Reeboks nya hockeyklubbor

Teknologin går hela tiden framåt och tekniska färdigheter inom ishockey är nu ett faktum. Stabiliteten och flexibiliteten i klubban blir allt mer viktig. Den 15 oktober lanserade Reebok den nya klubbserien som kallas för A.i. och Sverige finns det för tillfället tre olika versioner av klubban att välja mellan. Första heter A.i.9, andra heter A.i.5 och den tredje och sista heter A.i.9 ministick.


Är alla klubbor skapade och uppbyggda på samma sätt? Vilket märke är bäst att välja? A.i.9 är en hockeyklubba för de spelarna som spelar hockey på elitnivå. A.i.5 däremot är en klubba för ungdomar och även dem som spelar på amatörnivå eller i lägre ligor. A.i.9 ministick är precis som originalet, bara det att den är ganska mycket mindre och alltså för de allra yngsta spelarna som vill använda sig av en bra klubba.

Det ska väl även tilläggas att detta är den mest avancerade hockeyklubban som Reebok någonsin har lanserat och haft ute på marknaden. Det är absolut ingen garanti på att du blir en bättre spelare ifall du äger en sådan klubba, men förutsättningen är större. Du får möjlighet att utveckla kreativiteten och kraften i skottet, vilket aldrig är negativt.

Har även pratat med många som kan hockey och alla är eniga om att det verkar vara en bra klubba att satsa på, en av de absolut bästa på marknaden för tillfället.

Här nedan så har jag infogat en video som jag tycker att alla som ens slängt en tanke eller funderat på att skaffa en A.i-klubba ska titta på. Inte ens jag – som inte spelar hockey själv eller är så insatt i just detta – kan låta bli att imponeras av stadgan och flexibiliteten i klubban: http://www.youtube.com/watch?v=Ln0bsmlCoYU

Om du vill ha mer information om klubban eller om Reebook i allmänhet så tycker jag att du ska gå in på facebook och gilla deras sida. Bara att söka på "Reebook" så kommer du rätt. Efter att du har gjort det, då är det bara att börja jakten efter perfekta klubban för dig!

För att komma in till deras hemsida så klicka; HÄR!

Sponsored Post

Viral video by ebuzzing


Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0