07:59

Good morning sunshines! Snart blir det ännu en dag i skolan, precis som vanligt. Engelska och Medicinsk grundkurs idag då, slutar vid 15:00 vilket känns lite drygt. Sen som vanligt, eftersom blogg.se inte fungerar på skolan längre så blir det ont om uppdateringar här på bloggen, kanske något litet tidsintällt här och där, men annars..

Kom ju på den briljanta idéen att skriva på norranbloggen igår, vilket kändes som att det var ganska längesen, sen var det ju en ganska bra idé just då och det kanske blir det lösningen i framtiden också om jag behöver skriva av mig när jag är på skolan.. Men som sagt, kanske bättre med tidsintällda, på rätt blogg!

Ingenting händer på dagarna nu för tiden heller.. Skola sen hem och dagen är över. Nästan ingen hockey nu för tiden heller, alldeles för långt emellan känns det som. Enda positiva inslagen i vardagen är väl de få gångerna som det finns tid och ork till att umgås och ta det lugnt.. Som igår när vi möttes på Wayne's och satt där i säkert 1,5 timme och bara pratade, skrattade och andades ut. De små stunderna som förgyller dagen!


Postat av: Mamma

Kul att ni tar er tid att ta en fika och umgås. Det är väl ett plus att ni ibland får lite trevliga grannar vid bordet;) Längtar till fredag då du kommer hem. 3 veckor känns länge..... Kram mamma

2011-02-02 @ 11:52:10

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0