Kvällen den 11 juli..Hemma igen efter ännu en trevlig kväll med folket! Började hemma hos Anna och slutade även där. Hann under kvällen med ett besök på Max för att handla lyxshake, en stund nere vid älven för att prata av sig lite och sedan film och titta i skolkataloger.

Alltid lika roligt att göra det sistnämnda, även denna gång. Tittade inte ens i skolkataloger från min egen skoltid utan från Moröskolan och Getbergsskolan. Annas skolkataloger. Många kända ansikten och många skratt. Vissa har växt upp medans andra ser ut exakt nu som då.

Borde kanske ta och bädda ner mig nu om jag ska orka hålla mig vaken hela dagen imorgon. Måste upp någorlunda tidigt om jag ska hinna städa som planerat. Det känns som ett måste!

Träning på eftermiddagen med Anton och kanske Joel för att sedan avsluta kvällen med att se del ett av Harry Potter and the Deathly Hallows med Johanna, Moa och Jonna. De drar väl vidare mot premiären av del två medans jag brummar hemåt för att sova bort avundsjukan. På onsdag, då jäklar!

Du får ha det så bra så hörs vi mer imorgon bitti. Sov gott, kram.


Postat av: Andreas Höglund

Hej,Andreas heter jag, har en sportsajt som söker fotografer. Ser att du fotar Skellefteå Hockey en del och undrar om du vill börja fota till våran sajt? Det vi kan erbjuda är att du kommer in gratis på matcherna.Hör av dig till mig på: andreas_364@hotmail.com

2011-07-12 @ 02:50:21
URL: http://www.sportkollen.nu
Postat av: amanda, fotoblogg.

sv; Nja, måste väll säga att det vart bättre, haha! Själv då? :)

2011-07-12 @ 03:11:52
URL: http://amandallindkvist.blogg.se/
Postat av: Sanna (:

SV; jag tog lite foton, körde min bror till Lemland, det var nog det enda. Det var inte så roligt igår..

2011-07-12 @ 08:26:54
URL: http://fotbollssanna.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Det roliga är att det är bara hans familj och hans lags målvakt som skickat och varit negativa. Jag har fått så mycket positivt som jag bara vågat drömma om. T o m han lagkamrater har skickat och sagt att de stöttar mig. Då måste han ju vara en stor jävla idiot! Jaa.. O är förmodligen han du tänker på :))

2011-07-12 @ 08:57:51
URL: http://mikaelagabrielson.blogspot.com
Postat av: Julia [Fotograf i Skellefteå]

Skolkatalogerna blir aldrig gamla! ;Dsv: tack! Kul att du tycker att den blev bra :)

2011-07-12 @ 09:36:03
URL: http://endagiapril.blogg.se/
Postat av: ewelina jungmarker

Jag är supernöjd, det är helt underbart!

2011-07-12 @ 09:47:03
URL: http://ewelinajungmarkerfoto.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0