Tisdag

Jag har lyckats, igen. Förstår inte, tror lätt att jag skulle kunna sova dygnet runt! Somnade på lunchen idag lutat mot en bänk, klarade därför av sista lektionen med bravur, visst Peter? Hahah, sen när jag äntligen kom hem.. Vad hände då? Jo, jag somnade framför datorn och vaknade nyss. Bra jobbat än en gång Emma!

Vad har hänt annars idag då? Svenskalektion från halv nio till halv två. Där på slutet blev det lite väl slappt.. Jag, Jenny och Peter satt och kollade på klipp från när Gurkan var med i Sveriges värsta bilförare. Kan inte låta blir att skratta åt honom. Biltvätt med öppna fönster?

Emma: Ska vi ha dig på nationella imorgon?
Peter: Ja, stackars er.
Emma: Hahahah, stackars dig..

Det kanske var bra att ta den där powernapen.. Lär ju inte somna i första taget ikväll. Först hockey mellan Ryssland och Slovakien där min röst självklart faller på Slovakien och vår kära Ivan Majskesky! Sen blir det Big Brother och Plastikdoktor 90210, klockan är då över tolv.

Ni får ha det så bra så hörs vi förmodligen senare ikväll, kram.


Postat av: josefine

Hahah ne faktiskt inte jag heller, men jag lär säkert hinna byta tusen gånger ;DJo jag blev jättenöjd, tack så mycket :D

2011-05-03 @ 20:01:03
URL: http://jossanli.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha, ja det ser lite dumt ut med svar på svar på svar :)Sv 1: Ja jag smyghejar ju lite på Kanada (så för min del var det en rolig match), men Pierre kan jag alltid unna ett mål oavsett vem han gör det på.Sv 2: WOW, ska du få stå i fotobåset? Det är ju fantastiskt! Åh, vad roligt för dig!!Sv 3: Haha, det var så lite så! NHL och hockey varje natt är vad som håller mig vid liv under vintern (i ännu större utsträckning nu när Tim och David lär husera där borta) - så ESPN Player är för mig vad gud är för en troende och det är bara kul att kunna sprida denna fantastiska tjänst vidare.

2011-05-03 @ 20:20:25
URL: http://laarefalk.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0