Fjortis...

Hej,

Tänkte bara berätta en sak, idag blir jag fjortis.... =)

Kolla in..

Hallå, skulle bara skriva in en adress som jag vill att några speciella personer ska läsa, ni vet vem ni är och vad det handlar om. Kolla på louisesjolund.blogg.se.

Ha det bra!<3 :*

Många kramar..


Besviken...

Jag hoppas att personen som jag skrev om igår kan ta det på allvar. Jag är besviken och jag hoppas att personen verkligen förstår det.. Jag kommer inte att vilja ta kontakt med dej för än du slutar att hålla på som du gör. Och en sak ska du ha klart för dej: det är bra att någon berättar för mej om det som händer runt omkring mej eftersom inte du gör det. Jag älskar dej men jag kan inte fortsätta med det när du bara stöter bort alla andra  som jag älskar. Du säger att det är bara att gilla läget men det går inte att bara göra det i det här läget. Det funkar inte så. Om du inte tar åt dej det som människor runt omkring säger till dej så får jag väl önska dej en bra fortsättning eftersom jag inte vill ha nåt med dej eller med den andra personens liv att göra i fortsättningen.Ha det bra, för det kommer inte jag att lyckas med inom den närmste framtiden.
Många kramar!<3 :*


Fyfan,

Du har förstört mitt liv, du bryter kontakten som om den inte vore nåt värd. Du gör allt för honom och hans ord är din lag. Om du inte slutar så vill jag heller inte ha någon kontakt med dej. Du gör mej mycket besviken och det vet du men du verkar inte bry dej om mej lika mycket längre. Han är den enda som betyder nåt för dej nu för tiden och om du inte vill ha kontakt med nån i din närhet längre då kommer du att få leva ett liv i ensamhet. Men om du vill ha det så, är det så är det ju ditt val. Jag ska inte säga ditt namn men om du läser detta så vet du vem det handlar om.


Annars flyter väl mitt liv på som vanligt, många höjdpunkter men mycket besvikelser också. Det aldrig roligt när en ny männska kommer in i sitt liv och förändrar allt.

Jag hoppas att någon har det roligare än mej =(


Ha det bra!<3 :*
Många kramar..
Längesen...

Det var ett tag sen jag skrev, jag har inte orkat eller haft tid.

Det har väl inte hänt så mycket i mitt liv på ett tag nu.... Plugga, plugga och förtsätta plugga, det är väl det enda.

Jag, mamma och Simon var och julfikade idag hon min storasyster ikväll. Det var MYSIGT =)

Nu ska jag bli bättre på att skriva och uppdatera..
 
I alla fall:
- Ha det bra!<3 :*
  Många kramar..


RSS 2.0