22 maj

Hallå i stugan! Allting bra? Söndagen har spenderats hemma för det mesta förutom vändan inne i stan.. Följde Viktoria till E4:an sen gick jag vidare till ICA för att handla till min kurrande mage. Aldrig har en sallad från affären varit så god som den var ikväll.

Eftersom Skellefteå bjuder på så fint väder idag så blir det att ta en promenad nu upp till Vitberget och hälsa på Anna.. Kanske även en vända förbi ladan och kolla läget - längta tillbaka! Stilla abstinensen, se mitt andra hem.. Nej, nu ska jag sluta. Sjuttionio dagar kvar.

Om vi hinner hem så blir det att se Big Brother sen även slutet av hockeyn mellan Canucks och Sharks! De förstnämnda måste vinna.. Du får ha det så bra så hörs vi senare, kram.


Postat av: NATALIE

ICAs sallader som man kan plocka ihop själv är himla goda :D svar: Tack snälla!

2011-05-22 @ 20:18:13
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Jennica - 18 år och gravid

Följa varandra via bloglovin? :)

2011-05-22 @ 21:28:13
URL: http://jennica.spotlife.se
Postat av: frida

Saknar också hockeysäsongen! Som tur är brukar ju sommaren gå ganska fort iaf :)Sv; Yees, alla dom där snygga pojkarna går i min klass! Känns helt okej. Och alla är bönder, mestadels från Skåne och Östergötland, haha ;)

2011-05-22 @ 22:43:24
URL: http://fridaarvid.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack så mycket! Vad underbart att bara kunna ta en promenad förbi ladan, jag måste liksom åka 13 mil om jag ska kunna göra det..

2011-05-22 @ 23:55:19
URL: http://laarefalk.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0