Blogginlägg á la Jens Bergenström

 

Hittade en del av detta inlägg på Fridas blogg och idag tog jag äntligen tid på mig att läsa hela inlägget. Oj, ni skulle bara inse hur mycket jag har skrattat! Hade tänkt göra som henne och dela med mig av en liten del men jag klarar inte av det eftersom många av er då faktiskt inte kommer gå in och läsa det. Härifrån kommer inlägget i alla fall och det är Jens Bergenström från Leksand IF som har skrivit det! Så fruktansvärt klockrent skrivet OCH gjort. Kärlek och respekt.

 


Läs inlägget nedan och skratta, det är roligt och det finns ett budskap!


"Att vara 30 år, gå upp mitt i natten, ta på sig mörka kläder, tröja med huva, för att smyga runt tillsammans med tonåringar i hopp om att spelarna i någon annan stuga  sover, att de har glömt att låsa dörren, för att vi ska kunna göra något bus, det låter ruggigt barnsligt, men på ett hockeyläger finns inga regler, det finns inga åldersbegränsningar, det kan vara ack så mycket viktigare än att springa sig trött i ett elljusspår, att sedan tränarstugan är vaken med fönster åt alla håll och utsikt utöver samtliga platser, det gör det bara mer spännande och även ett 30-årigt hjärta bultar lite extra.


Att vi sedan lyckades med att smyga oss in i en öppen stuga och sno ett gäng skor trots att en spelare var vaken och satt ett par meter ifrån oss, det gjorde det hela bara mer spännande, då håller man sig gärna vaken en 20 minuter till, tills att den sista spelaren gått och lagt sig, då skickar man in en ung Forsberg i bara strumplästen som stjäl halva innehållet i kylskåpet, att som 30 åring och 16 åring göra det tillsammans, det kan ibland vara mer värdefullt än att lyfta skrot på gymet.


Att bli av med saker från stugan, det märks, det märks direkt när man vaknar, då gäller det att börja leta möjliga tjuvar, för tjuvarna, i det här fallet våran stuga, för oss gäller det att skylla ifrån sig, få det att se ut som att vi är oskyldiga, när man lyckas med det ett par dagar, då är det så underbart skönt att sista kvällen skicka ett mms till den förlorande stugan med en överlycklig Forsberg som är på väg att äta upp deras glass, för att dra ut på det ännu längre, då låser man sin dörr, ser till att det lyser i stugan och sedan så sitter ett gäng lyckliga vinnare och äter sin tjuvade glass medans ett gäng förlorare står och skriker utanför fönstrena om sin förlorade glass, det är seger på ett barnsligt vis, men ack så viktigt ibland.


Sammtidigt så vet man, man får tids nog igen på ett eller annat sätt, men det gör liksom inget i den stunden.


Ännu bättre blir det när man få höra att förlorarna inte upptäkt att just deras glass var borta förens de hade jobbat med en efterrätt i 30 minuter och enbart skulle ta fram glassen och äta den till efterrätten.


Det är enormt viktigt att träna hårt och det missar vi garranterat inte, men att ha roligt tillsammans det är också enormt viktigt."


Postat av: frida

Härligt att du tog dig tid att läsa det! :D



Och du, har du nå tips på en bra helgmatch i vinter? ;)

2011-08-02 @ 22:39:27
URL: http://fridaarvid.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0