Remember Me ♥

Har just sett klart Remember Me. Vilken snyftare.. Absolut en film värd att se! & hur mycket växte inte Robert Pattinson i mina ögon där?! Love him, but not in Twilight..  Kan inte säga annat än: SE DEN! ♥


Charlie ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Porträtt ♥


Fotograferingsdag..

Ska ta med mig kameran ut snart och sedan blir det att fota hela dagen. Det kommer upp bilder sen,
om jag får tillåtelse att lägga upp dem. Kram.

Lillan ♥


Alva som liten bebis, Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Vinst ♥

Vinst i hockeyn, igen. Tre nya poäng med resultatet 4-3  eller rättare sagt 3-4  till AIK. Det var knappt,
de ledde med fyra mål och sen gjorde Färjestad helst plötsligt tre mål på väldigt kort tid. Så det kändes extra skönt med vinst idag! ♥


Ännu en bild på Viktoria Sjölund, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Porträttfotografering ♥


Viktoria Sjölund, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


30/10 -10 ♥

Okej, nya tag idag! Det gick inte som jag ville igår men det är inget att gräva ner sig för.. Där
ljög jag, men ändå. Idag väntar stan, fota kusinerna sedan hockey där de möter Färjestad, på
tv:n alltså. Det kan bli en lyckad dag men det återstår att se. Puss.


Det är bara sanningen, lillebrors rygg, Canon Eos 1000D + Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6


Sorg "/

Tårarna rinner, varje gång jag ser detta.

FUCKING JÄVLA HELVETE!

Ska man skratt eller gråta i detta läge när Daniel hänger löst? Har röstat på Daniel och
HOPPAS verkligen på honom! ♥ Snart får vi veta.

Update: HELVETE, nu känns det inte lika kul att åka och se Idol den 12 november "/Don't look back in anger

High and Dry

Wait

Who Say


29/10 -10 ♥

Nu är vi äntligen i Boden, det var ett tag sedan, fem helger sedan. De andra står och är duktiga och gör kycklingsallad här bredvid medan jag sköter musiken som spelas, det blir mycket
Daniel, Alice och Olle, alltså Idolklassiker från i år. Ikväll är det ju Idol också och jag är mycket osäker över låtvalen hos en del. Typ Jay som ska sjunga Backstreet Boys? Men jag gillar ju inte honom så man kan ju hoppas att han åker på den då.. Nej, Minnah eller Elin ska ut.


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

SÅ FUNKAR DET..

Citat: Jag är back så jag backar ju?! Det är väl så det funkar?

Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Lov ♥

Hade fyrtio minuters lektion idag och nu är det lov, känns bra. Men måste ju tillbaka till skolan för utvecklingssamtal..

Några av bilderna från hockeyn.


Samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Vinst ♥

Vinst mot Frölunda ikväll med tre mål mot ett. Det var Wargen som gjorde två av målen och 
P-E ett av målen. Kung! ♥

Ska ta och fortsätta med sista uppgiften till imorgon nu. Ska försöka få in bilderna på datorn sen också, så det kanske kommer en eller två bilder ikväll annars imorgon någon gång. Vi får se, så håll vakt.. 

Snacka om chill dag imorgon också. Börjar tio i tio och slutar tio i elva eftersom jag fick ledigt imorgon eftermiddag när de andra ska se skräckfilm, eftersom mamma kommer från Boden då.. Sedan utvecklingssamtal klockan ett och till Boden sen. Viktoria och Louise följer också med så jag är taggad till tusen! ♥

Johan Forsberg, sista matchen han spelade innan skadan. Fotot är taget av Viktoria Sjölund.

KOLLA IN! ♥

Kolla in världens bästa blogg →HÄR...not! Men ändå, kolla in den! ♥


Kärlek ♥


Älskar dig ProViva! ♥


Hemstudiedag ♥

Ska börja dra mig till skolan snart.. Har skola så mycket jag vill idag, har egentligen hemstudiedag men det blir att fara på skolan, försöka göra klart arbetet och sedan sluta! Ikväll är det hockey också, tagga! ♥ Det kommer nog någon inlägg här under dagen eftersom man måste faktiskt ta en paus ibland. Puss.


Skägg ♥

SKÄGG! ♥ Okej, det är inte så många som fattar men.. Kungarna av Tylösand är nu officiellt
slut, känns sorgligt "/

Cubus ♥

Var förbi Cubus och kollade eftersom de hade kvällsöppet och 30% på alla kläder. Kom ut därifrån med två stickade tröjor/tunikor, en rosa och en svart, ett långt svart linne och en massa hårsnoddar, för mindre än 300:- vilket jag kallar bra! Så jag är nöjd.

Nu ska jag ta och krypa ihop framför tv:n och ladda inför Grey's som börjar om en stund och dricka lite ProViva och hoppas att jag börjar må bättre. Puss. 


Tjejkväll ♥

Bilder från när vi firade söta Elin. Tack för en trevlig kväll tjejer! ♥ Måste bara tillägga att jag är
kär i Elins kamera också, suck..De tre första bilderna är tagna av mig och den sista av Elin, alla med Elina kamera.


27/10 -10 ♥

Kom just innanför dörren, har varit iväg på biblioteket och lämnat tillbaka en hel bunt med
böcker sedan har jag varit och handlar fastän jag inte orkar. ProViva & bananer! ♥ Snart blir det att sätta sig med omvårdnadsarbetet som ska in på fredag, men först måste Viktoria komma hem till Jörn så att hon kan skicka arbetet som jag påbörjade där.. 

Imorgon fyller jag på med hockeyfoton också, match mot Frölunda så det lär bli lite nya bilder! Sedan åker ju moi et ma cousines till Boden på fredag så ni kan vänta er en massa porträtt i framtiden också + en massa bilder på Charlie! ♥ Over and out, puss.


                                 Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

26/10 -10 ♥

Kvällens match mot Linköping slutade i vinst, 1-4, vilket är riktigt skönt! ♥ Nu väntas match mot Frölunda på torsdag, hemmamatch, sedan Färjestad på lördag, bortamatch.

Hoppas ni blev nöjda över svaren på frågestunden också!?


                                  Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

SVAR TILL FRÅGESTUNDEN! ♥

  S om Frågestund ♥:
1.varför "läser" du min blogg? :)
2.Varför gillar du just David?
3.Vad gör du om David far till NHL nästa säsong? :(

Svar 1: Jag läser din blogg för att du skriver om min favorithockeyspelare och för att jag älskar att läsa alla sorters bloggar, speciellt hockeybloggar. Du lägger ut jättefina bilder också! Dåligt svar, men.. Jag gillar din blogg! ;)

2: Jag fick faktiskt han som favorit för tre år sedan när jag blev insatt i hockeyn på riktigt. Har alltid haft just nr 7 som favorit, alltid spelat på de i lotterier osv. Så när jag började titta på hockey föll självklart ögonen på just nr 7 ute på planen och han var ju duktig. Visste att han hette David Rundblad och att han var junior. Visste inte hur han såg ut och fick inte veta det förän efter flera månader. Efter det (inte efter att jag sett honom på bild utan sedan jag såg honom spela) har väl han varit en självklar favorit eftersom han är så grymt duktig ute på plan och han utvecklas hela tiden! Så, jag gick inte efter utséendet, så som vissa andra gjorde i början. Ingen nämnd, ingen glömd.. Viktoria Sjölund? *host*

3: Jag lär väl fortsätta följa hockeyn som vanligt här och någon av småfavoriterna lär väl stiga upp och ta en del av platsen. Sedan kommer jag väl börja följa NHL också, speciellt Ottawa och sedan även lite Calgary eftersom Tim åker dit. Men favoritplatsen lär stå tom ett bra tag! Självklart blir jag ledsen också men det är ju det bästa valet för honom!
   
  Johanna [Hockey & Foto] om Frågestund ♥:
1. Ifall du vann 20.000:-, vad skulle du då göra för pengarna?

2. Vad fick dig att bli intresserad av ishockey?

Svar 1: Säsongskort till nästa hockeysäsong, bortamatchtröjan denna gång och sedan kameragrejer för resten av pengarna!

2: Vet inte riktigt, var iväg med mamma på hockey när de just gått upp i elitserien och efter det måste jag ha följt med i det undermedvetna eftersom jag känner till de flesta och vet hur de flesta ser ut, de som var med 06-07 till nu?.. Men det var väl för tre år sedan som jag verkligen fastnade för hockeyn och började vara där och se matcherna live. Som sagt, vet inte vad det var som fick mig intresserad men känslan av att vinna eller bara känslan av att stå i klacken, den slår allt.
   
  Louise <3  om Frågestund ♥:
1.Om du fick välja vem du ville att ta med dig utomlands vem skulle du ta med dig då?

2. Vem är din favorit spelare i hela elitserien förutom Rundblad? :P

Svar 1: Om det vore nu så skulle det vara någon vuxen som kan skydda mig eftersom jag är så mörkrädd men annars vet jag inte. Kanske dig gumman? ♥

2: Bröderna Abbott i Luleå, nej men fy fan. Måste självklart välja någon ut AIK eftersom de är det enda spelarna jag gillar.. Då får de bli Johan Forsberg eller Joel Mustonen, för honom kan jag faktiskt räkna med nu eftersom han skrivit på kontrakt! ;)
   
  Viktoria om Frågestund ♥:
1. Om du fick välja mellan att ta på dig en Luleå-tröja eller att aldrig mer fara på en Skellefteå AIK-match vad skulle du välja?

2. Om du bara fick väja en enda människa som du fick träffa resten av ditt liv vem skulle det vara?

Svar 1: Satt och funderade länge på den frågan och hittade tillslut ett kryphål. Självklart tar jag på mig tröjan men den åker av, fort som tusan. Sen kan jag inte lova att det lever länge till heller!

2: Den var svår.. Kanske skulle vara du baby, men du skulle nog tröttna på mig så den vistelsen skulle nog inte vara särskild lång. Du skulle nog tröttna på mig och slutligen slå ihjäl mig för att jag inte lyssnar på vad du säger.
  Viktoria L om Frågestund ♥:
Fått intrycket att du gillar David Rundblad rätt mycket av alla spelare , Varför?

Ok, till viss del förstår jag varför men den "riktiga" orsaken :)

Svar: Som jag skrev ovan så blev han min favorit innan jag såg honom som jag tror du menar med "till viss del" och jag gillade hans sätt att spela ute på planen. Sedan vet jag inte precis, man vet väl inte hur man får en del som favoriter.. Sammanfattning: Han var nummer 7, alltså favoritnumret, han var duktig ute på plan och i sista hand, han såg ju bra ut. Inte för att de sista egentligen har så stor del i varför han är min favorit.. Virrigt svar men läs de första svaret, lite mer utförligt.
  =) om Frågestund ♥:
Tycker du att tim erixon e snygg?

Svar: Jag tycker väl inte att han är direkt SNYGG, mer söt/halvsnygg enligt mig, han ser bra ut!
  Linnea om Frågestund ♥:
Vilka bloggar följer du, några av dem? :)

Svar: Jag följer rätt så många bloggar men de jag kollar in på oftast är väl de nedan ↓ Sedan är det en hel bunt med olika fotobloggar, vardagsbloggar och andra hockeybloggar.
Saga - http://davidrundblad.blogg.se

Johanna - http://hockeyfreeaket.blogspot.com

Louise - http://louisesjolund.blogg.se

Alicia - http://fredrikwarg.blogg.se

Viktoria - http://viktoriasjolund.blogg.se

Johan
- http://megafonen.nu/foppa

Emmelie - http://emmeliekrypsjo.blogg.se


FLER FRÅGOR?

Tror jag stänger ner frågestunden i eftermiddag, har då fått in några frågor. Men skriv gärna fler!

Frågestunden!


Grey's Anatomy ♥

Ser på ett gammalt Grey's Anatomy nu. Det är säsongsavslutningen från förra säsongen (?)
tror jag, när allt händer med George och Izzie och allt.. Får gåshud bara jag tänkte på hur allting slutar!

P.S Glöm inte att kolla in frågestunden också! ♥


                    Viktoria [LÄNK], Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

25/10 -10 ♥

  
Kolla in den → HÄR← bloggen! ♥    


Pierre-Edouard Bellemare ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G       


Johan Forsberg ♥

Detta räddade min dag! Han är tillbaka ♥ ↓


P.S Glöm inte att kolla in frågestunden också! ♥


Frågestund ♥

Ser att det har kommit ganska många nya läsare de senaste dagarna. Så jag tänkte dra igång
en frågestund. Fråga vad som helst så ska jag försöka svara på allt. Avslutar den när det är nog med frågor så fråga på nu! ♥ Puss.


Jörnsfoton ♥


    Viktoria, mormor & morfar, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G        


24/10 -10 ♥

Har inte tagit mig upp från sängen än men ska ta och göra mig klar för att möta upp Louise inne i stan och vänta med henne där tills bussen till Umeå kommer. Sen MÅSTE jag plugga till NO-provet som vi har imorgon.

Måste bara säga det: NI ÄR SÄMST PÅ ATT KOMMENTERA! Är det så jobbigt att skriva en kommentar till något av inläggen, inte till alla utan till något?


Hockeyfoton ♥Samtliga bilder är tagna med Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Fan's Corner ♥


Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


P-E, Viktoria & Erik


Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Foto ♥

Får räcka med en bild ikväll och det är det enda positiva som hänt under kvällen förutom det trevliga folket i Fan's Corner!


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Förlust "/

Ska gå iväg med Elin till karamelltåget sen kommer bilderna!


Tagga! ♥

Viktoria sitter framför spegeln och sminkar sig, Elin sover i min säng, Johanna är ej kontakbar borta i Bergsbyn.. Jag är uttråkad just nu, vill att klockan ska bli tre-fyra så att vi kan börja dra
oss uppåt! Orkade inte skriva igår men Linda åkte ut ur Idol och Daniel var grym, som det ska vara.

Lägger ut bilder efter matchen och glöm inte att kolla in fotobloggen och kommentera också. Puss.

Jimmie Eriksson..

Ikväll är det äntligen dags för Norrlandsderby. Storebror möter lillasyster, krossa Luleå! Ska åka med bussen till stan när som helst, skriver mer i eftermiddag annars kommer det foton efter matchen. Puss.

Jimmie Eriksson - Fruktade svartgula ränder.

Daniel Norberg ♥

Snart är det dax för Idol och eftersom Alice har lämnat Idol självmant är det bara två och en halv favorit kvar. Daniel & Olle! ♥ Sen lite Andreas.. Skriver mer efter, hur det har gått. Kram.

Test..

Är bara tvungen att testa den nya funktionen på Blogg.se, tidsinställning. Se om det funkar.
Sitter och kollar på klipp och bilder, taggar hockey imorgon! ♥


Äger två av dessa bilder på spelarna ovan ↑ Melker Karlsson och Jyri Marttinen.


Rysningar ♥


Läxor..

Sitter och gör läxa. Har skrivit en av fyra sidor, drygt! Tror jag ska ta en paus från detta och sätta mig med bokrecensionen som ska vara inne på tisdag, det enda problemet är att jag inte har valt vilken bok jag ska skriva om än, idéer?

Skriver mer sen, om jag överlever detta. Puss.

SVAR PÅ FRÅGA..Frågan jag ställde och fick svar på: När matchtröjorna låg ute på tradera efter förra
säsongen, höll du koll på vad dina tröjor låg på för bud och vad de slutligen gick för?

Vinst ♥

Vad glad jag blev! Det borde ju vara jag eftersom han frågade min fråga i sändning? Om jag har sådan tur får jag boken signerad av David också. Hoppas! ♥


Update: Jag hade tur, jag vann boken! ♥


Nr 900 ♥

Blogginlägg nr 900 firar vi med det nyaste Gäst hos Fahlman.

Update: Min fråga kom med och jag är glad över svaret. Annars hade det kunnat bli pinsamt.


Otur ♥

Dagen har väl flutit på i samma dåliga anda för lilla Emma. Stack in till stan och mötte upp Viktoria. Fick ett sms av Johanna att hon mådde dåligt så de skulle inte komma, så jag köpte biljetten till henne. Tagga hockey! ♥ Fick sedan ett sms av Emmelie och snabbade mig ut på gatan för att kanske få en skymt av denna vackra syn, men den turen hade jag inte heller. Kom till cykeln och ser att låset är borta. Vem fan tar ett lås och låter cykeln vara? Ingen gör det. Jag hade lyckats låsa fast cykeln bredvid, skäms. Suck. Det enda positiva som händ idag är
väl att bankkortet har kommit. Puss.


Försovmig..

Dagen har varit kort med tröttsam. Försov mig och vaknade kvart över åtta och var på skolan
tio minuter senare, i tid dessutom. Tur var att vi bara hade en lektion idag, precis som alla onsdagar. Ganska så härligt. Är ledig både imorgon och fredag om jag vill men ska iväg med Amanda till Solstrålen och hälsa på, ska praktisera där fram till jul.

Ska ner på stan snart och träffa Viktoria, Johanna och Liv, biljett till lördagens match ska inhandlas! ♥ 
Vinst ♥

Nog för att det inte var något stort men det är jämt kul att vinna tävlingar och sånt här är också välkommet när man bor själv!

Emma Nyström..


Novell ♥

Sitter och finslipar på novellen som jag började skriva tidigare idag. Hade det som svenska-
uppgift och när jag väl börjar med något kan jag inte släppa det.. Har redan fått två positiva utlåtanden om novellen och när man själv håller på att börja gråta, då är man på god väg. Men det ska putsas och ändras mycket innan nästa vecka när vi ska fortsätta jobba med det på lektionen. Tills vidare kan jag dela med mig av en liten, liten del ut novellen:
  

ÄNNU ETT HOCKEYFOTO ♥

Eftersom jag inte har någonting att skriva eller lägga ut på bloggen så får ni en bild från
matchen mot Linköping.


             David Rundblad in action, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Inspiration ♥

Ha ingenting att skriva, ingenting att fota. Det är ganska så dött. Om det är någon som vill bli fotad här i Skellefteå, skriv en kommentar här! Kram.

Johan Forsberg ♥

Han räddar min dag, om och om igen, bara genom sin positiva inställning och sin humor. Detta gjorde mig glad!

Källa: Norran.se

Sjöhäst..

Fail. Misslyckande. Hello IG. Sammanfattning av provet i PowerPoint. Fick panik eftersom det
var under tidspress och vad finns det att skriva om och lägga in bilder på om man ska göra en PowerPoint om en sjöhäst?! Ja, allt blev misslyckat så jag hoppas att han räknar med mycket
av mina tidigare prestationer.
Prov..

Nu ska vi ha prov i PowerPoint. Återkommer efter och berättar hur det gick. Puss.

Egoist ♥Jeans..

Köpte som sagt ett par nya jeans idag och det är väl vanligt för vilken annan människa som
helst men inte för mig. Har inte använt jeans på minst två år, hatar jeans! Men hittade ett par i förrgår som jag kom till skott och köpte idag. Femhundra kronor fattigare, tack mamma för att
du betalade dem! 


Taggad ♥

Är så sjukt taggad inför lördag då det är match mot Luleå. Ska bli kul också eftersom både Johanna och Elin ska med och ingen av dem har varit på hockey förut, spännande. Hoppas på fullsatt Skellefteå Kraft Arena! ♥


Månadens Lirare ♥

David blev utsedd till Månadens Lirare. Har skrivit ett inlägg om det på fotobloggen, så gå in
där och läs!


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Träningsvärk..

Kom hem från skolan nyss. Hade gym på idrotten och jag kan ju berätta att jag är ganska så
mör redan nu, kommer vara sjukt lemmen (ha träningsvärk för dem som inte förstår det!) imorgon. Hade matteprov imorse också så hjärnan är inte i toppform heller. Ingenting
funkar just nu, varken musklerna eller hjärnan. Men ska ändå ta mig in till stan för att möta upp Viktoria, hämta ut pengar och köpa ett par jeans (!) sedan blir det väl hem och äta middag. Kvällen ska jag försöka spendera framför datorn och göra läxa men det vet jag hur det kommer sluta och det kan nog ni räkna ut också.

Vet att de är de som försökt kommentera på Fotobloggen också och att det inte har funkat. Nu funkar det igen, så kommentera på! Puss.

Förstasidan ♥

Såg att jag var på Norran.se idag igen.. Känns bra, det kommer ju fler läsare också så det är ju positivt. Glöm inte att lämna en kommentar också, både på denna blogg och fotobloggen! ♥ Johan Forsberg..

Har tänkt mycket på Johan Forsberg de senaste dagarna och jag vet att jag inte är ensam om det. Stackaren. Hittade ett klipp på Foppa som jag tänkte dela med mig av för att lätta upp stämningen lite. Klicka HÄR och gå sedan vidare till klippet. Skellefteås modebloggare, slutspelskungen, vår allas favorit Johan Forsberg! ♥

Tycker absolut att både Louise och Emmelie (du måste absolut se det Emmelie!) ska kolla in Senaste intervjuerna→ Dagens lag, SAIK del 1. Det är ett måste för er! Emmelie, du kan ju kika in Time Out - Tim Erixon också! ;)

Måste bara tillägga att Gäst hos Fahlman ska ses på onsdag också där David kommer vara gäst! ♥

Ännu ett klipp, när Foppa var med i Gäst hos Fahlman.

Gäst hos Fahlman - Johan Forsberg from Folk Bladet on Vimeo.


Powernap..

Smart drag där Emma! Tog en powenap och vaknade nu, har alltså sovit tre timmar. Får se hur det ska gå när jag ska sova ikväll då.. Nu ska jag göra något vettigt. Puss.


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

David & Melker ♥


David Rundblad & Melker i bakgrunden, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Till Viktoria ♥


Melker "Melkom" Karlsson, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Knattarna ♥

Favoritspelaren! ♥ Nej, oj, fel position och fel årgång.. ^^ 

Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

VÄSTRA STÅ ♥

En bild på Sveriges snyggaste publik! & Sveriges bästa klack!
Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Fan's Corner ♥


            Tim, Emma & Andreas, Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


MATCHENS LIRARE ♥

Orkar inte skriva så mycket. Kan väl bara berätta av Skellefteå AIK vann över Södertälje med 2-0. Det första målet gjordes av.. David Rundblad, hans fjärde mål för säsongen! ♥ Det andra av Pierre-Édouard Bellemare.

Datorn är väldigt långsam och jag är väldigt trött så det får räcka med ett foto ikväll. Ett foto på Matchens Lirare, David.


                                Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Vänta..

Foton  kommer snart, ska bara lägga in dem på datorn först. Puss.

Spänning ♥

De är vidare, tack och lov. Daniel & Olle är vidare, vilket är det viktigaste. Andreas är också vidare medan Alice hänger löst. Nu hoppas jag att Minnah ryker så att Alice får vara kvar. Heja Alice!

Skriver mer imorgon någongång. Ska gå in till stan imorgon före tio och möta upp Viktoria, sedan droppa av saker i lägenheten. Sedan blir det hockey med Viktoria och Emmelie! ♥

Update: Alice Hagenbrant är kvar i Idol!

Idol ♥

Är hemma hos Emmelie nu, vi sitter och ser på Idol. Eller jag ser på Idol medan hon brottas på en madrass? Daniel, Alice och Andreas har sjungit av favoriterna. Alice var grym, Daniel och Andreas var inte riktigt lika bra, några toner fel. Men Daniel är ändå bäst och hur var det de sa? Farlig som en kokosnöt! ♥ Nu är det bara Olle som är kvar och det känns som att han kommer vara lika bra som vanligt..

Skriver mer sen när vi fått veta vem som åker ut, eller kanske till och med före dePuss.

Blockade..

Sitter och har lektion nu. De sitter runtomkring mig och klagar på att alla sidorna är blockade, men
inte Blogg.se! Så jag kan då fortsätta blogga även när jag är på skolan. Slutar skolan 10 i 11 och då ska jag upp till "ladan" och hämta ut mitt nya hockeykort sedan ner på stan för att hämta ut pengar och skaffa ett nytt bankkort.

Nu ska vi leka med modellera. Puss.

Mörkrädd..

Tur att man kan lita på alla. Kom just hem från Anna. Moppen startade självklart inte fastän många vändor av spring. Einar kunde inte skjutsa hem mig heller så jag fick ta moppen och gå hem. Jag som är så sjukligt mörkrädd var ju nära till gråten hela vägen. Sms:ade Jonna och Viktoria, ringde mamma om och om igen och ringde Viktoria. Ville ha någon att prata med men alla sover och ingen svarar, det känns ju bra ifall det skulle hända något på riktigt. Kom iallafall hem med moppen, ett par uppsprättade skor och ett uppskrapat ben. Som grädden på moset
så har jag sån djävulsk huvudvärk också. Godnatt.

TUREN MED MIG IDAG?

Nu blir det att ta på sig tjocka kläder och dra sig ut till moppen och be till gud att den startar. Kan ju inte springa runt där som rena rama jubelidioten.. Ja, lär väl snart få se om gud är med mig idag. Suck. Önska mig lycka till. Puss.

Upplevelse ♥

Vilken upplevelse alltså. Efter lunch så var vi ju på sjukhuset. Vi delades upp i två grupper och
en av de två grupperna delades upp i tre grupper. Två skulle till medicin och en till operation.
Jag, Rosa, Amanda, Alexandra och Jennifer fick gå till operation. Fick titta in genom ett fönster
på två olika operationer. I en av operationssalarna bytte de ut en protes i en höftled (?) och i den andra var det en titthålsoperation på ett knä. Sen fick vi se en tom operationssal och en massa andra rum.

Efter det fick vi gå upp till KTC och där delades vi upp i två grupper istället för tre. Sedan fick vi gå ner till BB & förlossningen (!) och även där fick vi se många av rummen. Fick även komma in
till en kvinna som var ganska så nyförlöst, hennes son var bara 4timmar gammal. Så söt liten bebis!

Så jag är nöjd och nu ska jag kämpa för det här, jag ska kämpa för att bli barnmorska, så är
det! Men nu ska jag ta tag i nutiden och göra läxorna som ska ta mig dit. 

Ikväll blir det kanske hockey hos Johanna också, om jag får igång moppen. Puss.  


                              Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Glad ♥

Är glad idag! Hittade igen mitt kreditkortsetui imorse, så det är väl det som gör att jag är glad. Humöret gick i spikrakt led neråt när jag först läste om Johan Forsberg sedan kom ut till decimeterhöga slaskhögar. Sedan långsamt uppåt igen när vi kom till Brinken igen, ingen vanlig skola idag inte. Ska till sjukhuset efter lunch och få höra om arbetet där, på Brinken fick vi höra om handikapp -och äldrevården.

Har pushat Amanda att ta hit några hockeyspelare någon gympalektion och det lät som att hon faktiskt började fundera på det. Alla vet vem jag vill ha dit, vill att Viktoria ska bli lite avundsjuk också, så Melker är också välkommen! ;)

Nu ska jag ut i slasket och blöta ner mig och ta mig till sjukhuset. Skriver mer sen, kram.


LEDSEN GUBBE "/


Godnatt ♥

Säger godnatt med en gammal bild. Puss.

VILKEN CHOCK?!

Fatta att jag blev chockad när jag såg det här när jag gick in på Norran.se?!


VECKANS SNYGGING ♥
Förlåt för att det inte kom någon Veckans snygging förra veckan. Men vi kan säga så här, denna kille kan vara Veckans snygging för två veckor, eller rättare sagt Veckans charmknutte! Daniel Norberg, han med värsta charmen och rösten av guld.

Header..

Norran.se/bloggar/fotobloggen

Kolla in HÄR och skriv en kommentar är ni gulliga! ♥


13/10 -10 ♥

Dagen har flytit på bra, om man räknar bort morgonen när mopedjäveln inte ville starta så jag
fick gå/springa till skolan och kom en kvart försent till engelskan. Men efter det har det flytit på. Skolan slutade 10 i 11 och då gick jag upp till Anna för att hämta cykeln. Tog en powernap där och drog mig sedan ner till stan för att gå till banken. Försökte fixa nytt bankkort men eftersom legitimationen också är borta funkade inte det. Får vänta två-tre veckor till innan jag åker till Boden och kan skaffa ett nytt. Suck. Fick med mitt ett shampoo hem från stan också, för de sista slantarna.

Blir en slapparkväll sen framför Biggest loser, Grey's Anatomy och sen Kungarna av Tylösand. Inga läxor ikväll, känns bra!


                                   Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


ÄNNU EN BILD ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Måstegöraläxan..

Har knappt hunnit med något ikväll. Har ätit och pillat på med Viktorias bloggdesign, men ingen matteläxa på långa vägar. Så nu blir det att göra matteläxan framför American Pie, sedan Paradise Hotel. Efter det väntar sängen, behöver sova för att orka upp imorgon. Har endast en lektion imorgon, men ändå. Nu loggar jag ut, skriver mer imorgon. Kram, godnatt ♥


                                 Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Lillgumman ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Busunge ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Dockan ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


12/10 -10 ♥

Mycket att göra ikväll. Äta middag. Lägga in bilder på datorn. Göra matteläxan. Börja med andra läxor. Fixa Louises & Viktorias bloggdesigner.  Sova.

Bloggar med senare & lägger in bilder. Kram.


Redovisning..

Nu är stunden kommen. Min PowerPoint ska visas upp..

Megafonen.nu/foppa

Har suttit och småskrattat för mig själv. Johan lyssnade på mig och har nu svarat på fösta delen av frågestunden. Ni MÅSTE läsa den, har inte skrattat så gott på många dagar. Vilken humor den killen har.. Tre av frågorna nedan, ni måste hålla med om att han är en skön kille? →LÄNK

Vem är snyggast i laget?
David. I alla fall om man frågar honom själv.

Vem i laget är störst svärmorsMARdröm?
Pierre. Kräsen med maten och har stora fötter. Tänk att sticka ett par raggsockar till de där simfötterna.

Kan inte du lägga ut en till dagens outfit?
Så fort jag kommit i mina nya leopard-tights.


                                 Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


10/10 -10 ♥

Avslutar & säger godnatt med en bild på min fina kusin & vän Louise Sjölund! ♥       

Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Adam, Emma & Johan


Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Höst ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G, foto: Emma Nyström


Födelsedagsfoton ♥Samtliga foton är tagna med Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Städning..

Håller på städa lägenheten nu. Massor av olika bilder kommer upp sedan. Kram.

Joel Mustonen..

Vi har suttit framför datorn och kollat på bilder på spelare i J18 & J20. Måste säga att jag
tappade andan när jag såg Joel Mustonen, ögonen. Han ser så oskyldig ut, så liten, så himla
söt. Var bara tvungen att skriva det! :$


Foto: Skellefteå AIK

Suck..

Eftersom alla bilder jag har tagit idag försvann från datorn så kommer det bilder imorgon.. Håller på att ladda över sjuhundra bilder nu och det lär ta tid innan rätt bilder kommer in.

En gammal bild tills vidare.


I LOVE HOCKEY ♥

Kom hem från hockeyn för en liten stund sedan. En mycket bra match som vi gick ur med vinst. Känns bra att vinna över ett hittills obesegrat lag med 3-1. Det roliga är att AIK nästan har den dåligaste procenten i powerplay och idag gjordes två av målen i powerplay inom loppet av
42 sekunder. David blev matchens lirare också, han var grym ikväll, som vanligt! ♥ 

Träffade Foppa och Adam efter matchen och tog kort med dem.. Beordrade Foppa att svara på frågestunden innan han tar bloggpausen som han sa han skulle ta. Han skrattade bara och lovade, så det ska bli roligt att se!

Det kommer in bilder snart, ska bara kolla igenom de tvåhundra bilderna först. Kommer några höstbilder på kusinerna antingen ikväll eller imorgon också..

Jimmie Eriksson - Fruktade svartgula ränder.

Idol ♥

Kan med stolthet berätta att Olle & Daniel var helt klart bäst ikväll. Linnea var inte långt efter. Däremot sjönk Alice & Andreas lite i mina ögon ikväll men de kommer ta igen det, I know that! ♥

Ser fram emot Idol eftersnack också där Paul, Jacob & Josefine leder! Vad kul de ska bli att se dem där! ♥

Födelsedagsbarnet..

Fick en förfrågan av Johanna om jag inte skulle göra ett inlägg till födelsedagsbarnet. Har funderat och funderat.. Här kommer iallafall ett litet GRATTIS till David som fyller 20 år idag! ♥


Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro


Finfrämmen ♥

Kämpade mig till skolan idag. Vi jobbade med elsäkerhet och fick knipsa i kablar. Det var ju hur kul som helst!? Fick en yoghurt utspilld över mig också så det blev hem och byta kläder nu innan jag ska på stan.. Men det är ingen fara på taket.  

Senare ikväll ska jag möta upp Viktoria och den andra förlorade kusinen Louise, som har flyttat till Umeå. Sedan åker vi till Jörn för att återvända hit imorgon för hockeyn. Lillebror kommer från Boden imorgon också så då får jag träffa honom, vi ska samtidigt fira honom eftersom han fyllde år förra helgen. Min lillebror har blivit stor, 12 år!


               Canon EOS 1000D + Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS, foto: Viktoria SjölundHumor ♥

Tänkte lätta upp stämningen lite nu efter en tung förlust.. Emmelie och jag sms:ade i pausen förra hemmamatchen tror jag att det var.. Höll på att skratta ihjäl mig där ett tag, det här kallar jag förvirrad humor! ♥

Emma: DAVID RUNDBLAD! <3
Emmelie: Va?
Emma: Han gjorde MÅL! :-D <3
Emmelie: Jaha.:-O x') Jag trodde du skulle säga att du var tsm med honom eller något.x')
Emma: Men det visste du väl redan? O.o
Emmelie: Ofta? :-O
Emma: Ja? :-o

Emma: Hur går det med ****** förresten? ;-)
Emmelie: Jo bra. Jag är gravid och vi ska gifta oss. :-D ..Vad tror du? -.-' x')
Emma: GRATTIS! HOPPAS PÅ ETT LITET HOCKEYPROFFS! :-D
Emmelie: Hahahaha! X') ..vänta, du förstod att jag skojade va? :-O
Emma: Kan säga detsamma x')


                                 Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8GBortamatch..

Sitter bänkad framför datorn även ikväll, Timrå - Skellefteå AIK. Det var tänkt att jag skulle till Johanna ikväll men eftersom jag är så förkyld hoppade vi över det, får bli nästa bortamatch istället. Än så länge låter det bra, det låter som att vi har övertaget. Johan Forsberg har då fått göra det första målet för kvällen som då gett oss ledningen! Pa(r)vel Skrbek har gjort det andra men det blev bortdömt.. En liten update: Timrå vann med 3-2! "/

Har legat hemma både igår och idag också. Hostan blir bara värre, längtar för första gången i hela mitt liv efter hostmedicinen som Simon kommer med imorgon. Hoppas att jag orkar med skolan imorgon..

Citat: "Jag trodde han var död?!"

                                  Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

Norran.se

Fick just ett mail från Norran.se! Har ansökt om att få börja blogga där och fick svaret ja. Det kommer bli en fotoblogg med inriktning hockey. Kommer självklart fortsätta lägga upp bilder här också från hockeyn men det kommer upp fler bilder där, förmodligen! Det ska bli riktigt kul..
Men ni får inte svika mig, ni som är hockeyintresserade kan väl kika in där någongång framöver och skriva en kommentar så jag vet att ni är med mig. Ni andra, fortsätt följa denna blogg! Men sen får vi se hur det går att blogga där, det kanske inte funkar alls..

LÄNK TILL BLOGGEN

Monster..


Så här känner jag mig just nu.. Hostan is killing me.

GE FÖRSLAG? ♥

Ser att det har kommit några nya läsare de senaste dagarna. Tänkte bara fråga er läsare, nya som gamla, vad ni vill läsa om mer på bloggen. Vad ska jag skriva om? Mer bilder? Skriv en kommentar i det här inlägget om vad ni vill se mer av på bloggen så ska jag försöka fixa det. Kram på er ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

John Mayer - Who Says

Daniel ska sjunga den här i Idol på fredag. Tror att det kan bli bra om han gör den till sin egen!
Ja, vi får se hur det går..


Hockeyfoton ♥

Trion: Foppa, Bellemare & Hagos

Samtliga bilder är tagna med: Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Godnatt ♥

Säger godnatt med en bild på mosters lilla älsklingspojke ♥

Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G VR


Skellefteå AIK - HV71

Sitter bänkad framför datorn med liveradio från matchen och Norran med uppdateringar. Än så länge är det 1-1.. Mycket skryt på juniorerna!

Bild från förra matchen. Ni förstår inte hur mycket jag älskar mitt nya ljusstarka objektiv ♥

                               Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Trött..

Håller på att somna men ska göra någonting för att inte göra det. Vad det är vet jag inte, kanske äta middag? Är depp eftersom det är hockey borta ikväll och eftersom moppen har garanterad punka och cykeln misstänkt punka, tar jag mig ingenstans.. Så då kan jag inte se matchen!

Ska kanske ta tag i och börja med den nya designen till Louises blogg. Kram. 

MED MIN TUR..

TIDIGARE: Temadag på John Bauer. Klippning hos Ulle & Roger av barnen. Punka på moppen. Handla kanelbulle. Sola.

NU:
Biggest Loser Sverige.

VECKANS SNYGGING ♥
Jag vet att jag jämt fastnar för de söta killarna i pojkband eller filmer. Även denna gång. De
flesta har nog hört talas om Nick Jonas. Han är både artist & skådespelare, kan det bli
bättre? Det krävs nog ingen närmare förklaring eftersom jag tror att de flesta som läsen min blogg vet vem han är? Annars, han har ett band tillsammans med sina bröder Joe & Kevin, Jonas Brothers. Sedan har han bl a varit med i Camp Rock, Hannah Montana & serien Jonas Brothers: Living the Dream som handlar om han & hans bröder. Som ni kanske förstod.. Veckans snygging är Nick Jonas!


Camp Rock 2 ♥

Känns lite jobbigt. Hade skrivit ett långt inlägg men självklart laggar datorn fast och det försvinner, menmen, så är det.. Kvällen har spenderats hos Jonna, vi såg Camp Rock 2 och den var riktigt bra. Sen imorgon ska vi iväg med skolan på John Bauer och ha temadag, är lite nervös, finns en del jag inte vill träffa.. Hmm, men det ska nog gå bra.

Veckans snygging kommer också när som helst!

Happy ♥

Mamma har uppdaterat mig under matchens gång, 6-3 till Skellefteå! Gissa vem som gjorde ett av målen? David Rundblad! ♥ Tydligen ett riktigt snyggt mål också.. Så jag är glad iaf!

Glömde nämna igår också. Fyra av favoriterna gick vidare i idol: Andreas, Alice, Daniel & Olle!
Tyvärr åkte Chris & Medeleine ut, hade hoppats på Elin & Sassa, menmen. 

Favorit i repris.

Nikon D60 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro, foto: Viktoria Sjölund


Viktor ♥Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Skellefteå AIK - Brynäs

Ikväll är det hemmamatch mot Brynäs men jag sitter barnvakt så det blir bara att höra på radion! ♥Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Melker Karlsson #15


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


VIKTORIA PÅ HOCKEY ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G


Idol ♥

Kan inte förstå det, Olle & Daniel är TILLBAKA ♥ Iallafall till senare ikväll. Skrek för fulla muggar när juryn sa att Daniel fick en andra chans. Satt med en riskaka i munnen när Olle gick vidare
så det blev inte lika mycket ljud då.. Jag är GLAD, nu! ♥


Idol..

Sitter och kollar på idol nu, har fått se två av juryn wildcard och kan för mitt liv inte förstå varför. Varför Sassa och Elin Blom? Ursäkta men jag tycker att de är rent ut sagt USLA!

Viktoria ♥


Nikon D60 + Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G

foto: Emma Nyström & modell: Viktoria Sjölund


RSS 2.0