En bild som inte räknades..



Här har du Årets bild Frida! Anledningen till att jag inte tog med den är för att den är så förfärligt suddig.. Kanske gjorde fel val där? Vad tycker ni andra? Ska den få vara nominerad i finalen?

Nu är jag hur som helst hemma i Boden igen. Är trött och hungrig men det ska nog snart gå att fixa. Har hunnit med att se tre filmer nu på morgonen: Mighty Ducks 1-3. Kan det bero på att jag har hockeyabstinens eller är de filmerna inte helt underbara? Jag gillar dem absolut.

Ska ta mig ner för att äta nu, grillat med potatisgratäng. Sedan ta ett bad. Krypa ihop framför TV:n just före nio och se finalen av Big Brother. Mitt hjärta klappar för den goa' björnen från Norrland - Simon Danielsson! Även Martin kan få vinna om det är så.. Bara inte Peter vinner.

Du får ha det så jättebra så hörs vi senare, kram.


Postat av: elina

Tack för dina kommentarer, blir alltid lika glad när jag hittar tjejer som är lika hockeyintresserade som mig ;) Och jag håller med, det finns nog ingenting jag känner är lika värt att lägga pengar på som hockey :)

2011-06-05 @ 18:43:30
URL: http://elinalong.blogg.se/
Postat av: frida

Tackarrrrr! Haha, gillar den som fan :D

2011-06-05 @ 18:55:46
URL: http://fridaarvid.blogg.se/
Postat av: Alle

svar: Ja man kan lätt tro att jag har MVG i bild men jag har faktiskt bara G..

2011-06-05 @ 20:37:18
URL: http://www.gardina.nu
Postat av: josefin

fan va härlig bild!

2011-06-05 @ 22:31:09
Postat av: Johanna

Åh, den här bilden är ju underbar! Den borde ha fått vara med från början :)



Sv: Jag laddade hem serien från piratebay! Ja alltså Mika är ju bara för söt! Eller det tycker jag att dom båda är. Om det är något djurgården kan så är det att plocka fram söta spelare haha :)

2011-06-05 @ 22:46:43
URL: http://laarefalk.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0