Duktig ♥

Är hemma även idag, har inte kunnat sova inatt pga hostan.. Men jag har faktiskt inte bara legat och latat mig, har även gjort ett städryck och ska snart ta tag i dammsugarn. Ska försöka ta mig in till stan sedan och möta upp Viktoria och köpa halstabletter. Tillbaka till städningen, kram.

Kvällsbloggning ♥

Självklart gick det åt pipsvängen även ikväll. Kommer inte att få se någon av favoriterna i idol känns det som just nu.. Nä, upp med humöret nu, juryn kan ju ta tillbaka någon av dem och
Alice & Andreas är ju faktiskt vidare. Nu ska jag ta och dejta kudden och hoppas att jag är
piggare imorgon. Godnatt, kram.


                                      Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Daniel Norberg ♥

Detta är grabben för mig just nu! Om han inte går vidare ikväll måste ju juryn skicka vidare honom efter deras beröm efter kvällens framträdande. Heja Daniel


Sjuk..

Är hemma från skolan idag, hade aldrig orkat vara där idag. Nog för att vi bara hade en lektion men jag behövde vila idag. Men för att jag inte ska komma efter har jag suttit en stund med engelskan som vi skulle ha jobbat med på lektionen idag, har nästan gjort klart bokrecensionen om Twilight. Är så sjukt stolt, har nästan fått ihop en hel sida, på ENGELSKA!? Ja, det var de,
nu ska jag krypa ihop med en tekopp och halstabletter och bara ta det lugnt, kanske skriva
slutet på bokrecensionen så att den blir helt klar. Kram.
 
Ett slutcitat från bokrecensionen: "So I give Twilight and the rest of the books in The Twilight Saga ten fangs of ten possible".


Idolfavoriterna ♥

Sebastian Krantz, Daniel Norberg, Jonathan Garcés, Björn NaganderAndreas Weise  & Olle Hedberg! Sen självklart den enda tjejen jag faktiskt hejar på Alice Hagenbrant!

De är utröstade.
De har inte sjungit, därför hejar jag på fortfarande på dem.
De är vidare till kvalfinalen.

Alva ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Superettan ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Friluftsdag ♥

Kom hem från skogen för en liten stund sedan, vi har haft friluftsdag idag med olika småtävlingar.. Det var 1:an mot 2:an som var tanken men det blev inte riktigt så.. Vi var mitt ute i ingenstans, utan koppling till omvärlden. Nä, inte riktigt så farligt var det, men vi var långt ute i skogen iaf, men det var mysigt! Tog en massa bilder också men vet inte vilka som vill vara med så därför får det räcka med två bilder (en kommer snart).. Har enskilda bilder på nästan alla ifall det är någon som vill ha.

Ska möta upp alla tjejerna vid halv 6, ska äta på Dallas sedan gå på teater, det blir nog bra! ♥


                                    Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Hosta..

Snart kommer lungorna upp också. Gör så jävla ont i bröstet när jag hostar! Förresten dök hostan upp för några timmar sedan, tidigare var jag bara lite tät i näsan. Självklart har vi friluftsdag imorgon, får se hur det känns imorgon, bättre hoppas jag.

Tjejkväll med alla ettorna imorgon kväll också, teater och snack ♥

Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


ETT ÖGA ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Ida & Alva ♥

Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Hahaha ♥

Jag äger en sarves, en vaja, en renkalv och en suovas! Haha, höll på skratta ihjäl mig när jag och Anna satt och pratade om renar (?) och jag kom på det här ↑ Det är ju inget kul i det egentligen men just då var det verkligen roligt!

VAKNA MED THE VOICE ♥


Godnatt ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Lillebror ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Mamma ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

VECKANS SNYGGING ♥





Jag har alltid gillat Zack & Codys ljuva hotelliv. Min favorit i många år var då Zack. Har alltid tyckt att skådespelaren, Dylan, som spelar honom är snyggare än tvillingbrodern, Cole, och jag har faktiskt inte heller ändrat mig som jag brukar göra i dessa sammanhang. Så därför är Veckans snygging Dylan Sprouse.

Bebis ♥

Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Heja Skellefteå AIK ♥

Sitter bänkad framför tv:n nu och ser matchen, Skellefteå mot Djurgården. Heja Skellefteå! ♥ Skriver mer sen och det kommer ännu fler bilder också, kram.

Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Charlie ♥

Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Musik ♥

En av favoriterna i Idol, Daniel Norberg.

Lillen ♥

Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro



ETT ÖGA BLÅTT ♥

Jo, tog faktiskt en bild igår med det nya objektivet. Kolla in vilken skärpa ♥

NYTT OBJEKTIV ♥

Äntligen kom jag till skott och gick och köpte objektivet jag länge har suktat efter. Har inte testat det så värst mycket än eftersom ingen är hemma, men det kommer.


Idolfavoriterna ♥

ALLA mina favoriter gick vidare. Snacka om att jag är glad! Kommer få se åtminstone minst en av favoriterna i Luleå, förhoppningsvis.

Sebastian Krantz, Daniel Norberg, Jonathan Garcés, Björn Nagander, Andreas Weise  & Olle Hedberg! Sen självklart den enda tjejen jag faktiskt hejar på Alice Hagenbrant!

Idol ♥

Idol snart.. Har mina favoriter, heja! Sedan efter idol ska jag försöka göra lite av en produktfotografering på en sak jag köpte idag, är så sjukt nöjd. Vad kan det vara? ♥ Ja, det får ni väl se imorgon. Skriver och lägger in bilder sen? Nu börjar det, puss!

Alicia & Fredrik


Vinst ♥

Kvällen har varit väldigt bra. Kom just hem från hockeyn som som slutade i de härliga siffrorna 4-1, äntligen vinst. Träffade sedan Fredrik Warg och Joakim Eriksson på Fan's Corner efter matchen.. Visst ja, vann en AIK-tårta på matchprogrammet också! Ett speciellt foto kommer snart.

Viktor ♥


Nikon D60 ♥


Viktorgubben ♥


Foto: Emma Nyström

Friskis & Svettis..

Snart bär det av på F&S med Lina..


PowerPoint ♥






© Emma Nyström

Godmorgon ♥

Nu blir det skola. Suck.  


Träning..

Åt för en stund sedan. Snart bär det av på träning med Ullebulle.


Kamerasaker ♥

Nu är det beställt, ett batterigrepp till kameran! Sen till veckan blir det ett nytt objektiv, då är väskan fullbordad, tills vidare iaf. Det enda negativa då är att lönen slut då också "/



Vilken utökning från sommaren -09 då jag uppgraderade mig från min lilla
kompaktkamera till min första systemkamera:

Kamera:
Nikon D60

Objektiv:
Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR (kitobjektiv)
Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro

Tillbehör:
GOLLA CAM BAG PRO BLACK G778
LowePro Cirrus TLZ 15
UV-filter 62mm
Motljusskydd
Fjärrutlösare
Stativ
Ministativ

Snart mitt:
Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8 G
Batterigrepp

Update: Jag vill ha en reflexskärm och en diffusor till både pop-up och externa blixten. Sen är
jag nöjd!


Lånedator..

Har fått låna en dator i veckan. Så det kommer uppdateringar i veckan, om ni har tur!

VECKANS SNYGGING ♥


Denna man, Channing Tatum, är ser inte dålig ut. Redan i She's the man lade jag märke till honom. Sedan i Dear John. Vilken snygging och vilken charmknutte!? Ja, detta är Veckans snygging! ♥

Godnatt ♥

Nu drar sängen och imorgon återvänder jag till Skell..

Idol ♥

Nu är det bokat. Jag ska med Lisa m.fl. på Idol i Luleå den 12 november. Längtar! ♥   


Foto ♥

David Rundblad


Foto: Emma Nyström

Humor ♥


Foto: Emma Nyström


Mikko Lehtonen..

Emma&Mikko


Foto: Viktoria Sjölund


I ♥ THIS SONG

God bless the broken road


SPOILERVARNING OM IDOL..

En som jag tyckte var grymt bra, kanske inte en topp tio men iallafall kvalet var Sanne Nyström men såg då idag att hon inte gick vidare dit. Mötte henne utanför Coop här i Boden.. Så alltså åker hon ut någon gång under slutaudition. Jag har en känsla av det kommer vara någon som klagar på att jag skriver det här också MEN jag har faktiskt spoilervarnat!

Update: Fick en kommentar om att slutaudition är förinspelat och det vet jag väl. Men tänkte inte så långt att det är flera veckor kvar till kvalet. Så, HOPPAS!

Skellefteå AIK - Luleå

Ikväll är det dax för hockey igen, fast denna gång på TV. Mamma ville inte släppa iväg mig själv till Luleå + vi får främmande ikväll. Ja, sitter vid Simons dator och har inget att skriva.. Har bara gamla bilder på hans dator, så det får duga tills vidare!

Do you remember, Emmelie? Do you miss it? ;)
Foto: Emmelie Krypsjö


Oredigerade?

Du som frågade om jag inte kunde lägga ut bilderna igen fast oredigerade. Nej, det kan jag inte, tog dem med webcamen på skolan och den var helt konstig MEN jag kan ta nya bilder! Det kommer någon gång framöver, förhoppningsvis ikväll. Nöjd?

Fackförbundet..

Har suttit i tre timmar och försökt få ihop en sida om Fackförbundet. Får ryck, orkar inte mer. Men tänker på kvällen som jag har framför mig och håller humöret uppe. Idag innan lunch fick vi sitta och lyssna på ett radioprogram om arbetsmiljön och samtidigt rita en teckning på ett rum med dålig arbetsmiljö. Det är det som har hänt hittills idag.

Ska möta upp Viktoria & Mia i stan sedan. Vi ska tydligen gå med i tåget upp till Skellefteå Kraft Arena. Det var Andreas som peppade oss, ja, vi gör väl allt för hockeylaget!


Elitserien ♥

Amanda, en av lärarna kom med en liten bilaga till mig, den följde med VF och hon tänkte på mig direkt hon såg den. Hon var så gullig att hon gav den till mig! Det var olika Skellefteåspelare som hade blivit intervjuade. Sen var det bilder på David, Adam och Tim, utan tröja ;)




Det är äntligen dax för det vi alla har väntat på. Ikväll drar elitserien igång på riktigt! ♥


Happyface ♥

Foto: Emma Nyström


Hockeyträning ♥

Fick med mig några saker från träningen: en halv hockeyklubba som var Martin Lundbergs, en puck och en ledigskylt.. Sedan en massa bra foton också!


Foto: Emma Nyström

Viktoria & Melker ♥


Foto: Emma Nyström


Skoluppgift ♥




Hej ♥


Får träffa denna gulliga flicka imorgon. Träning är det som står på shemat imorgon kväll annars är det väl skola i vanlig ordning på dagen. Vi har förresten datakunskap imorgon på skolan så då får ni uppdatering! God natt, kram.


VECKANS SNYGGING ♥



Ja, behövs väl ingen närmre förklaring på denna pojke heller. Veckans snygging är Jesse McCartney.

Hockeyfoton ♥



Foton: Emma Nyström

Viktor ♥


Foto: Emma Nyström

Alva ♥


Foton: Emma Nyström


Sebastian Krantz..

De som känner mig vet att jag för två år sedan hade en riktig Sebastian Krantz-period när jag bara lyssnade på hans få låtar och åkte till och med på Nolia bara för att se honom uppträda. Som sagt, lite pinsamt. Men han dök upp i idol igår och jag är såld. Satt och grät när han sjöng..


Olle Hedberg..

Lätt bäst, än så länge!

FICK MIG ETT GOTT SKRATT..

David Rundblad är den stora flickfavoriten. I alla fall om man ska tro tränaren Anders Forsberg.

- Flygvärdinnan gick längst fram och hämtade en kudde. Sedan gick hon hela vägen med den längst bak. Till David som låg och sov. Så Lasse Johansson fick sitta och hålla i kudden tills han vaknade. Han såg inte så nöjd ut, säger Anders och skrattar.

- Hon stötte på David men han fattade inte, säger Lasse.

- Jag låg ju och sov, försvarar sig Rundblad.


Äntligen..

Tack gode gud, nu är jag av med det där jävla gipset. Slutar efter lunch idag också så + på det. Förresten, ring mig Lina!

Magnetröntgen..

Min tur slåt äntligen till. Jag ska på magnetröntgen tjugo över två. Tackar!

BAD LUCK..

Min dator gick tyvärr inte laga igår. Vet inte hur jag ska göra. Min moppe har gett upp allt mer, nu har vajern till hastighetsmätaren gått av också, någon som är bra på att fixa moppar? Var hos läkaren idag också, blir att ha kvar gipset iaf resten av veckan, ska på magnetröntgen någon gång i veckan. Har jag tur så får jag ta bort det, annars vettetusan, han sa att om det är båtbenet så blir det minst 12 veckor
till. Håll tummarna!

Till Ida: Jag har slut pengar på mobilen, så du kan ju ringa sen..

Ska till Lina och myspysa med Viktor en stund också snart. Over and out.  


Hemåt..

Om en liten stund drar jag mig hemåt. Ska först förbi och hämta datorn, det verkar som att Einar har lyckats fixa den, så nu håller jag tummarna! OM den funkar så kommer jag uppdatera mer ikväll annars kommer mer uppdatering imorgon.. Ska till läkaren vid två imorgon så det blir efter det. Kram.

Tindra & Towa ♥

 


Singstarfavorit ♥

Haha, vilken minnen jag har till denna låt. Vad jag och kompisarna har suttit och nött den här på singstar. 
 

Micke & Molle ♥

Min absoluta favoritfilm från när jag var yngre, älskar den fastän jag gråter nästan varje gång jag ser den.. Åhh, måste se den så fort som möjligt..


Pelle Svanslös..

Har suttit och sett på Pelle Svanslös och den stora skattjakten med Towa. Tänk, det var tio år sedan
jag såg den på bio med mamma och Lina, och jag minns känslan av att vara på bio för första gången. Minns nästan allt från filmen också, speciellt vissa bitar, blev helt chockad när jag läste att den kom ut
år 2000. Älskar låten de sjunger i början av filmen, Utan varann. Men tyvärr kunde jag inte hitta den och lägga ut här.

Nu ska jag se om min kamera är färdigladdad sen ska jag ut och fota. Kram.


VECKANS SNYGGING ♥

Tyler Lee Hoechlin.

Jag har följt 7th heaven i väldigt många år, har sett de flesta avsnitten flera gånger om. Vet nästan allt om karaktärerna.. Alla i serien har ju sin charm, men min uppmärksamhet riktades mot Tyler Lee Hoechlin som spelar Martin Brewer i serien. Han kom in i familjen, flyttade in på vindsvåningen hos familjen Camden när hans pappa jobbade utomlands. Ja, man kan väl bara säga att det är karaktären Martin som är Veckans snygging fast skådisen är ju det också?!


Barnvakt ♥

Hej. Förlåt att jag inte har uppdaterat, men jag har faktiskt tagit hand om två gullungar fram till för en liten stund sedan. Har inget att skriva, ingen bild att lägga ut, så Veckans snygging kommer väl om några minuter. Håll ut!


SLUT PENGAR PÅ MOBILEN..

Har fått många sms om vad jag gör och ska göra i helgen.. Jag ska vara barnvakt större delen av
helgen och har slut pengar på mobilen så det är därför jag inte svarar.. Sorry.
 

I brist på annat, en bild.


Foton ♥

Ursäkta den dåliga kvaliten, vet inte vad som hände nu när jag skulle lägga ut dem. De var nästan helt brusfria när de var i stort format..




Joel Mustonen.

Lägger in en bild som jag blev nöjd med, medan resten av bilderna kommer in på datorn.


&%¤#%!"@€%

SÅ JÄVLA SURT! ALLT JAG HAR SKRIVIT DEN HÄR LEKTIONEN HAR FÖRSVUNNIT!     


HOCKEYBILDER KOMMER IKVÄLL ♥

Hallå, nu sitter jag här igen. Passar på att uppdatera här när jag har tillgång till dator. Ska vara barnvakt i helgen så då har jag faktiskt möjlighet att uppdatera och lägga in en massa bilder. Ikväll kommer det en massa hockeybilder från gårdagens match som vi förövrigt förlorade med
3-4, jävla Luleå -.-' Ja, jag är på lite smått dåligt humör fortfarande eftersom vi skulle ha gått ur kampen med vinst eftersom SAIK hade kontrollen genom nästan hela matchen men sånt är livet..

Återkommer ikväll, kram ♥

"ATT BLI GAMMAL"

God morgon alla glada! Har karaktärsämne nu och ska svara på frågor om "Att bli gammal" och jag är först så jag passar på att titta in här! Får sluta vid lunch idag också eftersom våran lärare åker till Uganda så hon ville inte starta upp oss i något nytt..

Taggar hockey också! Skellefteå AIK mot Luleå ikväll..

Nu ska jag fortsätta jobba, kram!

RSS 2.0