SVAR TILL FRÅGESTUNDEN! ♥

  S om Frågestund ♥:
1.varför "läser" du min blogg? :)
2.Varför gillar du just David?
3.Vad gör du om David far till NHL nästa säsong? :(

Svar 1: Jag läser din blogg för att du skriver om min favorithockeyspelare och för att jag älskar att läsa alla sorters bloggar, speciellt hockeybloggar. Du lägger ut jättefina bilder också! Dåligt svar, men.. Jag gillar din blogg! ;)

2: Jag fick faktiskt han som favorit för tre år sedan när jag blev insatt i hockeyn på riktigt. Har alltid haft just nr 7 som favorit, alltid spelat på de i lotterier osv. Så när jag började titta på hockey föll självklart ögonen på just nr 7 ute på planen och han var ju duktig. Visste att han hette David Rundblad och att han var junior. Visste inte hur han såg ut och fick inte veta det förän efter flera månader. Efter det (inte efter att jag sett honom på bild utan sedan jag såg honom spela) har väl han varit en självklar favorit eftersom han är så grymt duktig ute på plan och han utvecklas hela tiden! Så, jag gick inte efter utséendet, så som vissa andra gjorde i början. Ingen nämnd, ingen glömd.. Viktoria Sjölund? *host*

3: Jag lär väl fortsätta följa hockeyn som vanligt här och någon av småfavoriterna lär väl stiga upp och ta en del av platsen. Sedan kommer jag väl börja följa NHL också, speciellt Ottawa och sedan även lite Calgary eftersom Tim åker dit. Men favoritplatsen lär stå tom ett bra tag! Självklart blir jag ledsen också men det är ju det bästa valet för honom!
   
  Johanna [Hockey & Foto] om Frågestund ♥:
1. Ifall du vann 20.000:-, vad skulle du då göra för pengarna?

2. Vad fick dig att bli intresserad av ishockey?

Svar 1: Säsongskort till nästa hockeysäsong, bortamatchtröjan denna gång och sedan kameragrejer för resten av pengarna!

2: Vet inte riktigt, var iväg med mamma på hockey när de just gått upp i elitserien och efter det måste jag ha följt med i det undermedvetna eftersom jag känner till de flesta och vet hur de flesta ser ut, de som var med 06-07 till nu?.. Men det var väl för tre år sedan som jag verkligen fastnade för hockeyn och började vara där och se matcherna live. Som sagt, vet inte vad det var som fick mig intresserad men känslan av att vinna eller bara känslan av att stå i klacken, den slår allt.
   
  Louise <3  om Frågestund ♥:
1.Om du fick välja vem du ville att ta med dig utomlands vem skulle du ta med dig då?

2. Vem är din favorit spelare i hela elitserien förutom Rundblad? :P

Svar 1: Om det vore nu så skulle det vara någon vuxen som kan skydda mig eftersom jag är så mörkrädd men annars vet jag inte. Kanske dig gumman? ♥

2: Bröderna Abbott i Luleå, nej men fy fan. Måste självklart välja någon ut AIK eftersom de är det enda spelarna jag gillar.. Då får de bli Johan Forsberg eller Joel Mustonen, för honom kan jag faktiskt räkna med nu eftersom han skrivit på kontrakt! ;)
   
  Viktoria om Frågestund ♥:
1. Om du fick välja mellan att ta på dig en Luleå-tröja eller att aldrig mer fara på en Skellefteå AIK-match vad skulle du välja?

2. Om du bara fick väja en enda människa som du fick träffa resten av ditt liv vem skulle det vara?

Svar 1: Satt och funderade länge på den frågan och hittade tillslut ett kryphål. Självklart tar jag på mig tröjan men den åker av, fort som tusan. Sen kan jag inte lova att det lever länge till heller!

2: Den var svår.. Kanske skulle vara du baby, men du skulle nog tröttna på mig så den vistelsen skulle nog inte vara särskild lång. Du skulle nog tröttna på mig och slutligen slå ihjäl mig för att jag inte lyssnar på vad du säger.
  Viktoria L om Frågestund ♥:
Fått intrycket att du gillar David Rundblad rätt mycket av alla spelare , Varför?

Ok, till viss del förstår jag varför men den "riktiga" orsaken :)

Svar: Som jag skrev ovan så blev han min favorit innan jag såg honom som jag tror du menar med "till viss del" och jag gillade hans sätt att spela ute på planen. Sedan vet jag inte precis, man vet väl inte hur man får en del som favoriter.. Sammanfattning: Han var nummer 7, alltså favoritnumret, han var duktig ute på plan och i sista hand, han såg ju bra ut. Inte för att de sista egentligen har så stor del i varför han är min favorit.. Virrigt svar men läs de första svaret, lite mer utförligt.
  =) om Frågestund ♥:
Tycker du att tim erixon e snygg?

Svar: Jag tycker väl inte att han är direkt SNYGG, mer söt/halvsnygg enligt mig, han ser bra ut!
  Linnea om Frågestund ♥:
Vilka bloggar följer du, några av dem? :)

Svar: Jag följer rätt så många bloggar men de jag kollar in på oftast är väl de nedan ↓ Sedan är det en hel bunt med olika fotobloggar, vardagsbloggar och andra hockeybloggar.
Saga - http://davidrundblad.blogg.se

Johanna - http://hockeyfreeaket.blogspot.com

Louise - http://louisesjolund.blogg.se

Alicia - http://fredrikwarg.blogg.se

Viktoria - http://viktoriasjolund.blogg.se

Johan
- http://megafonen.nu/foppa

Emmelie - http://emmeliekrypsjo.blogg.se


Postat av: matilda

Kul å läsa svar! :)



2010-10-26 @ 21:55:28
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: matilda

sv. Ja verkligen, tung match var det...



Men nu ikväll fick det gå ut på lhc, häärlig match att se!

2010-10-26 @ 21:55:48
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Bra svar Babe!

2010-10-27 @ 12:24:33
URL: http://viktoriasjolund.blogg.se/
Postat av: Johanna [Hockey & Foto]

Jag håller verkligen med dig om svaret på min fråga, alltså när man är där inne, när laget gör mål och när slutsignalen ljuder och vinsten är säkrad. Den känslan är obeskrivlig!

De som inte är intresserad/går på hockey vet verkligen inte vad de missar! :)

2010-10-27 @ 13:47:48
URL: http://www.hockeyfreeaket.blogspot.com
Postat av: EmmelieK

OH OH, Där är ju min blogg.:D <3

2010-10-27 @ 15:57:50
URL: http://emmeliekrypsjo.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0