2012-10-31

Vilken bra dag. Hunnit med en körlektion, en vända på stan för att köpa det sista inför halloween och om ganska exakt en timme blir det Risk 1 på körskolan. Vandrar hem till John sen för att sova där. Läget just nu. Du får ha det så bra, puss.
 

godnatt och sov gott


Ibland är det som att tala med en vägg

Emma: Kan du gå och hämta pizzan?
John: Du får göra det..
Emma: Jag slår vad om att min menisk som är ur läge gör förbannat mycket mer ont än ditt skrapsår på armen. Inser du hur ont det gör när två benbitar skapar mot varandra?
John: (forsätter som om jag inte sagt något)...jag har ont i min fot...
Emma: Lyssnar du på vad jag säger?
John: Som att prata med en vägg :))))

Hur som helst. Roligaste kvällen på länge. Boda Borg med John, Edward och Jonas. Avslutade på topp och misslyckade endast med två banor. Lag Oskar. Ändå nöjd. Helt slut i huvudet efter alla ljud och med en blåslagen man vid min sida.
 
NU: reprisen av Svenska Hollywoodfruar. SEDAN: sovasova!
 

2012-10-28

Blir en myssöndag. Pizza till middag med älsklingen, film och sedan iväg på Boda Borg med ett gäng grabbar. Tycker det låter som en alldeles ypperlig idé. Hoppas du har det bra helg också, puss.


#instagram

 
bilder från instagram. röglekross, s e x - n o l l stavas det. förlust mot linköping hc men bästa människorna gjorde det bättre. nomnomnom. tv-spel med älsklingen, som avslut på en ganska perfekt helg. Fick träffa världens finaste igen, efter fyra dagar utan kontakt. Måste bara älska praktiken, får sitta och rita hela dagarna. #heter @emmaenystrom #på #instagram #följ

2012-10-24

• Första körlektionen som gick grymt mycket bättre än förväntat. Ett motorstopp, jag krockade inte och lever fortfarande. Det är väl ett plus? Hur som helst, sex lektioner till är inbokade nu + Risk 1. Jag ska ha det förbannade körkortet när jag fyller arton.
 
• Praktik i många fler timmar än mitt huvud orkade med. Skallebank och åtta skrikande ett- och tvååringar. Kul. Smutsiga kläder efter allt matkladd. Men lika glad ändå.
 

• Skön vinst mot finaste Frölunda HC. Ett-noll, Pontus. Två-två, Oscar. Tre-två, Oscar igen. Joel Lundqvist, den enda i Frölunda som jag gillar att se besviken och som jag inte gillar ute på planen överhuvudtaget. Däremot så hade det varit något att se broder Lundqvist, Henrik, spela ikväll.
 
• Äntligen onsdag. Får träffa älsklingen imorgon.
 

2012-10-23

Känner mig ganska duktig. Varit på skolan, tvättat två maskiner, handlat, lagat middag, städat och skrivit in mig på körskolan idag. Okej, städningen är inte riktigt klar, men nästan. Ska sätta mig och se Svenska Hollywoodfruar nu och sedan sova, så att jag är i tid till körlektionen imorgon, orkar med praktiken och hockeyn :)) Godnatt och sov så gott, puss.
 

Dagligt

Dagens låt: Your Winter - Sister Hazel.
Dagens klädsel: På skolan: dansbyxor, tröja och dunjacka. Senare: jeans, linne, Johns mysiga kofta och mössa.
Dagens frisyr: Uppsatt, annars utsläppt och mössa.
Dagens make up: Mascara.
Dagens dricka: Vatten.
Dagens mat: Lasagne, familjen Krypsjö-Lindh bjöd på denna himmelska maträtt.
Dagens godis: -
Dagens film: -
Dagens tidning: Shoot magazine.
Dagens vän: Emmelie Krypsjö ♥
Dagens person: Erika.
Dagens vill ha: Att träffa och prata med John igen. Bara tre dagar kvar.
Dagens saknad: Padre..
Dagens köp: -
Dagens bästa: Att jag har världens finaste människor i min närhet. Att bli bjuden på middag toppar också lista för dagens bästa!
Dagens sämsta: Håller nog det för mig själv :)
Dagens internetsida: Ehum.. Instagram!
Dagens beroende: Satsumas.
Dagens längtan: Taggar sönder inför nyårs, längtar!
Dagens roligaste: Hahah, att sitta bredvid Tim på lektionen måste ju ha varit det roligaste idag. One of a kind. Annars är väl min klumpiga katt rätt skoj också.
Dagens blogg: iamoli.blogspot.com! Tänk om man kunde utvecklas så hääär fort.. och bli så duktig på en gång.

The cutest bromance ever


Skellefteå AIK - Rögle BK


Hoppas på att få se mer av detta idag. NU: hockey!

gif
 
 
 
 
 
 
 
 
gif generatorpicasion.com gif animator

Hextall Style 2500

Ja, direkt från Linneas tumblr: " Varning! närbilder på hockeyrumpor kan förekomma i detta videoklipp! Warning! close-ups of hockey butts may appear in this video!" Hahah, ett bekant ansikte också.

En liten gladskit i både färg och svartvitt


#instagram

 
 
från instagram. hjärta på världens finaste kusin. glad tjej. ettårspresenten av älsklingen, Ti Amo ingraverat på framsidan och 20111005 på baksidan. hösten var här för några dagar sedan, sen kom snön, som nu är försvunnen igen.

-

 
Känslorna bara svallar. Vet inte vad jag ska känna. Vad känner du egentligen. Hur ska jag kunna veta. Skratta eller gråta. Det vänder fort. Livet kan vara allt vara krångligt och jobbigt ibland, speciellt när händelser inträffar och gör oss till någon annan. Förändrar oss från vad vi brukade vara. Gör oss till det sämre. Eller bättre. Vem avgör egentligen? Människor förändras och känslor förändras. Huvudet arbetar och tårarna börjar rinna. Vill veta vad du tänker. Vad du känner. Fuck this.

-


Hockeyfoton


Funnythings.nu - min humor nu ikväll är på den nivån

Lille Jonny kom in i köket där hans mamma stod och lagade middag. Hans födelsedag var i dagarna och han tyckte att det var ett bra tillfälle att tala om vad han önskade sig.

- Mamma, jag vill ha en cykel när jag fyller år.

 

Lille Jonny var lite av en bråkstake. Han hade varit i bråk både hemma och i skolan. Mamman frågade om Jonny trodde att han förtjänade några presenter. Självklart tyckte Jonny det. Jonnys mamma som var en kristen kvinna tyckte att han skulle se över sitt beteende det senaste året och sen skriva ett brev till gud och förklara varför han tyckte att han förtjänade en cykel. Jonny sprang upp för trapporna till sitt rum och satte sig för att skriva ett brev till gud.

 

“Käre Gud,

 

Jag har varit en väldigt snäll pojke detta året och skulle vilja ha en cykel när jag fyller år. En röd. Din vän Jonny.” 

 

Jonny visste att han inte varit ärlig, han hade ju inte varit riktigt snäll det senaste året. Så han knycklade ihop brevet och började på ett nytt. 

 

“Kära Gud,

 

Detta är din vän Jonny.

 

Jag har varit ganska snäll i år och skulle vilja ha en röd cykel i present när jag fyller år. Tack på förhand Jonny.” 

 

Jonny visste att han fortfarande inte var ärlig så han rev sönder brevet och började om igen: 

 

“Kära Gud,

 

Jag har varit en hyfsad pojke i år och jag vill verkligen ha en röd cykel på min födelsedag. Din vän Jonny.”

 

Jonny visste att han inte skulle kunna skicka detta brevet heller till Gud. Jonny kände sig väldigt upprörd. Han gick tillbaka ner i köket och sa till sin mamma att han skulle gå till kyrkan. Jonnys mamma trodde att hennes plan hade fungerat för Jonny såg väldigt ledsen ut.

 

- Kom hem innan middagen bara, sa mamman.

 

Jonny gick ner för vägen till kyrkan och väl där gick han fram till altaret. Han såg sig omkring för att se om någon var där som kunde se honom. Han lyfte upp en staty av heliga Maria, lät den snabbt glida ner innanför jackan och sprang sen ut ur kyrkan. Han sprang hela vägen hem och väl hemma så sprang han genast upp på sitt rum där han skrev ett nytt brev till Gud.

 

“JAG HAR DIN MAMMA. OM DU VILL SE HENNE IGEN SÅ GE MIG DEN SATANS CYKELN! 

 

HÄLSNINGAR… DU VET VEM!!”


Fuck you

.

2012-10-13

Hallå i stugen, äntligen inloggad på datorn igen. Fullt upp hittills och det ska tydligen fortsätta. Varit barnvarkt till Viktor och Malte hela dagen idag medans syster med man har börjat flyttningen till nya huset. Skrikande men ack så mysiga ungar. Viktor tyckte absolut att jag skulle komma tillbaka dit imorgon och leka med honom, hahah.

Passar på att andas ut en liten stund nu innan det blir bio med John, Linn och Robert. Ingenting bestämt än vad vi ska se, men jag är livrädd att jag ska somna när jag väl slappnar av.
 
Nu ska jag byta kläder, diska undan från middagen och helst sova några minuter innan vi drar iväg. Puss.

Den osminkade sanningen
Barnporträtt - Viktor och Malte Marklund55 frågor och svar

1. Vad är ditt mellannamn? Charlotte och Margaretha.

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Ville alltid byta namn till en massa olika konstiga när jag var liten, men just nu så funkar Emma ganska bra.

3. Är du i ett förhållande nu? Ja.

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Om nej, hur länge varade ditt senaste? Ett år och fem dagar.

5. Vem var du tillsammans med sist? John? Annars Kim.

6. Får man fråga varför det tog slut? -

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja.

8. Vem vet mest om dig? Viktoria, John och Emmelie.

9. Vad gör du på fredagskvällar? Kompisar och pojkvän.

10. Bästa filmen du någonsin har sett? En av de allra bästa måste vara Miracle.

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej.

12. Har du någonsin varit full? Nej, dricker inte.

13. Har du testat droger? Nej.

14. Röker du? Nej.

15. Snusar du? Nej.

16. Saknar du någon just nu? Ja..

17. Hur mår du idag? Näsan är täppt och hostan håller i sig. Fast har ju pratat med älsklingen, fått hjälp av mamma med att städa och skrattat mig till döds i telefonen med Viktoria. Hahah, sötaste kusinen.

18. Hur många tabletter tar du dagligen? Hmm, inga dagligen.

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Kanske satt jag i Emmelies rum, umgicks med John, Viktoria och Anton. Eller så rodnade jag fruktansvärt mycket i över en veckas tid och höll på att avlida av värmeslag vid varje sms. Eller beröring. Eller ögonkast. Rodnadens tid.

20. Bästa minnet från sommaren? Festivalerna och allt stugmys.

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Turkiet.

22. När var du där? För typ tre (hundra..?) år sedan.

23. Är du rasist? Nej.

24. Har du helt svenskt ursprung? Ja, 100% norrlänning.

25. Om nej, vart kommer du ifrån? -

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenska. Eller än så länge har jag bara fallit för sådana.

27. Ser du fram emot någonting just nu? Att träffa mamma imorgon och få ha henne kvar här över natten. Annars längtar jag till helg.

28. Sköter du skolan? Absolut.

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Sämre än terminen före, men ändå bättre än någonsin innan dess.

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG.

31. Vilket ämne var det? Naturkunskap, medicinsk grundkurs, svenska, bland annat.

32. Har du fått IG på ett prov? Ja, ett prov.

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej.

34. Anser du dig vara intelligent? Ganska, men jag är blond, så därför tror ingen på mig/håller med mig :))))

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Det senaste året.

36. Vilken var den värsta tiden då? Det var nog -07, när pappa dog, och för två år sedan när mamma flyttade och allting på skolan kaosade.

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja.

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej!

39. Har du haft sömnproblem? Jadå.

40. Hur ofta gråter du? Alldeles för ofta; pms, till filmer, böcker, utan anledning. Ja, som sagt, alldeles för ofta.

41. Vad gör du när du mår dåligt? Kramar någon eller lyssnar på musik.

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Viktoria, John eller någon annan nära vän.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej.

44. Vilken klass går du i nu? Sista året på omvårdnadsprogrammet, så OP3, eller OP10 som våran klass heter.

45. Vilken skola? Skellefteå Praktiska Gymnasium.

46. Har du varit otrogen någon gång? Nej.

47. Har någon varit otrogen mot dig? Nej.

48. Är du stolt över dig själv? Nej, eller det är sällan. Kan vara över något jag presterar ibland.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag går att lita på och att jag är ödmjuk.

50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt hår eller min personlighet.

51. Har du lätt att få folk att skratta? Ganska.

52. Cider elller öl? Inget.

53. Har du några talanger? Talanger och talanger.. Kunskap? Jag kan fota, men anser inte det vara en talang.

54. Vet du om någon är kär i dig? Haha, jag hoppas verkligen det.

55. Har du svarat ärligt? Jadå.


2012-10-09

Sjuk, igen. Fast jag tror faktiskt att det beror på allt slipdamm som kommit i veckan när gubbarna bytt fönster i lägenheten. Damm överallt. Hoppar alltså över hockeyn ikväll och tar en myskväll med John istället. Första gången jag missar en match så tidigt in i säsongen, men för min hosta så tror jag faktiskt att det behövs.

Hoppas att världens bästa pojkar tar hem vinsten ikväll, även om jag inte får vara där och titta på. Skjut mig ifall det blir bästa matchen någonsin.
 
NU: middag. SEN: vänta in älsklingen. Pusshejdå.

Hahah, måste bara älska att jag är värdelös på att rita

 
Fast Johns strumpor var sjukt söta och Viktoria måste ju få en eloge för sin bild på Fredde. Men, jag gillar renen jag gjorde. Ändå ganska söt och färgglad.

Hockeyglädje


Erik Forssell

Gulligaste grejen på hockeyn i lördags. Liten flicka som stått och hejat för sig själv hela matchen: "Titta, där är pappa.."

1 år med väldens finaste
fotona är tagna av Emmelie Krypsjö, http://emmeliekrypsjo.blogg.se
 
Ett år sen du knackade på dörren och jag övervägde att låta dig stanna kvar utanför, eftersom jag var så sjukt nervös. Man måste våga för att vinna. Tacka gudarna för att jag släppte in dig då, både den kvällen och i mitt liv. Världens finaste kille som bara är min nu. Ett år. Trehundrasextiosex dagar med mig vid min sida. De bästa dagarna någonsin.  8 765 timmar.
 
Det är du som får mig att le när jag är ledsen, skratta när jag egentligen vill gråta resten av livet, kramas när hellre skulle slå ihjäl någon, leva när jag hellre bara skulle vilja ge upp. Jag älskar dig, John Magnus Wargh!

Lilla Maltes dop


Värdelösa bilder, men får skylla på dåligt ljus och hemsk fotodag. Åtminstone när det gäller detta. Yeiiiisbox.

20121004

Kryckorna står framme vid sargen och foten värker. Rumpan håller på att förfrysa mot de kalla underlaget. Tröttheten efter ännu en dag på dagis. Hur som helst, ännu en kväll hemma, på Skellefteå Kraft Arena, och allt känns fantastisk trots omständigheterna. Världens bästa sällskap också. Love it.

Det finns alltid någon att luta sig tillbaka mot som stöd, men lita inte på att han ska ta hand om ditt jobb och dina uppgifter


Ti amo


RSS 2.0