Fredrik Warg
Det är med sorg som jag läser att Fredrik Warg lämnar Skellefteå AIK. Det är med sorg som jag ser en av mina bästa vänner bli ledsen. Det är med tårar i ögonen som jag skriver detta!

Fredrik Warg var en av länkarna i förstaformationen som producerade mest i hela elitserien under året. På så sätt har även han fått sin stora chans - han lämnar för KHL och Dinamo Riga!

Bolidensonen som under året visat sig vara den roligaste i hela laget har under de senaste månaderna imponerat och charmat stora delar av Skellefteå genom sina extrajobb på Norran, sina underbara intervjuer med humor i världsklass. Kan inte räkna hur många gånger jag skrattat tills tårarna kommit när jag sett honom i rutan, både framför kameran och i kulisserna.

Eftersom han har en länk till Boliden och Skellefteå så hoppas jag verkligen att vi får se denna man i AIK-tröjan igen i framtiden! Tills dess får vi klara oss utan den sjukliga humorn som denna man skänker, hoppas att vi får återuppleva den..

Kan inte annat än önska Fredrik lycka till i KHL, tacka för allt han givit oss och även skicka en extra kram från min favoritflicka till honom! Fredrik Warg - saknad.


Postat av: D B P H O T O

Tack detsamma! :)

Jag satt på C tror jag,, :PJaaadå jag har en hel del ;P

2011-05-19 @ 20:21:08
URL: http://dbphoto.blogg.se/
Postat av: D B P H O T O

sv: Hahha, joodå blogg har jag :)

Tack så hemskt mkt, du är också jätteduktig :)Hahah, joo jag kanske ska de :P2011-05-19 @ 20:32:38
URL: http://dbphoto.blogg.se/
Postat av: D B P H O T O

Hahha va bra då! :)

2011-05-19 @ 21:40:38
URL: http://dbphoto.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, vad det här är jobbigt. Jag hoppas verkligen att det går bra för honom och att han vill komma tillbaka till oss sen!

2011-05-19 @ 23:25:41
URL: http://laarefalk.blogg.se/
Postat av: Alicia

Jag kan inte ens läsa det utan att börja flänna...

2011-05-20 @ 09:47:41
URL: http://fredrikwarg.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0