Hockeyfoton, ett inlägg per dag


Favorit i repris, ganska roligt


Jävla tattarmänniskor, dra åt helvete! /Vä...

Jävla tattarmänniskor, dra åt helvete! /Västra stå


Nästan fööör gulligt!

dsc00525 (MMS)

Nästan fööör gulligt!


Kungligt besök



Nu är jag forever alone igen, efter flera fullspäckade dagar! Det var med sorg i hjärtat som jag släppte hem Leksandsbrudarna idag, men inte annat att göra. Tack för en trevlig födelsedag igår också, alla medverkande! ♥

Funderar på om jag ska somna om nu igen eller om det är dags att stiga upp? Ligger i valet och kvalet angående kvällen också.. Sista hockeymatchen för i år eller träffa brudarna.

Nu ska jag hur som helst stoppa in bilderna på datorn. Du får ha det så bra, vi hörs senare idag, puss.

Hockeyfoton, ett inlägg per dag



29 december - 17 år!



Perfekt dag, nästan. Det känns verkligen som att det var rätt match att ha besök på också - Ida, Frida och Agnes fick se en av årets bästa matcher live! Serieledning fortfarande efter krosset, 5-1. Avslutade allt dagens flängande på Max med mina brudar, John och en massa inavel.

Förresten, 17 år idag! Känner mig så liten eftersom jag praktiskt taget är efter alla andra 94:or, men lika glad är jag ändå. Har redan fått fyra fina presenter. Tre Leksandsouvenirer - som jag är så sjuuukt nöjd över - och sedan pengar av familjen. Vill egentligen inte ha så mycket mer. Jag är nöjd med sällskap, behöver inte presenter, faktiskt.



Nu ska jag se straffaavgörandet i JVM mellan Sverige och Schweiz, sedan göra något annat. God natt, puss.

SMS-inlägg

dsc00517 (MMS)


Alltså, hur snyggt är inte detta?



Funderar på om det är dags att sova snart. Fulla rummet i brudar och den ena är tröttare än den andra. Har spenderat dagen med kusinerna, älskling och sedan har det även kommit upp finbesök, Ida och Frida, från Leksand. De hade med sig världens bästa present också och jag ska vårda den ömt. Samma humor, massa historier - detta kan bara sluta bra!

Ska väl skalla kudden jag också, precis som de andra redan gjort. Funderade på att se dokumentären om Peter Forsberg, men det känns som att jag ska ge upp. Det tog 25 sekunder innan jag började gråta.

Hockey hela dagen imorgon med en massa fint folk, så.. Du får ha det så bra och sen så hörs vi mer imorgon, puss.

Min fina storebror; Emil Nyström


Min älsklingspojke, jag saknar dig!


Ändå ganska glad. NU: mot Luleå!


Årets bloggare, typ


God Jul, alla fina ♥





Lilla julafton; julklappar och presenter


Hockeyfoton, ett inlägg per dag


-

Jag orkar inte med detta nu. Allting arbetar emot mig idag och tårarna bara rinner. Lillebror var på sämsta tänkbara humör och lämnade mig med all packning. Får inte träffa min älskling idag - det värsta av allt! Fick inte träffa Viktoria heller innan jul, fuck. Det känns så avlägsen trots att det är imorgon; julafton. Det känns inte lika mysigt längre.  Gräv ner mig, tack.

Lilla julafton och PMS

Det blev inte riktigt som tänkt ikväll. Mitt humör har gått upp och ner, ibland har tårarna varit nära. Hade en jättemysig lilla julafton med släkten ikväll och fick med mig många fina saker hem. Bilder borde dyka upp imorgon om ni har riktigt tur. Som grädden på moset så kikade även svåger förbi med en lite större TV, tack så jättemycket!

Jag saknar min älskade pojke. Fick inte träffa honom något idag, förutom imorse. Hoppas för mitt liv att jag får träffa, krama och pussa på honom imorgon. Kommer inte klara julen annars.

Hunnit med ett städarryck också. Det är inte helt städat men dock så mycket bättre än tidigare. Har mina räddande änglar i Simon och Anton. Tack pojkar! Ja, sen lyckades båda två komma åt min facebook också, men det är ju en annan historia..



Simon ligger och mumlar i sömnen en bit bort. Funderar på om jag ska kraschlanda i sängen snart också. Det låter mycket lockande. Ska ju orka åka med bussen till Boden imorgon. Du får ha det så bra så hörs vi mer senare, puss.

Dan före dan före dopparedan

Jag är trött. Har knappt sovit inatt eftersom pojken puttade ur mig från sängen. Okej, jag har väl mig själv att skylla när jag höll honom vaken för länge också. Samma gamla visa; krig om täcket, som vanligt.

Väntar på att Anton ska dyka upp här. Blir att snabba sig ut och fota när Anna slutar. Möta upp lillebror på busstationen vid tre och hoppas även på att träffa John lite. Ska fira jul med syskon och farbror ikväll, så därför kan det bli ont om uppdatering.

Ska kolla så att kameran har batteri nu. Packa alla tillbehör. Du får ha det så bra så hörs vi senare, puss.




Bara för att göra detta värdelösa inlägg lite mer intressant så lägger jag in några bilder från förra julen!

Ett ord som alltid funkar i hänga gubbe

dsc00513 (MMS)

Ett ord som alltid funkar i hänga gubbe. Nationalencyklopedin. Haha, till och med läraren hade problem med ordet.


Endast dem bästa dör unga


..och det finns ilska!


SMS-inlägg

dsc00509 (MMS)


21 december

Okej, det kanske är dags att börja vakna till nu. Boda Borg med skolan där vid ett. Väldigt frivilligt, men jag har inget bättre för mig + det är en massa gulliga människor där! Tävlingsmänniskan i mig bara gräver sig ut, jag vill ju vinna!

Hoppas på att få sovsällskap ikväll också, John pratade om det. Det finns inget som går uppemot att sova i en trång säng med världens mysigaste kille.

Ska jag försöka stoppa i mig lite frukost, innan Anton dyker upp. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, puss.


Det finns glädje..


Viktor Marklund - fotografering



Fick ju som sagt i uppgift att fota min söta systerson, bilder till julkorten som skulle skickas ut. Blev ett rent helvete om man ska säga det på ren svenska. Viktor - med mer energi i kroppen än en pårökt duracellkanin - sprang omkring och ville icket sitta still. Syster som hade sämre humör än en sur citron blev missnöjd med alla bilder. Emma med PMS = dåligt humör! Hur som helst, själv gillar jag bilderna ovan. De enda som går att visa upp i alla fall. Det är långifrån de bästa jag tagit. Vad tycker du?

Beroendeframkallande


Enmiljontvåhundrasjuttioelvatusen

Haft en alldeles underbar helg i Boden med älskling och familjen. Film och den bästa julkalendern någonsin; Mysteriet på Greveholm, övningskörning utan några missöden, träffat fina släkten, glögg & skumtomtar - bara myspys!

Kolla på bilden nedan. Så söt. Grabben är ju konstnär, typ. Han satt väldigt länge med denna ifall ni undrar. Min fina pojke! ♥



Kändes både bra och dåligt att återvända till Skellefteå igen. Det är ganksa skönt att vara i Boden ibland - bara några dagar lite då och då - och bli bortskämd med mat och sådana småsaker som jag inte är van med längre.

En vecka kvar i skolan, några dagar fullspäckade och sedan jullov. Det kommer att bli fullt upp mellan jul och nyår men ingenting som lär ångras i slutändan! Lilla julafton med syskonen. Boden. Leksandbesök. Födelsedag. Nyår med de bästa.

Nu borde jag verkligen lägga mig och sova. Sover helst sjuttioelva timmar per dygn, men vill ändå inte lägga mig på kvällarna. Det går alltså inte ihop som ni ganska lätt borde ha räknat ut. Hur som helst, vi hörs imorgon, puss.

Djurgården IF, den lilla glädjen


Vilken skillnad från då till nu.. Eller?


Hockeyfoton, ett inlägg per dag


16 december

Jag älskar att ha någon bredvid mig när jag vaknar. Fick sovkompis inatt när John bestämde sig för att sova över. Var och hälsade på hemma hos honom igår och det blev lite av lilla julafton. Tror han blev mest nöjd över mössan som låg i en av de provosoriska inslagningarna. 

Okej, nu brinner det i knutarna. Måste tvätta håret, göra mig klar och cykla till skolan. Vi hörs senare, puss.


Hela livet är inte så klart och tydligt


Fototävling med bra avslut

Känner mig ganska stolt faktiskt. Vann två priser på fototävlingen; tredjeplats för bästa bild och hedersomnämnande där alla som varit inne på E4:an fått rösta. Två presentkort på sammanlagt 1500:-, ett krocketspel, en stor canvastavla och ytterligare två tavlor med vinstbilderna. En ganska bra kväll. Det enda negativa, skiten hamnar i tidningen.

Hockeybilden kommer att få mer publicitet än vad den förtjänar eftersom den ändå kom på tredjeplats. Jag är nervös. Ganska så jättemycket nervös.

Nu ska jag ta och bädda ner mig så att jag är pigg imorgon. Du får ha det så bra så hörs vi imorgon, puss.



Förresten, på tal om ingenting.. Jag måste ha världens finaste pojke! Jag älskar dig, John ♥


George "Bud" Holloway



Har fått en förfrågan av söta Kajsa, hon frågade om jag kunde försöka fånga Mekke och Bud på bild. Gjorde ett försök men det blev väl inte så värst många bilder. Hoppas du är nöjd ändå med de få jag fick fram, kram.


Klockan på skoldatorn: 04:44

Älskar att ha sovmorgon! Trots denna lyx så blev det lite (läs: mycket) stressigt nu på morgonen. Sov lite för länge, stannade lite för länge i den varma duschen, hittade lite för intressanta program på tv:n för att kunna göra något vettigt. Hur som helst, kom i tid.

Ska jobba med social dokumentation nu och är väl lagomt taggad på det. Vill bara sluta och fara hem. Blir att träffa älskling i eftermiddag och sedan dra iväg med honom på nån fototävlingstjooosan, som stöd.

Nu ska jag fortsätta skriva om socialbidrag, tiden går kanske fortare då. På tal om ingenting sen också, så tycker jag att ni har blivit ganska så jättedåliga på att kommentera.. Aja, du får ha det så bra så hörs vi senare, puss.


Hockeyfoton, ett inlägg per dag


13 december

Har svenskalektion för tillfället men resten av klassen är nere på biblioteket. Har läst bok hela förmiddagen så jag kände att jag var värd en rast nu. Har matte om en stund och efter det slutar jag. Ska träffa Anton då och hoppas även att John har möjlighet att träffas idag. Aja, du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, hockeybilder kommer då, puss.


SMS-inlägg

dsc00503 (MMS)


Hockeyfoton, ett inlägg per dag



12 december

En ganska bra måndag, avslappnad. Några timmar på skolan, ett bra tag på biblioteket, lite ärenden och sedan hem. Har fortfarande lite hopp kvar om att få träffa John ikväll, annars blir det att sätta sig med en bra bok och lite musik, bara ta det lugnt alltså. Även sådana kvällar kan behövas ibland. Fick med mig tre fina böcker ifrån biblioteket, så läsning finns.

Har förresten redigerat bilderna från hockeyn och tillslut blev det över fyrtio bilder som faktiskt går att visa på bloggen. Säger inte att de är bra, bara det att de duger.

Nu ska jag ta och göra något. Du får ha det så bra så hörs vi mer ikväll, förmodligen lite hockeybilder då. Puss.


Lycklig Emma! Vann nutidskrysset på skolan...

dsc00501 (MMS)

Lycklig Emma! Vann nutidskrysset på skolan och fick choklad av läraren. En tjejs bästa vän, haha.


Min ryska lilla hockeypojke



Okej, rubriken är ett ganska internt skämt. Men ack så roligt dock! Hur som helst, har haft en mysig kväll med Anna och Anton och tittat klart på de sista avsnitten av Dieselråttor och Sjömansmöss som vi påbörjad tidigare i veckan.

Julkänslan börjar verkligen infinna sig nu och kan knappt vänta till julafton och mellandagarna. Försöker tvinga med mina vänner till kyrkan på tisdag - Lucia - för ännu mer julmys. Men de verkar ganska så otaggade på den idéen. Vilka tråkisar.

Nej, ska trycka en sista klementin nu och sedan försöka sova. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, puss.


Inte alls min dag

Förlåt för att uppdateringen har varit låg idag. Min fläkt i datorn har gått sönder så datorn stänger av sig direkt den blir för varm. Så ni förstår, har lagt ner den lilla tiden vid datorn på att flytta över viktiga bilder till externa hårddisken istället.

Har hunnit med att ta en liten powernap efter att John for också, trots att vi gjorde en tiotimmarsnatt. Förstår inte hur jag kan vara så förbannat trött. Har välkomnat en ny förkylning med öppna armar också, kanske orsaken till tröttheten? Inte alls okej. Usch.

Nu ska jag börja göra mig i ordning, har fortfarande sovkläderna på mig. Ska iväg till Anna om dryga timmen och innan dess hinna med och handla också. Du får ha det så superduperbra så hörs vi när vi hörs, puss och kram.


Det kallas.. KROSS!



Som jag skrev på facebook, det är kvällar likt denna som jag inser hur mycket jag älskar mitt lag. Det är kvällar likt denna som jag blir stolt och förlåter för allt dåligt. Det är kvällar likt denna som lyser upp!

Resultatet mot Djurgårdens skrevs till 8-1 och resultatet av fotograferandet blev bättre än på mycket länge. Första gången som jag är nöjd med fler än en bild. En perfekt kväll med andra ord. Att jag sedan får avsluta kvällen med världens finaste kille gör det ju inte sämre. Min lilla ryska hockeypojke. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer under morgondagen, puss.


10 december



Snö i all ära, men om det ändå kunde ha stannat av vid mängder likt ovan. Nejdå, miljontals kilon av blötsnö faller just nu från himlen och blöter ner mina kläder. Längtar verkligen efter att gå upp till hockeyn i detta oväder.

Som sagt, hockey ikväll mot Djurgården. Lär bli ganska ensamt nere vid oss - där det i vanliga fall brukar vara fullt - eftersom ingen kan komma. Men det funkar.

Nu ska jag krama och pussa lite på John. Du får ha det så bra så hörs vi senare under dagen, puss.


Du är så fin, gumman


Fireflies


#hejjagharingetliv

Vem kysste du senast? - John
Vem får dig alltid glad? - Viktoria
Vem skrev åt dig på facebook senast? - Kajsa
Vem skrev åt dig på msn senast? - Anton
Vem är din bästa vän? - Ingen nämnd, ingen glömd
Vem ringde dig senaste? - Anton
Vem i din klass pratade du med senast? - Rosa
Vem älskar du? - Min familj, vänner & min pojkvän
Vem hatar du ? - .
Vem skulle du vilja byta liv med? - Ingen. 
Vem kramade du senast? - Anna
Vilken kändiskille vill du helst dejta? - Taylor Lautner, aka tvättbrädan.
Vilken karaktär i en film/serie hade du velat vara? - Kommer inte på någon nu.
Vem bråkade du senast med? - Anton
Vem saknar du? - pappa.
Vem har du inte träffat på länge? - älskade mormor
Vem var du med senast? - Anna
Vem gillade en bild på dig på facebook senast? - Cornelia
Vem puffa dig på facebook senast? - Marcus
Vem vill du återuppta kontakten med? - Micaela
Vem skulle du först berätta till om du blev gravid? - pappan till barnet? Annars Viktoria.
Vem vill du träffa nu? - allt hockeyfolk.
Vem delade du senast en dricka med? - John.
Vem är den snyggaste tjejen i världen? - Snyggaste vet jag inte, men vackrast måste då vara Heidi Klum.
Vem la du senast in på din kontaktlista på mobilen? - Ida
Vem vill du festa med? - .
Vem är nummer 8 i din kontaktlista på mobilen? - Amanda
Vem är snyggast av dina vänner - alla är snygga, men John är väl snäppet finare.
Vem sjunger bäst av dina vänner? - Micaela
Vem sov du senast med? - Emmelie.
Vem vill du sova med inatt? - Vill sova med John men det blir mina tre brudar inatt istället.
Vem vill du ha en myskväll med? - En gissning.
Vem ska du träffa imorgon? - våran lilla söta, mobbade klass och John. Även brudarna.

Men alltså seriöst. Domarinsatsen är så..

Men alltså seriöst. Domarinsatsen är så jävla pinsam.


This is my hometown..



Tagga till lite extra nu inför kvällens hockey. Vinst mot Timrå (kommer inte hända) står på schemat ikväll med bästa folket! Det står att Jocke hoppar över kvällens match men det går ju alltid att hoppas ändå. Vi får höras senare, puss.

Till och med jag blir glad av dessa


7 december

Det är snart midnatt, kom hem för en liten stund sedan från fina Anna. Har haft lite julismys hemma hos henne ikväll med pepparkakor, saffransbullar, tomteskum, julmust, Sunes jul och en massa avsnitt Dieselråttor och Sjömansmöss. Myspys!

Måste bara dela med mig nedan också om typ världens underbaraste låt. Den går på repeat här i lägenheten. Detta var den bästa versionen jag kunde hitta förutom den som jag har på min dator. Tack Nathalie för tipset!

Borde väl ta och försöka sova snart, blir fullt hus imorgon. Först skola, träffa John en liten stund innan resten av sällskapet anländer och det blir hockey. Har sedan sovfrämmande av pojken, kusinerna och Elin. Som sagt, fullt hus och full rulle.

Okej, nu blir det att följa orden ovan. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, bättre uppdatering. Puss.


Tre är alltid mer än två



6 december

Haft en ganska perfekt dag, förutom att tröttheten har varit slående. Intressant rättegång, men missade slutet. Tre lektioner, varav en hårt arbete. Kylan har väl varit lite av ett minus idag också, men man vänjer sig.

Träffat pojken ikväll också. Han lyckas alltid göra dagarna lite extra bra! ♥ Fast, han var nog inte så glad när jag startade ett snöbollskrig mot honom när vi var ute. Okej, snökrig utan klibb är väl mer den rätta benämningen. Det var jag som fick snö i nacken i slutändan.

Ska väl ta och krama kudden nu och försöka somna tidigt, för det blev då inte så igår. Har ju sovmorgon till 11:40 imorgon också så nu ska det bli en långnatt. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, puss.


Hjärncellerna jobbar på idag, de blonda sm...

dsc00494 (MMS)

Hjärncellerna jobbar på idag, de blonda små.. Slutar när som helst och då blir det hem och städa innan älskling kommer. Du får ha det så bra, vi hörs senare, puss.


Ett hockeyfoto


5 december

Haha, känner att blogginläggen kommer allt mer sällan. Men några kikar då in ändå. Tack till er! Ni andra, jag förstår er. Hur som helst, blev en ganska lugn kväll.

Har ju som sagt lovat mina vänner att inte ta upp det på facebook men bloggen sa vi inget om. Ingenting märkvärdigt, men har två månader med min fina idag! ♥ Tyvärr så fick jag inte ens träffa honom, men imorgon så.. :)



Rättegång med klassen och tre lektioner under morgondagen, känns skönt! Allting lär gå mycket fortare när jag vet att John kommer in till schtaan.

Nu ska jag ta och skalla kudden, försöka göra en tidigkväll. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, puss.


Jocke Eriksson uttagen till Tre Kronor !! ♥


Jonah Mowry: "Whats Goin on.."



Andra advent

Det är alltså andra advent idag. Det regnar ute. Vi som bor i norra Norrland borde vara garanterade snö vid denna tidpunkt. Det är lera ute.

Hur som helst, alla julklappar är nu inhandlade. Förutom till bror och John. Får se vad det går att hitta till pojkarna. Var tvungen att köpa nytt minneskort till kameran också eftersom jag glömt det hemma. Alltså, jag glömde plocka ett från högen med typ hundra minneskort. Duktig idiot!

Även fotat lilla Viktor som inte är så liten längre. Två och ett halvt år. Trotsåldern. Tjurig moder. Allting gick åt helvete. Jag blev nöjd över några bilder men tydligen inte min syster, så.. Var på lagomt bra humör innan kameran var undanstoppad igen.

Men sen så har dagen inte bara varit kaos. Adventsfika hos syster med släkten. Myspys! Var egentligen bara Simon som saknades. Har även träffat Anton en liten stund ikväll.

Bilderna har absolut inget att göra med inlägget. Men lite bilder har aldrig skadat. Sen vet jag att det är några som gillar dessa, från triathlon. Haha. Ni andra kan hålla era åsikter för er själva. Tack. Förresten, de får mig att längta tillbaka till sommaren.

Nu ska jag ta och äta upp min sallad och sedan försöka sova. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, puss.


Ofokuserade bilder på beställning


Ont om sömn inatt. Somnade efter fyra och ...

Ont om sömn inatt. Somnade efter fyra och steg upp vid nio = trött Emma! Hade hur som helst en jättetrevlig kväll igår med en massa snygga människor. Jag sitter hemma hos syster nu och Viktor brummar omkring. Ska snart iväg på julklappsjakt och det kändes ju lagomt roligt, haha. Aja, du får ha det så bra så hörs vi senare idag. Puss och kram.


Köpt ny finmössa. Detroit Red Wings.

dsc00485 (MMS)

Köpt ny finmössa. Detroit Red Wings.


Pucken var faktiskt inne, punkt slut.


En liten, liten hockeyspelare


Jag saknar dig, pappa


.


Välkommen hem, kungen!



Egenligen behövs det inte en massa ord hit och dit. Spela roll att vi förlorade mot Groko på straffar. Välkommen hem, kungen. Det räcker väl i detta fall? Joakim Lindström återvänder hem till Skellefteå. Förra årets poängkung kommer att spela för oss från och med nästa vecka om vi har tur. Årets bästa julklapp, tror jag. Jultomten var extra givmild i år!

Guldet ska hem, till Västerbotten.. Nu fick jag åter hoppet! Tack Jocke. Tack Lasse J. Tack Colorado Avalanche! ♥


En bild från sist, blir nya bilder ikväll


Det var en tid

En nästintill perfekt dag! Fick träffa Johanna, Anton och John. Fika och pratstund med den förstnämnda, julklappsjakt med virris och sedan film å mys med älskling. Kände mig lagomt charmig när vi satt och såg The last song och tårarna började rinna (blev lite ledsen) så att han fick trösta mig. Det är hatkärlek jag har till den filmen.

Flickorna har bokat resa nu också, så.. Får besök från Leksand den 27-30 december av Ida och Frida. Kommer bli epic! Hockey och allt vad Skellefteå har att erbjuda. Värmning så att de får återse gamla godbitar; Pierre och Jocke! Hur som helst, det ska bli trevligt att äntligen få träffa dem. Bara ett litet problem, hur jag ska fixa med sängplatser..

Skola mellan 08:30 och 10:30 imorgon, möta upp Johanna och senare Viktoria för ännu en runda på stan. Studiebidraget kom ju idag! Hockey på kvällen med massa fina människor. 

Nu ska jag försöka att sova. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer under morgondagen. Sov gott, puss.


RSS 2.0