Datorstrul..

Nu är jag här igen. Kunde inte fixa min dator själv så jag får be om mer hjälp imorgon. Nu ska jag krypa ihop framför en film. Kram & godnatt.

Datakunskap A

Uppdatering! Sitter på skolan och har datakunskap. Tänkte bara kika in och berätta att jag lever. Ska försöka fixa min dator ikväll så då hoppas jag att den funkar.. OM jag lyckas så kommer ni få så mycket uppdateringar här att ni kommer ledsna totalt.

Tillbaka till arbetet!

Tom Dice.


GAMMALT FOTO ♥

Hittade en gammal bild på Simons dator. Fatta vad nervös jag var här..

Hockeyspelare ♥

Jaha, ni såg ju hur det gick med uppdateringen jag lovade. Jag och Viktoria satte oss och såg en film sen somnade vi, så det så! Jag kan ju berätta också att jag och Viktoria såg Christian "Crippe" Söderström på stan igår och träffade Fredrik Warg på busstationen. Han stod och kollade på oss hela tiden, kan ha berott på att vi stod och garvade hela tiden men ändå.. Höll på att krocka med Bellemare igår också när han kom från ingenstans och körde in framför mig. Lite kul eftersom Viktoria just innan vi såg Crippe klagade på att hon hade varit så himla mycket i stan men ALDRIG lyckats se en hockeyspelare på hela sommaren.

Tack till Ida också för din kommentar. Det värmde i hela kroppen!

ÅTERKOMMER SNART!

Hej, nu är jag i Boden. Sitter och äter nu så om en liten, liten stund kommer uppdatering med bilder och ni får veta vilka jag och kusinen såg på stan.. Kram.

DAGENS BILD ♥


Foto: Emma Nyström


Update ♥

Hej, sitter hemma hos Anna och Einar och passade på att låna datorn. Tänkte bara kika in och berätta att första skoldagarna har gått bra. Kommer skriva mer ingående till helgen om tankarna inför skolan.. Tittade förresten in på mitt konto nyss och upptäckte att jag gick på bio gratis i söndags, inga pengar drogs från kontot, happyface. Skriver mer senare i veckan. Kram.

VECKANS SNYGGING ♥





Veckans snygging är Eric Saade, med sin charm och röst. Det krävs väl ingen närmre
förklaring på varför han fick det priset?

Mobilfodral ♥

Har förresten glömt att visa mobilfodralet jag stickade för ett tag sen till min fd mobil. Min nuvarande är nog för stor för att rymmas, men vi får se..




Kommentarer?

Känner att det är lite trögt att blogga när jag inte får någon kommentar alls. Har fått två kommentarer de senaste dagarna av samma gulliga tjej. Så om jag ska fortsätta skriva så skulle jag uppskatta en och annan kommentar!

Eftersom jag saknar internet när jag är i stan så kommer Veckans snygging redan imorgon, det får bli en specialare. Kommer också försöka få tag på internet så att jag kan uppdatera så ofta som möjligt! Kram.



ÄNNU EN BILD ♥


150 000:-

Det här lät ju bra. Nu är vi genast på bättre humör, jag och Viktoria ♥

[Länk till hockeybloggen]

 


VECKANS SNYGGING ♥




Veckans snygging får bli en av favoriternskådisarna som faktiskt har hängt med ganska länge, eller iaf fall sen första filmen i The Twilight Saga kom på bio. Han var faktiskt en av mina favoriter redan från början till skillnad ifrån många andra. Veckans snygging blir självklart Taylor Lautner.  

Kom gärna med förslag också på vem som är Veckans snygging. Har redan fått in ett förslag så jag ska ta mig en närmre titt på honom sen återkomma med besked ;)


FOTON PÅ KUSINERNA ♥

Här kommer bilderna jag lovade att jag skulle lägga ut. Trodde det skulle blir fler fina seriösa bilder men de var de konstiga som var roliga att ta som blev bäst.♥





KÄRLEK TILL ER ♥




Detta var bara ett litet smakprov på bilder. Fler kommer imorgon, snyggare & seriösare bilder. Veckans snygging kommer också imorgon så återkom då! Kram.


Favoriterna ♥

For myself ♥


To Viktoria, only for you ♥

 


Hockeyfoton ♥






Bröllopsfoton ♥

Tycker själv att det var massor av fina bilder från bröllopet på min kamera men det kommer nog inte min syster tycka så därför kommer det bara upp två bilder till här på bloggen tills vidare!



UPPDATERING ♥

Hej, jag har som sagt virus på min dator! Men fram till söndag kommer dagliga uppdateringar, med bilder och text. Snart kommer det ett inlägg med bilder från bröllopet och ett inlägg med hockeybilder! Kram.

Louise Här

Louise här!
Emma har virus på sin dator. Hon kommer att lägga in ett inlägg imorgon med bilder och så.
Ha det bra :)

Foto: Emma Nyström


DAGENS BILD ♥

En bild på min vackra syster Lina som gifte sig lördags med sin Fredrik! Här kommer en bild, några fler kommer förmodligen imorgon.



EMMELIE FLUMMAR HÄR BREDVID ♥

Världens bästa Emmelie ♥

Foto: Emmelie Krypsjö


JAG HAR VIRUS

Min dator är full med virus så jag ska börja med Dagens bild så ni får något att titta på. Det blir det och några inlägg, i ca 3 veckors tid!


Foto: Emma Nyström

Datorstrul..

Imorgon åker jag och Simon till Skellefteå. Ska på bröllop på lördag så det är anledningen. Vi får se hur bra uppdatering det blir. Hoppas att internet börjar fungera igen -.-'

Godnatt ♥

Hjärtat ♥

Nu är det inte länge kvar innan du flyttar. Kommer sakna dig hjärtat ♥



Virusvarning?

Förlåt för dålig uppdatering idag! Det har gått väldigt segt idag och jag har förmodligen fått virus på min dator också. Internet dunkar inte och det kommer upp en skylt hela tiden där det står att jag KAN ha blivit attackerad av en trojan MEN att det inte är säkert. -.-'

Nu ska jag inta sängen och hoppas att morgondagen blir bättre. Kram.

VECKANS SNYGGING ♥

 





Veckans snygging måste vara Robbie Amell. Såg honom i filmen Picture This och vilken charmig kille alltså.. Han är född den 21 april 1988, Toronto, Ontario, Kanada. Han har också spelat i Scooby Doo och American Pie Present: Beta House. Så tjejer och killar kolla in bara. Säger bara en sak, den killen, han är Veckans snygging!

 


Music ♥

Hittade in på en ny blogg imorse. Josephine Hall är alltså den som driver bloggen. Vilken underbar och härlig röst den flickan har. Hon skriver sina egna låtar och sjunger dem, delar sedan med sig av dem på bloggen. Ja, det finns inte mycket mer att säga än att hon är grym! Här är en av hennes låtar:

Josephine Hall - Ej menade för varandra


[Länk till hennes blogg]

Busfrö ♥

Haha, nog kan man skratta. Blev väckt av Charlie imorse, Simon la honom i min säng och han anföll mig. När han var klar med väckningen la han sig längst ner i min säng. Mitt emot honom var en spegel. Ju längre tid det gick, ju mer började han låta mot den där spegeln. Slutade med att han låg och morrade och skällde (!) och våran hund skäller nästan aldrig. Satte ner honom på golvet, han nosade på spegeln och sprang, sprang som om det gällde livet, ut ut mitt rum och ner för trappen. Mitt lilla busfrö ♥

Charlie & Simon.

Foto: Emma Nyström

Nikon AF-S DX 35/1,8 G ♥

VARNING, lång text!

Har under en lång tid suktat efter ett nytt objektiv. Har funderat över vad jag ska ha det till. Kom fram till att jag vill ha ett objektiv som är bra att fota porträtt med eftersom det är en viktig del i min utveckling inom foto. Vill ha ett ljusstarkt objektiv som går att fota med i dåliga ljusförhållanden. Vill också kunna använda det till hockeybilder eftersom jag nu har kommit på att mitt teleobjektiv förmodligen inte kommer fungera till det. Har funderat om jag ska satsa på ett med annat zoomomfång, kanske 18-105mm men kom fram till att det är bättre med ett fast objektiv eftersom det krävs mer av fotografen och det är ett måste att använda fantasin för att få till en bra bild. Har läst rund på olika sidor efter att jag bestämde mig för ett fast, både 50/1,8 och 35/1,8 har varit intressanta MEN på de flesta 50mm funkar inte autofokusen till kamera eftersom jag inte har inbyggd autofokus i min kamera, Nikon D60. Frågade Sara Marklund om hon hade någon idé om vilket objektiv som skulle passa mig och hon har alltså lyckats hitta det perfekta objektivet till mig, Nikon AF-S DX 35/1,8 G ♥ Objektivet kostar bara kring 2000:- så det kommer inte svida allt för mycket i börsen. Så när lönen kommer in på kontot blir det ett objektiv, en kameraväska och ett batterigrepp med ett extra batteri som ska inhandlas. Kläder kommer också inhandlas för pengarna som blir över så var inte rädd Lina.. Nu avslutar jag, ska sova och drömma om söta killar och kameraobjektiv. Kram, god natt.

                     


Tur ♥

Hejsan alla stora och små läsare! Dagen har börjat ovanligt bra. Pratade med mamma imorse, hon hade ringt till Skellefteå Kraft Arena och gissa vad som ligger där. Mitt kreditkortsetui. Ska dit och hämta det i eftermiddag och hoppas på att få se lite hockeypojkar samtidigt ;) Emmelie ligger här bakom mig och sover så sött. Jag ska fortsätta läsa Breaking Dawn eftersom det inte finns något att göra på datan.. Åker förresten till Boden ikväll så det blir väl någon gång senare ikväll jag uppdaterar igen. Kram.

Favoriterna 


WATCH OUT ♥

Nu tar jag och Emmelie cykeln och moppen och åker ut och gör stan osäker. Pengar och Ica Kvantum, bästa kombinationen ♥ Ska försöka lägga ut någon bild sen ifall jag kan koppla upp min dator på internet. Over and out.

Brrrrum ♥

Nu tar jag mitt pick och pack och kör hem till Emmelie. Uppdatering kommer förmodligen senare ikväll.

SVAR PÅ TAL!


Nu är det ju såhär, min blogg handlar om mina intressen och mitt liv. Ett stort intresse i mitt liv är hockey och därför blir det mycket bilder från hockeyn och mycket prat om det. Om du/ni inte gillar tjatet om all hockey, sluta läsa min blogg eller ignorera de inläggen -.-'

Bara för att jag vet att du älskar hockeybilderna!


Nån idé vad jag ska skriva om annars. Sist jag frågade vad jag skulle skriva eller göra på bloggen fick jag önskemål om att lägga ut bilder från hockeyn och då gör jag det. Förslag? 




Varför? Varför gå in på min blogg om den suger?  Varför hittade du tillbaka hit efter den första kommentaren om du tycker att bloggen suger? Förstår inte riktigt. Orkar inte ta åt mig av såna kommentarer när 9 av 10 är positiva..

DET STIGER ♥


VECKANS SNYGGING, FOTO ♥

Kan ju fortsätta lägga ut en brusig bild på Veckans snygging..


Foto: Emma Nyström

Otur..

Dagen har varit lite si sådär. Det började bra, hade min sista dag på jobbet och allt. Lite tråkigt med skönt. Sedan började all skit. När jag skulle betala en sak på jobbet hittade jag inte kreditkortsetuiet och fick låna pengar av Einar. Hoppades på att jag skulle ha det hemma men ack så fel jag hade. Har inte hittad det någonstans, ringt runt i panik men det är borta. Tappade förmodligen bort det igår på isträningen. Inte har den jävla polisstationen eller Skellefteå Kraft Arena öppet heller.. Får vänta till måndag och HOPPAS att det finns någonstans dit jag ringer. Håll tummarna för mig!


Foton ♥

Några fler bilder från igår.. ♥


Foton: Emma Nyström

Till Viktoria: Du kan få en bild på Melkers hjälm iaf, fick ingen annan bild på honom!

Foto: Emma Nyström

Hahaha ♥

”Fan vad härligt. Det enda som jag siktade på”
David Rundblad om att vinna priset flest tonårstjejskrik.
”Jag vann tror jag. Hahahahaha”
Rundblad om vem som fick mest applåder.

David Rundblad – sjuka skrik från tonårstjejer och äldre män. Rundblad berör.


Foto: Emma Nyström


FÖRSTA ISTRÄNINGEN! ♥

Ikväll var det äntligen dags för första isträningen. Var där redan 17.30 för att kanske få träffa några spelare, självklart var det ingen av de jag ville träffa som var där. Träffade lite folk jag kände, pratade med dem och tog sedan plats just bakom båset. Satt där med Emmelie och Alle, hade självklart framme kameran hela tiden. Tyvärr blev det ganska brusiga bilder eftersom det var så pass mörkt. Bjuder väl ändå på en av bilderna eftersom internet krånglar nu, enjoy ♥ Fler bilder kommer imorgon! Kram, god natt.


Foto: Emma Nyström

Blixtnerslag?

Usch, det blev alldeles för mycket där ett tag. Satt och såg film på datorn när det small till utanför. Trodde det var någon som välte en container eller nåt, men förstod inte varför någon skulle göra det vid den tiden, 22.00? Brydde mig inte så värst mycket utan fortsatte se filmen. Sen small det till igen TVn slocknade, lamporna slocknade, internet dog. Snabbt som tusan drog jag ut laddningssladden till datorn. Ringde mamma med gråten i halsen och berättade att det var kolsvart överallt. Trodde jag skulle skita på mig rent ut sagt, är sjukligt mörkrädd OCH åskrädd. Tog datorn med mig till övervåningen och satte igång en American Pie. Strömmen kom tillbaka någon gång efter 23.00 och då gick jag och lade mig..

TAGGA FÖRSTA ISTRÄNINGEN IKVÄLL FÖRRESTEN!

Sömn ♥

Hej allihopa! Regnet trillar utanför fönstret och allt som jag äger är blött känns det som. Det var som att duscha i 30km/tim och det immade som bara den. När jag kom hem från jobbet somnade jag på soffan och vaknade nu. Sitter och ser på Wipeout på TVn nu och ska snart sätta igång ansnittet som jag inte orkade se igår av *TSLoTAT. Taggar till imorgon också, äntligen är det dags för första isträningen. Där ser du mamma, nu är det ju snart isträning, du ser vad fort det har gått sen i april..

*The Secret Life of The American Teenager


Foto: Emma Nyström.


Trött..

Kom just hem från Anna & Einar. Körde dit efter jobbet och bjöd dem på fika. Är helt slut nu och håller på att somna sittandes. Ska se ett avsnitt The Secret Life of The American Teenager eller läsa några kapitel ur Breaking Dawn, om jag orkar.. God natt! ♥


Rubrik.

God morgon sunshines! Vaknade för en stund sedan. Är lite trött i ögonen men det funkar. Ska ta och rycka upp mig och gå och äta frukost. Nu vaknade Emmelie också.. Over and out.

NY KATEGORI ♥




Den första Veckans snygging måste väl vara den jag har nämnt mest här i bloggen som ögongodis. Den hockeypojken som har varit huvudobjektet i mina hockeyfoton. Den första Veckans snygging är självklart David Rundblad ♥

Överraskning.

Ikväll kommer det upp en ny kategori. Gissa vad det kan vara? Länkningar på spel ;)

Bloglovin'

bloglovin

Nya läsare? Klicka på ikonen och följ
min blogg, så missar ni ingenting.

Design.

Har designat om Johannas blogg. Har testat göra en helt ny typ av header och är ganska nöjd. Vad tycker ni? ♥


ME LIKE ♥

Me like it, me like it alot ♥

Music ♥


THE LAST SONG ♥

The last song.. Den filmen, den var inte dålig! Det måste vara den bästa film jag har sett på mycket länge om man räknar bort Eclipse. Åh, får gåshud bara jag tänker på den. Fick värsta gråtattacken mitt i alltihop också. Sjukt bra film, se den!

Sitter och ser på American History X nu och den är inte heller dålig, måste vara tredje gången jag ser den nu? Johanna är lite sådär småkär i Danny nu också, det måste vara den tredje kändisen nu. Kär är man alltid, men föremålen växlar ♥

Miley Cyrus - When I look at you

RSS 2.0