Imorgon..

Bilder kommer imorgon, nu ska jag sova!


STOLT FLICKA PÅ BILD! ♥

Hahaha, hittade några gamla halvt misslyckade bilder på datorn, eller gamla och gamla, sen Juni 2010. Bilder på Viktoria i sin då nya matchtröja. Tog dem när vi just hade levererat tröjan till henne. Hur stolt var hon inte på en skala här?! Det är inte många som har en sån här tröja! Nej, visst ja, det har ingen än eftersom det var hans första säsong i elitserien ;D
 


                   En lycklig liten Viktoria, Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR

L ö r d a g

God morgon! Ska ta och klä på mig sedan cykla upp till arenan. Ska på värmningen med Saga och förmodligen Viktoria, det beror på om hon hinner dit upp. Sen blir det att stanna uppe hos Anna för sen gå vidare till hockeyn igen, AIK - Gnaget. Det betyder att det här är enda uppdateringen, eller jag uppdaterar ikväll med hockeybilder. Så ni får väl ha en bra dag, kram!


                              Towa & Tindra, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Tindra & TowaTowa & Tindra, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


SVAR PÅ TAL

  anonym om TIDIGKVÄLL:

Kan du inte lägga upp andra bilder än hockeyn och idol? Det skulle ju vara roligare och mer interessant.

Jo, nu är det ju såhär att jag har frågat vad ni vill läsa om och se bilder på. Har fått kommentarer som mer hockeybilder, mer bilder från idol.. Därför kommer det mycket såna bilder. Sen så vet jag inte vem jag ska lyssna på, de som skriver kommentarer eller de som bara finns därute, som väntar sig att jag ska förstå vad ni vill se mer av?

Det kommer bilder på Alva & Viktor sen kanske på Tindra & Towa också, väntar bara på tillåtelse.

Sen så, om ni vill se andra bilder, så ska jag försöka fixa det. Kan varna redan nu om att det kommer hockeybilder imorgon eftersom det är match då, men det kan även dröja till i övermorgon.. Ska även försöka flika in andra bilder lite här och där också! Förlåt om jag överreagerar men.. Det ska bli mer bilder på annat. Kram.


                     Gammal bild på Charlie, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G
TIDIGKVÄLL

Blev bara en massa bilder idag, men är så sjukt trött nu. Har varit förbi skyltsöndag och stan två gånger idag, en gång med Ulle & Roger + barnen, sen en gång med Louise. Sedan tar förkylningen all övrig kraft.. Blir nog att sova när som helst. Kram, godnatt.


        Melker, efter första målet för säsongen, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Hockeyfoton AIK - Brynäs, DEL 4 ♥Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


FÖRSTA ADVENT ♥

Första advent idag! Ska iväg på skyltsöndag om en liten stund. Uppdaterar senare idag tror jag. Puss.

Btw, såg Harry Potter och Hemligheternas Kammare imorse. Älskar den filmen! Saknar det ljusa som finns i de första filmerna, glädjen, kärleken..


Citat

Emma om Ville Koistinens hakning, ska se om ni förstår det roliga:

"Det där var ju inte ett så smart drag Ville"


Viktoria:

"Alltså, jag tog typ inga bilder i fjärde perioden"

Viktoria om backarna:
"Men jag är ju back, så jag backar. Det är väl så det funkar?"

Emma & Viktoria om bilden på Martin och Brynässpelarna:

"Du håller, jag slår"                      Skellefteå AIK -Brynäs, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


HV71 - Skellefteå AIK

Sitter och lyssnar på matchen, HV71 - Skellefteå AIK, på radion och uppdaterar mig med Norran.se! Ska se hur mycket av matchen jag kan följa eftersom jag ska vara barnvakt från ca 17.30.. Ifall jag inte kan följa det själv skulle gulliga Saga uppdatera mig! ♥


           Ännu en bild på David, inte så ovanligt, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Hockeyfoton AIK - Brynäs, DEL 3 ♥

Detta är till lillebror uppe i Boden, eftersom det är favoriten i AIK. Även fast du är jobbig och ganska så störd så är du ändå bäst lillebror! ♥


                                Yared Hagos, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


GLÄDJETJUT ♥

OLLE ÄR VIDARE! ♥ Nu hejar jag på Jay & Linnea, snacka om att det skulle vara perfekta finalen.. I'm so happy now!

   
                                 Olle Hedberg, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Hockyfoton AIK - Brynäs, DEL 2 ♥
Detta är humor & charm, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Olle Hedberg ♥


Hockeyfoton AIK - Brynäs, DEL 1 ♥
Skellefteå AIK - Brynäs, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


VINST! ♥

En glad Emma! ♥ Vad var det jag sa, jag är bäst på att hitta på?! Nu saknas det bara ett Playstation 3, men det ska nog gå fixa på något sätt, någon gång..


Uppdatering

Förlåt för noll uppdatering idag. Kom just hem från praktiken, ska sätta mig ner och äta min kycklingsallad och redigera hockeybilderna samtidigt. Lär bli ett inlägg med Hagos, ett med David och ett med resten.. Så det kommer bilder om en liten stund. Det var tänkt att de skulle komma igår men min dator körde fast och slog sedan av. Puss.

Gästinlägg.

Hej Viiken här Emma hade inte tid att skriva imorse. Men hon kommer uptatera så fort hon kommer hem från sin praktik. Medans Emma inte uptaterar så kan ni kika in på min blogg. Här:ViktoriaSjölund.
Over and out!


SERIELEDNING! ♥Detta känns bra, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Tove StyrkeTove Styrke från Idol 2009, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


IDOL 2010, DEL 4
Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


INLÄMNING KLAR

Är så sjukt nöjd nu. Skickade just in engelskauppsatsen som skulle in idag. Känns bra! Nu kan jag lägga mig och sova med gott samvete, när jag väl ska sova. Men jag avslutar väl för dagen redan nu..

Sedan måste jag ju bara tillägga att det förmodligen blir ont om uppdateringar imorgon också eftersom det är skolan, stan & hockey.. Men något ska det väl komma. Puss.


WEISE I MISS YOU - OLLE HEDBERG

Blir faktiskt lite ledsen och berörd i lilla ögat av detta klipp.. Så gulligt! ♥ Har förresten just fått veta vad idolerna ska sjunga på fredag och jag tror låtvalen blir bra. Men det återstår att se..


JACKA & SKORSvart jacka med gula detaljer, Örjans, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Känga med silverdetaljer, Eurosko, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Idolrim..

Har inget att skriva, inga bilder att lägga upp. Laddar upp förrådet imorgon, åtminstånde med hockeybilder. Skriva? Ja, jag vet ju inte vad ni vill läsa om eller om ni bara vill se bilder.. 

Sedan måste ni ju erkänna det, jag är bästa på att hitta på. Nej, skämt åsido, haha.. Olle Hedberg & inte att förglömma, Daniel Norberg! ♥


Linda Varg

 
Linda Varg, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


24/11 -10 ♥

Har varit vaken med Viktor sedan 8.30 imorse. Satte mig med honom i knäet framför Vakna med The Voice så att han fick äta välling och måste bara tillägga att han var värsta mysungen då, vilket är ovanligt, han brukar ju nästan aldrig sitta still. Mysigt var det iaf!

Tänkte bara kika in en morgon som denna, på vår lediga dag, säga GOD MORGON! ♥


                              Parkett två, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Alice Hagenbrant


Alice Hagenbrant, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


IDOL 2010, DEL 3Nästan hela gänget, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Andreas Weise

Här får ni en bild från Idol, kommer ta ett tag innan ni får de bilderna som jag lovade eftersom jag åkter till Lina, Fredde & Viktor när jag slutar skolan. Men de kommer idag, om än lite senare än vad jag hade tänkt!


                                 Andreas Weise, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

VARNING FÖR MARDRÖMMAR..

Tänkte vara lite jävlig nu på morgonkvisten, kanske ge mina läsare men för livet, förlåt. Bilden kommer förmodligen försvinna från bloggen senare idag när jag inser att jag inte vill skada mina läsare på detta sätt.. Men tills vidare, grattis till mardrömmarna.

Tänkte bara berätta att det kommer massor av bilder från idol i eftermiddag, så om de är någon speciell ni vill se bilder på som jag inte har visat, kommentera! Kram.


Stackars människa, Peter Jihde i Luletröja, Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Klockren..

Nu sitter jag här igen, har just avslutat ett samtal med Viktoria som pågick i över en timme.. Snack om hockey, godis, åter till hockey, mat, hockey ännu en gång, människor, mat, bussresan och skogen, livet och hockey några gånger till. Alltså samma saker som upprepades väldigt många gånger om, men kul var det.. Är på lite bättre humör nu vilket borde göra städningen lite lättare.

Måste bara dela med mig av ett klipp, Månadens lirare. Det är inte själva intervjun med killen som vann då utan vad som händer i bakgrunden. Han är ju bara för klockren!

[Länk till Månadens lirare]

Ska jag sätta mig och se på förra avsnittet av Gäst hos Fahlman, med Andreas Hadelöv, som jag inte har sett tidigare. Sedan ta tag i mitt liv och mina måsten.


                         Nummer sju, 07.07, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Rättvisa..

Rättvisa har skipats, inte för att det är till någon hjälp nu, men det kan ju vara bra för framtiden, så att det inte sker fler gånger..

[LÄNK]


22/11 -10 ♥

Mår dåligt, fryser, allmänt seg. Fortfarande irriterad över gårdagen, mycket snack på skolan om det där idag, fick även höra åsikter från Alex som hejar på Solna AIK och det lät som om hon hade samma åsikter fastän hon hejar på motståndarlaget. Ja, får se om det blir något mer inlägg idag..

[Krönika om domarmissen, skriven av Fahlman]


        Tim Erixon & Yared Hagos i bakgrunden, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

NYA TAG..

Nu tar vi nya tag. Nej, inte precis.. Men ska snart dra mig till skolan. Matematik, Naturvetenskap A och Idrott står på shemat. Puss.


     Fredrik i sitt akvarium & David i bakgrunden, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


PISSED OFF..

ETT ENDA ORD: DOMARSKANDAL!

Update: Är pucken inne? Det ser ju för fan en blind människa att den är. Nej, men det ser inte domaren.. Hur ska detta sluta om DET DÄR målet dömdes bort?!

Update2: Det riktiga AIK, från norr, hämtade upp 3-0 till 3-2, bra jobbat där grabbar. Domaren gick och ringde på ännu ett mål och dömde rätt då, alltså mål.. Är på så sjukt jävla dåligt humör nu. Tycker absolut inte att Solnafansen ska vara nöjda över denna vinst eftersom den tillkom efter fusk. Ska bli kul att läsa tidningarna imorgon, få höra vad de har att säga..

Update3: Det kommer bara fler och fler bildbevis på att det var mål, jag kokar över!


Update1507: Nu rann bägaren över.. -.-'

Sista updaten: Nu har ju till och med domarchefen gått med på att det blev feldömt, vilken kalabalik.. Surt som tusan! 

21/11 -10 ♥

NU: Packa, klä på mig, äta frukost och kanske se resten av Harry Potter som jag har påbörjat att se på tv..

SNART: Ta bussen till Skell; plugg, en och annan powernap och kanske en bra bok på bussen.

SENARE: Skellefteå AIK - Solna AIK på radion och liveuppdateringar på norran/folkbladet/aftonbladet osv. eftersom jag saknar kanalen.. 


                              Melker Karlsson, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

THE BLIND SIDE ♥

Har just sett klart The blind side. Tycker faktiskt den var riktigt bra, sen är det ju på riktigt vilket gör det hela både lite bättre men ändå mer ledsamt, eftersom det har hänt på riktigt.. Orkar inte skriva så mycket, men det är en sevärd film! Sedan måste jag ju bara nämna att sången nedan är med i filmen och det är ju bara att konstatera att den är underbar! ♥Det står så här om filmen på två olika sidor:

"Michael Oher är en hemlös afro-amerikansk yngling från en trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad vit familj som hjälper honom att uppnå sina fulla potential."

"The story of Michael Oher, a homeless and traumatized boy who became an All American football player and first round NFL draft pick with the help of a caring woman and her family."


VÄRLDENS BÄSTA NUMMER ♥

Måste bara dela med mig av en bild på Alicias vante. Sagas farmor hade gjort ett par med 79 (ett nummer på vardera vante) till Alicia och ett par med #7 till Saga. Så sjukt snygga de var!


       Snyggaste vantarna jag någonsin har sett, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Hockeyfoton AIK - HV71, DEL 2 ♥
Skellefteå AIK- HV71, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Hockeyfoton AIK - HV71, DEL 1 ♥
Skellefteå AIK - HV71, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


20/11 -10 ♥

Hockey nu, HV71 mot Luleå och då hejar jag självklart på jönköpingarna som redan nu tyvärr ligger under med 0-1.. Var på stan tidigare idag också och hittade äntligen en jacka som jag älskar, så den fick följa med hem!

Sitter och redigerar bilderna från hockeyn nu samtidigt, det kommer ett inlägg med bilder på olika spelare sedan ett med bilder på David och kanske en och annan på Fredrik Warg eftersom jag lovade Saga att fota åt henne.


20/11 -10 ♥

Hockey nu, HV71 mot Luleå och då hejar jag självklart på jönköpingarna som redan nu tyvärr ligger under med 0-1.. Var på stan tidigare idag också och hittade äntligen en jacka som jag älskar, så den fick följa med hem!

Sitter och redigerar bilderna från hockeyn nu samtidigt, det kommer ett inlägg med bilder på olika spelare sedan ett med bilder på David och kanske en och annan på Fredrik Warg eftersom jag lovade Saga att fota åt henne.


Olle Hedberg ♥


Nervös..

Är så sjukt jävla nervös nu, Olle! ♥ Tycker han gjorde ett av sina bästa framträdanden ikväll, kom till och med några tårar.. Men nu är det så här, någon av mina favoriter åker ikväll, må det inte vara Olle bara. HATAR DETTA!

Update: Olle hänger löst, RÖSTA!!

Update2: HAN ÄR VIDARE, GLÄDJETÅRAR! ♥ Men tyvärr är Andreas Weise ute, vilket är synd eftersom han också är en av favoriterna men allt för OLLE HEDBERG! Saknar redan denna lilla spjuver, Andreas Weise, men han kommer komma långt, hur som helst..

Update..

Nu åker jag till Boden, uppdaterar med bilder ikväll. Ska försöka få i ordning så många bilder som möjligt. Kram.


                             Skellefteå AIK, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

19/11 -10 ♥

Godmorgon! Orkade inte blogga igår när jag kom hem från hockeyn så jag kikar in nu istället. Ska snart gå iväg till bussen, har praktik idag.. Kommer därför inte att blogga så mycket idag! Först praktik, sedan iväg till Luleå och är framme där vid 18.30 och då blir det att fira Jimmy. Kanske kan fixa så några bilder från hockeyn kommer in. Antingen får Viiken fixa det el. tidsinställt, vi får se.

Visst ja, Skellefteå AIK vann över HV71 igår med 4-1, fyf-n vad skönt det kändes!


                    Målgörare: Fredrik Warg, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Dobby..

Till mamma, som inte visste vem Dobby i Harry Potter och Hemligheternas kammare är, på tal om ingenting. Var bara tvungen att visa denna lilla skönhet, eller skönhet och skönhet.. Dundersöt är han iaf!


18/11 -10 ♥

Ikväll är det ju äntligen dags för hockey, hemmamatch mot HV71. Första matchen på hemmais efter uppehållet. De spelade ju mot Frölunda i tisdags, vinst med 0-3, vilket kändes som en bra start..  Ska bli kul att se Ville Koistinen ikväll på is också, live.

Ska snart dra mig till tandläkaren och får förhoppningvis ta bort tandställningen idag? Hoppas på det..

Update: Nu är den borta, tog max fem minuter hos tandläkaren. Det är de bästa besöken, de korta!


                               Västra stå, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Viiken: Rumpan biter på tandskyddet XD
Emma: Ovanligt? x')
Viiken: Haha brukar han göra det :-o XD Haha
Emma: Nej, hur kan du tro någonting sådant? :-o xD
Viiken: Jag vet inte XD haha
Emma: Det undrar jag x')


Harry Potter..

Har just kommit hem från Harry Potter nu, är grymt nöjd över hur de har lyckats med filmen. Kan väl sammanfatta filmen såhär: spännande, mycket hoppa-till-scener, mycket skratt men framförallt mycket tårar, iallafall från min och Viikens sida. Klart godkänd och nu är det bara att vänta på sista delen, känns ganska sorgligt faktiskt eftersom Harry, Ron och Hermione har följt en från sju års ålder. Men allting har väl ett slut, sorgligt nog?

Sedan måste jag bara tillägga en lite roligare sak, eller rolig och rolig, men ändå.. Rupert Grint blir bara snyggare och snyggare för varje film! ♥

Bara en sista sak, Louise, du lär älska filmen.. Eller?


Minnah, Andreas, Olle & Jay


Det kallas kärlek, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


17/11 -10 ♥

'Allå 'allå! Har slutat skolan för idag och funderar på vad jag ska göra nu. Tror det blir att städa lite sedan ta bussen till Morön vid tre för att vara barnvakt till Alva-tut. Viiken skulle komma när hon slutar men fram tills dess får jag underhålla denna sötunge själv. Tar med mig kameran också så det borde komma in bilder på både Alva och Viktor ikväll, innan bion om jag har tid..

Nu: STÄDASTÄDASTÄDA!             Haha, härlig bild på Andreas & Olle, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Bonjour ♥

Godmorgon, ska väl snart dra mig till skolan.  Slutar i vanliga fall 10.30 på onsdagar men idag skulle det komma en kille och föreläsa om ADHD så vi slutar väl där vid 13.00 istället. Men det känns ändå ganska lugnt..

Ikväll är det ju som sagt dags för Harry Potter med brudarna. Det blir Viiken, jag, Johanna, Jonna, Moa och Josse som ska dit, 20.30 är det dax. Taggad till tusen ♥


                 Love this picture, it's just reality, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

16/11 -10 ♥

Har datakunskap nu, slutar där vid halv två och då blir det buss upp till Morö Backe.. Öppna förskolan med Viktor och Lina, middag hemma hos syster, sedan hockey, äntligen. Kan glädja er med att jag tänkte köra med bilder på Jay Smith ikväll, det gör nog vissa av er glada?! Kram.


SKRATT & GODNATT..

Jag kan faktiskt inte låta bli att fnissa lite när jag ser klippet nedan ↓ Smällen i början är så himla liten sen utbryter rena rama kaoset.. Det ser så fjantigt ut! Det är ju inget att skratta åt egentligen men jag kan verkligen inte låta bli.Nu ska jag se Ung & Bortskämd sedan ska jag sova. Är så sjukt trött efter den långa dagen, kom hem från skolan just före fem idag.. Så jag avslutar väl här, godnatt.

Autografer..

Visst ja, har glömt att berätta det.. Jag blev ju snuvad på en autograf av Olle. Efter att Idol var slut så stod jag framme vid scenen och Olle började skriva autografer och krama fansen. Han kramade om tjejen bredvid mig och höll just på ta pennan jag höll i, då kom den där dumma jävla vakten och drog iväg honom! Så sjukt sur jag blev då. Bättre blev det ju inte heller när jag fick autograf av Jay och han skrev den på FEL sida av papperet?! Nästan alla de andra idolernas autografer stod på ena sidan och han skrev på andra sidan..

Så nu hoppas jag att Olle tar sig till de tre bästa så att han följer med runt i landet på turné, så att jag kan få min autograf!

Ja, men jag fick då några autografer under fredagen, de flesta från Daniel, även det där Till Emma [hjärta], men ändå! Tog en på handen också, hahaha..

Olle Hedberg, DEL 1 ♥

Favoritbild ♥

Måste bara dela med mig av en av mina absoluta favoritbilder på Olle. Stod just nedanför scenen, det var i pausen när alla idolerna sjöng All i need is you. Vilket ögonblick, it was magical! ♥


                        Olle Hedberg, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

LÄNK TILL VIIKEN ♥

Viktoria ville att jag skulle smyglänka henne men jag kan ge henne en vanlig länkning. Hon får ett helt eget inlägg, mitt lilla mOnGO! Besök hennes blogg om ni har lust, annars, hoppa över det. Hon blir glad om ni kikar in och lämnar ett spår, inte lika glad men nästan, när statistiken går uppåt! Ni gör ju som ni vill, men ni missar något om ni inte kollar in den, nu blev ni allt intresserade va? Hahaha! ♥ Glöm inte att kommentera mitt inlägg Funderingar.. också så jag får veta hur ni vill ha det!

[LÄNK TILL VIIKENS BLOGG]

Jay Smith, DEL 1 ♥Jay Smith, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Daniel Norberg, DEL 2 ♥
Daniel Norberg, samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Funderingar..

Vet inte riktigt hur jag ska göra. Funderar på att lägga upp en idol per dag kanske? Typ Daniel idag, Jay imorgon, Olle i övermorgon.. Hur låter det? Sedan kommer det ju andra bilder emellanåt, på dem allihopa kanske.. Eller ska jag slänga in dem allt eftersom när jag känner för det? Skriv vad ni tycker! Det kommer upp en massa bilder på Daniel hur som helst snart. Puss.


                      Tre grymma grabbar, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

Chockad ♥

Jag är i chock! Fick mail av Daniel Norberg, han gillade mina bilder och frågade om fler? Emma är lyckligast nu! ♥


Hahaha, min skylt var med i TV..

FARS DAG ♥


Miss you, love you! ♥


NY KATEGORI ♥

Tänkte bara berätta att jag har skapat en ny kategori som heter: Idol 2010 i Luleå. Där kommer alla idolbilder hamna, så det är lättare att hitta dem! Tänkte vänta några timmar med att blogga igen sen också. Så det kommer förmodligen fler bilder senare idag, när jag har återvänt till Skell..

Tack till alla som har kommenterat också, det värmer! ♥

IDOL 2010, DEL 2

Fatta så sjukt nöjd jag blev över bilderna i slutändan! Om det är någon av de mindre bilderna ni vill se i större format så är det bara att skriva en kommentar..
               Samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

EMMA FICK TRÄFFA DANIEL..

Det kommer ännu fler bilder imorgon, orkar inte lägga in några fler ikväll, tror jag. Har ni tur så kommer det fler senare, men hoppas inte på för mycket. Kram.

Update: Har fått en förfrågan och kan nu glädja er med att det kommer fler bilder ikväll. Glöm inte bort att önska vilken idol ni vill se mer av, ju fler som skriver, ju fler bilder kommer det. Gör det i inlägget: IDOL 2010, DEL 1!

 
               Charmiga Daniel & nervösa Emma, Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR

Daniel Norberg, DEL 1 ♥
Charmigaste Daniel, samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


IDOL 2010, DEL 1

Tänkte att jag börjar lägga upp bilderna jag tog på Kvantum, när jag fick träffa de utröstade idolerna, sen fortsätter jag väl med en massa andra bilder. Tänkte att ni kunde skriva en kommentar i detta inlägg vilka idoler ni vill se bilder på, då kanske det kommer upp några extra på de idolerna! :) Snart kommer det ett inlägg med bilder på bara Daniel också, så ni vet. Sista bilden i detta inlägg är inte misslyckad, bara lite suddig eftersom Daniel höll på att spexa för att jag skulle få till någon rolig bild..

                  Samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR

VILKEN UPPLEVELSE..

Har just kommit till Boden. Håller på att ladda in en massa bilder från Idol 2010 så de lär komma VÄLDIGT många bilder framöver. Men det tar ett tag, så kolla in senare! Kram.

Autografsak (?)

Det här är saken jag gjorde idag då.. Ett papper som det står IDOL -10 på, med favoriternas namn skrivna, eller idolerna i L:et är väl bara halverst. Hade inte så mycket tid så det fick bli en tråkig enkel sak som är lätt att ta autografer på, kanske rama in vid senare tillfälle.. Här nedan ↓ kommer ett halvkasst foto på en helkass bild!


HOCKEYBIL(DER)

Hur många skratt och hur mycket panik har inte orsakats av dessa bilar?! Det är många kan jag lova, visst Viktoria?! ♥ Båda bilderna är tagna med mobilkamera, därav kvalitéen..SVAR PÅ FRÅGA ♥

  ♥ L A I L A ♥ om Fortfarande 11/11 -10 ♥:
vad köpte du till din mamma då?=)

Svar: Eftersom lilla mamma läser min blogg så kan jag inte skriva ut det än eftersom hon ska få det imorgon. Men jag kan lägga ut bilder på sen om ni vill? :)

Fortfarande 11/11 -10 ♥

Fotsätt kommentera inlägget under. Jättekul att få höra vad ni har att säga. Kan passa på att tacka Cissi också, TACK! Blev jätteglad över din kommentar.

Var ju på stan idag och hittade present till mamma, nu blev du allt nyfiken va mamma? Fick med mig ett minneskort på 4GB, två nagelack, parfymflaska; prov och mat med mig hem också. Visst ja, biobiljetten till Harry Potter fick följa med också, eller den följde med i Moas börs eftersom det kändes säkrast. Tagga inför nästa onsdag nu tjejer! ♥ Fick även träffa tomten idag men vågade inte gå fram till honom, ångrar mig =$

Det kommer ett roligt inlägg sen för er som är intresserade, eller så roligt är det ju inte egentligen men lite humor är det i de.. Fick en förfrågan av Saga också vad det var för sak jag hade gjort att ta autograferna på, ingenting märkvärdigt men kan fota och lägga ut senare ikväll.

Nu: gå och sätta kameran på laddning, stoppa över alla bilderna på externa hårddisken och sedan rensa minneskortet.

Imorgon: första dagen på praktiken, känns pirrigt men det ska nog gå bra. Sedan det jag länge har väntat på: IDOL! ♥


FRÅGA TILL ER!

Har funderat på det ett tag och tänkte att ni kunde få svara på frågan medan jag är på stan. Vad är det som gör att ni läser min blogg egentligen? Är det de jag skriver? Är det bilderna? Kommentera gärna varför ni läser min blogg! Kram.

11/11 -10 ♥

Första bloggningen för idag. Har varit på skolan. Ätit på Arken. Ramlat sju gånger. Gjort en grej som jag ska ta autografer på imorgon. Ramlat igen. Så har min dag sett ut.

Ska ta och möta upp Viktoria i stan sen när hon slutar och sedan försöka hitta en present till lilla mamma. Måste vara hemma innan klockan 18.00 sen för att se hockey, Sverige mot Tjeckien. Självklart hejar man på Sverige och killarna från AIK.. Fredde Warg, Jocke Lindström och självklart David som har fått den stora äran att ha A:et på tröjan, som är assisterande lagkapten! ♥

Update: Verkar som att jag missar slutet av matchen eftersom jag inte har kanalen "/ Någon som vet om man kan se den på internet?


        Tänk om det vore såhär tomt en match, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Yared Hagos

Är trött. Hungrig. Trött. Väntar bara på att klockan ska bli 21.00 så att jag kan se Grey's Anatomy, sen blir det att sova. Tänkte tillägna en bild till lillebror också eftersom jag vet att det är favoriten, en bild på en glad Yared Hagos.


                                  Yared Hagos, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Ville Koistinen..


Ville Koistinen, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Hockeyfoton ♥Samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


10/11 -10 ♥Ska lägga in alla bilder från träningen snart, hade en dålig fotodag så det blev inte så mycket bilder. Men de kommer iallafall in bilder här senare.. Ni får nöja er med dessa tills dess.

Godmorgon ♥

Godmorgon! Ska väl ta och dra mig till skolan snart eftersom det lär vara en massa snö ute.. Går bara till halv 11 idag sedan blir det upp till ladan och se träningen. Får förhoppningsvis se den nye NHL-meriterade backen Ville Koistinen som AIK värvat gå på is imorgon också. Det kommer bilder senare idag också men tills det får ni njuta av bilden nedan från igårkväll och resten av bilderna på bloggen, sen så får nu ha det så bra som möjligt fram tills det att jag bloggar igen. Kram. 


KOLLA IN ♥

Bara för att hon är nästan bäst, så förtjänar hon en länkning! Så hon får en stor rosa länkning ↓ som ni klickar på nedan! 

  [EN STOOR ROSA LÄNKNING]

!&/(#/¤"?!%?

Håller på att frysa ihjäl i denna lilla #&!/(#! håla, aka Skellefteå. Det är minusgrader, till och med helvetet skulle frysa till is här. Trodde fingrarna skulle trilla av när jag cyklade från stan.. Nej, nog klagat om vädret nu. Dagen har spenderats hemma i sängen med läxor och hemuppgiften som vi aldrig fick, hahaha. Mötte upp Louise för lyxmiddag på Subway för att sedan vinka av henne när hon åkte till Umeå. Cyklade sedan hem och kröp ner under täcket igen för att få upp kroppstemperaturen från -17ºc.. Så nu sitter jag här igen och kollar bloggstatistiken och facebook för 34717 gången idag!

Har äntligen fått det bekräftat också eller rättare sagt, mamma har gått med på att följa mig på ICA Kvantum på fredag. Förstå att jag är LYCKLIG! ♥ Om man bortser från det att jag ska till Luleå då, det dämpade humöret lite..


Hockeyabstinens, träningen imorgon får stilla lite, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Johan Forsberg..

Detta räddade min dag totalt, del två i Johans frågestund har kommit. Kolla in den och ni lär gå från datorn med ett leende på läpparna. Det är en sak som är säker. Några av frågorna ↓ som han svarat på.. Hahaha! ♥

[Länk till Foppas blogg]


Lycklig ♥

Gissa vart jag ska direkt jag kommer till Luleå på fredag? ICA Kvantum! ♥


Godmorgon ♥

Somnade just efter åtta igår och vaknade för en liten stund sedan. Snacka om lång natt. Vaknade där vid tolv och steg upp, trodde det var morgon men då jag kollade på klockan, 00.00 stod den på då. Men det gick att somna om. Men sen till det hemska, när jag nu vaknade på morgonen hade den djävulska träningvärken slagit till. Usch säger jag bara, men det bevisar ju samtidigt att jag gjorde något igår! 

Ja, tackar väl för det, att jag hade fått ännu mer kommentarer på morgonen vilken gjorde mig riktigt GLAD! ♥


                         Jimmie Ericsson, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

BLIR GLAD NÄR..

Blir så glad när jag kommer in på bloggen och det ser ut så här ↓ och det känns hemskt att säga det men statistiken och kommentarerna styr mitt humör, varje dag. Eller det utgör mycket.. Tror jag säger godnatt med bilden nedan, förhoppningsvis.


FICK EN ÖVERRASKNING..

Känner träningvärken komma, hade cirkelträning på idrotten idag.. Har sedan gått med Louise & Viktoria på stan, med Lina en liten stund också. Fick med mig en ProViva och en kycklingsallad hem. Fick även en liten överraskning idag, fick veta att vi är LEDIGA imorgon, eller rättare sagt hemstudiedag utan uppgifter.. Hörde att de flesta i klassen skulle vara uppe hela natten, lägga sig sent och så vidare. Men jag kommer däcka och det är snart. Känner att ögonen håller på att falla ihop redan så det blir nog en tidigkväll med sovmorgon imorgon, härligt!


            Inte en hockeybild, jag är chockad, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

SVAR PÅ FRÅGA ♥

  sabrinolsson om Godnatt ♥:
Fråga: hur kommer det sig att du kan fotografera på aik matcherna batalar du in dig ett fotar du åt nån hemsida eller nått, bara allmänt nyfiken:)

Svar: Nä, jag står längst fram på ståplats och fotar, har säsongkort så jag är ju nästan alltid där. Det är till min blogg och för min egen skull. Det är ju också en liten dröm att få fota för någon tidning menmen, de finns ju de som är bättre! Hockey är ju som sagt det roligaste som går att fota, enligt mig ;)


 Hämd, mohaha, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Beslutsångest..

Hejhopp! Sitter på skolan nu och finlirar på min bokrecension som är allt för utförlig, mer som en sammanfattning än en bokrecension.. Vet inte hur jag ska göra, om jag ska lämna in den eller skriva en ny. Men eftersom jag har skrivit fyra sidor så måste jag nästan lämna in den ändå. Ja, vi får se..


SVAR PÅ FRÅGA ♥

Svar till anonym: Hahaha, jo, jag har en bild på Adam Larsson när han var på Fan's Corner. Nöjd nu när jag lägger upp den?! ;D


                       Adam Larsson, Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Duktig..

Vad duktig jag känner mig nu. Är snart klar med min bokrecension som ska in innan tisdag. Det blev att skriva en bokrecension på Twilight eftersom jag inte kom fram till något annat. Men det blir nog bra, hoppas på någorlunda bra betyg.. Nej, nu ska jag ta och fortsätta med den, så att den blir helt klar! ♥


           Hahaha, inte så många som fattar men det var den här bilden jag pratade om igår! ;)

Hockeyfoton ♥

Här kommer massor av hockeybilder, precis som någon önskade i det förra inlägget! ♥ Det kommer bli lite färre hockeybilder framöver eftersom det är uppehåll i hockeyn, men några bilder har jag allt på lager fortfarande.


                  Samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G♥

Bloggtorka..

Har bloggtorka, det är därför det bara kommer en massa bilder. Vad vill ni läsare se mer av i bloggen? Vad ska jag skriva om? Vad ska jag lägga ut bilder på? Skriv om ni har några förslag! ♥


                     Ännu en bild på Sally, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Sally


Sally, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Porträtt - Jonna BjursellJonna Bjursell, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Autograf ♥Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


NÖJD SOM BARA DEN! ♥

Som ni såg tidigare träffade vi David Rundblad och Yared Hagos i Fan's Corner, så jag och Saga är då nöjd. Tyvärr blev det förlust efter en mycket jämn match, 4-5 blev resultatet.. Men som sagt, jag är nöjd ändå! ♥ Har Johanna här nu så jag ska väl umgås med henne. Mer bilder kommer sen ikväll eller imorgon bitti. Kram.


                           David Rundblad, Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Fan's Corner ♥Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Fan's Corner..

Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


6/11 -10 ♥

Nu ska jag dra mig upp mot Jonna sen hockey. Skriver mer och lägger ut bilder efter matchen, borde väl bli på både Jonna och från hockeyn! Kram.


                           Bild från förra matchen, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Tävling..

Vill du ha chansen att vinna en OnePiece? Gå då in på bloggen nedan och va med å tävla om en!


Godnatt ♥

Ska väl ta och sikta mot sängen snart. Ska upp tidigt imorgon, funderar på att gå upp till ladan och se värmningen som är klockan halv tio men har inte bestämt mig än.. Ska hur som helst upp på Vitberget och fota Jonna imorgon förmiddag sedan blir det att möta upp älskade Johanna Eriksson som jag inte har träffat på länge, känns det som, förutom Luleåmatchen som jag helst vill glömma. Hur som helst ska hon följa mig på hockey, Skellefteå AIK - Djurgården! ♥

Johanna om att Johan Forsberg & Adam Larsson kommer vara i foajén imorgon under andra period-
pausen för att skriva autografer: "Jaha, men det funkar ju inte. Då får han vänta, Johan får träffa mig någon annan gång!" Den kommentaren drog hon när vi kom fram till att vi INTE skulle dit eftersom vi då kommer förlora platsen, precis som om det vad hon som var värsta kändisen, min gullunge! ♥


                    Pierre-Edouard Bellemare, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

ALL I NEED IS YOU ♥

Vilken underbar låt och det största + var att jag fick se Daniel Norberg i rutan igen.. Är spänd över vad som komma skall nu, vilka av idolerna får jag se nästa fredag?!

Update: Det viktigaste av allt, Olle Hedberg är VIDARE! ♥


Musik ♥

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Till Viktoria ♥

Har ingenting att göra, ska sitta i min ensamhet sen ikväll och se Idol. Vilken trevlig fredag?! Någon som vill hitta på något, ring eller smsa! ♥


               Ännu en bild på Melker Karlsson, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Joacim Eriksson..


Joacim Eriksson, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Hockeyspelare..Samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Melker Karlsson..


Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Isträning..

Nu är jag hemma från Jörn, åkte därifrån före sju imorse.. Sov fram till klockan halv tio när jag kom hem sen drog jag mig upp till ladan för att titta på AIK:s träning. Eftersom Johanna ville sitta på fel sida, då var det inga intressanta spelare där, så Melker fick bli offer för mitt fotograferande. Viktoria lär då bli nöjd när bilderna kommer upp här senare, men som sagt, det blir senare. Nu ska jag äta lunch och försöka börja på min bokrecension. Kram.


                                          Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


DET GÅR SOM SMORT ♥

Vinst, ännu en gång, fast denna gång på straffar. Slutresultatet blev alltså 3-4 efter en spännande match, två poäng med sig hem.. Är nervös inför lördag då eftersom det har gått för bra nu på sista tiden. Ska ta och krypa till kojs snart eftersom jag tar bussen till stan klockan nio imorgon bitti för att gå på träningen klockan elva i Skellefteå Kraft Arena. Fler bilder kommer imorgon efter träningen då, troligen. Godnatt, kram.

Update: Alla matcher gick som de skulle.. ALLA lag som skulle vinna vann, speciellt Frölunda som vann mot Luleå! ♥


                                    Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Skämt ♥

Fråga: Vad får man om man korsar en Jyri Marttinen och en Tim Erixon?

Svar: Man får en flygande finn-Tim, haha, internt skämt..


                     David Rundblad, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Bakabakalitenkaka ♥

Nu har vi bakat bullar och de blev många och goda. Ska snart börja ladda upp för hockey, Södertälje mot Skellefteå AIK, ska se matchen på tv. Tänkte bara lägga in en bild som är lite komisk egentligen, mycket rött där.. Måste bara tillägga att beslutet om Adam Larssons straff är helt absurt. Kasta handskarna och hjälmen är vad man ska göra, så det så!


                                 Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

4/11 -10 ♥

Good morning sunshines! Tänkte bara kika in nu på morgonkvisten och säga hej, innan jag åker till mormor. Vi ska baka bullar till mommo! ♥ Några hockeybilder kan jag bjuda på samtidigt, bara för att starta dagen på ett bra sätt. Puss.                                    Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Jörn..

Åkte ju till Jörn imorse det är därför jag inte har bloggat något idag. Har väl inte så mycket att skriva eller säga så jag kan väl lägga ut en bild på lillebror istället som jag satt och redigerade sönder idag när jag hade tråkigt..


                                 Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR

Fan's Corner ♥

Visst ja, glömde berätta.. Skellefteå AIK vann mot Timrå med 4-1 och det var bland annat ett jätteslagsmål som jag skrev om i tidigare inlägg. Fler bilder kommer imorgon, nu ska jag sova!Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Tim Erixon..

Medan jag kollar igenom bilderna och sorterar kan jag lägga in en bild på Tim Erixon, aka finn-Tim av "okänd" anledning?!


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Idioter..

Nog fan är vissa människor dum i huvudet på riktigt?! Usch, stackars Adam. Domarna ska vi inte ens prata om idag heller, vilken fail. De borde byta jobb eller åtminstånde skaffa glasögon eller ny hjärna. Ut med domaren och in med Nalle Puh!


Källa: Aftonbladet

2/11 -10 ♥

Nu är jag tillbaka i Skell igen. Ska ta mig en powernap, äta middag sedan drar vi oss upp till hockeyn, Skellefteå AIK - Timrå är det ikväll. Det kommer bilder ikväll efter hockeyn sen för er som är intresserade. Godnatt för en stund, puss! ♥


En ganska så överredigerad bild på flickorna, Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR

Överredigerad..

Sitter och ser Paranormal Activity, vet inte om jag ska fullborda.. Ska hur som helst gå och lägga mig snart, vare sig det är före eller efter det att filmen är slut. Så jag avslutar dagen med en aning överredigerad bild på Viktoria och Ollie. Godnatt, kram.

Update: Jag såg klart filmen, eller jag såg allt fram till slutet när hon stod där i dörröppningen sedan gömde jag mig i händerna. Viktoria har berättat vad som hände, de sekunderna jag inte vågade titta.. Usch, säger jag bara om den där filmen!


© Denna bild får inte kopieras, Nikon D60 + Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Hälsningsfras..

Jag och Viiken stod utanför Ica igår och spann vidare på vårat interna skämt. Hur vi skulle hälsa om vi träffade någon och skulle ta i hand. Höll på att skratt ihjäl mig, men Louise blev inte riktigt lika glad när vi visade henne sin hälsningsfras..

Viktoria: Handen fram snabbt som fan; HURTBULLE!

Emma: Handen fram långsamt; latmaaaask..

Louise: Handen fram lite dampigt sådär; monGoO..!?


Älskar er ändå.. ♥


Viktoria & Oliver ♥
© Dessa bilder får inte kopieras, Nikon D60 + Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


VM-truppen..

David Rundblad, Fredrik Warg och Jocke Lindström. Dessa tre AIK:are är uttagna till Karjala Cup.

Så här ser truppen ut:

MÅLVAKTER

1. Stefan Liv
30. Daniel Larsson

BACKAR

3. Sebastian Erixon
4. Mattias Ekholm
5. Daniel Fernholm
6. Magnus Johansson
7. David Rundblad
19. Elias Fälth
23. David Petrasek
44. Jonas Junland

FORWARDS

10. Joakim Lindström
11. Björn Melin
12. Marcus Krüger
14. Niklas Nordgren
15. Mattias Sjögren
16. Dick Axelsson
20. Martin Thörnberg
22. Niklas Persson
26. Niklas Olausson
27. Robert Nilsson
33. Jakob Silfverberg
79. Fredrik Warg
91. Andreas Jämtin


1/12 -10 ♥

Just hemkommen från staden. Ingen av oss var sugen att gå på stan ändå cyklade vi in dit. Hittade iallafall ett svart nagellack, en concealer och en mascara och hela kalaset gick för 60:- eftersom sortimentet höll på att utgå. Louise och Simon lämnar Boden ikväll med tåg och åker till Jörn medan jag och Viiken stannar till imorgon och åker hem till Skellefteå och hockeyn på en gång. Så det så.. Ska fota Viktoria Lindgren snart också så nu loggar jag ut. Puss.

Tagga inför Idol den 12 november också, fastän Daniel inte är med! ♥


Gammal bild på Alva, Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


RSS 2.0