18 år idaaag


Lite julklappar


Tack för allt! Fick även lite saker av resterande delen av familjen nu när jag var i Boden:
 
♥ bäddset
♥ mascara
♥ gelénaglar
♥ pengar
♥ biobiljetter
♥ godis

God Jul


Fredrik Styrman, Oscar Lindberg och Johan ForsbergMin fina, lilla prinsTredje advent

Äntligen tid för bloggen. Har spenderat de senaste tio dagarna i Johns sällskap och då lagt bloggen och sidan och gjort vettigare saker. Hunnit med pepparkaksbak, annat julbak hos gudmor, middag hos Johns mamma, bio med Johns äldre syskon för att se The Hobbit och även en visit till Boden nu över helgen.

Tog tag i mitt liv förra veckan och började träna seriöst och äta vettigt. Köpte träningskort på Friskvårdskompaniet med Elliot och har nu spenderat fem av de senaste sju dagarna där och det börjar redan visa sig i både mått och på vågen. Minus 2,4 kg på vågen och minus 27 cm sammanlagt på olika delar av kroppen. Jag bryr mig inte om vad ni tycker men jag är stolt över det jag åstadkommit hittills!

Hur som helst. John åkte hem till Klutmark för några timmar sedan och jag funderar på att slå in alla julklappar som jag hunnit inhandla under helgen. Sedan mysa ner mig i soffan med en tekopp och en film.

Så du får ha en fortsatt bra tredje advent, så hörs vi någon annan dag. God natt och sov gott!


Jag saknar dig


instagrambilder

 
har spenderat de tre senaste dagarna på gymmet och har nu träningsvärk from hell i hela kroppen, nu jävlar ska det hända något | har varit hemma hos Johns mamma och ätit | min dagliga frukost, så sjukt gott | klippt av lite mer än en halv decimeter på mitt hår och känner mig nu fruktansvärt korthårig igen | Det är alltså det som hänt de senaste dagarna, inget roligare!

2012-12-12 12:12

 
Var bara tvungen, hahah.

2012-12-10

 

Once a goalkeeper, always a goalkeeper


Skellefteå AIK - Frölunda Indians


 

Första advent

Vad hände med statistiken idag egentligen? Det är en mycket bra fråga, men uppåt har den gått i alla fall. Tack för det :))

Andra december idag vilket innebär första advent. Har spenderat dagen inne i stan på skyltsöndag med John, Joacim, Jonas och Ellen. Lyckades sätta sprätt på halva studiebidraget idag på något sätt också, men fick med mig ett par fina skor, mat från kungsgrillen och en ljusstake - som jag vann på lotteri - med mig hem.

John åkte hem till Klutmark igen också, så nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på julklappsköp och på vad jag själv ska önska mig i julklapp och 18-årspresent.. Så svårt att komma på något realistiskt. En bil, tatuering och pengar, det är typ det jag inte skulle tacka nej till just nu! Förslag?
 
 


Erkänn, ni blev hungriga? Hahah. Hejdå.

2012-12-02


RSS 2.0