Jag måste ha världens finaste syskonbarn#kärlek #skellefteåaik
Det är en sport för tuffa grabbar


2012-09-28

Efter en fullspäckad dag med biblioteksbesök och blöjbyten så är jag äntligen hemma. Sitter och fryser samtidigt som jag kollar på när John spelar tv-spel. Håller på att somna, men kanske inte så bra idé att göra det nu, för då kommer jag aldrig att kunna somna ikväll.
 
Hur som helst. Måste få ihop någon middag också. Sen blir det frikväll på stan eftersom de har kvällsöppet. Siktar in mig på att få med mig några (läs: många) kuddar hem. Lite kläder skulle sitta fint också.

Nu ska jag ta tag i mitt liv. Over and out.

Skellefteå AIK - MODO Hockey

 

Me love you long time


Haha, sötunge, du är typ bäst

picasion gif animator   picasion gif maker

You got a fast car, but is it fast enough so we can fly away?

Vad heter ni?
Emma och John.
Hur träffades ni första gången?
Förra året, när 95:orna gick ut nian, hemma hos Emmelie.
Hur länge har ni varit tillsammans?
Ett år, nästa fredag.
Bor ni ihop?
Ja. Eller oftast i alla fall. När han inte är hos sin pappa.
Har ni barn?
Nej.
Har båda körkort?
Nej, ingen av oss har fyllt arton år än.
Isåfall, vem kör bäst?
Moi, John har inte börjat övningsköra än. Dock så vågar han inte åka med mig för det :((
Kommer du ihåg er första kyss?
Hahaha jadå ... :$
Vem är äldst?
Jag.
Vilka stjärntecken är ni?
John är fisk och jag är stenbock.
Vem fyller först på året?
John, 19:e mars.
Vem är längst?
Heheh, skulle gärna sätta mig själv som svar på den frågan. Men nej, John.
Håller ni i handen på stan?
Ibland, oftast, men inte alltid.
Kände ni varann innan ni blev ihop?
Ja, till viss del. Men har lärt känna en helt annan kille under förhållandets gång och han är verkligen en av de få som jag verkligen kan anförtro mig allt till.
Vad har ni gemensamt?
Hahah, den blev svår. Men vi har samma humor, kan skratta åt lika störda grejer båda två. Kan slamsa omkring men även prata djupt. Lika tjuriga men jag tror förtusan att jag har hittat min överman. Trodde ingen kunde vara envisare än jag. Lika hett temprament men lätt att förlåta. Det är det jag kommer på för tillfället.
Blev du kär i första ögonkastet?
Kan jag väl absolut inte säga. Fick upp ögonen för honom men förstod inte vilken fantastisk kille han var. Ju mer jag träffade honom, ju mer började jag gilla honom. Dock så var det en massa däremellan som förstörde eller åtminstone gjorde det svårare. Tack och lov så gick det ändå utan att förstöra allt för mycket runtom! ♥
Har ni någon speciell låt?
One day, det är en låt som jag verkligen vill kalla våran, det är nog den som passar in mest på den frågan. Minns första gången vi lyssnade på den och jag bara druknade i världens mysigaste famn. Det måste ju betyda något. Annars så finns det flera andra låtar som jag direkt förknippar med John om jag hör dem. Just the way you are, Mad world, Lemon Tree.
 
 
Har ni stora framtidsplaner?
Stora vet jag väl inte, men pratar ofta om framtiden. Så många planer och drömmar finns väl :}}
Har ni gråtit i varandras armar?
Jadå, många gånger.
Har ni varit utomlands tillammans?
Nej, inte än.
Vilket är ert bästa minne?
Det finns alldeles för många fina minnen för att välja ut ett. Men tankar på första tiden tillsammans får det fortfarande att pirra till i magen. Och första kyssen efter uppehållet.
Vem lagar bäst mat?
Jag tror det är jag. Vad som är bevisat än så länge i alla fall, haha.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Typ lagar mat, pratar, ser film, skrattar, jävlas med varandra och myser.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Det dröjer inte lång stund :))
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
När vi träffades som mest i början så var han hos sin mamma, vilket bara var några hundra meter bort. Annars i Klutmark. Så, varannan vecka var det gångavstånd.
Blir du lätt svartsjuk?
Nej, finns ett fåtal tillfällen, men har pratat om det.
Brukar ni bråka?
Jadå, det funkar inte att vara i ett förhållande där man aldrig bråkar. Det är bättre att kunna bråka, tjaffsa och faktiskt våga säga vad man tycker och tänker. Annars ligger det och trycker och blir ett rent helvete när det brakar lös. Så, ja, vi har haft våra bråk och diskussioner, tårar har runnit från båda håll, men vi har alltid löst det hittills! ♥
Vad brukar du kalla han? John, älskling, gubben, gullunge, skitunge hahah osvosv..
Vad brukar han kalla dig? Emma, gumman, älskling, osvosv, kommer inte på fler.
Ringer eller SMS:ar ni mest?
Blir mest tid i telefonen eller på skype. På dagarna brukar det annars bli sms :)


Kom med en åsikt!

Nu har jag en fråga till er. Ska det vara mer textinlägg eller fortsatt många bilder? Vad tycker ni om att läsa eller titta på. Skulle verkligen uppskatta om ni kunde komma med lite åsikter så att jag vet vad jag ska blogga om. Just nu är det ju bara bilder. Har ingen aning om vad jag ska skriva om ifall jag ska skriva. Så snälla, säg vad ni tycker. Tack på förhand, fina ni!
 

Som en fallen ängel


Lillgrabben har blivit stor


Du får mig att le
-

Blablabla.. Jag lägger ut miljontals med bilder och inlägg men får inga kommentarer. Jag sparar nog in på bilderna jag har nu och låter dem komma pö om pö. Några dagar emellan. Just if you wanted to know :)) Tackarrr.

2012-09-18

Däckade vid tio igår i soffan eftersom illamåendet tog överhand. Somnade sedan om bredvid finaste. Illamående och förkylning idag, livet leker.

Ska väl försöka att få ihop någon middag, det är det jag går för idag. Annars bara andas och försöka ligga så stilla som möjligt. Låter väl som en bra idé. Lär få jaga skrotnisse också eftersom han är på jag-ska-förstöra-allthumör. #lovemylife #idiotkatt
 
Du får ha det så bra så hörs vi någon gång i framtiden, typ, over and out.
 

Hockeyslagsmål


Älsklingar


Fotbollsfoton
Minnen, så sjuka minnen


Hockeyfoton


Gungar så tryggt in mot land, som jag i din famn


Förbannelsen över premiärmatcher är bruten

Som så många redan skrivit så blev det en fantastisk tillställning igårkväll. Hockey; underbara dribblingar, magiska dragniningar, passningar som kunnat få upp vem som helst på läktaren. Stundvis. Några mål på det. Dock så var den stora skillnaden egentligen de; att vi tog vara på våra chanser och det missade Modo att göra. Hur som helst, jag håller kvar vid mina gulddrömmar.
 
Hade turen att träffa en grym North Powergrabb som jag fick stå bredvid under tiden som tifot var uppe över klacken. Fick alltså fota hyllningen av Anders och Andreas på lite mer nära håll, samt se när pojkarna kom in på isen. Tårarna var nära.
 
Nu loggar jag ut. Over and out.
 


Det gick ju bra, visst? Jodå, fem-ett. Tackarrr.


Äntligen drar det igång

V-v-v-v-v-vet ni vad det är för d-d-d-dag idag? Elitseripremiären. Så sjukt övertaggad på denna säsong. Älskade grabbar, snälla, ta hem guldet i år. Hur som helst, spenderar kvällen med mina hockeybrudar och älsklingen ♥ Nu köööör vi!
 

We'll miss you, guys. Anders Söderberg. Christian Söderström. Andreas Hadelöv.

Foton på lägenheten

Det har frågats efter bilder på min nya lägenhet. Det tog exakt 44 dagar för mig att ta fram kameran och fota, så nu ska ni få se hur jag lever och bor med pojkvän, katt och hamster. Jag älskar lägenheten, ett slott i jämnförelse med min lilla hitlerbunker! ♥
 
2012-09-12

Äntligen, mitt internet är tillbaka. Trådlöst till och med. Känns verkligen som att det var på tiden. Dock så har jag verkligen utnyttjat tiden utan dator. Storstädat lägenheten, hängt på arenan, shoppat lite, läst några böcker och hittat grymt många bra program på teven. Okej, det sista var väl inte så värst bra, men ändå. Jag gillar't.
 
Har haft besök av Viktoria, mamma, mormor och mormors syster idag. Även fått träffa morfar. Mysigt att få träffa familjen lite, trots att vi hostat ikapp.
 
Nu ska jag krama min katt och fortsätta se på intressanta program på tv. Du får ha det så bra, vi hörs mer imorgon.
 
.


Malte


Träningsmatch mot Växjö


2012-09-07

Hallå i stugan, äntligen kontaktbar igen. Åtminstone för några minuter. Sitter hemma hos Johns mamma nu eftersom vi blivit hembjudna på surströmming. Magen kurrar så det kommer att sitta fint.

Blir att ta en sjukkväll ikväll eftersom Viktoria och Saga övergav våra planer och älsklingen ska iväg på LAN med några kompisar. Dock så tror jag att det behövs, att ta det lugnt alltså. Förkylningen/allergin är inte att leka med just nu. Känner mig som världens gnälligaste människa för tillfället, så jag skonar allihopa med att sitta hemma ensam.
 
Har redigerat hockeybilderna från igår så de kommer upp på bloggen någon gång under morgondagen. Någonting att se framemot. Typ.

Men du får ha det så bra så hörs vi när vi hörs.
 
 
Förresten så är det idag ett år sedan jag stod utanför tandläkaren och fick samtalet om att ett flygplan med ett helt hockeylag hade kraschat, blivit förintat. Lokomotiv Yaroslavl, och då även vår svensk Stefan Liv. Rest in Peace, 2011-09-07.

Uppdatering

Jag ber om ursäkt för usel uppdatering. Men katten har sabbat mitt internet och mobilen är min enda kontakt med omvärlden. Men jag lovar att komma tillbaka till bloggandet så fort mitt internet gör det. Men tills dess får ni ha det så bra, puss.

RSS 2.0