tre bilder från gårdagen!



Fotona är tagna av: Sanna Wellmark [http://shriek.blogg.se/]

Första januari, tvåtusentolv

Hade en helt fantastisk kväll igår men skönaste folket, någonsin! Spenderade kvällen hemma hos Emmelie med nära vänner och även några fler; lekar, musik, tävlingar och allt annat som hör till. Skålade in det nya året nere vid älven och en massa fyrverkerier från alla håll. Tack till Emelie och Emmelie som styrde upp detta! ♥

Okej, går egentligen inte sammanfatta så bra förutom att det var helt awsome! Smög in hemma hos Anton vid halv fyra, såg första perioden av hockeyn och somnade sedan med John i min famn ihopträngda på soffan. Orka använda tältsängen, så mycket mysigare. Tack till dig också Anton, för att du stod ut med oss och lånade ut sovplats.

Bilder lär väl dyka upp här, när jag får tag på några sådana! Ska höra lite med Sanna..

Nu ska jag ta och piffa till mig lite. Ni vet, levande död liksom. Du får ha det så bra så hörs vi mer ikväll kanske, puss.

GOTT NYTT ÅR!

dsc00534 (MMS)

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0