It's a new day, it's a new life



Det har varit en tung dag, både fysiskt och psykiskt. Praktiken som började klockan sju imorse var väl det som var mest krävande. Dålig ergonomi; lyfta fel, stå fel, använda helt fel skor - det är inte bra!

Förkylningen som fortfarande sitter kvar i kroppen; hosta och snuva, det gör att jag är trött hela tiden. Tog en kort powernap på lunchen och en lång powernap när jag kom hem från praktiken. Kände att det verkligen behövdes. Trots det så är jag död nu.

Den psykiska biten behöver vi inte ta här på bloggen, det hör inte hit. Men jag mår bättre nu. Sen så har dagen inte bara varit skit, vissa personer kan ju roa mig totalt. Någon som har lagt märke till alla grymma smilisar på facebook förresten?

Efter att allt verkligen ändrats totalt angående morgondagen eller rättare sagt idag (?) så blir det att ta sovmorgon, invänta Viktoria och sedan möta upp John på stan. Studiebidraget har kommit och jag ska shoppa. Åh, känner att intresseklubben antecknar. Reallyreally. Avslutar kvällen uppe på ladan med lite trevligt folk och hoppas på tre poäng.

Undrar om det är någon som har kommit igenom detta långa och uttråkiga inlägg? Aja, nu ska jag stoppa in de sista ihopvikta kläderna i garderoben. Du får ha det så bra så hörs vi mer under morgondagen. Sov gott, kram.


Det blir bara ett inlägg




Okej, ganska så charmigt ändå



Efter en riktigt bra kväll så avslutar jag med en bild på Martin. Ganska så charmigt ändå.  Hur som helst så har kvällen spenderats med Anton. Har varit runt hela stan känns det som. Wook n' roll, älven, promenad, Wayne's och hemmakväll. Ja, det känns som att vi har ätit och gått hela kvällen. Men vad gör det om hundra år?

Okej, nu är det dags för Emma att sova. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


.. Joacim, ja, det är hans namn?


Musik som rycker mig tillbaka i tiden


En saknad - Sofijah



Varför - Sofijah



Släpp mig fri - Anton och Affe



Du var mitt allt - Anton och Affe


Lite duktig har jag allt varit




Det är alltså så jag har spenderat kvällen. Gav upp när jag trodde att jag hade vikt i ihop vartenda klädesplagg, öppnade garderobsdörren och fann dubbelt så mycket kläder. Då tog orken slut, men det ska återfinnas snarast. God natt.


Inte ens rätt lag


Onsdagsmys på Wayne's med mamma och Viktoria.

dsc00376 (MMS)

Onsdagsmys på Wayne's med mamma och Viktoria.


Salong Sverige


Förhoppningar som raserades



Har inget bättre för mig än att börja med hockeybilderna på en gång. Hoppas och tror att det blev någon som kan visas upp på bloggen senare. Borde jag sova nu istället? Har hur som helst nästan ingen skola imorgon och vem behöver sömn när det finns så mycket viktigare saker?

Får ju finbesök av älskade mamma imorgon också. Blir förmodligen en hel mor-och-dotterdag, vilket var mycket längesedan. Fast ska träffa Viktoria en stund och ta en fika också, mysigt värre. Ser framemot en dag utanför lägenheten efter att ha varit sjuk. 

Nog kan vi förlora, bara det inte är mot FBK, LHF, LHC, HiV, Modo, TIK eller Gnaget som vi förlorar poäng i framtiden. Så är det, bara att gilla läget!

På lördag så står vi åter enade och jag älskar återigen mitt lag och världens bästa klack! Poängen kommer att komma in, någon gång. Som Johanna skrev: "Men vi står åtminstone tillsammans. I med- som i motgång!" Det är sanningens ord. Jag kan inte fortsätta vara besviken. Det är glömt nu och vi blickar framåt. Lördag - vinst mot Frölunda Indians.

Okej, nu känner jag att ögonlocken börjar bli tunga. Vi hörs mer imorgon. Du får ha det så jättebra. Sov gott, kram.


Hej, jag heter Emma och jag hejar på Sveri...

Hej, jag heter Emma och jag hejar på Sveriges sämsta lag för tillfället. Fuck my life.


Detta var kvällens fina outfit


Skellefteå AIK - HV71



Nu tycker jag att det är dags för första vinsten på hemmaplan! Strafförlust under enda träningsmatchen på hemmaplan. Två strafförluster nu under elitseriestarten, varav en på hemmaplan. Två bortamatcher med målskillnad 8-1 efter en fin insats av Jocke och resten av grabbarna. Nu är det dags för en överlägsen vinst på hemmaplan också, eller en vinst i alla fall. Inte en förlust på full tid än så länge - sedan första träningsmatchen mot Växjö - och så ska det fortsätta! 

Kom igen nu, slut upp på Västra stå ikväll och stötta grabbarna! Guldet ska hem till Västerbotten..


27 september



Springer runt i lägenheten och städar. Lyssnar på musik, men dock inte sånt som jag borde lyssna på: Bära hjälmar av guld har blivit en favorit - i hockeysammanhang - näst efter Det håller på att hända igen! Lyssna på den HÄR, den är ganska fin. Hur som helst så kanske det är dags att börja göra sig i ordning inför kvällen. Tvätta håret, sminka mig, handla mat.

På tal om ingenting så finns det hundratals bilder som dem ovan. De stämmer, de stämmer in totalt. Många av dem sätter ord på känslorna helt och hållet.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare i eftermiddag. Simma lugnt, kram.


- från http://evoee.tumblr.com


George & Oscar - "Bud & Brian"



Har inte orken att skriva. Verkligen inte. Ska försöka sova på en gång. Så jag kikar bara in med fyra bilder på charmknuttarna och äger godnatt med det. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Han vann en del av mitt idolhjärta








En enda stor bild



Statistiken går verkligen upp och ner



Skolan om en liten stund då, trettio minuter. Ska inte ens försöka få ihop ett långt och vettigt inlägg. Tänkte bara berätta att jag har tandvärk nu också, till råga på allt. Du får ha det så jättebra idag så hörs vi senare, kram.


Ibland stänger jag bara av


Såg filmen igen tidigare ikväll, Jag saknar dig! Kunde inte ens gråta, stängde bara av denna gång. Okej, tårar kom ibland men inte ens i närheten av första gången. Lina, Ida, Emil och Simon - älskar er, mina fina syskon! ♥

Tänk på alla människor omkring dig. Din familj, din käraste och dina vänner. Det kan faktisk vara sista gången du ser dem, så ta vara på tiden. Längtar till onsdag när mamma kommer ner till Skellefteå och hälsar på.

Nu är det verkligen dags att sova för natten. Du får ha det så bra, sova så gott och drömma fina drömmar. Kramar!


Ta mig tillbaka, 30 december




Tiden går långsamt när man är sjuk. Har endast varit utanför lägenheten för att handla, annars suttit inne hela dagen. Funderar på om det är dags att sova snart, trots att klockan bara är åtta. Måste försöka bli friskare tills imorgon så att jag orkar med skolan. För tillfället finns det inte ens med på världskartan.

Längtar till tisdag, fast tankarna ligger en bit framåt i tiden. Den 13 oktober så är det hemmamatch mot Luleå. Längtar efter känslan. Fast det är nog den 29 oktober som lockar mest. Bortamatch mot Luleå. Vill tillbaka. Återuppleva semifinalen igen! Aldrig har jag varit så lycklig som efter sjätte och avgörande matchen. 100% glädje! ♥ Nu hoppas jag att tiden går fort.

Du får ha det så jättebra så hörs vi imorgon bitti, eller inatt. Sov gott, kram.


Hockeyfoton, som ni brukar gilla


Tisdag - då är det dags igen


Perfekt hockeykväll



Snacka om perfekt hockeykväll. Världens bästa AIK vann över Växjö, Pierre-Édouard Bellemare och Oscar "Brian" Möller gjorde två mål var! Modo vann mot Linköping. Djurgården vann mot Timrå. HV71 vann mot tatt.. Luleå! Brynäs med Calle och Jakob i spetsen, vann mot ... Ja, vi nöjer oss med det! Sista matchen spelade egentligen ingen roll men stockholms AIK tog hur som helst två av tre poäng. Nu kan jag och min förbannade förkylning sova gott inatt!

Ska knapra lite halstabletter, se en film och sedan sova. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Detta är Timrå IK


Bilder som hör ihop


24 september

En supermysig kväll igår med mat, prat, charader och härliga människor. Kan faktiskt inte säga om maten var god eller inte, hade inget smaksinne, men den såg grymt god ut.

Smart drag idag också när förkylningen tar kol på mig. Bussen till Saga där vid ett - om jag får tag på henne och vet att hon är vaken - för att försöka färga håret på henne, prata, umgås och slutligen se hockeyn. Blir nog prima!

Förresten så gick ungefär alla av mina favoriter vidare i idol, eller rättare sagt dem som jag gillar. De enda favoriterna som inte är kvar, min absoluta topp av årets upplaga, det är Andreas från Älvsbyn som åkte hem av egen vilja. Sen så även Ted och Jonathan.

Okej, nu är det dags för mig att göra mig redo. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, kram.


Premiärtåg med världens bästa klack


Minst en av er avskyr detta



För tillfället så är jag hos Emmelie med en massa härligt folk. Middag, fredagsmys och allt annat vad hon kan ha hittat på för roligt. Du får ha en jättejättebra fredagkväll så får vi höras med inatt när jag kommer hem. Kram.


Alva Maria Holmgren, porträtt


"Årets bild" - vinnarna



SVAR: Tack så mycket, fina du! Vad glad jag blir. Sen som svar på din fråga. Det blev aldrig avgjort. Två av bilderna fick lika många kommentarer. Men det är väl bara att utnämna dessa två under till "Årets bilder" kanske? Det var alltså känslan i bilderna som avgjorde, inte kompositionen. Det känns bra! Hoppas du är nöjd över detta luddiga svar. Kram.


Hockey-feber

En bra och en dålig kväll, i olika avseenden. Hockeyn gick nästan precis som den skulle. Tyvärr har en väldigt otrevlig förkylning kommit på besök. Sår i halsen och ont, snuva, feber och huvudvärk. Inte alls kul. Hahah, fattar ni det roliga i rubriken? Jag kan faktiskt stava, egentligen. Ska ta en tekopp, göra mig i ordning för sängen och krypa ihop. Praktik imorgon bitti.

Jaha, bortamatchen mot Linköping gick bättre än förväntat, 0-4, efter att motståndarna spelat lojt och inte med den spetsen som de ska ha. Kung Åkerman gjorde snyggaste assisten till Lee, fel lag, som lätt satte den bakom Fredrik Norrena i Linköpings kasse och även spikade resultatet. Tyvärr vann Luleå. Färjestad förlorade. Modo förlorade. Timrå förlorade. Som sagt, nästan allt gick som det skulle. Jocke fick förresten hålla sin första elitserienolla också. Förstemålvakt i år, om Andreas inte håller?! ♥

Nu måste jag verkligen lägga mig och sova. Hoppas på att må bättre imorgon, trevligheter på gång imorgon kväll. Skriver kanske mer om det när jag har sovit några timmar. Godnatt och sov så gott, puss och kram.


Blev endast två bilder denna gång


22 september

Kommer att bli ont om inlägg idag. Ska iväg när som helst och kommer inte hem förrän ikväll. Hur som helst så började dagen med att jag försov mig. Spenderade några minuter på skolan för att få uppgifter. Vidare till Balder för att träffa Anton, Jonna och Anna. Hann även träffa Joel några sekunder. Allt som allt - en ganska bra start på dagen!

Ska som sagt iväg nu, eller snart i alla fall. Måste bara kolla igenom bilderna som jag tog på Alva för några dagar sedan. I brist på annat så kommer det upp lite hockeybilder sen också. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Lee, Oscar, Bud and Rasmus


En helt ny dag, igen

Det finns vissa dagar då man bara behöver tid att tänka, bara prata. Detta var en sådan dag. Körde hem till Anton vid halv sju efter att ha jobbat sen tidigt imorse och även hunnit med att baka lite. Hur som helst så blev det att se lite tv och efter det promenad. Gick och gick och gick, i ungefär en och en halv timme. Pratade, pratade och pratade. Det tog aldrig slut. Kan inte sluta fundera. Sa tidigare ikväll att det var som spindelnät som trasslade, nu liknar det mer köttfärs. En enda röra.

Borde kanske försöka lägga mig och sova snart. Ska upp om några timmar. Hoppas att tankarna kan redas ut lite under natten, skulle underlätta väldigt mycket. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon. God natt, kram.


Hockeyfoton. Lite kommentarer, tack?


Alltid dessa straffar




SVAR: Absolut, min kära vän! Är inte helt nöjd med vare sig bilderna, kompositionen, redigeringen eller den överdrivna skärpan. Men.. Vad gör det? Pojkarna gör bilderna bra, trots alla missar. Här kommer bilderna! ♥


Fokusen ligger inte på Oscar


En blogg full av personlighet


Jag blev ledsen i ögat nu.
Sorgens dag inom bloggvärlden. Skelleftebloggare. Modell. Partyprisse. En av mina favoritbloggar stänger ner. Slutar blogga. Lämnar cybervärlden. Passa på att gå in på bloggen och kika innan den avslutas. Ni lär inte ångra er! Fast, den trettionde september, då lär ni ångra er att ni ens började läsa denna klockrena blogg. Punkt slut.


Nu är även denna dag slut

NU. SKA. JAG. LÄGGA. MIG. OCH. SOVA! Avslutar dagen med en bild på framtiden. Pojkarna från stan, Västerbottens TV-pucklag, som vann guldet. De hyllades under förra matchen. En bra bild att somna till. Godnatt, kram.


19 september

Hinner inte skriva nu egentligen. Ska iväg in till stan och handla med mig en sallad eller nåt och sedan blir att att köra och hälsa på syster med familj. Har inte träffat någon av dem sen i mitten av juni och det är inte okej. Vi bor för tusan i samma stad. Kameran åker med. Måste få lite bilder på Alva så att Ida kan få en ny design till bloggen.

Nu brinner det i knutarna. Har inte gjort mig i ordning. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.


AiluCrasch - Turn the tide


De enda bilderna som visas


En bra kväll med vännerna




En perfekt avslutning på veckan! Undrar verkligen om det var en nykter tillställning. Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Spårat som sagt. "Gillar du bananer?" Raggningsrepliker. "Gjorde det ont? När du föll ner från himlen?" Ja, ni förstår ju. Fyra omogna personer på samma bänk. Hur som helst, jag har världens bästa vänner! ♥

Ska försöka bädda ner mig nu. Se klart idol och sedan sova. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


En vanlig dag uppe på arenan


DU OCH JAG OSCAR ...and Bud!


En dag full av händelser

Jag orkar inte blogga nu. Håller på att somna. Bilder kommer ändå just efter midnatt. Ni ska få se dagens snyggaste tröja och även dagens roligaste. "Can you write: dot, dot, dot.." Du får ha det så jättebra och sova gott, kram.

True story


Alla heter inte likadant



Okej. Hockey hela dagen idag. Eller fokusering på hockeyn. Det gillas till hundra procent, har saknat det. Värmning klockan 09:30, en runda på stan och till sist: PREMIÄRTÅG! Första hemmamatchen för säsongen idag, mot Timrå. Spenderar matchen i fotobåset. Känns bra, men fruktansvärt nervöst. Hur ska detta gå? Jag ska klara det, jag ska klara det.

Blev ett kort inlägg det här, utan någon mening egentligen. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, kram.


Jag saknar dig!

Äntligen hemma. Okej, inte direkt äntligen, men hemma är jag i alla fall. Blev en helkväll inne i stan. Bio med Johanna och Viktoria. En vända förbi Max där allt gick åt helvete. Spillde ut halva min lyxshake över bordet och började även må illa. Men skratt blev det tillslut kan jag lova. Avslutade tillsist kvällen med ett besök hemma hos Mia och en vända på hemmakväll.

Kan ju berätta att det blev en psykiskt jobbig tillställning också, det där med bion. Filmen är två timmar och fem minuter lång. Grät mig igenom helahelahela filmen. Det var inte en tår, det var nästintill kramper. Tyvärr. Är helt slut i kroppen nu. När filmen var slut och låten började spelas igen, då brast det totalt. Höll inte på vilja lämna biosalongen, grät så fruktansvärt mycket. Kan inte ens beskriva för er som inte var där, men det var nästan så att någon nära vän som dött.

Nu ska jag ta och logga ut och lägga mig och sova. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


Kan inte låta bli att älska hans röst



Hittade videon ovan på Klaras blogg. Fastnade för hans röst när han var inne i auditionrummet i idol. Nu är jag helt sålt. Älskar det annorlunda soundet i hans röst. Om du säger att jag faller för smörsångare så stämmer det tyvärr. André Zuniga.


Fyra bilder utan något samband


Klockan är över tolv

Trots att bloggandet har uteblivit idag så har det ändå trillat in en massa läsare. Det uppskattas verkligen! Har haft en jättebra dag men det kunde ha slutat lite bättre. Praktik större delen av eftermiddagen och kvällen, äldreboende med världens gulligaste gamlingar. Avslutade hemma hos Johanna med att se sista perioden + förlängning och straffar!

Det var ju hockeyn som ställde till det lite som ni kanske förstår. Den slutade bättre än vad jag trodde att den skulle göra, men inte helt bra ändå. Får väl vara glad över att en poäng togs från svinen i Karlstad i alla fall. Resten av hockeyn i Sverige gick väl som den skulle. Luleå förlorade. Modo förlorade. HV71 förlorade. Tyvärr vann inte Brynäs som jag hoppades på.

Trots att det är många lag i elitserien som jag rent ut sagt hatar - eller rättare sagt spelare som spelar i specifika lag och som gör att jag då inte gillar laget i allmänhet - så kan jag inte låta bli att bli helt varm i kroppen när jag ser klippet nedan. Så fint och så sant! Människoliv är mer värt än lagtillhörighet.
 
Kommer att bli ont om bloggande imorgon också. Början klockan 07:00 och jobbar till 14:00. Försöka hinna iväg och träna med Viktoria innan det blir bio med henne och den älskade och saknade kusinen Johanna.

Du får ha det så jättejättebra så hörs vi när vi hörs. Jag försöker att fixa några inlägg till imorgon. Sov gott, kram.


Man kan faktiskt fota motståndarna också



Första inlägget på ett bra tag nu. Börjar med att lägga upp lite bilder på motståndarna från förra matchen, i detta fall AIK IF från Solna. Funderar lite smått på hur jag tänkte inför kvällen när jag missar premiären som Skellefteå AIK spelar mot Färjestad BK. Okej, det kanske var ett smart val, nu slipper jag missa några hemmamatcher under dessa fem veckor i alla fall.

Ska bara tvätta håret och sedan beger jag mig av mot praktiken. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


En film som får mig bryta ihop


Målvaktsdetaljer


Breaking Dawn, del 1 - Finner inga ord


I vissa lägen så är jag en fjolla



Minns det som igår när jag satt med Viktoria och såg detta, i huset på Morö Backe. Trodde aldrig att tårarna skulle ta slut. Telefonen ringde och det var den omtänksamma av tvillingarna, som frågade hur jag egentligen mådde. Den andra satt bredvid och skrattade. Trodde mitt hjärta skulle brista när Rabih röstades ut ur Idol 2009. Får se hur det blir i år, om jag gråter för favoriten även denna gång.

Jag har en viss inlevelse i alla program jag följer, alla filmer jag ser och alla böcker jag läser. Positivt men även mycket negativt. Kan inte hålla tårarna borta, trots att det ibland bara kan vara över småsaker. Vill inte ens tänka på hur många tårar det kommer bli på fredag när jag ska på bio med vänner och se: Jag saknar dig!  

Vad ville jag få ut av detta inlägg? Inte en aning faktiskt. Ville bara dela med mig av en underbar låt som jag älskar. Viktoria kan den utantill, även hon. Tvingade henne att lyssna på den timme in och timme ut.


Betydelsefulla människor

Har varit sjukt duktig idag! Steg upp klockan sex imorse för att befinna mig på praktiken klockan sju, första dagen. Jobbade till fyra och trots att tröttheten var enorm så for jag iväg och tränade med Anton. Blev även att skaffa tremånaderskort. Nu blir det att träna järnet och hoppas på resultat. Slutade med att jag och Anton satt utanför Eddahallen och pratade i över två timmar.

Förresten så måste jag råda er eller tvinga er, bestäm själv, för att besöka min älskade kusins blogg. Hennes inlägg. Det fick mig att gråta! Älskar dig vännen, du är en av de människorna på denna jord som jag skulle offra mitt liv för, i alla lägen. Skulle lägga mitt liv i dina händer. Kusin, bästa vän, syster - det finns så många benämningar för det men ingen av dem beskriver helt och hållet vad jag känner för dig. Som sagt, finner inga ord. Men ett som är säkert är i alla fall att jag älskar dig! ♥

Okej. Detta ska inte inte fortsätta i all evighet. Inte värt att mala på om allt och ingenting. Ska se klart idol, skriva klart med virrhönan på Sunnanå och sedan sova. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


Detta var en gång bara en dröm


Det finns dem som sårar och sviker


Det finns vissa människor som sårar en, om och om igen. Sviker. Men de förstår det inte själva. Det går inte att alltid att gå din väg, spela efter dina regler. Ibland måste man vara mån om andra och ibland kan det vara nödvändigt att offra något för en vän, för att inte förlora denne. Sätt någon än dig själv i centrum någon gång, allting handlar inte alltid om dig!

Tack och lov så finns dem, vännerna som aldrig någonsin kommer svika mig, oavsett vad. Jag älskar er! ♥



Hur som helst. Det kommer bli ont om inlägg imorgon. Det beror på att jag kommer vara upptagen med att jobba, eller ha praktik rättare sagt. Ska vara på äldreboende. Känns ju kul. Verkligen. Börjar klockan sju imorgon bitti. Aldrig kul att stiga upp så tidigt, säger morgontrötta Emma.

Det kommer ett inlägg med hockeybilder i alla fall, vet att det är uppskattat. Förväntar mig lite kommentarer imorgon, vill bli överraskad. Nu ska jag ta och försöka sova. Du får ha det så bra så hörs mer under morgondagen, kram.


Bara en dröm för tillfället


Två duktiga, sjungande pojkar



Varken orkar eller behöver skriva så mycket nu på morgonen. Förmodligen  kommer ingen att läsa det heller. Lägger därför bara ut två sånger från gårdagens idol. Den första länkade jag till Anton redan i förrgår: "Hittade en röst som jag älskar!! Men han har inte varit med på tv så jag vet inte om han är vidare :O .." I år är det grabbarnas år, har flera favoriter redan!


Västerbotten i TV-pucken



Det finns vissa dagar när jag är extra stolt över att bo i Västerbotten, idag är en sådan dag. Eller eftersom klockan är över tolv så var igår en sådan dag. Västerbotten spelade final igår eftermiddag, efter strålande insats rakt igenom hela gruppspelet. Första guldet hem till Västerbotten sen 1980. De segrade mot Dalarna med 0-4. Bra jobbat grabbar! Att sedan två av mina lärare är och var delaktiga i tränarmanskapet, det gillas verkligen.

"Nu tar Skellefteå SM-guld också.."
- Bästa kommentaren efter vinsten! Hoppas bara att han har rätt. Största drömmen av alla drömmar. Skulle offra vad som helst för det.

Kan inte låta bli att känna mig lite stolt också. Min pappa spelade i TV-pucken för hundra år sedan, närmare bestämt 1971. Ganska tufft tycker jag! Att han sedan valde familjen före hockeyn, det var väl ett ganska bra val. Saknar dig pappa! ♥

Nog pratat om hockeyn nu. Spenderade kvällen med två goda vänner, Idol 2011 och en massa prat. Mycket trevligt avslut på veckan.

Ska ta och bädda ner mig nu och hoppas på att förkylningen går ner, så att jag orkar med skolan imorgon. Har feber för tillfället. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon. Godnatt, sov gott, kram.


Vissa leenden får en att smälta


Yiruma - River flows in you



Här ovan hör ni den finaste av alla melodier. Den enda som jag aldrig någonsin kan tröttna på. Vet inte hur många tusentals gånger jag har lyssnat på den. Funderade ett tag på att börja spela piano bara för att lära mig denna. Förknippar den ibland med Twilight, med oftast inte nu för tiden. Någon fler än jag som har lyssnat sönder denna och fortfarande älskar den?

Ska koppla in hörlurarna under bussresan till Skellefteå och bara njuta av tonerna ovan, som så många gånger förr. Läsa lite; Så länge vi båda andas. Måste ju hinna läsa ut den innan biopremiären i november. Inget att oroa sig för egentligen, hinner läsa den några gånger till om jag så vill. Snart bär det av hemåt. Du får ha det så bra så hörs vi senare under dagen, kram.


Newkid - Jag gråter bara i regnet



Avslutar kvällen med en underbar sång. Hörde den för första gången för några dagar sedan och kan inte få nog av den nu. Så himla fin.

Började kvällen med en härlig powernap och gick sedan ut till elden där mamma och Stefan satt och slängde på vedträn. Pratade hockey med dem tills jag inte hade något mer att säga eller berätta. Tror dem blev less tillslut, de gick in istället.

Har gjort det dumma valet att sätta mig framför en dokumentär om World Trade Center. Det var förövrigt exakt tio år sedan det inträffade. Minns det som igår. Jag vet inte om jag har nämnt det tidgare, men jag är livrädd för flygplan sen händelsen med tvillingtornen. Händelsen i Ryssland gjorde det inte precis bättre.

Ska skriva klart med Anton och Emmelie, se dokumentären som jag har börjat se, redigera lite bilder som jag har skjutit på alldeles för länge och sedan försöka sova. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Tack, älskade lilla mamma



Trodde inte mina ögon igår när mamma kom hem och faktiskt hade försökt köpa hockeybibeln till mig som jag bett om. Tyvärr hade hon ju missat att det var en tidning utöver aftonbladet. Åkte iväg på en gång och inhanlade den sista delen. 

Vad händer allt mest idag då? Själv har jag hunnit en vända fram och tillbaka till Storheden för att handla. Fick med mig tre par shorts och en lyxshake hem. Dock var det ju inte det optimala att ha med sig en tjurig lillebror som var less efter en affär.

Skulle gärna uppskatta mer konstruktiv kritik på bilderna i inlägget under. Väntar förresten på mail med avgörandet om jag får stå i fotobåset under premiärmatchen eller inte. Spännande.

Ska väl ta och göra något nu. Försöka få tag på Viktoria kanske? Äta middag, trots åksjukeillamåendet. Tvätta mina kläder som ska med tillbaka till Skellefteå imorgon. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kramkram.


Början på en lång karriär



Det finns ingen som kan förstå egentligen hur mycket detta betyder för mig. Jag är för första gången någonsin verkligen nöjdnöjd med några av mina bilder. Inte bara några enstaka utan faktiskt en hel del. Några av dem ser ni här ovan. Tvingade till och med Emmelie att logga in på min blogg för att titta på bilderna. Allt för att bloggen inte skulle explodera och fyllas med femhundrasjuttioelva bilder i ett inlägg. Ville verkligen visa upp dem för någon. Var ärlig. Vad tycker du om bilderna?


Ett inlägg tillägnat Emmelie



Tryck på bilden så kommer du till Emmelies finfina blogg! Kreativ fotograf och mycket nära vän.

Vad tycker ni om den nya designen? Själv så absolut älskar jag den. Kommer få ut så mycket mer av bilderna nu också. Tack till dig min älskade vän, för att du hjälpte mig när jag höll på att gå i taket på grund av alla koder hit och dit. Du var duktig på att ge instruktioner. Ungefär som: "Hur du gör en bloggdesign - for dummies.."

Ögonen håller på att slå igen så det är dags att sova nu. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Colorado Avalanche



Du kommer att vara så sjukt saknad här i Skellefteå. Lycka till i framtiden, Joakim!

Detta är även de sista hockeybilderna som kommer upp innan den nya designen är på plats. Håll utkik efter både designen och massor av nya hockeybilder! Puss och kram.


Förändring på gång..


Nu är det förändring på gång! Har suttit med bloggdesignen ett bra tag nu. Fick utbrott och nu fixar Emmelie med det sista. Tror det kan bli riktigt bra. Bilderna blir dessutom 800px istället för 600px, så det är väl den största skillnaden. Hoppas bara att skärpan i bilderna finns kvar då också!

Medans ni väntar på att den nya designen ska komma upp så kan ni ju kolla på videon nedan och lyssna. Skitlåt. Men tyvärr har den satt sig i mitt huvud sen veckorna med hockeyskolan. Niklas, Emil och alla småpojkarna sjöng på den.



Tydligen ska resten av familjen iväg på bio ikväll och se Jägarna 2. Är sugen på att följa med för att se den igen men tror att jag parkerar hemma framför Idol 2011 istället.

Hoppas på middag snart, magen kurrar. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Luleås finfina bänk. Befinner mig då i fie...

dsc00315 (MMS)

Luleås finfina bänk. Befinner mig då i fiendeland som ni kanske förstår. Solen skiner och bussen till Boden borde väl dyka upp snart. Är som en levande zombie; med för lite sömn, förkylning och allt. Aja, vi hörs senare. Ha det bra, kram.


Alla firar olika..


9 september



Säger godnatt med en av mina absoluta favoritbilder från ikväll. Förlust i matchen men vinst för mig och mitt självförtroende. Första matchen i fotobåset under A-lagsmatch.

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Aldrig någonsin varit såhär nervös..

dsc00313 (MMS)

Aldrig någonsin varit såhär nervös..


Skellefteå AIK J20 - Björklöven


Inte så värst fokuserat ?!


Dagen efter ..

Мы никогда не забудем тебя, Стефан Лив ♥

Redan saknad och aldrig glömd.
Kan inte riktigt koncentrera mig. Men snart bär det av till skolan, måste försöka skärpa till mig då. Kan inte låta bli att tänka på familjerna och vännerna till alla de omkomna. Kvällens träningsmatch känns inte ens lockande.

Som Johanna skrev: "Ibland gör det så himla ont att älska ishockey..."

Nu ska jag ta tag i mitt liv, sminka mig och sedan köra mot skolan. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare under dagen. Kram.


Tragedier förenar oss alla..






.



Ett riktigt inlägg kommer snart. Måste bara finna orden. Det är svårt.

Pierre-Édouard Bellemare


Oscar "Brian" Möller


7 september

Sovmorgon idag, men är redan vaken. Blir ingen skola idag. Läraren är sjuk och ingen vikarie var att hitta. Allt känns dåligt ändå. Viktoria är sjuk, vilket betyder att min käre vapendragare inte kommer till Skellefteå idag. Hockeyn drar igång ikväll och känslan är obeskrivlig. Synd bara att det blir att sticka iväg själv om inte Elliot fortfarande känner sig taggad.



Vakna med The Voice nu, ta en powernap så att jag blir pigg och sedan ser vi väl hur dagen fortskrider. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare under dagen, kram.


Kim Tjernström!



Prinsessa och nu Jägarna 2. Lika söt och charmig i båda filmerna. Dock en lite större roll i den sistnämnda. Grym insats. Hur som helst fick pojken mig att gråta till filmen. Bra jobbat!

Electropop



Har spelats hela dagen på skolan! Måste väl fortsätta lyssna även nu när jag kommer hem. Hela skolan kommer kunna den innan veckan är slut, i alla fall våran klass.

Ska när som helst ta moppen och köpa mot Eddahallen där det blir träning med syster. Spinning + core. Kommer inte kunna gå imorgon. Det vet jag av tidigare erfarenheter.. 

Måste göra mig redo nu! Du får ha det så jättebra så hörs vi senare ikväll, kram.


Vad tycker du?



Detta är helt nytt för mig. Gillar att fota lite mer närbilder, som ni kanske har märkt? Men eftersom det kommer bli lite mer bilder under säsongen och matcherna som liknar dem ovan, så fick det bli lite träning inför det på förra isträningen som jag fotade.

Nu vill jag höra din åsikt om bilderna! Tror du att det blir bra under säsongen eller är det något speciellt jag ska tänka på? Tacksam för svar, så snälla? Ha det bra, kram.


Idol 2011

Hampus Engelhardt. Moa Lignell. André Zuniga Asplund. Olle Ture Hammar. Det är några av mina favoriter hittills från årets Idoluttagning.



Someone new..



En av mina favoriter, trots att det har gått ett bra tag. Calle Kristiansson och hans musik är fortfarande en stor del av mig. En av idolerna som jag inte kan släppa.


Jägarna 2 med grabbarna grus! :)

dsc00310 (MMS)

Jägarna 2 med grabbarna grus! :)


-

Första riktiga uppdateringen idag tror jag. Hade en ganska lugn dag på skolan, lite spårad. Fick sluta tidigare också, det gillas! Ikväll blir det att dra iväg på bio med Anton, Samuel och Nils för att se Jägarna 2. Älskar att det är Norrlandspremiär innan övriga Sverige!

Ska väl ta och göra något fram tills bion. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.

Hockeyfoton



   


Behind the scenes..



Bla, bla, bla.. Tror inte att det har varit in en människa här på bloggen idag! Sitter på skolan för tillfället, tråkig lektion.. Aja, du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.

Tumblr.com


Martin Lundberg


Har varit full rulle idag. Kört runt hela ...

Har varit full rulle idag. Kört runt hela stan idag, bokstavligt talat. Träffat mina älskade syskon, exklusive Simon och Ida. Fick även träffa min gullepojk Viktor. Tack för en mysig kväll alla medverkande. Tog hur som helst moppen och körde en mil söderut för att avsluta kvällen här hos Emmelie. Har pratat igenom en hel del under den korta stunden jag har varit här, både jobbiga saker och lite lättsammare saker. Alla borde verkligen ha en vän som henne! Hur som helst så ska jag väl försöka vara lite social nu. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


"Det är okej att känna"


Oscar Lindberg


Efter ändrade planer så blev det att spend...

Efter ändrade planer så blev det att spendera kvällen med Jonna. Satt och såg skräckfilm, slutade med att jag stannade här. Ska fortsätta se Den gröna milen nu så vi får höras senare. Kram.


Anton Lindberg


modell: Anton Lindberg | foto: Emma Nyström | assistent: Emmelie Krypsjö

Två målvakter


Hösten är på ingång..


 
Men än så länge så finns det några undantag, kallat sommardagar! Vill ha tillbaka värmen. Nu åker Uggsen och koftan fram. Mysigt. Kortdag i skolan idag förresten, 09:00-12:00! Nice.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare under dagen, kramkram.

God natt, sov gott!


Världens bästa !! ♥

  

 


George "Bud" Holloway


Nyttiga klubben. Coca-Cola, kaffe, energid...

Nyttiga klubben. Coca-Cola, kaffe, energidricka, macka, chips och munkar. Tror inte att folket behövde den sockerkicken direkt. Flummigare människor kan man ju söka efter. Får se hur denna dag slutar..


Mot fiendeland*


Nu sticker jag iväg mot skolan! Ska iväg med lilla klassen till Umeå idag på studieresa, mysigt.
Har gjort i ordning inlägg inför dagen. Du får ha det så bra så hörs vi, kram.

En lyckad fotosession!


modell: Emmelie Krypsjö | foto: Emma Nyström | assistent: Anton Lindberg


RSS 2.0