Måste dit på lördag..



Har förresten varit i Boden nu i några timmar. Funderar faktiskt på att göra en riktig tidigkväll.  Ska sätta igång  en film och sedan sova. Du får ha det jättebra så hörs vi, kram.

Bara en gång till..




11:04



Måste packa väskan inför Bodenveckorna nu.. Vi hörs senare idag, kram.

Back in Skelltown..

Home sweet home! Haft en underbar kväll i Piteå med folk. Gillar inte The Ark men Ola Salo gav mig en eller två tårar i ögat när han höll sina fina tal.. Veronica Maggio var också très bien!  Har ont i halsen nu och minneskortet är fullt av bilder, något att se framemot!

Tack än en gång Johanna och Anneli för att vi fick åka med er! Kan faktiskt inte avgöra om jag hade pallat med festivalbussen eftersom den inte skulle ha gått hem till Skell förrän om tjugo minuter.. Tack och lov är jag hemma nu och kan sova.

Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon under dagen. Godnatt, sov gott, kram.


SMS-inlägg

dsc00233 (MMS)


The Ark!

dsc00235 (MMS)

The Ark!


Mot PDOL!



Taggad? Jo, ganska så.. Nu ska vi göra denna kväll minnesvärd! Det ska bli kung ♥


Kärlek! Nu bär det snart av till Johanna o...

dsc00230 (MMS)

Kärlek! Nu bär det snart av till Johanna och sedan mot Piteå..


30 juli

Har träffat folket en sista gång känns det som nu.. Eller sista gången på flera dagar eller veckor i alla fall. Mötte upp Joel, Anna och Emelie inne i stan och handlade goda saker att knapra på nere vid älven. Satt där ett bra tag, sa hejdå till Anna, gick en vända på stan och hamnade sedan nere vid älven igen för att prata och mata ankorna.. Måste bara tillägga att jag är rädd för ankor!

Tillslut kramades Joel och Emelie adjö, sista gången innan jag åker till Boden för min dödsdom, också kallat sommarjobb på hockeyskola! Kommer sakna folket..

Ska snart packa ihop kameraväskan och sedan brumma upp mot gudmor innan jag möter upp Anna och Anton vid ladan, mitt andra hem! Har ju världens bästa vänner också så vi får åka med Johanna och Anneli upp till Piteå istället, så vi slipper ta festivalbussen. Tusen tack!

NU: ta tag i mitt liv och tagga till lite mer inför kvällen! Ska ta upp bloggningen i veckan när jag kommer till Boden också, har massor av bilder att visa. Ha det jättebra, kram!


Otaggad till max..

Kom hem för en liten stund sedan och det är väl dags att sova nu? Orkar inte med nånting nu, känner mig allmänt avsugen på livet.. Det där lät ju bra också! Hur som helst.. Är inte taggad på något för tillfället. Ska ju iväg på PDOL imorgon men inte ens det känner jag taggen till. Hoppas det kommer imorgon! Åker upp med Anna, Anton och Agnes.. Varken Joel, Emmelie eller Emelie hade tid eller lust att följa med. Bara att göra det bästa av saken!

Veronica Maggio och The Ark. Det borde bli bra oavsett. Några bra bilder också?!

Kvällen spenderades först hemma hos Joel där The Hangover spelades upp - vilken spårad men rolig film - för att sedan dra oss ner mot Sunnanåskolan.. Hade med oss drickan och chipsen dit men drickorna gick till spillo efter att ha åkt ner för rampen allt för många gånger och kastats i asfalten. En vända förbi hemma hos Anton sedan hem!

Nu ska jag sova så att jag orkar upp och träffa Emelie, Anna och kanske något mer folk imorgon på dagen.. Du får ha det så jättebra så hörs vi imorgon. Sov gott, kram.


Fredagkväll

Som sagt, har inte orkat blogga idag. Spenderade gårkvällen tillsammans med fina människor. Minigolf som gick uselt - jag kom sist - och sedan prat vid älven en liten stund. När Emelie och Joel lämnade sällskapen så gick jag, Anton och Anna hem till henne och pratade ett bra tag. Slutade även med att jag sov där. Tack du söta lilla flicka för pratstunden!

Ska snart iväg igen, är aldrig hemma nu för tiden! Blir att spendera kvällen hos Joel med folk, film och godis? Det verkar då som att det är planerna i alla fall ..

Svarar på kommentarerna när jag kommer hem istället, ska möta upp Anna inne i stan snart för att handla.. Du får ha det så bra så hörs vi senare inatt förmodligen, kram.


Orkar inte uppdatera nu..


Sover hos Anna inatt.. Vi hörs mer imorgon...

dsc00219 (MMS)

Sover hos Anna inatt.. Vi hörs mer imorgon, kram.


Just the way you are..


Bloggar imorgon istället.. Nu ska jag sova! Sov gott.


Så mycket bättre live, men..


MOVITS!




Joels bilder från Trästocks!


Foto: Joel Bergström, Nikon D90 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Onsdagmorgon


Förstår inte själv att jag är vaken nu.. Svarade faktiskt första gången Lina ringde och det var längesedan jag lyckades gör det såpass tidigt på morgonen, brukar alltid trycka bort upp till tio samtal varje morgon!

Ska hur som helst göra mig klar för att köra iväg snart. Full rulle hela dagen, läs föregående inlägg om du undrar alltmest vad som händer..

Har ordnat med några inlägg under dagen.. Kolla in om en liten stund för att se Joels bilder från Trästocks till exempel! Du får ha det så jättebra så hörs vi, kram.


Ett långt och tråkigt inlägg..


Okej, borde egentligen lägga mig och sova nu. Min kära syster kommer ringa vid nio imorgon bitti för att väcka mig. Ska ta moppen dit när jag har vaknat då och umgås med henne och min lilla älsklingspojke! Får se vad vi hittar på men kameran följer i alla fall med hela dagen.

Spenderar dagen uppe på Morö Backe för att sedan rulla mot Norvalla för att träffa Anton och fota fotboll och hålla en liten fotokurs med honom!

Blir tillslut bio på kvällen med Emmelie, Emelie och Anton - Transformers 3! Jag lär ju avlida eftersom jag tycker de filmerna är obehagliga och jag blir värsta paranoid när jag sett dem också.. Haha, så sjukt fånigt egentligen, men jag kan inte rå för det!

Nej, nu ska jag ta och börja göra mig klar för sängen! Bara lite musik och några bloggar till att läsa innan det.. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.



Bilden har inget med inlägget att göra men jag var bara tvungen att lägga ut den nu! Det är från när Nils åkte vattenskidor när vi firade Anton. Vad tycker du om bilden?


Antons bilder från Trästocks!


Foto: Anton Lindberg, Nikon D90 + Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro

Som sagt.. Lånade ju ut kameran till både Joel och Anton! Eller rättare sagt så gav jag dem kameran när jag inte orkade hålla upp kameran eller inte var nog lång för att fota. Båda två fick grymt fina bilder, tycker jag i alla fall. Anton vill skaffa kamera nu, det gillas!

Vad tycker du om bilderna? Tror han blir glad av att få lite konstruktiv kritik..


Mina tankar går till Norge!


Mina fina brudar



Spenderade kvällen hemma hos Anton tillsammans med Emelie och Anna också.. Blev massor av snack, planering inför något spännande och tillslut att se filmen My sister's keeper igen! Tror det föll en och annan tår för alla.. Är taggad till max inför det planerade också - om det blir av!

Har på tal om ingenting sett klart hela säsong två av Solsidan nu också.. Känns tomt! Har sett säsong ett och två på bara några dagar! Någon idé på en bra serie?

Du får ha det så jättebra, nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. God natt, kram.


Trästocks 2011


Tjugofemte juli



Håj håj! Allt bra med dig? Här är det bara bra, lite trött men annars är det som vanligt.. Ska iväg till Johanna där vid tre för att se film och efter middagen blir att att möta upp lite annat folk.

Ska börja göra mig klar nu så att jag är helt redo när jag ska iväg. Det kommer upp Trästocksbilder om några timmar. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, kram.


Kontrasten är nyckeln till många bilder..




En liten bild på Tove Styrke eftersom jag fick förfrågan om det.. Vad tycker du om bilden?

Kom hem från sötaste Anna Forss för en liten stund sedan efter att ha sett film - Beck och My sister's keeper - och pratat om allt mellan himmel och jord! Nu är det dags att lägga sig och sova, fullt upp imorgon. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


En viss känsla..



En helt oredigerad bild. Jag gillar den! Vad tycker du om bilden?

Trästocks, sista kvällen..


För att sammanfatta kvällen kort - HELT AWSOME! Sista kvällen på Trästocks då..

Movits! Vilket sjukt jäkla drag det var då.. Regnet som jag från början trodde skulle förstöra kvällen - det förstärkte bara stämningen när det kom under framträdandet, i mycket stora mängder! Kameran överlevde där den låg panikinstoppad i Johns ryggsäck efter bra samarbete mellan mig, Emelie, Joel och Anton.. Kan inte säga detsamma om min mitt hår och smink, det överlevde inte lika bra.

Tove Styrke! Emelie drog med mig in mot mitten och det slutade med att vi stod max en meter från scenen. Behöver inte säga mer om det än att det var längesedan jag hade så kul.

Träffade mycket trevligt folk igår.. Sen har jag en fråga till mina söta bloggläsare: Om du får en perfekt vägbeskrivning till vart du ska av ett gäng nyktra människor som vet vad de säger.. Skulle du då också gå fram till vakterna med en öl i handen och fråga vart efterfesten är?

Aja, nu ska jag ta tag i att kolla igenom alla bilderna från helgen, försöka sortera upp dem efter vem som har tagit dem.. Både Joel och Anton lånade och fotade med min kamera, vilket betyder fler än en mapp på datorn. Bilder kommer upp här på bloggen senare idag, förmodligen!

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare idag, kram.


En kväll som sent kommer att glömmas..



NU KÖR VI, IGEN!!



Lisa Miskovsky, Tove Styrke och Movits! Detta kommer blir en så sjukt underbar kväll med folket. Du får ha det bäst så hörs vi när vi hörs, festa lugnt, kram.


Trästockfestivalen


SATAN VILKEN KVÄLL, KUUUNG!
Spenderade kvällen på Trästocks med några av stans bästa människor, alldeles för många namn att skriva.. Musiken var på topp och humöret detsamma. Kapten Röd säger jag bara - SÅ SJUKT BRA OCH VILKET DRAG!

Hade med mig kameran men orkar inte redigera bilderna nu.. Det kommer någon gång ska ni se! Kan dock inte lova att det blir innan söndag.

Nu ska jag lägga mig och krama kudden så att jag kommer upp imorgon bitti. Trästocks igen. Du får ha det så jättebra så får vi höras mer imorgon eller på söndag, kram.


Frågestund



Tror jag tar en bloggpaus nu, åtminstone för dagen. Ska ju bort om en liten stund och orkar inte tänka på bloggen då. Återkommer kanske imorgon annars så lördag eller söndag. Under tiden så tar vi en frågestund, eftersom jag vet att det har tillkommit många nya bloggläsare på senaste tiden. Fråga vad du vill så får du förhoppningsvis ett bra svar också!

Fråga på! Vill ha in massor av frågor att svara på.. Kommer upp bilder nästa gång jag bloggar också, förmodligen. Du får ha det så jättebra så hörs vi när vi hörs, kram.


Kanske dags att lägga sig och sova snart? ...

dsc00217 (MMS)

Kanske dags att lägga sig och sova snart? Sitter ute hos Emmelie med varsitt täcke runt kroppen och snackar om allt mellan himmel och jord. Solen har just gått upp igen och vi ska iväg till Antons stuga ikväll så.. Som sagt, kanske dags att sova? Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


..

NU: in mot stan för att shoppa! Du får ha det så bra, vi hörs senare, kram.


Prinsessa



Helt. Undebar. Film. Och. Anastasios. Soulis. Är. Så. Förbannat. Grym. Se den, se den, se den! Tror han kommer få ett helt inlägg utöver denna lilla avreagering.


En spontan fotografering med många fina bilder..



modell: Emelie Fahlgren | foto & redigering: Emma Nyström

Back in town!

Nu är jag hemma från stugan men hinner ändå inte skriva allt för mycket nu. Ska hoppa in i duschen och göra mig redo för en vända på stan och sedan en bilresa tillbaka till Skellefteå. Vad som händer ikväll är ännu okänt. Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Punkt, punkt, punkt..


Några människor kom fram till detta:
"Vi i Norrland borde ha mest att säga till om eftersom det ändå är störst till ytan. Stockholmarna borde inte ha något att säga till om vad som är riktig svenska eller inte. De är bara många människor som är ihoptryckta på liten yta.."

- Lägg märke till ironin och sarkasmen i det ovan!


Hockeyfoton som inte visats..


Juniorernas triathlon


Folket



Anton. Nils. Emelie. Emmelie.


Detta är kärlek !!



Dagens - söndag


Mot stuuugan!


Nu åker vi iväg till stugan och blir borta till tisdag. Har fixat med uppdatering men kommer dock inte kunna svara på era kommentarer! Du får ha det så bra, kommentera flitigt nu, kram.


Aldrig skådat några suddigare bilder tidigare..



.. men känslan i bilderna är faktiskt viktigare i detta läge! Efter Nisses första elitseriemål någonsin och efter första och enda finalmatchvinsten på trettiotre år.

16 juli

Förbannade pisspel. Hatar när jag inte klarar av något på första försöket. De senaste dagarna har jag kört Easy på Guitar hero och det har gått helt utan problem. Skulle testa på Medium nu och det gick käpprätt åt stället där det brinner. Snörde iväg gitarren och lämnade rummet!

Okej, vad har du gjort idag då? Själv har jag haft en ganska lugn dag med många sömntimmar och lite att göra. Det enda vettiga som är gjort.. Plocka in och ut ur diskmaskinen? Laga min egen mat? Inte mycket vettigt alltså..

Ska snart krypa ner framför tv:n nere i källaren och se film. Beck - Sista vittnet. Hörde rykten om att mamma hade köpt med sig ostbricka hem också, mums!

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare inatt eller imorgon, kram.


Inlägg 2222 på bloggen..


Aldrig mer..


Jag höll mig vaken ändå..


Var det inte jag som var trött redan klockan 18:00? Var det inte jag som höll på att somna för fem timmar sedan och var tvungen att gå ut bara för att inte göra det? Hahah, jo, men av någon anledning så sitter jag uppe fortfarande!

Har förresten fått hjälp av Johanna att göra en sorts vattenstämpel som från och med nu alltid kommer att finnas på hockeybilderna åtminstone! Blir enkelt och stilrent. Tack till dig, världens bästa Johanna Lundmark! Tycker att ni ska kolla in hennes blogg HÄR!

Nej, nu klarar jag inte av att hålla ögonen öppna längre. Södertälje mot Frölunda rullar på tv:n och det är inte intressant. Matchreprisen mellan Skellefteå AIK och Brynäs slutade för ett bra tag sedan och jubla - det gjorde jag ändå! Trots att jag visste hur det skulle gå.. Slutresultat 6-2 med fördel till världens bästa klubb och lag!

Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon. Sov gott, kram.


Guitar Hero




Okej, jag har fått upp ögonen för Guitar Hero! Testade det för första gången någonsin vid tretiden inatt när jag hittade det i lillebrors rum. Han hade tydligen införskaffat det till Wii och jag var ju inte sen att jubla.

Har spelat låt efter låt och är sämst på det, men tusan vad kul det är! Har hittat tre favoritlåtar som spelas på repeat - Eye of the Tiger, den ovan och Livin' on a Prayer!

Orkade inte sova tidigare.. Det låter konstigt, men så är det. Håller mig fortfarande vaken, om än det är med nöd och näppe! Ska bädda ner mig och göra en tidigkväll hur som helst.

Update: Nej, det blir ingen tidigkväll.. Klockan 22:00 börjar Beck: Levande begravd! Vill se den.

Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, kram.


Fredag

Orkar inte blogga nu. Mår illa och är trött i hela kroppen. Funderar på att lägga mig och sova när som helst, trots att klockan inte ens är 18:00! Vaknade där vid två, så jag borde inte vara trött egentligen. Kan inte gå ut med information idag som jag lovade heller. Allt jag kan säga är att jag har fått mitt drömjobb inom hockeyfotografering om alla detaljer blir som det är tänkt!

Du får ha det så bra, kanske hörs mer ikväll ändå. Kram.

Favorit i repris..


Här kommer en favorit i repris.. Ska berätta senare idag om vad som hänt, när jag har fått lite mer information om hur allting kommer att gå till. Är överlycklig över detta! Kram.

Confused, confused..



Alltid lika förvirrad. Har ingen riktig koll på vart jag står. Trodde att vissa steg skulle ta mig åt ett håll men de tog mig precis motsatt. Vad ska jag göra? Tankarna är inte här.

Okej, på tal om något helt annat.. Har du något filmtips? Spelar ingen roll vilken genre det är men kanske en romantisk eller en komedi? Eller en typisk tonårsfilm.. Kom med tips!


Från en båt till en annan..



NU: börja gå mot bussen som tar mig till fiendeland och mot slutdestination Boden!

Rupert Grint



Årets. Snyggaste. Manliga. Skådespelare. Typ. Han. Heter. Rupert. Grint.

En lyckad kväll

Jag är hemma från bion och jag är trött. Filmen var mycket bra men jag kan inte skriva allt för mycket här eftersom många inte har sett den! Blev mindre tårar än jag trodde, kan bero på att jag var väldigt trött redan när filmen började. Trevlig sällskap hade jag också!

Svarar på kommentarerna imorgon istället, ska sova nu! Du får ha det så bra, kram.


Ett litet filmtips



Såg en film just innan jag skulle iväg tidigare idag. Ganska okej film faktiskt. Lite humor, lite drama, mycket kärlek. Har du lite att göra någon dag eller kväll, se den!

.

dsc00201 (MMS)

.


The end..

Har inte bestämt mig än hur jag ska känna inför slutet. Harry Potter. Sista filmen. Någonsin. Kanske kommer med fler tankar efter bion. Känner på mig att det kommer rinna många tårar ikväll. Främst för händelserna men även efter filmen. Första gången jag har läst boken innan och vet vad som händer, återstår att se hur det har lyckats med filmen.

Ska du se Harry Potter ikväll? De närmaste dagarna? Eller har du redan sett den?

Anton borde komma hit när som helst. Ska sedan vandra bort mot Subway för att möta upp Joel och efter det fördriva tid. Bion börjar klockan 21:15 och jag är taggad till tusen!

Ska ta och sminka mig klart nu. Du får ha det så bra så hörs vi senare. Det kommer uppdatering även under kvällen. Lämna gärna en liten kommentar också. Kram på dig.


En av bilderna som hon faktiskt gillade..



modell: Emelie Fahlgren | foto & redigering: Emma Nyström

Moments ago



Ligger förmodligen fortfarande och sover eller så städar jag. Har faktiskt inte en aning, vet inte helt säkert eftersom detta är ett tidsinställt inlägg. Vi hörs senare, kram.


Två filmer..

Känns som att jag är det enda Harry Potterfreaket som inte ser premiären inatt. Funderar på att fortsätta med städningen bara för att ha något att göra. Vill inte sova.

Har förresten just sett klart Ondskan. Vilken sjuk film. Det var många gånger som jag verkligen mådde illa av att se den. Det är inte okej! Att folk faktiskt är eller har varit med om sådan behandling under skolgången och även hemma. Usch! Sevärd film med bra budskap annars.

Nu tar jag tag i städningen, då får jag sova lite längre imorgon. Sov gott, kram.


Ozzy, igen..


Uppdatering

Ska snart ta moppen bort mot Sunnanå för träning med pojkarna! Snabbt upp till Jonna efter det för filmtittande. Uppdaterar senare. Du får ha det så bra, kram.

Klick..

Känns som att allting klickar nu. Har fått ett erbjudande om att jobba som fotograf samtidigt som mailet om tider inför sommarjobbet trillade in. Om allting löser sig på bästa sätt nu så kommer detta bli så sjukt bra! Håll tummarna för mig..

Såg att någon hade frågat vad jag skulle jobba med i sommar också. Kan inte säga att jag är annat än nöjd, men samtidigt nervös. Jag ska vara handledare för hockeyskola i Boden!

Ska ta mig i kragen och börja städa nu. Är helt yrvaken men det är dags att komma igång innan klockan blir för mycket. Du får ha det så jättebra så hörs vi senare, kram.


När karusellerna är vakna..


Kvällen den 11 juli..



Hemma igen efter ännu en trevlig kväll med folket! Började hemma hos Anna och slutade även där. Hann under kvällen med ett besök på Max för att handla lyxshake, en stund nere vid älven för att prata av sig lite och sedan film och titta i skolkataloger.

Alltid lika roligt att göra det sistnämnda, även denna gång. Tittade inte ens i skolkataloger från min egen skoltid utan från Moröskolan och Getbergsskolan. Annas skolkataloger. Många kända ansikten och många skratt. Vissa har växt upp medans andra ser ut exakt nu som då.

Borde kanske ta och bädda ner mig nu om jag ska orka hålla mig vaken hela dagen imorgon. Måste upp någorlunda tidigt om jag ska hinna städa som planerat. Det känns som ett måste!

Träning på eftermiddagen med Anton och kanske Joel för att sedan avsluta kvällen med att se del ett av Harry Potter and the Deathly Hallows med Johanna, Moa och Jonna. De drar väl vidare mot premiären av del två medans jag brummar hemåt för att sova bort avundsjukan. På onsdag, då jäklar!

Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon bitti. Sov gott, kram.


För tusende gången..


Den bästa sommaren



Den bästa sommaren - det är en film jag rekommenderar varmt! Det var Anna som talade gott om den och jag kan inte annat än hålla med om alla lovorden.

Om ni vill ha reda på vad den handlar om så är det bara att slå upp på wikipedia eller kolla youtube. Rollistan är ganska lockande också, tyckte jag i alla fall. Se filmen!


En fin bild som jag gillar..



Jag gillar känslan i bilden. Värme. Sommar. Frihet. Vad tycker du om bilden?

En suddig bild på Robyn och lite text..




Kom hem för en liten stund sedan efter att ha spenderat en kväll med folket. Kan man säga så om två personer? Aja, hur som helst så blev det att se två filmer. Fucking Åmål och Hipp hipp hora. Hade inte sett den förstnämnda men det var precis min typ av film, hahah..

Hade ett långt och givande samtal ikväll också som gjorde mig så himla glad. Ibland kan humöret skjuta i höjden bara man hör något positivt istället för negativt.. Tack för pratstunden!

Tror att jag ska börja bädda ner mig så att jag kommer upp någon gång imorgon och inte sover bort hela dagen.. Får se om det blir träning imorgon eftermiddag med pojkarna också!

Du får ha det så bra så hörs vi när jag vaknar. Sov gott, kram.


Lite instabilitet, då faller du..



Kom just hem från stan med tusen påsar; matkassar, mascara, leggings, body butter och en massa andra småsaker. Vill inte ens kolla på kontot vad allt gick på..

Fick hur som helst träffa brudarna idag, om än bara några timmar, men.. Det bestämdes att vi skulle styra upp något under perioden mellan Trästocks och när jag börjar sommarjobba.

Ska sätta mig och läsa fortsättningen på boken Frost nu - Feber - ute i solen tror jag! Eller här inne i kylan? Aja, du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


10 juni



Lika bra att jag berättar nu varför jag kommer vara frånvarande under dagen. Ska möta upp två av mina tre hockeybrudar på stan där vid tolv. Har inte träffat Alicia sen valborgs typ och umgåtts alldeles för lite med Saga den senaste tiden också. Ska bli mysigt att träffa flickorna igen!

Blir att glida runt på stan och kanske ta en fika - prata igenom allt som har hänt under de senaste veckorna och månaderna! Det är mycket kan jag ju berätta..

Det är anledningen.. Men uppdatering kommer ändå! Likaså kommentarer hoppas jag? *blinkblink* Du får ha det så bra så hörs vi mer när jag kommer hem, kram.


Ibland går tiden ganska fort..



Har inte varit hemma nästan en sekund idag. Tog moppen till Morön direkt jag vaknade och spenderade många timmar där - solade, pratade och blev även bjuden på middag, tack!

Lämnade Morön för att åka hem till Anna. Fick ett infall på vägen och svängde av upp till kyrkogården för att titta till pappas grav. Har inte varit där på kanske ett år? Har inte klarat av det tidigare men det kändes bara rätt idag. Känns som att en stor sten har lättat från bröstet nu. Tiden förflyter så fort ibland, fyra år har gått alldeles för fort..

Landade tillslut hemma hos Anna och fick även se Johannas lilla valp - Milo! Vilket litet charmtroll.. Rullade hemåt för en liten stund sedan och sitter för tillfället och smsar, bloggar och chattar med folk. Inget mer avancerat.

Vilket intressant blogginlägg detta blev. Verkligen. Not. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer inatt eller imorgon. Sov gott och dröm söta drömmar, kram.


Emelie Fahlgren


modell: Emelie Fahlgren | foto & redigering: Emma Nyström

Jag älskar denna bild, men jag kan nästan sätta mitt liv på att flickan på bilden däremot inte gör det! De bästa bilderna tas oftast vid spontana ögonblick, likt detta.


Boviken 2011


Kvällen i Boviken..

Okej! Nu när jag ändå inte har annat för mig så kan jag väl berätta lite om gårdagen. Åkte ju som sagt ut till Antons stuga där vid tolv och möttes av pojkarna - Anton och Nils!

Tog ganska direkt båtarna ut på vattnet, en lite mindre och en lite större och snabbare. Vi turades om att sitta i den mindre båten - sola, prata, bada - och att åka gummiring efter den större båten! Fotade ungefär sexhundra bilder bara när vi var ute på vattnet och åkte.



In mot land för att äta, sola lite till och bara njuta. Somnade faktiskt på studsmattan bredvid Emmelie just innan middagen.

Åkte ut med båten igen och körde iväg ut till en liten ö med en massa klipphällor. Underbar utsikt och fantastiska fotomöjligheter, vilket resulterade i att vi sprang omkring med varsin kamera och fångade ögonblicket! Många bilder på Emelie togs också, något för er att se framemot.

Avslutade kvällen med att bada i hamnen, spela bluffpoker och bada bastu. Många om och men innan alla hoppade i vattnet. Mycket skratt innan pokern tillslut slutade oavgjort mellan oss tjejer. Kort visit i bastun eftersom tiden höll på att ta slut.

Tack för en underbar dag och kväll folket! Bilder kommer upp imorgon, två dagar i efterhand - både på bloggen och facebook! Nu loggar jag ut för natten. Sov gott, kram.


Med en bok i handen..


Erik Hassle



Var kanske inte det lättaste att fota eftersom de var så mycket folk, men blev ändå nöjd med de få bilderna jag fick. Jag gillar dem. Vad tycker du om bilderna?

En liten Ozzy



Nu loggar jag ut för natten! Har haft en underbar kväll med folket och blev överlycklig över alla kommentarerna som kommit in. Sov gott alla söta människor, kram.

Livet leker! Har fått en härlig solbränna ...

dsc00190 (MMS)

Livet leker! Har fått en härlig solbränna på köpet också..


Min lilla älsklingspojke!


Så sjukt mycket kärlek ♥



Kan inte låta bli att fälla en tår, längta tillbaka till den perfekta tillvaron! Saknar det, saknar det, saknar det.. Har inte haft samma längtan efter hockeyn under de senaste veckorna men nu slog det tillbaka som en knytnävsslag i magen. Nu är det inte långt kvar till första isträningen!


7 juli



NU: mot Antons stuga där han, Nils, Emmelie, Emelie och Anna också kommer befinna sig! Där ska det åkas båt, gummiring och bastas - umgås med underbara människor i allmänhet!

Uppdatering kommer och så även kommentarer hoppas jag. Du får ha det så bra, kram.


Ett nytt datum och en ny dag..



Nu tar Emma sin bok och lägger huvudet på kudden för att sova. Blir en fullspäckad dag imorgon men berättar mer då. Du får ha det så jättebra så hörs vi mer imorgon, kram.


Första bilden på Erik Hassle..


Blogginlägg mitt i natten..



Andra natten på tre veckor som jag sover hemma. Kom hem från Emmelie för en liten stund sedan. Hela dagen har inte spenderats på Sunnanå som de senaste dagarna har gjort - den har faktiskt spenderats uppe på Vitberget hos Anna för att sedan avslutas på Sunnanå.

Får se vad morgondagen har att erbjuda. Det var tal om Falkträsket, om stan men även en lugn dag hemma lockar väldigt mycket. Har då ställt väckarklockan på tidigt så att det finns tid för att bestämma sig.

Nu ska jag sätta mig och se senaste avsnittet av Hellcats och sedan sova. Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon, eller rättare sagt när jag har vaknat igen. Sov gott, kram.


En helt vanlig kväll..



Känner att jag sviker er läsare allt mer och mer. Har varken tid eller lust till att blogga nu när det är sommar. Sen kanske det inte är så många som sitter vi datorn på sommaren? Har haft ovanligt många läsare de senaste dagarna ändå, trots att uppdateringen har varit sämst.

Fortfarande kvar hemma hos Emmelie och dagarna spenderas  med en bok i handen, en kamera runt halsen och vänner runtomkring sig. Okej, det senaste dagarna har oftast spenderats sovande till sent på eftermiddagarna men vad gör det? Sommarlov. 

Min kväll i bilder. Ännu en kväll spenderades hemma i Antons hus. Denna gång i sällskap av Emmelie, Anna, Sanna, Joel och Anton. Parkerade nere i källaren och det slutade med att jag tog hjälp av Anna att söka fram ett spel. Jeopardy! Tyvärr var jag sämst på det.

Borde kanske lägga mig och sova nu?  Emmelie somnade för ett bra tag sedan och jag ligger och lyssnar på musik och läser missade inlägg på bloglovin. Sov gott, kram.


Jag är så otroligt romantisk att jag borde...

Jag är så otroligt romantisk att jag borde gifta mig med mig själv!


Befinner mig hemma hos Anton med honom, An...

dsc00187 (MMS)

Befinner mig hemma hos Anton med honom, Anna och Emmelie - sitter och ser film! Monsters, INC. Om jag har tur så får jag kanske låna en dator senare ikväll, annars hörs vi imorgon. Sov gott, kram.


Känner kärleken..


Det blev ingen bloggning inatt. Gick och l...

Det blev ingen bloggning inatt. Gick och lade oss vid sex och vaknade nyss. Inte okej att vända på dygnet som vi har gjort de senaste dagarna! Hur som helst.. Har ingen aning om vad som händer idag men något lär det väl bli, verkar ju vara någorlunda bra väder i alla fall. Ska försöka vakna till mer nu så du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Två rader text

Eftersom vi sov hela dagen så blir det att se film nu. Jag är inte trött för fem öre, värre är det med Emmelie. Bloggar senare inatt. Du får ha det så bra, sov gott, kram.

Finaste sången av Justin!


2 juni

HÄJ! Vaknade för några minuter sedan.. Gårdagen levererade! Äntrade alltså festivalen redan vid sju och lämnade vi ett kanske? Karuseller i massor - eller jag stod där nere och tittade på medan de andra åkte - och konserter i massor! Erik Hassle, Rebecca & Fiona och Robyn, de var de som intog den stora scenen.

Hoppas Emmelie hade en trevlig kväll också trots att det bara vad jag, Anton och Emelie som underhöll henne under kvällen. Fast vem har inte roligt i vårat sällskap? Hahha..

NU: väcka folket! Du får ha det så bra så hörs vi senare idag, kram.


Never say never..






Kom hem till Emmelie från stadsfesten för ...

Kom hem till Emmelie från stadsfesten för en liten stund sedan. Haft en jättetrevlig kväll.. Hörs mer imorgon med bilder, kram.


På stadsfesten för att fira Emmelie. Just ...

dsc00184 (MMS)

På stadsfesten för att fira Emmelie. Just nu är det Erik Hassle som uppträder. Grymt!


Boys don't cry


Grattis du älskade vän!



Emmelie Krypsjö fyller idag sexton år och fy tusan vad vi ska fira henne.. Hade planerat att överraska henne med stadsfesten ikväll men efter vissa omständigheter så blev det ingen överraskning - men kul ska vi ha ändå, trots att hon vet om det!

Grattis du fina människa på din födelsedag och hoppas vi kan gör den oförglömlig!


RSS 2.0